Olvasok, olvasok, csak írni nincs idõm. Inkább ablakot pucolok, függönyt mosok, ilyesmi...
Vasalás
Én is megszálott vasaló vagyok, bár nem azért, mert annyira szeretek vasalni (na jó, nem is utálok), csak valahogy vasaltban jobban érzem magam. Vasalom a farmert, melegítõt, törülközõt(igaz, csak a gyerekekét), mindent... Kivéve a krepp ágynemût, mert azt nem szabad.
Zita!
Nálunk sem bababarát a lakás, pedig Noémi is itt volt pici. Mivel a nagyimnál lakunk, és az övé a bútor is, gyerekzárat nem szerelhetek rá, így 2 évig pakoltam a gyerek után a kirámolt ruhákat (ez volt a mániája). A szobai kuka nálunk azóta az asztalon van, mióta Noémi elkezdett mászni

. Már több mint 2 éve... De ezt máshol is láttam, ahol kisgyerek van, úgy látszik, ez mûködik... Ági!
A tornán már erõsen gondolkodom, de még nem léptem a tettek mezejére
. A múltkor volt szó arról, hogy mit lehetne majszolni adni a gyerekeknek. A Pufi, Puki, Kuki stb. néven futó puffasztott kukorica szerintem jó. Csak kukoricadara, olaj és só van benne, semmi más. Illetve valamelyik tartalmaz tejport, na az nem jó. Ez klasszul szétmegy a szájukban, mint a babapiskóta, de nincs benne tojás, tej, cukor, térfogatnõvelõ szerek stb, stb. Kérdeztem a védõnõ ismerõsömet, szerinte is lehet adni, mert káros anyag nincs benne. Egyedül az zavar, hogy némelyik nagyon sós
. Nincs ilyen natúrban esetleg? Akik járatosak vagytok a bio-cuccok között, nem tudjátok, hogy a buláta mibõl van? Mert az pont ilyen állagú, és van belõle natúr meg mindenféle ízesítésû is.
Na, megyek, mert ma is van mit csinálnom...
Panda

Emma meg egyszerûen nem itta meg.