A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kismamik, sziasztok!

Gremese, dettó ilyen éjszakám volt, Ádám ráadásul elkezdett valamit nagyon machinálni a hasamban, gondolom, érezte a frontot. (Nekem amúgy a vállaim vannak készen, ugye oldalt szabad/tudunk csak aludni, ennek viszont az a következménye, hogy reggelre nem érzem a karjaimat, mert elzsibbadtak...)
A jóslófájásokhoz: ami tuti, hogy mindig rendszertelenek. Ezt találtam hirtelenjében: https://www.babanet.hu/faq/termas08.php
"Braxton-Hicks kontrakciók: a méh rendszeresen jelentkező, fájdalmatlan megkeményedései. Ilyenkor a kismama keménynek, feszesnek érzi a hasát 1-2 percig. Ezek az összehúzódások ártalmatlanok, segítik a méh növekedését, vérkeringését." Hát, a "fájdalmatlan"-t nem tudom, ki írta le, mert úgy hallottam, teljesen egyediek ezek a fájások, és ha idővel összekeverhetők a szülési fájásokkal, akkor annyira nem lehetnek fájdalmatlanok...

Sense, elhiszem, hogy megijedtél, én már az erős fékezéseknél szívbajt kapok... Örülök, hogy jól vagytok!!! A Kistarcsára vitelt én sem értem, ez valami, a kórházátalakításokból fakadó eszesség megint...?

Mindenkinek köszi az iwiwes bejelölést! ;-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Sikeresen hazaértem tegnap, de olyan fáradt voltam, hogy már nem volt energiám ideülni, csak lezuhanyoztam, és elterültem az ágyon. A busz szörnyen kényelmetlen volt... :(
Nagyon jól éreztem én is magam!!! És a jóga is ollllyan jól esett!!! Anitja! Köszönöm még1x! :lol:

Még nem olvastam mindent végig, mert főztem egész délelőtt (paradicsom leves + töltött tök). Későn keltünk, meg itt volt a kádfestő is. Szép lett! Csak még várni kell, hogy megszáradjon.

Majd még jövök!

Puszi

Regina
KépKép
mazsola7

Sense!
Örülök hogy minden OK!!! :):)

Miléna!
Mármint a vége természetesen .com... :):)

Vadvirág
Vendég

Köszi gremese a tippet a nyugtatást be fogom tartani igaz egy kicsit nehéz lesz mert még a költözés is közbe fog jönni szülés elött :)

Kép
juci83

Hello Lányok,

üdv újra a fórumon keresztül.
Tali tényleg nagyon jó volt, számomra kicsit megdöbbentő volt, hogy mi voltunk az egyetlen összeszervezett topic. Arra számítottam, hogy kisebb nagyobb pocis lányok csoportja fog megjelenni. Hááát, tévedtem :lol:
Ha belegondolok, hogy mi még külön találkozót meg kék egyenfelsőt egyeztettünk, hogy mindenképpen megtaláljuk egymást :lol: :lol: :lol:
Képeket köszi mindenkinek! (azért a 8 hónapos kismamiknak tényleg nem az ülős beálítású fotók a legelőnyösebbek :oops: :lol: )
Örülök, hogy írtátok ezeket a pocifájós élményeket. Már kezdtem megijedni, mert én kb 1 hete erre ébredek. Pokolian fájogat a hasam alja olyan menstruáció szerűen és kő kemény. De hát lassan normális, nem? Elvileg 1 hónap és beindulnak a szülések :lol:
Sense, elég ijesztő lehetett az ütközés. Örülök, hogy semmi bajotok nem történt az ijedtségen kívül. Írtam Neked privit.
Era, várjuk a további helyzetjelentést is :wink: Nagyon jó látni a képeket és olvasni a jó híreket.

puszi:
silka
silka

Juci
Nem kell félni, ami jön, az úgyis megtalál. Én nem féltem semmitől és mégis elestem 5 hónapos várandósan :shock: :D Megműtöttek, 3 hét járásképtelenség, 5 hét gyógytorna...Ezt Te azért nem tudhatod, mert később csatlakoztál... Aztán még a cukrom is magas lett, több, mint egy hónapja diétán élek :) Költözés dettó, még a mosogatónk meg a WC-nk sincs a helyén...
Én is azt mondom, mint Gremese, hogy a neheze még most jön, de én nem a szülésre gondolok :D Egy gyerek után futkosás, majd kettő, aztán visszaállás a munkába, stb. Teher alatt nő a pálma!

Sense

Hát ez a baleset nem semmi, gondolom az ijedelem nagy volt, de a vége annál jobb :)

Silka
Első pocifájós élményem egy 4 órás IKEA-túra közben volt egy hete. Leüldegéltem félóránként egy kiállított darabra és jobb lett... No meg jobban odafigyelek a Mg szedésre, de a 34. hét körül valószínűleg már az sem segít, sőt a végefelé úgy tudom, abba kell hagyni

Kép
granda

Hát igazatok van de lehet az a baj velem hogy én márt vesztettem el egy babát 10 hetes voltam és a mostani kicsit nagyon féltem :!: De igy most hogy rátaláltam a csapatotokra könnyeb lesz az egész :)

Kép
juci83

Csajok valaki segitsen nem tudok avatart feltölteni azt irja ki hogy nagy hogyan kicsinyitsem le? Bocsi hogy ilyen hülye vagyok de én nem mostanába ültem szgép elött :roll:

Kép
juci83

Csajok! Én olyan fáradt vagyok. Fetrengtem egy órát ebéd utána, de aludni meg nem vagyok képes... :evil: Szörnyű érzés! Inkább ittam egy kis tejes kávét. Ez a köztes állapot kiborít már... :(

Ez a jóslófájás dolog engem is érdekel, hogy milyen lehet! Nekem csak akkor feszül be egy kicsit a pocakom, ha ideges vagyok, kb. 1 hónapban 1x, na meg tegnap a buszon. Rohadt kényelmetlen volt. Alig fértem el az ülésben. Bár ez mindig is probléma volt. A hosszú lábaim...

Era! Beatrice nagyon szép baba! :D

Sense! Nem semmi, hogy így nekimentek a kocsinak... Nem feszült be a hasad az ijedtségtől?

Timi26! Nemááár!!! Miket írsz Te magadról??? Csini vagy! :D

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok lányok,

hát én is irígykedve és persze örömmel néztem a képeket! Olyan jó látni benneteket így együtt! Tényleg, mint ahogy Niki is írta, mintha régi jó barátnöket néznék! :wink:
A talit meg majd összehozzuk babával, ha épp Niki is és én is otthon leszünk, jó?
Mindenki nagyon nagyon csinos kismami, büszkék lehettek magatokra, az biztos!

Era,
nagyon nagyon aranyos kislány Beatrice, annyit nött ez alatt az egy hét alatt is, míg nem láttuk! Nagyon ügyesen eszik! Csak így tovább és tényleg várjuk az újabb képeket és beszámolókat!

Gremese,
azért azt az átpattanást én is megnéztem volna szívesen! :lol: :lol:
Pocikeményedések nálam is megvannak pár napja, mióta itt is hidegfront van. Úgy látszik erre érzékenyebbek vagyunk! :wink:
Nekem is néhamensisen fáj alul apocim, na meg keményedek nagyon sokszor, az meg csak olyan kellemetlen. De szerintem ez most már normális dolog! :wink:

Sense,
húú, hát nem lehetett semmi a baleset! Gondolom jól megijedtél! De fö, hogy nincs semmi baj, a kocsit meg tényleg meg lehet
javítani!

Nekem is jó napom volt tegnap, véletlenül elaludtam Ábellel délután és háromnegyed ötkor ébredtünk fel :oops: :oops:
Aztán meg vendégségben voltunk este tízig. A végére úgy bedagadt a lábam, hogy vetekedett Silkáéval :lol: Asszem nálam is kezdödnek ezek a finishes kellemetlenségek!

KépKép
KépKép
motiot

Juci,
hidd el, hogy ezzel a babával nem lesz semmi baj hiszen már eddig is kihordtad minden gond nélkül! Na meg ha már esetleg most megszületne, akkor sem lenne semmi gond! Ne aggódj tényleg ennyit, mert azzal csak ártasz magatoknak!
Az elözö picit pedig írtad, hogy 10 hetesen vesztetted el. Az elején ez elöfordul, a természet nem hülye, biztosan valami nagyon nagyon nyomós oka volt annak, hogy nem maradt veletek! Livike pedig szép egészséges babó! Nyugi!!!!

Miléna,
veletek mi újság? Hogy bírod a frontot?

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok! Nagyon aranyos pocija van mindenkinek igazán csini kismamik vagytok! Sense!Örülök,hogy nem lett semmi bajotok eltudom képzelni,hogy mennyire megijedhettél.Én kedden estem el amikor jöttem ki az SZTK-ból,megcsusztam és eldöltem mint egy krumplis zsák! :oops: Szegény apa annyira megijedt,hogy nem gyöztem vigasztalni. Képzeljétek a cukorterhelésem 5,6 lett két óra elteltével annyira meglepődtem mert amikor elöször csinálták 6,5 lett. :lol: Era! Nagyon örülök,hogy egyre többet eszik a babócád minden rendben lesz,továbbra is drukkolunk nektek!

KépKép
juba

Juci

Start menü--->Programok--->Kellékek--->Paint program. Itt megnyitod a fotódat és a "Kép"menüpontban van egy olyan, hogy Nyújtás/döntés, itt pl. lekicsinyíted 30-30 %-ra, az hátha jó lesz. Ha nem, tovább tudzs kicsinyíteni.
A korábbi babádat nagyon sajnálom, de köztünk is vannak olyanok, akik most a 2. babájukkal sikeresek és legnagyobb örömönkre egy olyan lány is jelentkezett, aki velünk indult, de sajnos meghalt a bébije pár hetesen, viszont most bejelentkezett, hogy újra várandós :D

Kép
granda

Apának mondtam, hogy jóslófájásaim vannak, és nem csak nekem, hanem nektek is.
Erre felcsillant a szeme, hogy: szülünk?! :D Mondta, beszéljem meg veletek, kit milyen sorrendben vegyen fel, mindenkit bevisz a kórházba, és jöhet a babaeső!
Hát nem édes????? :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!

Engem is fel tud venni a parod: Nemetorszag fele induljon, majd Franciaorszagnal at a csatornan, vagy a kompot is hasznalhatja, es maris a szigeten van. Onnan mar csak par szaz km. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nagyon jók a talis képek!!!! :D

Era: örülök,hogy jól vagytok és pöttöm szépen gyarapodik!

Sense: ez nem semmi,szerencse,hogy nem lett bajotok!

Juci: ne izgulj,nem lesz semmi baj!(Mondom ezt én aki végigpánikoltam a terhességet...

:roll: )Nálam is sok minden volt első perctől,de szerencsére itt vagyunk és minden rendben. :D

Iwiw:bocsánat aki nincs nálam felvéve...Akik régebben bejelöltek azokat visszajelöltem,de ez a keresgélés valahogy nem nagyon megy. :oops: A másik:én egyáltalán nem használom,csak akkor nézek fel ha üzit kapok jelölésről.

Éjszaka:Fél 3-kor aludtam el. :shock: :shock: :shock: Jött a szokásos esti görcsölgetés ami menetrend szerint el is múlt.Azt nem értem miért este van?Nem fáradok el,pihizek napközben is... :roll: Törpi 11 körül beindult,azt hittem az oldalamat kirúgja,mozdulni alig bírtam.Éjfélkor beindult a házibuli felettünk. :evil: Aztán ideért a vihar....Mire hosszú próbálkozás után elaludtam volna a szél valamit a szomszédban levert ami iszonyatosat puffant és csörömpölt.A szemem rögtön kipattant.Úgyhogy onnantól olvastam....Manó bealudt,bulinak vége lett,eső elállt közben... :roll: Ennek ellenére reggel korán ébredtem.Viszont 11 körül visszaájultam és fél 2-ig aludtam. :oops: :oops:

Látom nem csak nálam jelenség ez a görcsölgetős dolog.Azért megnyugodtam,mert amikor nálam elkezdődött még senki nem jelezte,hogy neki is lenne. :wink:

Puszi és jó pihit mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok csajok most voltak itt a rokonok és azt mondták ahhoz képest hogy nemsokára megszülök elég kicsi a pocakom szerintetek is :?: :?: :?: :!: :!: :!: Kép

Kép
juci83

bocsi most egy kis időre elköszönnék mert vár a házimunka majd jövök addig is vigyázzatok magatokra :wink: :wink:

Kép
juci83

Juci,
egyáltalán nem kicsi a pocakod, bírom, mikor mindenki okoskodik! És azért még nem szülsz mindjárt! :wink:
Szép formás pocid van! :wink:

Miléna,
örülök, hogy jól vagy, éjszakáért mondjuk nem irigyellek! :twisted:
Jól tetted, hogy aludtál!

Emese,
már én is akartam kérdezni, hogy a kedves párod engem is felszedne-e? Ha Nikiért Németországon keresztül menne, akkor én is pont útba esek!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
motiot

Köszike nem tudom miért okoskodnak de 53kg voltam amikor terhes lettem most meg 65kg vagyok :lol:

Kép
juci83

Majd elfelejtettem mesélni az elmult időszakokba megfigyeltük a picurt amikor a lábikoját kidugja tök jo olyan mintha kint lenne és egyre sürübben mocorog :D :lol: :lol:

Kép
juci83

Ma megyünk kertipartira ezért elköszönök és további jo netezést kivánok mindenkinek puszi mert én soha nem készülök el időbe az öltözködéssel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
juci83

Sziasztok Lányok!

Holnaptól jön a rossz idő! Vigyázzatok magatokra!

Juci83! Tök szép formás pocid van! Szerintem ne idegeskedj feleslegesen! Nekem fele ekkora pocim volt pedig 9kg-t szedtem fel! A súlyod is teljesen ideális!

További szép napot!
Era
Vendég

Ja! Nem sikerült leszednem a vonalzóm, nem segitene valaki????
Vendég

Niki, Motiot! Semmi gond, felszed titeket is ezer örömmel! :wink:
Csak azt nem tudom, hogy magyarázza ki magát a kórházban... Egy apuka és egy tucat kismama.... :shock:

Juci! A rokonaidnál, ha 8 hét van hátra, az azt jelenti, mindjárt szülsz?????
Pocakméret rendben, ne figyelj rájuk! Nincs kicsi, meg nagy pocak!!! Pont jó pocak van!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Era! Probaltad, hogy kitorlod a kodot a profiloknal az alairas ablakbol? Nekem ugy sikerult multkor.
Vendég

Emese!

Hat azt mindenkepp biztosra vennek a parodrol, hogy jo kondiban van!!! :lol: :lol:
Vendég

Meg azt is, hogy jol all anyagilag.... :?
Vendég

U.era!
Töröld ki a régi vonlazódat a rpprofilodból és csinálj újat. Azt másold be az aláírásodhoz.

Juci: ne törődj azzal ki mit mond, engem meg mindig azzal cseszegetnek a 6. hónap óta, hogy ekkora pocival miért nem megyek már szülni! Hát azért mert még nincs itt az ideje. Különben meg az utolsó hetekben kezd el igazán hízni a babád. Fényképezd le magad minden héten, 2-3 hét múlva meglátod, mekkorát változott a mérete.

Miléna: úgy látszik, mi későn érő típusúak vagyunk. De a kényeg, hogy ezek a keményedések és görcsölgetések nem feltétlenül a szülés jelei, csak azt jelzi, hogy már tényleg a vége felé közeledünk!!!

Gremese: Irsára is lejönne a férjed? Főleg szombati napon venném hasznát, mert akkor nincs itthon a férjem.

Kép
Kép
timi26

Aztaa már megint mennyit írtatok. Nem jövök pár napig...aztán csak gyozzelek követni titeket.

Sense
Jaa értem. De azért furi. Hát azért ez a hely átadásos téma kicsit bosszantó.

Gremese
Akkor jó. Gyógyulj meg hamar!Látom neked is görögdinnye pocid van :).

Granda
Már megint egyetértésben vagyunk :).

Jaa na a frontot most én is megéreztem rendesen. Két napig alig tértem magamhoz.

Niki
hehe a kis Jeti :)
Nagyon jók a képek :)

Vadvirág
Azzé ez nem semmi. Hát tényleg csodás a noi test. Hihetetlen mekkora pocid volt, meg, hogy 2 babó
elfért :)
Ez jó, hogy versengenek a feladatokért:). Háát minden erommel azon leszek, hogy olyan családom legyen, mint nektek.
Annyira jó olvasni, amiket írsz és pont így nézett ki a család, mint fogalom a fejemben :).

Szia Juba

Miléna
Örülök, hogy jobban vagy. Kicsit megijeszettél..

Silka
Nyugi még nekünk sem áll készen a babakuckó

Anesz
Én úgy tudom jelenleg szabad orvosválasztás van, bárhol lehet szülni plusz pénz fizetése nélkül.

Irina
Jajj de jó érzés lehet a kész szekrény. :).

Mazsi
Nem is látom őket :).

Anikó, Aniták
Boldog névnapot!

Era
Gratulálunk a picihez. És hogy van a bébi? És te? Jajj istenem de picur. Nagyon édeske.

Niki
:(akkor most mi wuduzunk, hogy odaérjen a meleg tőlünk és elálljon az eső.

Anitja
Az igeen :) Nekünk is van egy 30 éves macink :) a férjemé volt, sárga :)

Lányok minden pocak gyönyőrűséges. Minednki szépen növekszik :)

Szia Juci

Silka
Gratula a dokihoz :)

Húú de jók lettek a tali képek :).

Most olyan jó idő van, imádom ezt. Még, hogy a nap süt így is el lehet viselni, még a tetőtéri lakásunkat is. :)

Timi
Erre Anitja azt írta volna, hogy vizilovak csak a tavakban vannak :) nagyon csinos vagy.

Sense
:( de az a lényeg, hogy veletek minden rendben van.

Juci
Szerintem nem kicsi a pocid.

Amúgy mostanában én is fáradékonyabb vagyok, de szerencsére görcs nincs, csak úgy fáj a hasam.
Ma például egész délelőtt főztem, mert jönnek anyukámék és rettenetesen elfáradtam. De ilyenkor egy kis lepihenés
mindig segít, csak valahogy mindig sikerül túlpörgetnem magam :).
A kaja viszont isteni lett :). A szüleim meg jól kitoltak velünk. Még mielőtt jönnek hozzánk elmentek az állatkertbe "egy kicsit".
Mi meg csak várunk.várunk sehol senki, se telefon se semmi 3kor úgy döntöttem most ebédelünk.
Szóval lesz vagy 5 óra mire ideérnek jó kis ebéd mi?? :) Na mind1.
Jövőhéten lehet ritkábban jövök, mert elmegyek anyumékkal haza Egerbe a hétre.

Legyetek jók!

Puszi

KépKép
KépKép
fleur

Annyira sajnalom, h lemaradtam a talirol, de nem birtam labra allni – annyira faj a keresztcsontom, h leirhatatlan. Ma mar kicsit enyhult, ugyh vegre kicsit ulhetek es egybol netezek is!
Annyira csinik vagytok es olyan jo latni sok kismamit egyutt – irigykedek, h nem voltam, de majd legkozelebb!

Titmi: jol nezel kis szep a pocid!

Sense: szegenyke, en is ad ettol rettegek, h vki idiota nekunk jon! Vigyazz magadra es nyugtasd meg a kis bebidet!

Era: olyan edes a kislanyod, mar en is ugy varom, h megszulessen LINIKe!

Juci: velem is hasonlo tortent csak 22 hetesen es en is vegig parazom az egeszet- bar hihetetlen boldog is vagyok. biztosan te is meg jobban odafigyelsz, de nem baj – a lenyeg, a sok pozotiv gondolat es, h ugyis mindent megteszunk, h egeszseges babucink legyen! Jah es ne hallgass senkire a pociddal kapcsolatban pont megfelelo meretu – errol mar sokat beszeltunk – semmi mas nem szamit, csak h erezzetek jol magatokat!

Egy kerdes: szerintetek babaonabol vagy bmi mas miatt, de elmehetek vagy sem egy szoptatos eloadasra?? Azt mondtak nekem az ismeroseim, h csak szules utan szoktak elmenni ilyenre – de akkor mar nem keso??

JAH: 24 oras vizeletgyujtesen vagyok ma (reggel 7-tol este hetig es este 7tol reggel7ig kell kulon gyujt a vizeletet, le kell merni es mind2 adagbol vinnem kell reggel mintat a korhazba, meg holnap vervetel. Mindez azert, mert egy kis acentot talaltak a vizeletembe – na persze sirtam, h ez tuti a cukorbetegseg jeel, a dokim szerint viszont tuleheztettem magam. :shock: eeeeeeenn????? nem hinnem, na 2 nap alatt kiderul, h mi a helyzet

ja es holnap kezden az nst-t, majd beszamolok milyen volt-ezzel elkezdodik egy ujabb para...

Kép

Kép
mmarica

bocsi nem nst, ctg lesz! az eredmenytol fugg, mikor lesz a szuletes!

Kép

Kép
mmarica

Lányok, igazatok van. Mit parázok a méreteim miatt, amikor ez egy múló állapot? Végül is Rebeka után is sikerült lefogynom, vékonybb voltam, mint tini koromban.

Mmarica: a CTG-től sem kell parázni, csak ellenőrzik a fájástevékenységet, meg a baba szívhangját. Rebekával én agyon szerettem járni. Fél óráig hallgatni a babád mocorgásait, szívverését, nagyon jó volt.
Én is a jövő héten kezdem.
Holnap meg jön a védőnő lakásvizitre.

Kép
Kép
timi26

agyon=nagyon

Átnéztem az augusztusiakhoz. Tegnap egy 35+3 napos baba született. Azaz 4 nappal volt csak idősebb, mint Viktorka. De naggyon szép baba. És a paraméterei is majdnem egy normál időre született babáé. Most már teljesen nyugodt vagyok, hogy nem lehet semmi baj velünk sem!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Szép a pocid Juci és nem is kicsiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! :D

Mmarica:örülök,hogy jobban vagy!Szoptatós előadásra nyugodtan menj el,előre is tudnak jó tanácsokat adni.Szerintem később már lehet nem nagyon tudod hasznosítani őket és időd sem nagyon lesz elmenni.Nyugi,biztos rendben lesz a vizeleted!

Timi:én is olvastam ma őket.Tényleg megnyugtató,nálunk sem lehet már baj! :D

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Kedves Timi26, ez a beszéd, én is ezt mondogatom magamnak, hogy jobb leszek majd, mint újkoromban ;-) (muszáj hinnem benne!
Egyébként utálom, hogy még a babaújságokban (épp most lapoztam bele egy ilyenbe) is állandó téma, hogy XY bezzeg csak 8 kilót hízott, mintha ez valami egyéni vívmány lenne (természetesen a toxémia miatt veszélyeztetett és ezért diétázó kismamákról itt most nem beszélek)... Remélem, ha majd a 2. babót várom, ez a téma TELJESEN hidegen fog hagyni.

Juci, csatlakoznék a többiekhez: minden pocóméret jó méret! A tegnapi találkozón is mindenkinek más alakú, méretű (és gondolom: színű ;-))) pocija volt, pedig egy-másfél hónapon belül szül mindegyikőnk.
Minden kismamát riogató család- és nem családtag FUSSON BÜNTETŐ SZIGETKÖRÖKET!!!
:lol:

Fleur, aranyos vagy, mi is örülünk apával, hogy már jól állunk, mert eddig csak elbambultuk az időt. De nagyjából minden megvan, és ez megnyugtató érzés, így jobb lesz az augusztus.

Fú, Miléna, micsoda éjszakád volt! (Most rémlett fel, hogy nálunk meg Ádám akkorákat csuklott az éjjel, hogy én rázkódtam tőle -- szegény baba!) Gondolok Rád, pihenj sokat!

Lányok, aki olvas mostanában valami jó könyvet szoptatásról, a csecsemőkről stb., ami még nem került elő, írja meg, cseréljünk könyvcímeket (ezt azért is írom, mert most akarom belevetni magam a hónapok óta a polcon ácsorgó "Miért sír a baba?" és hasonló témájú könyvekbe, és tök jó lenne, ha még tudnátok ajánlani).

Kép
Kép
irina

timi: koszi h irtad lattam en is - annyira edes baba! mar en is ugy szeretnek szulni ... 8)

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok!
Köszi lányok, az aggódást! Nagyon jól esett. Jól vagyunk.

Silka!
Írtam privit.

Ildikó

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok Lányok!

Én már nagyon régen jelentkeztem, és nagyon meglepődtem, mikor visszaolvastalak benneteket. Alig győztem olvasni, olyan sokan vagytok.

A táblához, mert láttam, hogy már csak én vagyok lemaradva:
Kislány, neve, Boglárka Csenge.

U.Era. Gratula a babónak, nagyon tündéri.

Láttam a taliról a képeiteket, nagyon szépek vagytok, mindenkinek nagyon szép a pocija.

Olvastam, hogy az alvással nektek is gondjaitok vannak. Ez az a dolog, ami nálam is nehezen megoldható, mert nem nagyon tudok hogyan aludni. Ráadásul nekem nagyon fáj a gerincem és a derekam, és emiatt sem nagyon tudok aludni.

Jár valaki közületek terhestornára? Ha igen, hová? Én kismama hastáncra jártam, de nyári szünet van, és nagyon hiányzik a mozgás.

Ti dolgoztok még?

Látom, van még aki költözés előtt áll, de már nagyon sokan rendezgetik a babaszobát. Még mi is költözés előtt állunk, így nálunk sajnos még nem alakul a babaszoba, de azért rucikat már elkezdtem vásárolgatni.

Van valakinek esetleg folyása? Tud valaki valamit róla? Terhesség alatt előfordulhat az ilyen? Nem okoz gondot? Nekem már két napja tart, és eléggé meg vagyok ijedve, nehogy a babónak valami baja lesz.

Most mennem kell enni, mert ahogy a sok muffint megláttam, nagyon megkívántam a sütit. Nagyon fininek néztek ki azok a muffinok. Ti mennyire vagytok kívánósak?

Riti6
riti6

Ja még annyit.

I.Mónia te a Bajcsy-Zs. Kórházban kinél fogsz szülni?

Riti6
riti6

Sziasztok Mammikák!
Olyan jól sikerült a tegnapi nap, hogy ma egész nap félálomba voltam, sőt délután egy óriásit aludtam :lol:
Tegnap mondta is egy Anyuka, hogy addig aludjunk amíg lehet :lol: hát ma megfogadtam a tanácsát.

Sense! Örülök, hogy jól vagytok.

Era! Szépen fejlődik Beatrice, örülök, hogy már ilyen jól eszik a Drága. Kis Tündérke, továbbra is szorítunk!

Juci! Ugyanmár! Mit foglalkozol mások véleményével? Csini vagy, biztos irigykednek, azért szekálnak a pocid miatt. :wink:

Timi! Hát igen Fleur leírta már, egyáltalán nem hasonlítasz vizilóhoz :lol: és szerintem nagyon aranyos vagy azon a képen.
Egyébként én meg "Tésasszonynak" látom magam a képeken :lol: De így van, ahogy írtad: majd változni fog még ez.

Marica! Menj csak el, ha más nem, hátha nekünk is tudsz tanácsot adni :wink:
Kár, hogy nem jöttél tegnap.

Viranka! Eszembe jutott amit meséltél tegnap, az előbb néztem DVD-ről a King Kong-ot, a végén kértem Apát kapcsolja ki, meg sem néztem, mert annyira sírtam... na tessék, az elérzékenyülés...

Regi! Örülök, hogy jól esett a jóga :lol: !

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok!

Mmarica!
szerintem menj el mindenképp az előadásra biztos hallasz olyan dolgokat amit majd fel tudsz használni.Mert lehet h. a kórházban csecsemősök nem érnek majd rá,a védőnő nem tud segíteni stb... ,Emese párja éppa topiktársakat gyűjti össze mert mindenki megy szülni :)

Emese!
Akkor tán emeletes buszt kellene kölcsönözni h. mindenki elférjen :) Göd is útba eshet akkor majd visszafele :)

Juci!
Ne foglalkozz a hasméretekkel :) Külonben szerintem majdnem egyforma pocakméretekkel rendelkezünk :) Képeken úgy tünik :) S mindenki ikreket vár :) és Virágot nem is látták :) S pocakbaba miatt ne aggódj én 2* kb 8-9 hetesen s egyszer 2 csíkos teszt után pár napra vetéltem el :( mindezt tavaly sikerült produkálnom :( De már tényleg a végén járunk ha most születnek már nagyok lesznek :)

Fleur!
Állatkert :) Vihettek volna Titeket is :) de rég voltam Egerben :( Pár évet ott töltöttem :)

Irina!
Én nem olvastam még soha ilyen témájú könyveket,ajánlani sem tudok :(
De babamasszázsról link :
www.vitalitas.hu/konyvek/bab/babmasz2.htm

Mazsola!
Én is szenvedtem ebéd után,Míra az istennek sem akart pihenni,inkább mesét olvasott nekem, erre elaludhattam,mert arra keltem hogy mászik át rajtam :)

szép estét mindenkinek :)
vera

KépKép
viranka

Sziasztok. :)

Na, hazaértünk. Nagyon elfáradtam. Nem való már nekem a mászkálás asszem. :oops:

Visszaolvasni nem nagyon volt erőm, csak átfutottam.

Nagyon csinik vagytok kismamik. :)
Örülök, h jól sikerült a tali. :)

Mára ennyi voltam, fáj a hátam, fáj a lábam, görcsöl a hasam. Asszem elfekszem.

Jóéjt.
Vendég

Sziasztok!

Hú csajok, megint volt termés rendesen :lol: ! Elfáradtam az olvasásban (pontosabban az ülésben), úgyhogy rövid leszek.

Utólag is köszi mindenkinek a névnapi köszöntést, de én is jún. 2-án tartom. Én nem is tudtam, hogy júl. 27-én van Anita névnap is :oops: .

Jók lettek a talis képek, mindenki nagyon csinos kismami :D ! Látszik a képeken, hogy jól éreztétek magatokat!

Juci!
Üdv a topicban :D ! A pocakod egyáltalán nem kicsi, ne foglalkozz a rokonokkal :wink: ! Egyébként arra felkészülhetsz, ha megszületik a baba, akkor is tuti osztani fogják kéretlenül a jótanácsokat :lol: .

Sense!
Még szerencse, hogy nem lett semmi bajotok :D ! A károtokat meg gondolom a biztosító fizeti.

Gremese, Mazsola!
Nekem is a dokitól kellett papírt kérni, és azzal kell menni az apaságit intézni (én nem emlékszem, hogy korábban is így volt-e, de most tuti, engem is egy barátnőm figyelmeztetett). Papírunk már van, de az önkormányzathoz még nem jutottunk el.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Felteszek pár képet a balatoni 7végéről. Nagyon jó volt, szombaton elmentünk vitorlázni, igaz szél nem nagyon volt. Tihanyból indultunk, lehorgonyoztunk, és a Balaton közepén úsztunk. A gyerekek is nagyon élvezték.

Kép

Kép

Kép

Kép

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Jó reggelt Kismamik!

Esik! Esik! Esik

Hátha végre kinő a két hónapja elvetett füvünk!!! (Még a védőnő is lemondta a mai talit, megijedt egy kis esőtől!)

Éjszaka engem is utolért a görcs. Eddig csak keményedések voltak, de most fél éjszaka mensis görcseim voltak meg a kereszt csontomnál fájt. Elég rendesen. Nekem ezek a jóslók újdonság, mert Rebekával nem volt ilyen.

Viranka: Nem Regina, Rebeka. De no problem, kicsinek mindenki Rékának hívta.

Banita: üdv újra itthon, nagyon jók a képek, és örülök, hogy jól éreztétek magatokat.
Nem gondoltál még rá, hogy esetleg a harmadik babóca is aznap születik, mint a nagyok? Az esélyetek megvan rá. :D

Kép
Kép
timi26

Látjátok a vonalzómat? 35 hét és 35 nap van hátra!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok Mammikák!
Isteni idő van, szellőztetünk is ezerrel, tárva nyitva minden :lol:

Banita! Örülök, hogy ilyen jól sikerült a balatoni hétvégétek :lol:
Tényleg milyen érdekes, hogy egy napon születtek a fiaid :lol:

Fúúú Timi! Tényleg! De jó :lol: :lol: :lol:

Remélem jól vagytok Lányok, nem visel meg nagyon a front!
Nagyon nagy a csend...
Pihikézzetek, szellőztessetek!
Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok csajok nálunk is esett egész éjjel és még most is csepereg valaki tudna egy jo modszert hasmenés ellen? :idea:

Kép
juci83

Lányok, tényleg hol vagytok?
Kiálltatok az esőre babát növeszteni? :D :D

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?