A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Hihi a végén nem lesz senki nálunk.... Biztosan én rontottam el valamit. :cry: :cry:

Kép
Kép
johanna1975

Johi, ne haragudj!!! mi sem megyunk. B - szokasa szerint ;) - bealudt indulas elott. es egyelore alszik... megjosolhatatlan meddig... ezer bocs
recca

Zsána,
én is vótam a H.-ban :mrgreen: Mirka békésen átaludta,-szokása szerintaz nst-t, így cca. 15 perc múlva le is zavartak róla (persze előtte, utána majd' szétrúgta az oldalam..). Egy széééép, naaaagy nst görbét ugyan felrajzolt a gép, de én nem éreztem semmit... ( :?: )
Megkérdezte az nst-s néni, hogy akkor adjon-e még időpontot a köv hét hétfőre, vagy addig szülök, mondtam, adjon egyet....
most szuszogok, Fülizek, aki ma egy (kopp-kopp-kopp) tündér Manci, hagyott aludni is, ameddig szundikáltam, szépen eljátszott melettem egy halom mosott ruhával... :mrgreen:

nu megyek, jó talizást

Fibi,
ha egyben leszek, megyünk, de őszintén: nagyon szeretnék már kettőben, mert a bokám egy elefánté, levegőt alig kapok, állandóan fájok és sokat kell hajolgatni, ami nem megy... vezetni se nagy élvezet, pedig muszáj nap, mint nap... szóval Neet szavával élve:

szülnék mááááááá...

de való igaz, dokim 5.-éig nincs Mo.-n, így lehet, hogy jobb lenne megvárnom Borisz szülinapját.. :mrgreen:

Macsek
macskanyu

JOhi!
Remélem, azért összejön a buli! Annyira sajnálom, hogy mi sem tudtunk menni! B még alszik :shock: Biztos a tegnapi láz és hasfájástól :cry:

Fibi!
Szia! :D :D :D Este megpróbálok privizni :D

na, ma ennyit sikerült :(

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok, csatlakozom az előttem szólókhoz, nálunk is hülyenap van, visító aztán meg hálistennek beájuló gyerekekkel...

viszont van 1 jó hírem:
DM-ben lehet kapni a WELEDA termékeket! legalábbis a gátmasz-olajtól a popsikenőcsön át a körömvirágos babaolajig mindent.
(és aki szorgalmas pontgyűjtő, az még 15% kedvezménnyel is veheti meg őket)

Rájli, köszi az uzsonnás játék-tippet!
meg kell mondjam, majd betojtam
EZEN a képen:
Kép

de volt még pár egész érdekes :P

votiv 8)
votiv

Votiv,
:lol: :lol: a kakast is oda kellett rakni????

és ha már úgyis off:
találtam fodrászt a rubinban, ahol "csak" 8500 ft volt a melir, és a többi is ilyen "olcsó" árfekvésben leledzett.
http://www.hotelrubin.com/al.php?lang=h ... io#fodrasz

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Johi:
Remélem, azért volt vendégetek, sajna én nem mertem bevállalni az utat, már csak azért sem, mert egy nyafi bébovel én sem éreztem volna magam jól. (tudod, engem idegesít, ha mások előtt sír, mert mások azt gondolják, hogy nem csinálok jól valamit...tudom, hogy itt ti lettetek volna, de fóbia az fóbia...) Itthon kellett volna hagynom anyunál... 8) 8) 8)

Fibi:
Írj pontos ip-t és meglátjuk mit tehetünk :wink: :wink: :wink:
(mondjuk Szrek kijön Budaörsre, cserébe megveszem nekik a kanapét... :wink: :wink: )

Votiv:
Tök jó, úgyis kell mennem DM-be, mert occsó popsitörlőt akarok, a drága, amit anyuéktól kaptunk :oops: :lol: elfogyóban!

Most dobáljatok meg, amivel akartok, de Réka kapott egy nyalat barackot. Nem volt elragadtatva tőle, ellenben Zoli nézett nagyokat, hogy hol a barack többi része, miért nem adom a gyereknek. Hosszasan taglaltam neki a kiskanalankénti bevezetést, amit ő bociszemekkel hallgatott végig (mint kiderült, ő fél évesen magaelé húzta a lecsós tányért és megette :shock: :shock: :shock: ) De hál' Istennek gyereknevelési (ez esetben táplálási) kérdésekben az én szavam dönt!!!

nukada

Sziasztok!

Apa elvitte Marcit, úgyhogy már majdnem unatkozom a másik két gyerkőccel :lol: :lol:
íme a bizonyíték:

"Angol tudás előny, de nem szükséges. Ha angolul nem tudsz, akkor csak hangosítsd fel, és csukd be a szemed az elsőnél, a másodikat már lehet nézni is

Say it's possible - Mondd hogy lehetséges

alap szituáció: kislány egy szál gitárral, olcsó webkamerába felénekli a saját dalát, kiteszi több millió hasonló videó mellé, fél év múlva már többmilliós látogatottság, ezernyi-ezernyi válasz, egy videoklipp az beérkezett válaszokból az általa feltett kérdésre: Mi szeretnél, ha bármi lehetséges lenne? Fél év múlva lemezszerződés egy nagy kiadótól, egyszerre fog megjelenni Angliában, Európában, USA-ban. Arról énekel, hogy bármi lehetséges.

első
http://youtube.com/watch?v=ARHyRI9_NB4

második:
http://youtube.com/watch?v=AlXlhFlHR8A "

Én nem nagyon tudok angolul, de amit értettem az mellbe vágott...

Ha már mellről van szó :D Balu nagyon lazán vette a cicileszokást, ma is egyszer felhúzta a pólómat és amikor mondtam, hogy elromlott, vigyorogva otthagyott. Azóta viszont összebújva alszunk, anélkül, hogy egyből "azt" keresné :D Nekem most kezd elmúlni a fájdalom testileg és lelkileg is. Vasárnap kellett egy kicsit masszírozni, meg borogattam, de szerencsére nem lett semmi baj. Viszont a mérete már majdnem mínuszos lett megint :( :oops: :? Ettől féltem.... :) :roll:

Na, megyek megfürdetem és ágybadugom a két csemetémet, aztán talán a másik két csavargó is hazatalál ma még :lol:

Puszi mindenkinek és egy kis drukk Nekem is, amikor Macs világrahozza Mirkát, mert én leszek a nagyobbik Kismacs szittere, és ha esetleg éjjel lesz esemény és engem lát meg anya helyett...

Pussz: Pocak
pocakpacni

Dokibácsi szerint jöhet a 3. baba :lol: erre ugy reagáltam, hogy akkor beszélgessünk a fogalmazásgátlásrol 8) hallottam vmi müanyag spirálrol, majd akit érdekel, elmesélem.

Értékbecslö holnap jön, megvan a tul.lap.
Ugyhogy akkor szerda kinek jo? és hánykor? :)

Szrek,
12 után elvileg okés, max B még aludni fog, amikor ideértek, de nem probléma :D

Zuzi,
:D :D :D olvastam, hogy most szünetel a költözés, akkor gyertek Ti is, ha tudtok! :wink:

Nuk,
okés :) ha palacsinta is lesz, akkor jöttök? :lol:

Macs,
++++++++

Zsan,
Te tényleg függö vagy :lol: sztem szülésznönek kellene menned, és akkor indokod lehetne, hogy mindig a H-ban legyél kismamák és babák között :lol:

Pocak,
akkor majd drukkolunk Neked is Mirka születésénél :)

Deni,
hol vagy?

Johi,
biztos nem a Te hibád, hogy igy alakult!!!! inkább ez a hüje idöjárás...... (B ma 4 orát aludt pl :shock: , Ábel meg szinte egész nap...... jo kis éccaka lesz......)
fibi

Pocak:
Én most nem a szüveget néztem, szakmailag nekem az első jobban tetszett, a második verzió kicsit már maibb hangzású, pedig a lánynak nagyon érdekes hangja van. Bocsi, de kibújt belőlem az énekes... :roll: :roll: :roll: :roll:
Kismacs ügyben mire gondolsz? Elképzelem Fülit, ahogy a saját tempójában lereagálja, hogy nem anya vagy... Kő-kövön nem marad, persze jó értelemben :wink: :wink: :lol: :lol: Biztos nem lesz (akkora)problem. Mirka meg legyen belátó és reggel akarjon kibújni, hogy du már a nagy nővérkéje látogathassa!!!
"Mellesleg" én is attól parázok, hogy összetöpped, mert még nekem is feszít néha (pedig már lassan két hónapja nem gyötröm), de úgysem marad ilyen kerek... :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry:

Zsanci:
Az én fodrászom nagyon jó, bárkit küldök hozzá, mindenki ottragad... És nem drága, egy mosás-szárítás 2700ft, sztem a melír sem lehet horror árú... És ami alegjobb, imádja a gyerekeket, szal még meg is köszöni, ha elviszed (őket :D ) magaddal!!! Csak itt dolgozik Budaörsön, de ha gondolod, megadom a számát!!! (ja és ne az én búrámat vedd alapul, mert régen voltam nála... :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry: :cry: )

nukada

Sziasztok!

Votiv!

Köszönöm az infókat shang gungról! Akkor a Te tanárodat hívom fel azthiszem! :)

Johanna!

Köszönöm a kedves invitálást a pü-ben utólag is! Délelőtt elmentünk vásárolni Timivel, mire hazaértünk fél3-ra Timi is bealudt (pedig ugye sose alszik délután) és fél 6-ig húzta, sőt még aludt volna, ha nem keltegetem! :shock:
Ez az idő mindenkit kinyúvaszt! Remélem azért volt aki eljutott hozzátok!

ILdi
ildi76

Fibi:
Most vesztegetni próbálsz? 8) 8) 8) 8) 8) Olyan hülyének érzem magam, amiért fosok vezetni... Bár látom Te sem nagyon mersz Budán... :wink: :wink:
Meg Rékától is függ, estére volt egy kis hőemelkedése (Lora megint 39-cel nyomja a szomszédben :roll: :cry: ) Nem venném a szívemre, ha megfertőznénk bárkit is, pláne, hogy a dr sem tudja mi ez...

nukada

Nuk,
persze, én sem vagyok spiler ha vezetésröl van szo :P csak itt a környéken vigéckedek :lol: pedig meg kell majd tanulnom bp-en is, ha netán visszaköltözünk végre..... majd együtt gyakoroljuk :wink: :lol:
fibi

Votív! Szerintem szeresd meg ezt a tulajdonságod, s utána talán könnyebb lesz! :wink:

Macs! ++++++++++

Fibi! Köszi a cicisválaszt. :)
BS :lol:
És akkor kezd úgy kinézni, hogy szerda du lesz a buli?
Hiszti: mostanság szinte mindenkinél megahisztik és alvásproblémák vannak, szóval fogjuk az időjárásra (vagy foghatnánk a Marsra?)

Iginek +++++++

Zuz! B jól?

Nuk! Ezt a sírós fóbiát tényleg felejtsd el! Réka még legtöbbször így fejezi ki magát, s ez a kommunikációjának egy része. :wink:

Johi! Végül volt vki? Fannilány nem volt szomorú? :? S nem te csináltál rosszul semmit!!! Össze fog jönni a remek kertipartyd!!!
gödibarbi

Sziasztok!

Nuk,
ha kb Lágymányosig bejössz, akkor az mán ok ;) kanapé még kérdéses, de ha megveszed :mrgreen: :lol: (vicceltem ;) )
drukk h íRéka ne legyen beteg

Zsan,
:( kötőhártya nagyon sz@r :( :( +++++++

Kép

Kép

:D
szrekuc

mégsem jön a Mars. még jó, hogy senki nem reagált :roll: :lol: 8)
gödibarbi

Barb,
HA nem fog esni az esö, akkor igen, szerda egyelöre jonak tünik :D
és grillezett husi neked is oké? vagy turos palacsinta inkább? :)

majd irok Vicának is sms-t, ha holnap sem jelentkezik.

na, asszem megprobálok ma aludni, mert tegnap éjjel valamiért nem sikerült (pedig Ábel tündér volt megint, csak 1x keltett)

ui: képzeljétek, most hogy komoly vevöjelöltünk van (ismerös által érkezett), 5 honap semmittevés után felhivott a Duna House, hogy hozna érdeklödöt.... asszem, elhajtjuk öket.....(talán nem véletlen, hogy lefujta a szél az Elado táblájukat a keritésünkröl...... 8) )
fibi

hátha vki tudja (pl. Pocak :D ) hogy a hvg (meg van még más is, de azok annyira nem izgatnak) honlapját miért nem engedi a gépem hogy elolvassam. :?
gödibarbi

Fibi! grillezett cukros husis palacsintát kérhetek? :mrgreen: miattam aztán nehogy készülj extrákkal!!!
akkor most már örülhetünk a vevőjelöltnek. :D :lol: eladótábla 8) :lol:
gödibarbi

Just for US:

Kép

Avagy jó reggelt!!! :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:

nukada

Jó reggelt 8)

ma ez egy kihalt totyik..... :)

Nuk,
még mindig fenn áll a bölcsős-ikeás kérdésem.... :roll:

csók

Macsek
macskanyu

Bocsi Macs!!!
Nincs bölcső az IKEAban... :cry: :cry: :cry:

nukada

:( :( :( :(

köszi :)
macskanyu

Nuk, fodrász elérhetőségét kérem szépen! :D
és köszi a képet :D mostanában egyébként HBO-n láttam vmi sivatagos-repülőgépbalesetes filmben mellékszereplőként, háááát akor már inkább a Stuart Little kisegér :lol:
bár elég perverz az apukára ráindulni egy családi filmben :P

Pocak, klassz hangja van a csajnak! hát igen, jutyúb ma már az első lépés a világhírhez :wink:

ki kéne találnom, mit főzzek...

Fibi, drukk, hogy összejöjjöj a házeladás! találtatok már újat?
egyébként itt a közvetlen telekszomszédunkban van most épülő eladó házrész, saját kerttel, kocsibeállóval, terasszal, mondjuk csak 64m2 az alapterület, viszont az egész egyben 21,5 millió...

votiv 8)
votiv

Pocak, megnéztem a csajszinak a mini-dokumentumfilm-sorozatát, most már nem csak a hangja tetszik :) üdítően hiteles és természetes ember, ritka ilyet látni reflektorfényben :)
drukkolok neki, hogy ilyen is tudjon maradni :)

votiv 8)
votiv

Sziasztok! :D

Macs,
Kikában meg bababoltban biztos van; tesóm azt használta,amiben még én is rengtem :lol: egy fafaragó ismerős csinálta (meghatódós szmájli :mrgreen: )

Szia Vot :D

Tegnap mi voltunk Johiéknál;Deni volt ott meg Manóka és Johi egyik barátosnéja, mindegyikük két-két gyerkőccel :D
Boti és Bence már óriásiak :D és Bálint is meg Emma is olyan édesek voltak :D Ábel meg pörgött a kis felmosó-szettel :lol: meg állandóan ki-be mászkált; másik két gyerkőc is nagyon helyes volt, egy 2,5 éves kislány és pici, 4hós Marci :)
volt finom saláta, tojásos meg fetás :) és sztem mindenki jól érezte magát :D
és nagyon szép helyen laknak Johiék, kívül-belül, úgyh ha lesz ott kerty party, nagyon jó lesz ;)

Kép

Kép

szrekuc

Vot,
sztem egyáltalán nem perverz :mrgreen: :lol: :lol:

Ancsiéknál mikor lesz már net? vagy nyaralnak? miért nem jön? :(

és többiek, ki merre jár?

Fíbsz,
akkor holnap? :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
aham, lehet kapni, csak sajnos nincs 34 000 rugóm, arra a cca. 6 hónapra, ameddig használni tudjuk.... :( kiságy meg nem fér el a hálónkban, pedig egy darabig egy szobában lenne praktikus éjjszakázni a Kicsimacsekkal... de majd meglássuk....
macskanyu

közérdekű:
Augusztus 19-én és 20-án minden érdeklődő 50% kedvezménnyel látogathatja Magyar Nemzeti Múzeumban a Dzsingisz kán és öröksége valamint A tatárjárás tárlatokat. Ehhez kapcsolódóan 19-én a múzeum hosszított nyitva tartással várja kedves látogatóit: 10-től este 20 óráig.

votiv 8)
votiv

Macs, itt egy bölcső 7e ft kikiáltási áron, és budapesti:
http://www.vatera.hu/fa_bolcso_31664028.html

votiv 8)
votiv

ilyen hülyék vagyunk:
ki mit (nem) tud a magyar történelemről
http://www.youtube.com/watch?v=S1O_SlpY3m8

votiv 8)
votiv

Reggel megvolt a mázsálás, 5 kilo 20 a drágám, "kis" vasgyuro :D

Akkor kire számithatunk holnap, ha ilyen napos idö lesz??????? kellene tudnom kb, hányan jöttök, mert megyünk ma bevásárolni.

többit késöbb, nyüglödés van....

KépKép
fibi

Fibi,
ha nem szülök, akkor ránk :wink:

Votiv,
köszönöm :) láttam, csak egy baja van, nagyon mélyre köll hajolni a babáért... olyat szeretnék, amihez nem kell derékig behajolni a bölcsőbe.. van is ilyen, csak messze, és/vagy drágán...
macskanyu

Vot:
ez siralmas... Én sem vagyok egy töri tudós, de azért ezeknél többet tudok...

HELP:
mennyi az egészséges mennyiség a gyerek száját elhagyó nyl tekintetében???

nukada

Örülök, hogy azért sikerült a Johibuli! :lol:

Szrek! Nálunk is van játékfelmosószett :lol: (nem tudtam hogy erre vagytok ráindulva! 8) :mrgreen: )
Ancsiék nyaralnak, s kaki netjük van. Nyaralás után próbál join-olni.

Fibi! Gratula a szép méretekhez! :D
Számítani: ránk is :lol:
gödibarbi

Nukada, ha a nyálra gondolsz, nincs felső korlát :lol:

Macsek, és ha dupla matracot/szivacsot tennél bele? akkor is nagyon mély?

egyébként a mi szobánkba sem fért be a kiscsaj ágyastól, a szobája meg a lakás túlsó végében. Így ameddig bírtuk így, köztünk aludt a franciaágyon, aztán átkerült a helyére, kb a 6hetes kontroll környékén. Érdekes volt, hogy ameddig mellettem volt, éjjel kb 2 óránként szopott, ezért is féltem, hogy mi lesz, ha átviszem a helyére, mennyit fogok rohangálni éjjel, és mégsem. Azóta szépen alszik általában este 9-10-től 5-ig.
Viszont Isti lett helyette az éjszakai műszak :? mostanában totál rosszul alvó, tegnap este 11 után bírt csak elaludni (én már rég aludtam mellette), de átjött 2-kor (elaltattam, aztán visszavittem), és 5-kor megint bemászott közénk, akkor már nem vittem vissza, hanem beájultam, és apjuk keltegetett bennünket fél 8 körül, azóta is mosott sz@r vagyok...

Fibi, mi sajna nem tudunk menni, holnap napközi van...

votiv 8)
votiv

Fibi, micsoda súly, ez igen! :D
(Liliróza mindjárt4hósan annyi, mint a másfélhós Ábeled :D)

Felmosó itt is van, abszolút sláger! :D

votiv 8)
votiv

Nuk! ne izgulj! :D :wink: nálunk volt hogy át kellett öltöztetni annyi nyál jött belőle. s egy időben használtunk egy körpartedlit (biztos van vmi hivatalos neve is), s akkor "csak" azt cserélgettük.
gödibarbi

Nuk! ha jössz Fibihez szívesen kölcsönadom a miénk körpartedlit (egy ismerősöm horgolta, s már többszörösen sikeresen tesztelt :lol: ). de ha akarod postázhatom is.
gödibarbi

Szasztok,

egy kicsit bekukk, aztán mék a dógomra.

Nuk, üdv a nyáltenger közepén :lol: . A többiek már megírták, határ a csillagos ég (vagy mi is?)

Votiv, tök jó a cikked. :D
És a tiéd után a másik már eléggé lapos. (és azért ennyire egyformán gondolkozni - nos, én nem hiszem, hogy lehet)

Fibi, üdv itthon. :D Grat a súlyotokhoz. (illetve a fiadéhoz :lol: )

Johi, azért csak összejött az a buli, mégha csökkentett létszámmal is. Egyébként akartam írni, hogy én (vagyis a gyerkők) voltak olyan szülinapi zsúron, ahol volt esőnap, mert az anyuka nem vállalta be a gyereksereget a kéróba. (és ők még csak nem is felújítottak) Mindenki teljesen megértette, Úgyhogy ezen ne idegeskedj többet, mert az időt még te sem tudod befolyásolni :lol: .

Macs, mostmár itt a célegyenes. És a bölcsőről nekem az jutik mindig eszembe, hogy Zsófit már nem mertem belerakni, mert féltem, hogy ha egy pillanatra nem figyelek, akkor Beni kiboríthatja. Te nem tartasz ettől? Nem okoskodásnak szánom, csak az ördög nem alszik. :evil: (persze én túlaggódós vagyok, tudod, mint a kisködmönös mesében) Mózeskosár esetleg?
Mondjuk így:
Kép Persze ezt is meg lehet borítani, sőt leszakítani is, a csuda tudja. Mindenesetre tetszik, olyan hangulatos ötlet. mégegyszer bocs a belepofért. :oops:
zsugyu

Zsu,

nem félek, mert Mirka kiságya Füles szobájában lesz, ezt nem tudja kiborítani. Napközben ott is fog aludni és ahogy lehet, éjjelre is át lesz toloncolva a nővéréhez végleg. De mivel Füles rosz alvó és amúgy is sűrűn köll szoptatni az elején (Füles óramű szerűen 3 óránként, éjjel-nappal kajált), egyszerűbb, ha éjjelre mellettem fekszik, de mivel kiságy nem fér be, ezért gondoltunk a viszonylag kis bölcsőre, amit még a teraszra is ki tudok tenni napközben.
Mózeskosarat Apa nem preferálja a plafont meg végképp nem lehet megfúrni.
Küldjétek a Mókusokat, de én nem szeretném bevenni magunk közé Mirkát sem,(anno Füles sem aludt köztünk), az kell, sőt fontos, hogy ha igényli, azonal érezze a közelségem, de mindenki légyen a maga ágyában...

Amúgy sem vagyok parázós.. :mrgreen:

Megyek intézkedni...hhhhhhh......
macskanyu

Macs, Szrek,
aha, aha, holnap, ha ilyen marad az idö :)

Barbi,
lehet h grillezni mégsem fogunk tudni :? palacsintát sem eszel? nem rakok bele cukrot a tésztájába, és teljes kiörlésü lisztböl lesz :P (lekvárunk is cukormentes :) )

Votiv,
de kár, hogy nem tudtok jönni :(

Deni, Johi?????
fibi

És ez a töri dolog: hááááááááááát. Én nagyon elkeserítőnek tartom, és ilyenkor rögtön az jut az eszembe, hogy ugye a mi gyerekeink különbek lesznek? Hinnem kell, hogy ők nem a politikai melldöngetős magyarok, vagy a nemtörődöksemmivelcsakmp3ésmáshülyeséggel típusú fiatalok, hanem egészséges lelkületű, intelligens, tájékozott ifjak és majdan érett emberek lesznek. És akkor el is érkeztünk a problémámmal a fiamhoz, amit már pedzettem. Merthogy néha az értékrendjével gondjaim vannak, és nem hibáztathatom csak a környezetet, de nem tudom pontosan, hogy akkor én most mit csináljak. Mert én nem nézem naphosszat a tévét, gép előtt is ritkábban ülök, ha ők itthon vannak, akkor is tudják, hogy főként dolgozom rajta. Könyvet sem csak boltokban látnak, (nagyon szeretek olvasni igazi KÖNYVET) az utolsó divat is messzire elkerül, mégis mostság a fenti dolgok a legfontosabbak neki. A külcsín, a magamutogatás, mert így tud beilleszkedni. Nem alakult még ki a belső tartása, és nem tudom, hogy hogyan kezeljem ezt. Én nem akarok üresfejű, felületes kamaszt nevelni, mert mennyivel többről szól az élet, mint a külsőségekről, és szeretném, ha ezeket a szépségeket ő is élvezhetné. Na de egy kirándulás alkalmával ő nem akar sétálni, mert "fáradt", és az a fontos, hogy kap-e emléket, nem pedig az, hogy milyen szép dolgokat láthat, és a történelem (amit imádok) ami a látnivalókhoz kapcsolódik elmegy a füle mellett. Pedig ő egy okos, értelmes, jótanuló gyerkőc!!! Na, még ragozhatnám, de a lényeg remélem "átment".
zsugyu

Fibi! mondtam, hogy miattam ne készülj!!! de az ilyen palacsintát megeszem :lol: sőt! 8) :lol:
gödibarbi

Votiv,
még nem döntöttünk, hogy hova mennénk, de valszeg ujépitésü lakást akarunk. Most vacillálunk, hogy Budafok, és akkor 5 millával több hitelt kellene beválllalni, vagy Helikopter lakopark (17.ker.), és akkor nagyobb lakás, viszont nem olyan hudeszuper környék.....

Tényleg!! van valakinek ismeröse/rokona, aki 17.kerben lakik? milyen az ott arrafelé?????

Zsu, szia :D mégsem fogunk venni pihenöszéket, bocsánat, de közben kiderült, hogy Ábel imád a babakocsiban aludni, és ez bevált egyelöre :)

És köszi Mindenkinek a gratuláciot a sulyunkhoz :lol:
fibi

Barbi,
Bálint 2 napja nyafog, hogy palacsintát akar enni :) és amugy is ilyen összetevökkel késziteném :D szal megnyugszol, hogy nem csak miattad? :lol:
fibi

Zsugyu! én nem értek a tinikhez, de szerintem ez csak átmenet. bevallom én is átmentem rajta. amit adtál/adsz neki annak meglesz az eredménye! szerintem :D
gödibarbi

Macs, aha, akkor értem. A közöttünkfekvést én sem preferáltam, egész a harmadik gyerkőig. Amikoris annyira fájt a sebem, és olyan fáradt voltam, hogy úgy döntöttem, elveket a francba. És a lányzó kb 5-6 hetes korától egyedül alszik az ányában este 8tól reggel 6-8ig. Csakúgy, mint a nem köztünkfekvő tesói. Hiába no, szerencsém van. Ja, és jó annak, aki nem parázós. Nyugodtabb napjai vannak. Én is szeretném, de ez gondolom alaptulajdonság, amivel együtt kell éljek (és a páromnak is, aki falnak megy a frászaimtól). :x
zsugyu

Fibi! + :lol:
a 17.ker melyik is?
gödibarbi

Barbi, látod ez a baj: én sem értek a tinikhez, és közben megjelent a családban egy kiskamasz, a kor minden tulajdonságával. Azért is nem írtam erről, mert itt ez annyira OFF, amennyire csak lehet, de ez a törianalfabétizmus kihozta belőlem.
zsugyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?