A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok Lányok!

Kriszti

Nagyon ügyesek az embriók. 10ből 8 küzd. Nem semmi.
Most akkor sok pihenés, hallgas a párodra.
Nincs semmi fontos ezen kivűl!
Küldöm a babatapikat++++++++++++++++++++++++++

Nyunyi

Hogy vagy? Pihenjél sokat. A kisfiaddal biztos lehet fekve is játszani.
Köldök neked is babatapikat++++++++++++++++++++++++

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Szia Kriszti Kismami :) !
Örülök, hogy ilyen jól alakultak a dolgok.
Lexi:
Dehogy nézlek hülyének, csak gondoltam segítek. :( Bár az igaz, hogy a gyakorlati tapasztalat többet ér, ebben viszont tényleg csak a többiek tudnak segíteni.
A cukros cuccot sajna 2-szer kell innom, ráfogták az "előzményeimre", hogy ez nekem kell. :? Remek.
Egyébként jól vagyok, leszámítva apa hülyeségeit, remélem minél elöbb lenyugszik.
Egyébként röpke 2 órát vártam én is a véradóban, aztán még 1 órát a diabetológián, és végül 10 percet az EKG-n, szóval 12-re itthon voltam.
Este még jelentkezem, hogy mi volt a dokinál.

Kicsit szomorú vagyok, mert egy ismerősömet pont ma műtöttek, ugyanannyi idős kismami mint én, és már nem élt a babája. :(
Vendég

Lexi!
Most hogy voltunk a keresztelőn, én is rengeteg gólyát láttam...És mivel babonás vagyok, a tiedet is örömmel fogadom!!!Holnap várlak, ha úgy van kedved, és az idő is engedi!Látod, tegnap mondtam én, hoyg a rossz idő jön! :roll: :lol: Boszika vagyok!!! :lol: :lol:

Zsebi!
Örülök, hoyg a kezdeti kellemetlenség jól zárult!!!Akkor ahoyg beszéltük!!! :wink: :lol:
Vendég

Nyunyi

Már nyugodtan lehet párodat elcsábítani :D

Kriszti
Ment pü!

Lexi
A Babanet főoldalán találsz a baloldalon egy menüt benne 4D ultrahang. Az a doki van rajta akit ajánlottam és ha regisztrálsz 1000 Ft kedvezményt kapsz a vizsgálat árából.
gabicsibe

Erika!Köszönöm szépen a drukkot!!!Meg a tapikat!Aranyos vagy! :wink:

Estrella!nagyon gáz,szegény barátnéd!!!Kitartás neki!!!Én nem élném túl!!!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gica

Pénteken hajnalban utazunk és 20.-a körül már kezdhetem is a szurizást.
gabicsibe

Gabicsibe!

Köszi az infót!!!De nem lehet baj belőlle???? :roll: Tudod én ilyen kis agodós vagyok! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Estrella!
Ez szörnyű...... :cry: :cry:

Erika!
Nekem csak 9 lett, és abból küzdött 8!!!De nem baj, a lényeg a végeredméyn..... :wink: :lol:

Na, megyek, majd jövök még, jöttek vendégek egy kicsit! :lol:
Vendég

Kriszti, jól csinálod szerintem!

Estrella, ilyeneket most meg sem szabad hallanod, csak a jó dolgokat!
Persze ez a legnehezebb :roll:

Judit

jucicuki

Kriszti

Bocs! Ugy látszik szerelmes vagyok. (Megéri :lol: )
Valamiért enyire emlékeztem. pihi,pihi,pihi........

Estrella

Nem semmi mennyi vizsgálaton át kell esned. Közben meg feküdnöd kellene. A pároddal ne foglalkoz, adtak a lányok itt egy két ötletet a probléma kezelésére.
Tudom kivűlállóként könyű mondani :oops:

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok csajszik!

Most elköszönök,mert apának kell a modem! :? De reggel jövök!!!JÓCAKÁÁÁTTT!!!! :wink:

Krisztike!Mikor derül ki ,hogy sikerült e ??? :roll: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!!

Hát most olvastalak vissza Benneteket, jó sokat írtatok!!! :D

Kriszti!!!!!!!!! Nagyon gratulálok!!!!!! Rengetegen vannak és szuper, hogy ilyen küzdő a csapat!! :D :wink: Vigyázz Magatokra!! Én azt olvastam, hogy 4 nap ágynyugalom és az azt követő időszakban is sok-sok pihi!!!

Amúgy Mi is beértünk a célba, SZERDA lesz a Nagy nap!! :roll: Úgyhogy a héten szerintem én is már többen leszek!

Két kérdésem lenne: Zokni lehet rajtam a leszíváskor a műtőben? Másik, hogy teljesen kopaszon kell :oops: ugye? :roll:
torolve_20130114141731

Sziasztok,

Itt vagyok! :D A hétvége nagyon jól sikerült! Szombaton reggel érkeztünk, ettünk, ittunk (igen, már reggel is :wink: ), aztán kipakoltunk, és strandoltunk - Az idő PONT jó volt, és a víz is PONT jó volt. Mindkettő kellemesen meleg volt! :D -, utána grillezés, evés, ivás :wink: és társasjátékozás következett. :D :D Hú, de szombat este mekkora szél volt! :shock: Nagyon durva volt, aztán jól le is hűlt a levegő, másnap mikor felkeltünk, pakoltunk, és indultunk haza, de még szerencse volt, hogy dugó volt az úton, így mire Siófokra értünk, meleg lett, és mentünk le oda a partra :D:D Ott már én nem fürcsiztem – túl hidegnek ítéltem meg a vizet, nem volt kedvem felfázni :roll: -,de ott is ment még a társasozás :D Szóval tegnap este vmikor 8 után érkeztünk :D:D És tényleg nagyon jóóóó volt :wink: :lol:

Most már sajnos nincs időm mindenkinek írni, de:

Kriszti,
Szuper hírek!!! Te ikreskismami! :D:D:D
Mennek a babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Nyunyi,
Neked is mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Puszi, lehet, hogy még később benézek, de most rohanok főzni holnapra.

Kép

Kép
zsókuci

Nyunyi!
10-e a nagy ítélethírdetés! :lol:

Katuckám!!
Hívtalak ma, mikor odaértünk!!Vittema készenléti csomagot, de ki voltál kapcsolva.......Aztán már mentem be, és teljesen elkalandoztam a boldogságtól!!!Örülök a szerdának...Akkor pénteken transzfer!?

A leszívásnál lehet zokni, rajtam is volt(én lábról fázom fel)...és jó a csupaszság, de nem kötelező...Legalól jó ha nincs semmi..Kis dizájnosra lehet csinálni.. :oops: :oops: :oops:
Vendég

Vikkata
neked is itt a nagy nap mindjárt :lol: :lol: de jooo,ennyi izgalom,drukkolok neked is nagyon :lol: :lol: :lol:

Zsókuci
akkor megint jó hétvégétek volt :P :P jaj én is mennék már egy kicsit kikapcsolodni,ma nekem fogorvos jutott :cry: :cry:

bibar

Kriszti!

Miután odaértünk egyből kerestek telón, aztán kikapcsoltam, hogy ne zavarjanak vérvételnél, de aztán meg elfelejtettem visszakapcsolni. :? Miután végeztünk és bekapcsoltam, ezeregy hívásom volt, hogy már azt hitték baj van!! :roll: De nem volt.. :wink: Hát ma már nem kell szuriznom (de köszi a készenléti csomit :wink: ), csak az 1 Ovitrelle-t és holnap még reggelre van egy decám.. :wink: el se hiszem, hogy kiürült a hűtő.. :D

A zoknit nem venném le én sem, a lapar után úgy felfáztam.. :roll: akkor egyszer életemben.. :oops: Köszi a kis dizájnos megvan.. :wink: csak gondoltam hátha szükséges Kojak.. :oops: :D

Köszi, Bibar, nagyon aranyos vagy, kicsit be vagyok parázva :? , de persze túlélem.. :wink: Aztán remélem csupa JÓ híreket kapunk.. :D
torolve_20130114141731

Estrella
Nagyon ügyes vagy. Egy napon elintéztél mindent. Nekem ez 3 nap volt. A cukorterhelést jól a nyakadba varrták. Én is így jártam. Akiről írtál, őt ismerem? Szörnyű! Voltam én is dokinál, és a rákszűrés, kenet jó lett. Csoda! VAn végre valami, ami jó. Viszont képzeld el, azt mondta a dokim (városi) hogy ő nem ma kezdte a szakmát, de életében még ilyen magas eredményt nem látott. Erre majdnem megint elsírtam magam és mondtam neki,hogy azt ígérte ma lelket önt belém és nem azt, hogy halálra rémít. Nagyon aranyos volt. Bevallotta, hogy szakmailag és emberileg is nagyon érdekli a sorsunk. Hiába na, nem vagyok mindennapi eset. :oops:

Gabicsibe
köszönöm a tippet, tényleg szimpi a hely.

Kriszti
Ezúton is gratulálok a kis csapathoz és nagyon vigyázz magadra.

Vikkata
Zokniban, kopaszon esetleg pici Hitler-bajusszal. :wink: Nekem nem volt ennyi eszem az elsőnél el is kapott Piroska. Na, az fincsi volt, szárazon közös borotvával. Azt hittem elsüllyedek. Már célegyenesben vagy. Sok sikert!!!
Vendég

Krisztike drága nagyon örülök,ezek aztán a jó hírek :D !Pihizzél szerintem is,én amikor sikerült végig néztem a Jó Barátok mind a 10 évadját :lol: !Nagyon-nagyon drukkolok Neked és nagyon örülnék,ha jönnél a talira :wink: !

Vikkata Neked is nagyon drukkolok szerdára!

Zsebibaba örülök,hogy kezdhettek!

Szép estét Mindenkinek!

Lippa

lippa

Kata!
Ez a Kojak... :lol: :lol: Jót nevettem...A telód csak annyit mondott, pillanatnyilag nem vagy elérhető!Az altatást kimondottan élveztem mindig!!!!:)
Sajnálom, hoyg nem találkoztunk!Pedig jó lett volna!!!

Erika!
Nem baj, addig jó, míg szerelmes vagy!!!Én tegnap úgy elsóztam a halfilét.....Alíg lehetett megenni!HIába a szerelem.....

Lexi!
Az írásaidon mindig jót derülök!Ez a Hitler bajusz....:)Köszike a szép szavakat!Igyekszem sokat pihenni!

Lippa drága!
Még gondolkozom a talin!Aztán ha Lexike bevállalja, lehet én is! :wink: Nekünk is megvan mind a 10 évad...és van 600 másik filmünk...Úgyhogy megvan az elkövetkezendő 2-3 hét programja.... :lol: Szeretnék olyan szerencsés lenni,mint TE!!!!

Kissé feszül bal oldalon a hasam, tudom, ez természetes...Oldalfekvés elfelejtve, csak háton, lábak felhúzva...Hason is húzódik, így nem kényelmes..... :roll:

Na, megyek nézem a harmadik shrek-et... :lol:
Vendég

Köszi Lexi! :wink: Sokat olvasok Rólatok, nagyon drukkolok!!! Nekünk egy jó ismerősünknek is rossz lett az AFP-je, volt amnio-n és teljesen negatív lett, azóta 1 hete :D született egy csodaszép kislányuk! Nagyon szorítok Nektek! Ti nem akartatok inkább korionboholy vizsgálatot az amnio helyett vagy azt a lepény miatt nem lehet? Nagyon drukkolok így ismeretlenül is! És köszi, hogy szorítasz!! :wink:

Lippa! Kösziiii.. Nekem a Te kislányaid az Etalon.. Mi is ilyen kis huncutkákat szeretnénk.. :D Két kis puncist.. :D :D
torolve_20130114141731

Kriszti: szia, gratulálok a 7-9-es zigótákhoz, nagyon szép számok ezek!
A bizonyos 2 hétben nem kell feküdni végig, úgy tudom, hogy az első 3-4 napon ajánlott inkább a viszintes és után fizikai megerőltetés elkerülve, lehet bármit csinálni.

KépKép
charlott

Kriszti
Tudom, hogy megígértem meglátogatlak és őszintén szólva szerettem volna sütni Nektek egy szilvatortát, de arra gondoltunk, hogy fent maradunk BP-en. Nem kellene annyit zötykölődni. Még semmi nem biztos, de ha így alakul, kérlek ne neheztelj rám, mert be fogom pótolni. Ha már nem tudsz mit nézni szólj, mert vannak nálam filmjeid. :oops:
Vendég

Kriszti! Mi a másodikon voltunk.. :wink: Ott volt a rendelés... :roll: De gondoltam ám Rád, mivel ugye fenntről ment le Wiegandt doktor, így nagyjából sejtettük, mikor kerültél sorra!! :wink: Képzeld, megígérte, hogy nekünk is Ő csinálja!! :D :D Olyan kedves volt!! :D
A Kojak az úgy jött, hogy mikor volt a lapar, ott ugye Kojak kellett :wink: , és aztán a barátnőmnek pár nappal korábban volt, mint nekem a lapar és ő mondta, hogy mire Kodzsekből Brúszwillisz lesz, addigra jobban leszek!! :lol:
torolve_20130114141731

Lexikém!!
Ne hülyéskedj!!!!!!Dehoyg neheztelek Rád!!!Nem is tudnék.... :lol: :lol: A szilvatortát pedig megesszük máskor!!Tudod, mondtam tegnap is, első a baba!!!És van még filmünk, ne izgulj..Azt a párat meg sem éreztem....

Kata !
Fél 12-kor jött le miattam a drága doki!Aztán nekünk is oda kellett felmászni! :roll:

Charlott!
Jajj, dehoyg szeretnék én 2-3 hetet feküdni!!! :lol: Már a mai nap is megterhelő volt...Csak kedden, szerda fekszem, csütörtökön már komolyabb kaját csinálunk barátnőmmel(ő bevallotta szivesen főz, de komolyabb kaját még nem tud),és lasagnet eszünk, abban segítek, ülve navigálom.Had tanulja.... :oops: És pénteken már kis séta a természet lágy ölén sztem belefér(ez egy fagyit jelent a csajokkal) :roll: :lol: Köszönöm a gratulációt! :lol: Aranyos vagy!!!Neked pedig mielőbbi csodababát kívánok!!!!!!!
Vendég

Vikkata, Zsebibaba:
Örülök, hogy kezdtek, szuper!
Lexi:
Van még Utród? És ha igen mikor vehetem meg? Mikor vagy elérhető?

Rólam:
Voltam dokinál, azt mondta minden oké, baba növöget szépen, méhszáj zárt, szombaton lesz csak UH. :(

Zsókuci:
Tök jó, hogy ilyen jól alakult a hétvégétek!
Vendég

Estrella!
LÉnyeg a zárt méhszáj, a szombat pedig mindjárt itt van!!!!!!
Nekem van eyg utrós receptem, ki sincs töltve...Ugyanis én vettem és kaptam, így a recept itt van.Ha gondolod.....Nekem most elég lesz úgy......2 hónapíg!Ha nagyon citóban kell, én is tudok adni! :wink:
Vendég

Krisztikém!

Nagyon hiperül szúrsz!Áldom kis kacsóidat!:-)

Ha elöbb-utobb végzek ezzel a sok szúrival...lehet még a végén visszajárok repetázni!(na jóóóóvan csak vicceltem):-)

Estrella!

Csak pozitívan!Látod veletek minden a legnagyobb rendben és most CSAK ez a lényeg!Tudom nem könnyű függetleníteni magát az embernek a külső behatásoktól,főleg ha közeli ismerősről van szó,de MUSZÁLY, a kis pocaklakód miatt (is)!

Na jó éjt!

Zsebike
zsebibaba74

Zsebike!
Bármikor!!!!!Én szeretek szúrni, tudod a tűnek ennek a végén isteni állni!!!!Örülök h nem fájt!De ha azzal adtam volna amit hoztál...... :shock: :shock: azt érezted volna...No, de megoldjuk! :wink: Szivesen látot vendég vagy a házunkban...nem csak szurikor!

jó éjt mindenkinek, én is gyorsan ágyba bújok...hehe ez jó vicc, 4 óta ágyban vagyok! :lol: :lol:
Vendég

Estrella
Van még, mennyire sürgős? Remélem még válaszolsz, mert holnap úgy néz ki fent maradunk és csak holnapután tudom adni. Vagy reggel elviszem valahova indulás előtt. CSak még válaszolj!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Estrella
Még kell Utro? Most nézem, hogy elhagytad a 12. hetet. Mennyire rohan az idő. Ez szupi!! Meg az is, hogy minden rendben veletek. Mikor érsz rá kicsit?
Vendég

Sziasztok!

Kriszti
Nagyon örülök a szép eredményeknek és sikeres beültinek!!!! Szuper!! Vigyázz a babóidra!!!

Nyunyi
Te is csak ügyesen!!!

Kata
Húúú!! Hát akkor napokon belül te is túlvagy mindenen, és kismami leszel!

Viki
Bocsi, elfelejtettem, hogy nyaralni mentetek! Remélem, jó volt, ha nem is volt hosszú!

Zsókuci
Jól hangzik a hétvégéd! Jól kimulattátok magatokat! Csak így tovább!

Gabi
Nagyon jó pihenést kívánok! Remélem, aug. végén összefutunk majd! Érezzétek nagyon jól magatokat! Párodat is üdvözlöm!

Lányok!
Mi holnap éjjel felpakolunk, holnap már nem lesz időm irogatni, mert szerda hajnalban indul a gép Görögországba!!! Mire hazajövök remélem, sok örömhír vár majd!!!! Legalább három kismami lesz addig!!!!! Sokat gondolok majd rátok!

Puszi!
Gil

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Gil
Jó pihenést Nektek és érezzétek jól magatokat. Bulizz, kapcsolódj ki, amennyire csak tudsz, mert jövőre már nem lesz rá alkalmad.
Vendég

Lexi
Köszi szépen, kedves vagy! Igyekszem. Jó is lenne, ha már nem mehetnénk nyaralni egy poronty miatt! Neked kevesebb problémát kívánok, és jobb eredményeket!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

Lexi:
Kellene az Utró. Mikor indultok?
7-9-ig a laborban leszek (cukorterhelés) :?
Vendég

Jó reggelt Lányok!

Nyunyi! Nem a Balcsin voltunk, hanem Sárváron. Így nem fürödtem a Balatonban! :lol:

Gabicsibe! Remélem, igazad van. Semmi változást nem érzek, mondjuk előtte sem éreztem, hogy gond lenne. (Canesten Kombit kaptam)

Estrella!Ami az Uradat illeti....sajnálom. :( Mostanában az enyém sem jobb, pedig itt még baba sincs.... :?

Zsebibaba! Örülök, hogy kezdhettek!!!

Madrin! Az F-1 miatt irigyellek. Tudom, hogy dolgozni mész, de akkor is. Egyszer én is úgy szeretnék "közelebb" menni. :oops:

Kriszti! Pihizz!!Nagyon drukkolok neked!!!!!!!!

Vikkata! Mennek neked is a drukkok szerdára!!!!

Gil! Jó nyaralást! Irigyellek! :oops:

Kép
vikike0429

Szép jó reggelt!!! :D

Milyen jó hírek!!!!!!!

Vikkata!gratula nektek!!!!!!!!!!De jó akkor a héten te is kismamika leszel!!!!!!!!Szurkolok neked nagyon!!!!!!!!!!!! :wink: :) Holnap már mész!!!!!!!!!!!! :)

Zsebi!Neked is!!!!! :wink:

Gil drága!Érezzétek nagyon jól magatok!!!!!!!! :) És köszönöm a drukkot!!! :wink: Aztán ha haza értetek ,gyere! :wink:

Estrella!Örülök,hogy minden rendben veletek!!!!!! :)

Lexike!Nekem sem volt jó az afp-m alacsony volt!Meg ismételték még egyszer,és csináltak egy uh-t a Shöpfméreibe!/Genetikai uh/És minden rendben találtak! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Gil!
Jó nyaralást!
Zsókuci!
Milyen jó kis hétvégéd volt!
Vikkata!
Drukk holnapra!Zokni és Fazon nálam is bejátszott!
Kriszti!
rat a sok kis embriókához!Vígyázz magadra!De jó,fekhetsz hason!Én már idejétsem tudom mikor csináltam olyat és nagyon nehéz így aludni,mert csak hason tudok!
Gabicsibe!
Szerintem amíg benn van doki kb.2-3,addig bemehettek receptért!Jó utat majd nektek!Hová mentek?
Zsebibaba!
Grat a stimukezdéshez!
Madrin!
de jó,ti is kezdhettek!Mit fogsz dolgozni a F1-e?
Nyunyi!
Az inszem,olyan mintha otthon spontán sexelnél,csak lerövidítik a sperma idejét!Ha nem tudod,hogy terhes vagy akkor is sexelsz,nem?Tehát ugrás apára nyugodtan és ne agyalj a tüneteken,mert az sokkal szarabb!
Vendég

Benszike!
Köszi az infót!!!Meg fogadom!!!
:wink: Ja és nem agyalok tovább,!Ha ez most nem sikerülne akkor ,ugyis megyek amig baba nem lesz!!! :) :wink: /de azért jó lenne ha sikerülne!!!!/

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Kriszti :D
Szívből gratulálok a két babóhoz és a nagyon szép eredményhez!!!
Küldöm a babatapikat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én is azt tervezem, hogy csak 4-5 napot fekszem. Az előző 3 beültinél végig feküdtem a majd két hetet és nem maradtak meg.
Most megpróbálom másképp.

Hát nálunk most kicsit megingott a tali, mert tegnap este én látogattam meg a porcelán istenséget, a férjem sajnos egész éjjel többször is randizott vele.
Ma itthon maradtunk nem mentünk dolgozni, remélem rendbe jövünk holnapra!

manda

Szia Manda!
Jobbulást ,nektek!!!! :wink:

Lányok,végre elmúlt a poci szurkálás!!!! :wink: Ma még egyszer sem szurt!Cickó fájás az még van!! :wink:

Olyan jó hírt kaptam reggel!!!!Mai nap folyamán ,meg császározzák a barátném!!!!!Meg lesz a kereszt lányom !!!!!!!!!!!!!Azt ,hogy hánykor nem tudom,de majd hív!!!!Tök jóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!!!!!

Köszi a drukkokat!!!!!!!!!!!!! Nagyon drágák vagytok!!!!!!!!! :D
Van két kérdésem (szokásomhoz híven :wink: ):
Az tuti, hogy legalább kettőt visszakapok olyan nem szokott lenni, hogy csak egyet ültetnek vissza, ugye? :roll:
ÉÉÉééééésssssss ugye mindegyiket ICSI-vel termékenyítik meg? :wink:

na jóóóóóóóóóó, nagyon izgulok..... :roll:
torolve_20130114141731

Vikkata!

Én nem tudok ,neked válaszolni,!!!Csak annyi ,hogy ne izgulj!!!!!! :wink: Szerintem,én még nem hallottam olyanról ,hogy 1 -et raknak vissza!!!! :wink: Hajráááá!!!!!Puszika

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mindenkinek szép Kép -ot!

Gil
Érezzétek magatokat nagyon jól!Aztán fényképet majd kérünk ám!
aztán augusztus végén randi :wink: Biztosan összefutunk,mert sűrűn fogok oda járni!Tudod megbeszéltük a kézfogást :wink:

Kata
Akkor a nagy napra neked is Kép

Nyunyi
Akkor se ijedj meg ha elmúlik,mert Bruminak is így volt és még is ott van már a pocijába a baba!barátnődnek gyors és problémamentes szülést kívánok!
gabicsibe

Sziasztok!

nyunyi ez tényleg jó hír:) Kellenek is a pozitív energiák, ilyenekből lehet töltődni:)

manda jobbulást Nektek, bennem is bujkál valami, olyan mint ha elrontottam volna a hasam, de még semmi más tünet nincs.
Azért reggel bezabáltam egy főtt kukoricát kaukázusi kefírrel, biztos ami biztos :lol:

Vikkkata tök jó, Te is lassan kismami leszel:) Már úgy gyorsítanám az időt én is:)

gil jó utat, Gögögben szuper csúszda parkok vannak :wink:
Jaj én azt úgy imádom :)

F-1-en a Toyota standon leszek persze nem én leszek a cica baba , arra ott lesz 15 tökéletes 20-on éves kiscsaj 8)
Mi a ruhákat áruljuk majd, arany áron, de tényleg van olyan kabát ami 75 ezerbe kerül :roll: :roll: (és viszik mint a cukrot...)
Elég fárasztó meló, de megéri :oops: :oops:
Így lombik előtt most minden fillér... :oops: :oops:
Egyébként tavaly mondtam, hogy ez lesz az utolsó mert utána már nem tudok menni, hát nem így alakult :cry: , remélem jövőre tényleg nem tudok már menni :) MAx babakocsival :)
Egyébként én marhára utálok kint lenni, egyszer érdemes megnézni, de olyan kosz és zaj van bár lehet hogy csak megöregedtem:)
madrin

Gögögben = Görögországban :oops:
madrin

Kata
Ezt már én is megkérdeztem a lányoktól és megnyugtattak,hogy ők nem hallottak ilyet,de ha igen se mondanák meg !
Ne izgulj nem a mennyiség a fontos hanem a minőség!Ha az az egy élni akar akkor fog is!
Azt hiszem én is nagyon be leszek sz..va,ha már én is itt fogok tartani!
gabicsibe

Manda
Jobbulást nektek!hasmenésre nagyon jó a Smecta por vagy a Normaflore!Különben hasmenéses,hányásos járvány van.

Madrin
Kukorica meg kefír?????Csodálkozol,hogy össze vesztek a pocakodban?!!!
gabicsibe

Pálinkás jó reggelt mindenkinek!

Már jönnek a mellékhatások!Életemben nem voltam fejfájós..de most majd szét szakad,gyógyszert nem nagyon akarok bevenni,így is szedem a köhögéscsillapítót!:-(épp elég az!
Marad az önkontroll..ki tudja meddig?

Krisztikém!

Este 7 körül megyek a "desszertemért"és majd boldogítalak iciripicirit!:-)

Zsebike
zsebibaba74

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?