A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Csak annyit szeretnék írni, hogy a fagyis transzfer kb 200 ezerből jön ki a gyógyszerekkel és a vérvételekkel együtt, ha nem a tb fizeti.
kispinty

Sziasztok!

Már jó rég nem írtam, de látom ti nem adjátok fel :lol: :lol: :lol:

Szép napot mindenkinek!

Ági!

Mikor kezdesz???
gizmixxx

Szia Kispinty és Gizmixxxx! :-)

Hát elvileg aug 20 után kezdek. Bár most kicsit bekavart a mensim, de megpróbálok csúsztatni pér napot, és akkor a terv szerint kezdek. Veled mi van??
Ági28

nekem is bekavart a mensim csajok, megjött :cry: pedig szoptatok mint a gép. épp a 6.hét és így kitolt velem :twisted:
beber

De nem úgy van, hogy szoptatás alatt még nem jön meg?
Ági28

hát de, de van akinek igen. Nem lenne baj, azonkívül, hogy utálom, csak állítólag megváltozik a tej íze és nem mindegyik gyerek fogadja el.Hát PIsti is ki volt készülve tegnap mit ne mondjak, üvöltött szopás közben, de lehet a hasa fájt ami eddig sosem. Ma már visszaállt a rend, csak néha visít míg szopik. Szóval nem kellett volna "hivatalosan" megjönnie még. De ez legyen a legnagyobb gondom, csak egyen PIsti mert tápszerezni nem akarnám, inkább megetetem rendes kajával. Ha 30 éve lehetett, akkor most is. Na de bízombenne,hogy még van 3 hónapunk szopira, utána úgyis elkezdünk "normális" finom kajcsikat enni :lol:
beber

Á csak nem lesz gond a szopival, mi bízunk Pistiben, meg a mami cicijében! :-)
Ági28

Ez a fránya mensi mindenkinek csak problémát okoz, Beber télleg nagyon hamar megjött.

Aki túlvan sikertelen lombikon , a stimu hogy befolyásolta a mensijét? Hamarabb/később jött, erősebb volt?
Jó lenne ha nem tolódna sokáig :(

Anikó
tatulány

Köszi a válaszokat, akkor nem parázok előre :)
elkezdtem intézni a leleteket, be is telefonáltam a klinikára, hogy pl vérvételből mennyire kell friss, azt mondták (nagyon nagyon kedves hölgy) hogy általában 1 hónapnál nem régebbit fogadnak el, szóval nem elég a műtétes.. megyek szurkáltatni magam. csak még nem tudom, hogy mindenre adhat-e beutalót a háziorvosom. Nagyon segítőkész, hátha.

ja, a rettenet mennyiségű husit nem lehet kiváltani valami jó minőségű fehérje turmix-szal???
yamita

Halihó! Szia Giz!!!!! örülök, hogy vagy!
Lányok a cickafarkkkal kapcsoaltban nekem azt mondta egy termgyógy, hgoy ha foylás meg ilyen nyavajám van, akkor azzal irrigáljak! Meg hgoy annál jobb nőgyógy bajokra nincs is. Úgyhogy hajrá!
Februárapu! Vigyázz februáranyura meg a gyerekre! no meg magadra is!
Tatulány remélem jobban vagy!
Ági! nem hallottam mostanában a cérnácsakákról!
beber! A 30 éves kajákról csak annyit, hogy apl a korai tejadás később allergiát okozhat,. jó, tudom, hogy nem akarsz mindjárt tejet adni neki. Szóval ha kajáltatod, akkor krumpli, őszibarack alma, a kezdő. A szopizással meg ne állj le, tudom, hogy fáradt az amber és azt is tudom, hogy egyszerű így mondani, hogy én már túl vagyok rajta, de pont ezért mondom, hogy mindig próbálkozni kell! ha Te is akariod igazán mondjuk csak akkor, mert ha úgy vagy vele, hiogy neked is nyűg akkor úgyis elapad...
Szóval ha nemm szívja ki akkor próbáld lefejni és pohárból megitatni. (egyik barátnőm ezt csinálta 8 kerek hónapig. Másból sem állt a napja mint fejés, itatás fejés itatás. )Szóval bízz az ösztöneidben és a gyerekedben! no meg Magadban!A mensi alatt valóban nyűgösebbek egy kicsit, de hat túl vagytok rajta, kkor megint ok lesz minden!
Bevettem már 4 merckformint és egyelőre nem vagyok tőle rosszül, remélem segítnei fog. Pusz mindenkinek!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Katóc, Tatulány én is gondoltam hogy veszek valami halolaj kapszulát ártani nem árthat.
zsembi

Sziasztok Lányok!

Ha megengeditek, csatlakoznék hozzátok. Mi is a Dévai Intézetbe járunk, és szeptemberben kezdjük a lombikot.

Szép napot mindenkinek!

Beus
beus77

Baboca azért nem hallottál,mert 8.-án megyek legközelebb.
Ági28

Szia Beus! :)
Első lombik?
yamita

Sziasztok!

Hétvégén nem volt netünk. Talán elfújta a szél?

Tatulány! Nagyon sajnálom. Csatlakoznék a többikehez. Igazatok van, nekünk kell a 98%-ot "viselni". Viszont nekik ott a görcs.. Férjem szokta mondani inszem után a rádolgozás alkalmával, hogy mennyira nehéz neki. A teljesítési kényszer nevet adta a dolognak. Szégyen, nem szégyen, volt hogy nem tudtam már vele mit kezdeni. Egyszerűen nem ment és kész. Ne hibáztatsd a párod, csak szeresd, érezze, hogy mennyire fontos ő neked.

Hanyatka! Ki tudja, lehet, hogy sokkal ügyesebbek voltatok, mint a katéter lett volna!

Segítsetek kicsit, kérlek, mert kétségbe vagyok esve. Bromocriptint kell szedjek a magas prolaktinomra, de most meg annyira levitte, hogy a ref. tart. alatt van. Dévai apánk nézte és mondta, hogy lombik előtt ezt be kell állítani. Akkor már egy módosított adagot szedtem a gyógyszerből. Javult 4 tizedet! Remek mi? Na erre mondták, hogy még kevesebbet kéne, annak eredménye viszont nem lesz aug.-ban. Ilyenkor mi van? Vass doktorral csak holnap tudok beszélni, és addig kétszer be fogok dilizni. Ha túl alacsony lesz a prol. szint, nem is kezdhetjük a babaprojectet? Járt már valaki ilyen cipőben????
zel

Hülye kérdés, csak úgy eszembe jutott, nem tudjátok Apánk merre ment nyaralni, pihizni? :) nem is tudom, ki lehet heverni ennyi nőt egy hónap alatt?? :lol:
yamita

Yamita: igen, első lombik. Túl vagyunk 6 sikertelen inszemináción. Pontosabban 5 sikertelen volt,a 6. bár sikerült, de sajnos méhen kívüli lett, így műteni kellett. A nyáron pihi van, és szepteemberben kezdjük a lombikot.
beus77

Akkor még egy szerencsés szeptemberi! :) azt írták a csajok, hogy szeptemberben mindenki babás lesz! :D
azért remélem marad valami októberre is :) mert szerintem mi csak addigra kerülünk sorra kb..
yamita

Beus üdv köztünk! :-)

Yamita a kérdés úgy teljes, ki lehet e pihenni ennyi és ilyen nőt egy hónap alatt! :-)
Ági28

Remélem igazuk lesz a csajoknak és babásodni fogunk. De az október is babás hónap lesz, ne izgulj! :wink: :D
beus77

Yamita nyugi az ősz meghozza a sikert! :-)
Ági28

beus és ti mióta próbálkoztok? És ha jól gondolom a 77 a születési éved? Mert ha igen, akkor egykoruak vagyunk! :-)
Ági28

Beus: üdv itt is :oops: ...lányok Beus az a kedves barátnőm aki elvezérelt a Dévai intézetbe és sok infót osztott meg velem

Yamita: csak HÚÚÚÚÚS, semmi más nem jó állítólag, de elég ha a stimu alatt fogod enni, + sok folyadék. Háziorvos mindenre adhat beutalót.

Zel: én is a prolaktinnal szenvedek, mikor Dévai apánkhoz kerültem, szinte 0 volt , gyorsan abbahagyatta a Bromót, 10 nap múlva vérvétel....ekkor már 10 volt, most 3 hónap után megint 32 :( úgyhogy Vass doki gyorsan visszaállított rá. Vagyis nagyon hamar reagál az ember....lehet, h csökkentened kellene.

Apánk szerintem horgászik és vitorlázik valahol...ez a hobbija a honlapjuk szerint :P

Anikó
tatulány

Azért ki lehet egy kis fehérjeporraL egészíteni a husit is, csak apánknak nem kell szóni! :-)
Ági28

Üdv. Tatu Neked is! :D

Ági, akkor egykorúak vagyunk, mert a 77 valóban a születési évem. :) Mi 3 éve próbálkozunk, és 2005 év végén kerültünk a Dévai dokihoz. Az első inszem tavaly júliusban volt.
beus77

Tavaly még én is az inszemeknél tartottunk! :-( Lehet, hogy akkor látásból már ismerlek is! :-)
Ági28

Lehet hogy találkoztunk már. Ismerős vagy kép alapján, de annyira pici a kép, hogy nem vagyok benne biztos, hogy Rád gondolok. :oops:
beus77

Sziasztok!

Beus,üdv közöttünk. Meglátod, Te is beférsz majd az őszi babásodók közé :wink: Akkor már jól ismered a mi drága doki bácsinkat.

Yamita,

szó szerint az akartam írni, mint Tatulány. Tuti, hogy horgászik és vitorlázik. Szerintem lényeg, hogy minél kevesebb ember (akarom mondani nő :oops: ) legyen a közelében. :lol: :lol: :lol:

Húst hússal és még mellé is egy kis hús 8) . Dévai szerint a túró nem fehérje. (én azért azt is szoktam néha). Legjobb, ha úgy osztod be, hogy gyakorlatilag egész nap eszegetsz a húsból. Ezt ő javasolta (ki más? :D )

Tatulány,

köszi a drukkot. Remélem kicsit sikerült már megnyugodnod.

Nálam a helyzet változatlan. Most mondjátok meg, hogyan lehetne nem ERRE gondolni egész nap???? :roll: :roll: Na szóval holnap és holnaputánt kell túlélnem mensi nélkül...no és utána még legalább 9 hónapot...... :oops:

Holnaptól szabin vagyok és nem lesz net a közelemben. :( Majd meglátogatok vmi internetcafé-t, mert hiányozni fogtok. :D

Bébé
bébé2007

Tatu!
Nekem 2 éve magasabb volt, mint felső érték, de nem sokkal, úgy rémlik. Arra szedtem 2x1-et, majd most áprilisban és májusban ellenőrizték. :shock: Akkor 0,32, erre szedtem 2x 1/2et, majd júliusban 0,72... erre van 2x1/4. Tudom, én is hibás vagyok, de honnét kellett volna tudnom, hogy ezt rendszeresebben ellenőrizni kéne? Lehet hogy még a 2x1/4 is sok??? :roll:
10 nap múlva újra nézték?! Nekem most azt mondta az a dokim asszisztense, elég ingerülten, hogy finom legyek, hogy szept közepe előtt nem érdemes nézni. Biztosan csalódtak, hogy nem vártam ki, amíg ott sorrakerülök, hanem elmentünk egy másik intézetbe. De a hangneme akkor is nagyon fájt....

Holnap beszélek Vass dokival. Nagyon félek. Remélem, nem kell most megint hónapokat kihagyni. Abba belepusztulok.

Fiatalság! Bolondság! 77-esek! ( 75-öske vagyok)
zel

Bébé: igen, már nagyon jól ismerem a mi doki bácsinkat. :) Drukkolok, hogy ne jöjjön mensi még legalább 9 hónapig!

Nekem is mindig azt mondta, hogy csak hús egyek, mert az a komplex fehérje.
beus77

Én mindíg úgy oldom meg a husis dolgot, hogy veszek hozzá paprikát, paradicsomot, vagy savanyút, kiteszem felcsíkozva az asztalomra, és egész nap eszegetek. Aki bejön a szobába, csak azt látja, hogy én még mindíg eszem! :-)

beus, majd aug végén vagy szeptemberben lehet, hogy összefutunk, és akkor majd egyeztetünk!

Volt már úgy itt, hogy valakivel beszélgettem a Dévainál,, és ide is járt, és másnap egy harmadik emberzől tudtam meg, hogy kivel is beszélgettem! :-) (remélem értitek) :lol:
Ági28

jaaj szarul hangzik ez a hús dolog.. én nem vagyok egy nagy husos..illetve tök jól megvagyok nélküle.. még egy hófehér csirkemell az okés, de disznót marhát egyáltalán nem eszem.. jajajj :shock: ági, lehet hogy jön majd a sutyiban fehérje :D
bébé szorítok nagyon-nagyon!!!
tatu köszi szépen.. ennek örülök, mert akkor elvileg mindent el tudok majd intézni időben! (körzeti doki)

Dokibácsinknak meg akkor jó szelet! :wink:
yamita

Yamita én is ettem fehérjeport, de baromi szar az íze. Joghurtba, túróba kevertem. Meg tejbe.
Ági28

Yamita, tök mindegy, hogy csirkét eszel, sertést vagy marhát. A lényeg, hogy hús legyen. Az a jó a húsban, hogy nagyon sok féle képpen el lehet készíteni. Bár én a végén már nagyon untam, és ránézni is alig bírtam. De azóta megint jó barátok lettünk! :D De szerintem ha megint naponta 3-szor kell ennem, akkor elegem lesz belőle.
beus77

ja meg hogy elviseljem, a végén natúr karajt ettem, mustárba és pirosaranyba mártottam a falatkát mindt a virslit,és így taktikáztam! :-)
Ági28

Lányok,

köszi a drukkokat!Aranyosak vagytok.

Hús: én sem voltam nagy húsevő (pláne nem sertés), sőt elég jól elvoltam nélküle is (mint Yamita). Először fura volt, de már megszoktam, igaz, amikor az a nagy meleg volt, na akkor úgy kellett magamba erőszakolni, mert egyáltalán nem kívántam.

Már írtam régebben, engem óva intett a csirkétől Dévai, mert hogy nem egészséges. Minél szabadabban él vagy legel egy állat, annál jobb, mert annál kevesebb mesterséges anyag kerül a szervezetébe. (ezt ő mondta). Marha, borjú, vadhúsok, de szerinte a tengeri halak a legjobbak.......hát igen, szerintem is, de ezeket speciel nem a legkönnyebb beszerezni.

Én azért néha csalok :oops: és eszem egy kis csirkét, pulykát is. De főleg sertés, marha, borjú. és tényleg az a jó, hogy sokféleképpen el lehet készíteni.

És nem utolsó sorban, ha ez kell a babához, akkor nosza rajta, mániákus húsevő leszek. :D :D :D

Bébé
bébé2007

Lányok, Vass dokit ugyanazon a számon kell hívni? És mikor? Minden nap bent van?

Ugyebár nekem mennem kell majd hozzá mindenképpen, hogy megvizsgáljon, akár baba van, akár..............................

Bébé
bébé2007

Egyszer mintha azt mondta volna az egyik telefonálónak a Dévai, hogy a Vass doktornak van külön száma (a tel.szám eleje megegyezik, csak az utolsó szám más, de nem emlékszem hogy mi a vége). De szerintem ha felhívod ugyanazt a számot, mint a Dévait, akkor felkapcsolnak hozzá.

Úgy van a mondatod vége, hogy akár van baba, akár van baba! Ugye???? :D
beus77

Bébé:
mindenképp adj hírt az eredményről, Vass doki közvetlen száma: 309-7752
mobilja: 20/5156-231
H-SZ-P: 8-16-ig van , ezt az ajtajáról puskáztam

bevallom én napi 1-2X ettem húst, + néha túrót is és sok tej, kefír

Zel: nekem legelőször 3x-a volt a prolaktinom és 1 hónap alatt normalizálódott, mikor elvetődtem a Dévaihoz akkor kevesebb volt mint 1, ekkor volt 1/2 Bromó/nap, abbahagyatta és 10 nappal később már 10 körül lett, tehát hamar változik

Nyugi, nekem is a lombikstimu kezdetén a vérvételből derült ki és korrigáltuk.

Anikó
tatulány

Tatulány!
Elhallatszott addig, mekkora kő esett le a szívemről??? Remélem, leszek annyira szerencsés én is!

Voltam hugizni kicsit. Telecuccolta a pelust. ÉN RAKTAM TISZTÁBA!!!! Sikerült. Pusziltam közben a combikáját, pocikáját, popsikáját. Fíííííííííííííííííínom! Volt kis sírás közben, de utána jött anya a tejcsárdával és minden okés lett!

Húsevés?! Hm... Nem lesz gond. Húsos vagyok. Bár, ha kötelező? :shock: De a cél érdekében bármit.
zel

Zel irigyellek hogy tudtál babázni.

Lányok Apánk melyik stimut részesiti elönyben a rövidet vagy a hosszút?
A hosszut utálnám a fogigátló miatt, bár kérdezte hogy eddig mi volt nekem mondtam hogy fogigátlós és huzta a száját.

Én birom a husikát.
Hogy szoktátok elkésziteni csak pároljátok vagy mindenféle füszerekkel?
zsembi

Szervusztok!

Mióta utoljára írtam, Cseka és Február is babás lett, és most is vannak "folyamatban" pl. bébé2007 :wink: . Megszületett egy-két lombikbaba is azóta :D
Majd minden nap elolvasom mi van Veletek, és nagyon jó olvasni, amikor valakivel végre megtörténik a csoda...

Szeretném a segítségeteket kérni. Progeszteron injekcióhoz milyen fecskendő és tű kell? Oldószer kell hozzá? (Otthoni beadáshoz (persze ápoló általihoz)).

Köszi előre is a segítséget!
albi2000

Baboca, eszemben sincs leállni, semmi bajom a szoptatással, teljesen elvagyok vele, kb. 2 napig volt küzdős, de érdemes volt kitartani, igen. Nem fejek, van annyi tejem ami bőven elég. Barackot, ,almát már adtam neki, most jön a paradicsom, kiskanállal nyomatja, nagyfiú, ,ma úgyis csecsemőkorba lépett a 6 hetével :) Szóval nincs bajom a szoptatással, ,a legegyszerűbb dolog, mindig kéznél van, Pistikénél amúgy is kizárva minden más, tea és egyebek, csak a cicire van programozva. tejet nem adok neki persze elsőre :lol: Viszont 4 hónaposan már elkezdem hozzátáplálni. Csak azt akartam írni ezzel, hogy manapság már semmi nem jó ami régen az volt és ezt kicsit túlzásnak tartom, úgyhogy én tényleg az ösztöneire hallgatok inkább :lol: eddig bevált. Szóval épp azt szeretnéém ha tudnám PIstikét szoptatni, de mára már nincs is gond vele, legalábbis nem sikítozik miközben szopik :roll:
beber

Cső csajok! Holnap házassági évfordulónk alakalmából lelépünk a balcsira! s talán ott is alszunk! .. Berer! Remélem nem bántottalak meg az okoskodásommal Üdv Beus!
Én is októberben mennék, a listára feliratkoztam de apánkhoz még nem kértem iddőpontot sztetek kell már most?
Puisz mindenkinek! ja és még nincs szállásunk csak sátor hálózsák + 2 gyerek... Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Sziasztok Lányok!
Köszönöm a gratulákat, és a kedves szavakat!! Olyan ez a társalgó, mint egy nagy család, nagyon jó bele-bele olvasgatni, még így is, hogy számomra egyelőre múlt idő a Klinika. Furi, de kicsit hiányzik. Annyi időt töltöttünk ott, és annyi biztatást kaptunk.

Berber! Gyönyörű, cuki-pofa a bébid. Kár, hogy nem futottunk össze a kórházban. Ügyes vagy, hogy jól tudod szopiztatni, meg hogy úgy mennek le a kilók!
Egyébként, én úgy emlékszem, hogy a 8-ban fejtem, az újszülött osztállyal srégan szemben, mivel a szülés után egy szinttel föntebb laktam, és a gépet csak helyben lehetett használni.

Jó éjt Mindenkinek!
[/img]
szikra

Szép napot mindenkinek!

Babócs, gratulálok a házassági évfordulótokhoz, és sok boldogságot kívánok még sok-sok évig!!!! :)

Zel, irigyellek, hogy babáztál! Nagyon jó lehetett! Más babáján begyakorolunk, és a sajátunkon már minden simán fog menni! :)

Bea
beus77

Sziasztok lányok!
Sajnos el voltam havazva a napokba,de esténként visszaolvastalak.
Tatulány!Nagyon sajnálom ami veletek történt :( Úgy tűnik a múlt péntek nem volt egy szerencsés nap! :(

Szikra,Beber!Eccerűen imádnivalóak a babók.Mi is ilyent szeretnénk!!!

Katóc! Remélem igazad lesz.Ú,megörülök még 12.ig.Szerencsére közben még nyaralunk 1et addig és talán kevesebbet gondolok rá.

Péntektől szabin leszek,így legközelebb csak 12én tudlak olvasni,ezért ha kérhetlek ne nagyon szaladjon el a kezetek :) :)

Beus77! Üdv.itt.

Gizmixxx! MI van veled?nem sokat írsz magadról :(
hanyatka

Zel! MI újság?Rendeződik a prolaktinod???

Ági! Hogy vagy,megvolt a nagy hajtás neked is???
hanyatka

szia Hanyatka!
Hát most két nap jó kis melós lesz itt nekem. És a hétvégén megyünk át az üzlettel az új üzletbe. Úgyhogy még nem vagyok túl semmin!
Ági28

ÓÓÓ,akkor kitartás!!!
Hogy haladtok az üzlettel,kifestettétek már?Mit kell csinálni?
hanyatka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?