A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsugyu! szerintem nagyon nem off! mindegyik gyerökből lesz kamasz is, s jó ilyenekről előre gondolkozni, tapasztalni.
saját tapasztalat részemről emlékek, s a nővéreméknél lassan betör :shock: :lol:
gödibarbi

Fibi! megnéztem: Rákosmente. szerintem ez olyan szépen hangzik :lol: nekem szimpi :lol:
azt hiszem nem ismerem, de jókat olvastam róla a honlapjukon :D
gödibarbi

Fíbsz,
Helikopter? :D én csak nagyjából ismerem arra, majd mindjárt megnézem neten, milyen is
17.ker. nagyon változó, mert Bp 1. (vagy 2.?) legnagyobb (v. legnépesebb?)kerülete, pszichóm lakik ott, de ő tök másik, családi házas részen, szereti meg rákoskeresztúr kp-ban ott van minden

és akkor tökközel leszünk :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Fibi! az előbb olvastam hogy legnagyobb kerület (Szrek :wink: ), sok zöldterülettel, pezsgő kultúrális élet, meg még volt sok pozitív jelző
gödibarbi

Fíbsz,
http://forum.index.hu/Article/showArtic ... a=69601797

helikopter lakópark fóruma :) ott biztos mindent tudnak sztem kérdezz, egy csomó turpisság csak használat közben jön elő amiről a fórumozók már biztos tudnak:)
kertkapcs van?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Barbi,
:D Rákosmentéröl még nem hallottam :lol: azt hittem, R.keresztur ez a rész :D

Szrek,
pont irni akartam, hogy lehet h Hozzátok közel lennénk :D el akarunk menni még a héten megnézni egy olyan lakást, Zsolo kollégájáék vettek ott a helikopterben :)

Zsu,
Barbivel egyetértek tinitémában. még annyi jutott eszembe, hogy ha netán "ilyen" marad a fiad, biztos akkor is elfogadod majd, hogy neki ez az utja, és öt ilyennek szereted majd :wink: 8)
fibi

Sziasztok!

Csak egy gyors szolgálati közlemény! :)

Újbuda Centerben a Colosseum boltban (Tesco kasszasorral szemben van) kiárusítás van! Vettem magamnak farmert 1000-ért, pólókat 350-ért darabját, meg vannak halásznadrágok is!Szerintem nagyon megéri!

Majd jövök!
ILdi
ildi76

Fibi! uff a tinitémához.
s ez olyan szép anyai hozzászólás volt! :lol:

ded ébren :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Szrek,
kösziiiiii :) még nem volt idöm mélyebben belemenni a témába, mert örökké történik itt valami :lol: ha nem a gázszerelö jön, akkor B önti ki a tejet, stbstb :lol:
assszem van kertkapcs :) és sorházi lakások is, aminek elönye, hoyg nem dübörög senki a fejünk felett :)
fibi

Barbi,
:wink: :lol:

én is megyek, hátha van még pár percem h ledöljek a délutáni menet elött.....
fibi

Johi: sorry, hogy nem tudtunk menni, de még szerencse!! Éreztem én, hogy valami nem kerek a csajszival és hát estére belázasodott és most is szegénykém 40,2-t produkált :?
A pisilabort már megjártuk, szerencsére tiszta a pisije mint a patyolat, szal vagy megfázás =hétvégi Balcsi, vagy fog, vagy nemtom... :(

Mindenesetre annak örülök, hogy nem adtunk senkinek a bacinkból!!

Macs vagy aki tudja:
csak a tbc baci miatt kell forralni a házitejet??
Képzeljétek, ahol voltunk hétvégén (Füle) ott a háziak nem forralják, hanem "nyersen" isszák, merthogy a tbc "már nem olyan veszélyes" mint anno volt a sok oltás miatt ! :o
(én persze azért felforraltam magunknak)

Rylie
rylie

Votiv: és ha már ráma, akkor kenyérsütőt is lehet nyerni :)
http://www.rama.hu/suto/index.php?modul=sutigyar
és ugyanez a fickó jött be nekem is :P

mi nem nyertünk :cry: pedig ha rákerestek a nevemre akkor tutti fotósorozatot láthattok Kamilláról ;)

R
rylie

Zsugyu, nem létezik, hogy nem ívódik bele nagyon-nagyon mélyen a gyermekedbe ez az értékrendszer, amelyben következetesen nevelitek. Attól még, hogy most épp nem tűnik erre vevőnek, majd rájön, hogy mi a jó, csak előbb meg kell tennie a saját köreit :)

én elég uncsi kiscsaj voltam, de a tesómnál azért átéltük családilag az összes végletet, attól kezdve, hogy kopaszra borotvált fejjel, bomberdzsekiben és martensbakancsban hazajött, egészen addíg, hogy rasztazenét hallgatott, hónapokig nem borotválkozott/vágott hajat és reggel-este be volt tépve... szóval ő nagyon nem találta önmagát, meg sodródott is a haverokkal rendesen, szegény anyámnak sem volt egyszerű - pedig ugyanazt a nevelést kaptuk mind a 3an, és a másik tesóm is tök "konszolidált" arc :)
de a lényeg, hogy végül ő is csak magára talált, és nem kallódott el :D

kicsit túlmutat már ezen az időszakon, de szerintem egy ember csak akkor tiszteli/érti meg majd igazán a szüleit, ha már maga is szülővé válik, és - szerencsés esetben - rájön, micsoda iszonyú erőfeszítéssel meg lemondással jár, hogy egyáltalán "életben tartjuk" őket :wink:

Ez arról jutott eszembe, hogy mennyire divat manapság nem tisztelni a szülőket - nem a vaskalapos tekintélyelvűségről beszélek -, és a környezetemben csomóan haragszanak a szülőjükre, elégedetlenek velük, vagy egyáltalán nem is keresik velük a kapcsolatot - hát én belegondoltam, hogy ez a két kis büdös kölköm, akikért kiteszem a lelkem, egykoron majd így viselkedne velem, nagyon szomorú lennék... (persze azért ez kétoldalú dolog, de akkor is...)

és gyerektéma itt sosem OFF! :D

votiv 8)
votiv

Sziasztok! 2 PALACSINTA között titeket olvaslak. :) Nagylányom kérésére épp palcsit sütök.
Zsu, ettől a tini-témától előre parázom....de klasszul csinálod! És érdekelnek a tapasztalatok, nem off, a tini is gyerek.
Fibi, 5,20 szép! Mi is most voltunk mázsáláson délelőtt, és csak 6,70kg a kiscsaj. 4-5 hónapig olyan ütemben hízott, hogy csak na, de most leállt kicsit, meg persze egész nap ficereg, kúszik, úh ledolgozza. És 66cm.
rídonli#

Nuk, üdv. a fognövesztők nyálcsorgató körében! :mrgreen:
rídonli#

Lányok: semmi baj, hogy nem tudtatok jönni, vagyis szomorú vagyok, de haragról szó sincs, miért is lenne. Aki jött, az remélem jól érezte magát és ez a legfontosabb.

Fibi: nem tom, mert dolgozom legalább 1/22ig és utána már jó késő lenne, ha mennék. Mikor van a party? Hol is laktok? Küldesz nekem itinert? :lol: (hátha felbukkanunk, bár a munka miatt kicsi az esélye, sajna).

Valaki tud nekem segíteni abban, hogy gyes melletti munkánál tényle nem lehet kivenni a szabikat, majd csak ha a gyes lejárt? Itt a felgyülemlettre gondolok, ami a két év alatt gyűlt össze? Sajnos most emiatt kell Fannival mennem minden nap dolgozni, mert eredetileg azt hittük, hogy van két hávájjjjjj hónapom még szabin. Én eztet nem értem, és mindenki mást mondott eddig nekem. Köszi a segítséget előre is.

Rájli: Kamillának jobbulást, gyorsan gyógyuljon meg.

Én pedig megőrülök Fanni köhögésétől, egyszerűen semmitől nem javul, egy doki sem tud vele mit kezdeni, megbolondulok már tőle komolyan mondom (köhögéstől).. :lol:

Votiv: húh ez a videjóbejátszás nagyon gáz. Bakker ez valóban reprezentativ lenne, vagy csak a taplókat vágták be?? Én azért remélem, hogy kicsit szenzációra éhes a dolog. Nekem ennél jobb tapasztalatom van.
Bár amikor Dániában jártam fősulira egy fél évet, akkor az ottani tanárok azt hitték, hogy történész vagyok, mert vágtam a törijüket egy icipicit. :lol:

Azért ügyesen sikerült beleválasztanom az egyetlen esős napba, hihi ez az én igazi formám. Mit mondana erre Fanni? HÁt azt hogy Balsors.... :lol:

Kép
Kép
johanna1975

Rájli,

forralni a tbc miatt is, meg: brucellózis miatt is (bár égre-földre esküdöznek az illetékesek, hogy Mo.-n már mindenhol 4esmentesség van, hahahahahaha ) de a tőgyön is lehetnek mindenféle nem túl kívánatos mikroorganizmusok, mint pl: staphilococcus aureus, vagy Escherichia Coli, különösen akkor, ha a kistermelő nem tartja be rendesen a tőgyhigiéniai előírásokat, fejés előtt. Piacokon általában kötelező az árutej gyorstesztelése, de nem elegendő, így valóban célszerűbb ezeket forralni.
A nagyobb gazdaságok tejei, a modernebb, szigorúbban betartott (bár sajnos ez sem mindig garancia), fejéstechnológia használata miatt jóval higiénikusabb, így én (saját felelőségemre) ezt nem forralom magamnak, de Fülösnek igen.
Mentségemül mondva, amit én forralás nélkül megiszom, azt elég jól ismerem, mi van benne ... :mrgreen:

egyszóval: FORRALJATOK!

Fibi,
palacsinta, főleg túróval rulezzzzz, a túró palacsinta nélkül is rulezzz :mrgreen: husi nem köl és miattam se készülj! főleg, mert nem fogok tudni sütni már addig semmit... :(

Zsu,
sztem ezen (se) ne aggódj, ahogyan Votiv is mondta, a kamaszoknál fontos, hogy megfuthassák a saját köreiket, hogy egyedül is megtapasztalhasanak hideget-meleget. Lényeg, hogy pici korától sokat, értelmeset beszélgess vele, minden témáról, ami csak érdekli és arról is kicsit, ami látszólag nem. Hidd el, ezek az otthonról hozott, erős biztonságot adó, szeretetteli dolgok megmaradnak és ha elcsitulnak a kamaszviharok, akkor ebből és a saját "külön utaiból" kialakul az ő saját, kiforrott egyénisége, amit a tőled kapott alapokra építhet.
Nem hiszem, hogy ha egy kamasz bármilyen vad módon is viselkedik, de pici kora óta foglakoznak vele és szeretik, akkor ne maradna ennek örök nyoma. :) szóval fel a fejjel és hajrá!! :D :D
macskanyu

és úúúúgy unom hogy állandóan fáj a hasam, meg hőemim van, meg minden... :cry: :cry: :cry:
pedig Füli mostanában igazán belátó és rendes csaj...
macskanyu

Ekkora görögdinnyét hordok elöl..:

:mrgreen:

Kép
macskanyu

kérek én is palacsintát fénypostán :P

Macsek, most nincs itt Neet, úgyhogy idéznem kell: "szüjjél mááááá!"
na de viccet félre, nagyon is emlékszem még nálunk az utolsó időkre, de vígasztaljon az, hogy utána annál könnyebb lesz majd, ha már kint kell megbírkózni a két csajszival!
egyébként meg panaszkodj csak nyugodtan, azért (is) vagyunk :D

votiv 8)
votiv

palcsi megy fénypostával! :)
rídonli#

Sziasztok!

Milyen a kórház szemlélete azzal kapcsolatban, hogy a babát rörtön, szülés után megkaphatom-e még öltöztetés előtt? Szopizhat-e magzatmázasan vagy mindenképp megfürdetik, felöltöztetik-e? Persze ideális esetben, ha baba-anya jól van.
Kicsit félek, mert bár még csak tervben van a babánk, de tegnap azt olvastam, hogy júniusban 250 baba született a Sz.Imrében! Ez átlagosan 7-8 szülés naponta. Hogy oldják így meg, hogy mindenkinek jusson szülőszoba és hely a gyermekágyon? Nem vagyok a túl hosszú kórházi tartózkodás híve, de azért ambulánsan sem szeretnék szülni! Van valakinek tapasztalata, hogy mit csinálnak, ha egyszerre sok szülés van?

Márti
borossné becz márta

Szia Márti,

mivel sok szülészet megszűnt és a szt.imre súlyponti H.-lett, ezért van ekkora kavarodás sajnos. Régebben, értsd: a központosítás előtt, minden további nélkül, azonnal a pocakodra pakolták a babát és a köldökzsinórt is ott vágták el, amikor már nem lüktetett ( legalább is nálam ez volt, 2006.januári adat :mrgreen: ) . Én is fél órával a szülés után már szoptattam, csak elébb öszevarrtak, addig a babát apgarozták, mérték s fürcsi-öltötetés is bejátszott, igaz, ne kértem, hogy csupaszon szeretnék szpotatni, csak annyit, hogy már a szülőszobán megszoptatnám a dedet.
Ha van választott szülésznőd, akkor mindenkép beszéld meg vele az ilyen igényeidet, hiszen ő lesz az, aki sokat segít, hogy kívánságod szerint szülhess. Én mindenképp javasolnám a szülésznő-választást!
Amennyire tudom, az egészséges babákat-mamákat elég hamar kipaterolják a H.-ból, mert valóban kevés a hely, de ha vársz 1-2 hetet, akkor REMÉLEM, már saját tapasztalatból elmesélhetem, milyen most bent a helyzet...

ja és NO PARA! :D
macskanyu

na, felébredtünk :lol:

Ridonli,
én nem találtalak meg Zsan ismerösei között 8) egyéb támpont? :lol:

Macs,
ejha...... tekintélyes méret :) most már nem sokáig huzod, gyorsan talizzunk holnap :P

Johi,
Szrek irta, hogy 12 után jönnének ök, a többiek meg gondolom, amikor ébred a ded.... ugyhogy szabad a pálya :) számom tudod, bármikor hivhatsz, ha jönnétek. ja, tényleg, itinert este küldök mindenkinek.
fibi

Fibi,
akkor ez most du.-party? mert ma pl. Füles fél3 kor aludt el és még nyomja.... ébreszteni sem tudtam, annyira alszik

mi lesz itt este???? :shock: :shock:

legfeljebb segítek délelőtt az előkészületekben, ti meg délután bulájoztok.. ha így is jó neked.. :)
macskanyu

Macs,
nem, nem du-i parti, mindenki akkor jön, amikor tud :) csak irtam, hogy Rekucék mikor tudnak. De Ti és a többiek jöhetnek már délelött is :D 10-töl kb szerintem fogadoképesek leszünk :) az ugy jo? :wink: dehogy segitesz!!! itt van anyukám, majd ö segit :) te meg pihegsz majd egy széken vagy a hintaágyon, amig a gyerekek rosszalkodnak :lol:
fibi

Macs: micsoda pocak. Tényleg nagyon nehéz lehet és gondolom már nagoyn lepakolnád a dinnyét. :-) MÁr nagyon drukkolok neked.

Fibi: én szerintem a holnap nem nagoyn fog összejönni, mert nagyon nagyon rohanás lenne, sajnos messze vagytok még, aztán remélem összejön a biznisz és közelebb jöttök. Nektek is szorítok, hogy összejöjjön. D nagyon nagyon köszi a meghívást.

Votiv: bocsi, hogy a telcsit le kellett raknom, csak éppen jöttek 6 óriási csomagért.

Na most meg ébred a kisbékám...

Kép
Kép
johanna1975

Macs: nekem is Fanni délutánonként úgy nyomja, hogy felébreszthetetlen.

Kép
Kép
johanna1975

Fibi,
J betűsöknél keresd! ugye segithetek ennyit??? :wink:
sms-t irom...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!
Meg tudjátok mondani, hogy délelőtt hánytól lehet menni UH-ra?

köszi!

KépKép
KépKép
safrany

Sáfrány,

hívd fel őket, du.-ra, amúgy is kell időpontot kérni

tel: 06 1 4648 777
macskanyu

Rídonli,
Hú ez a kocsis dolog nagyon rosszul hangzik, na meg a csőtörés :shock: :( Kitartás!!!
A csajodnak pedig gratula a hernyózáshoz és milyen szupi, h ennyire érdeklődik a kajcsik iránt :D Nagy szerencse :wink:

Johi,
Még egyszer sorry, h nem mentünk, de totál kikészültünk ettől az időjárásváltozástól :( És tényleg ne aggódj, nem csináltál semmit sem rosszul, csak ez a hülye idő :evil: De örülök, h végül jól sikerült a buli :D

Zsanci,
Igidnek bulást!!! Jobban van azóta?

Fibi,
Drukk az eladáshoz!!! :) És gratula a szép súlyhoz :D
Mi most inkább nem vállaljuk be ezt a hosszú utat, de nagyon jó bulizást holnapra!!! :)

Húh, ez a történelem tudás felmérés naggggyon gáz :shock: Még ha az ember nem is volt spíler töriből, akkor is kötelezőek voltak az iskolai ünnepek. Nekem pl. állandóan verseket kellett szavalnom az ünnepeken, ha akartam volna se tudtam volna nem megtudni a dolgokat :?

Zsu,
Szerintem se aggódj tini fiad miatt! Az amiben felnevelkedik az ember nem lehet elfelejteni, az igenis hatással van az emberre. A többiek sokkal szebben megfogalmazták :) És az ilyen témák soha sem off!!! :wink:

Rylie,
Kamilládnak jobbulást!!!

Votiv,
Engem annyira érint, amit írtál, h szülőkkel nem állnak szóba a gyerekek. Nos, nálunk ez a helyzet, két bátyám abszolút nem akar velük szóba állni, pontosabban anyummal, de így aput is sikerül nekik büntetni oly annyira, h amikor szegény kórházba került, még oda sem mentek be :cry: :cry: :cry: Borzalmas ilyen családban élni. Ha lehetne, lecserélném őket, csak sajnos a barátokat igen, családtagokat nem lehet megválogatni :(

Macs,
Kerek, szép nagy pocak :D Kitartás!!!!

Sáfrány,
Én oly régen voltam uh-n, h fogalmam sincs, de majd a többiek jól megmondják :wink:

Kép Kép
curse

Sáfrány,
nem 100%, de sztem 9-től. Amikor kórházban voltam úgy volt, h 8-9ig a kórházban lévőket uh-zták, és utána a többieket.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok! :D
Mi is megvagyunk, csak nem nagyon jut időm a számítógépre a kölkök meg az egyéb dolgok mellett... :roll: de majd igyekszem :wink:

Látom, holnap Fibiéknél lesz buli. Remélem sokan tudtok menni, érezzétek nagyon jól magatokat!!!!! Ja és csináljatok képeket, hogy irigykedhessek is!! :lol:

Fibi :) Mennék én is szívesen, de Laci most nem tud elszabadulni egész napra, mert öccse mától szabin van és vkinek meg dógoznia is köll ugye... :? Ábelnek nagy gratula a szép súlyához!! és szuper, hogy minden rendben volt a kontrollon!! :D Vevőjelöltek meg csak jöjjenek és vegyék meg a házat!! szóval drukkkkhegyek :wink: Rákoskeresztúron lakik a nagyim, sztem egész jó hely (főleg a családi házas részek), ők már rég óta árulják a házukat, de nagyon régi, gyakorlatilag le kéne bontani és újat építeni, de vannak állítólag nagyon szuper újak is jó áron. Bárcsak már ott tartanátok, hogy csak választani kéne! És Anyukád jött Hozzátok segíteni? De jó! Mennyi ideig marad és hol tud aludni?

Macs :) Hű, nagyon szép pocak!! :D Tényleg mindjárt szülni fogsz! Mennek a drukkok ezerrel meg a +++++++ok!

Rídonli :) Kicsi lányodnak gratula a hernyózáshoz és a jó étvágyhoz! :D És Lellén melyik strand a homokos partos? a fizetős vagy a szabadstrand?

Votiv :) Csónak miatt igazán ne izgasd magad! Éjszakázáshoz ++++ És ha szóvá teszitek a cikket, akkor mi lehet az eredménye ill. kimenetele a dolognak?

Nuk :) Nyálmennyiségnek sztem sincs felső határa :lol: Bencus is baromira nyálzik, kezd fogzásos tüneteket produkálni (a nyálzáson kívül veszett kézrágás, hirtelen fájós felsírás, stb.) én meg frászt kapni, hogy máris?!

Tényleg csajok, szerintetek lehetséges, hogy máris a foga a ludas Bencének :?: :?:

Rylie :) Kamillának bulást ++++ És mitől lázas, mit mondott a doki? kapott rá vmit?

Curse :) Hú, Adél már 4kézlábazik?! Óóóóriási gratula neki!!! :D :D

Vera :) Örülök, hogy jól sikerült a nyaralásotok!! :D p.ü.-re én is jelentkezem! :wink:

Mása :) Leventének nagyon szép már a súlya! :D beépül a sok finom tejecske :wink: :lol:

Rec :) Ez a vízhelyzet rémes :( :( sok +++++ Nektek is, remélem mielőbb megoldódik!! Tényleg, mi a terv? hogy lesz vizetek?

Zuz :) barackracuppanó Pannus de édes lehet!! :D Költözéssel hogy álltok? Bazsó pocija hogy van?

Zsan :) Boldog évfordulót Nektek!! Igi szemének bulást!!

Barbi :) Gratula a cici nélküli elalváshoz/altatáshoz! nagyon ügyik vagytok!! :D És mi van a Marssal? (le vagyok maradva a bolygóinfókról...)

Johi :) Mi nagyon is jól éreztük magunkat Nálatok! :D köszi még1x a bulit!

Na megyek, Bálint itt áll mellettem és követeli, hogy "kapcsol" (=kapcsoljam már ki a gépet és foglalkozzam már vele), hát lehet erre "nem"-et mondani? :lol:

Kép
Kép
denizsa

Deni,
igen, Meme is elkezdte...nekem a többiek is 2 hósan kezdték...
nyál, ököl, hirtelen felsirás... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

De jó, hogy feljött a téma...

Miután a nyálmennyiségre rákérdeztem, átéltük szülői mivoltunk eddigi legnehezebb 1-2 óráját... :cry: :cry: :cry: Réka ugyanis nagyon sírt, de semmi extra dolgot nem produkált (pl láz, görcsös összehúzódás...). Olyan volt, hogy sírt, felvettem, megvigasztaltam, utána 5 perc múlva megint a fájdalmas sírása (amikor kicsit nem vesz levegőt és rázendít). Aztán egyszer csak abbahgyta, aludt apáján 10 percet, utána tündéreskedett egy fél órát, magyarázott, gőgicsélt, fürdött és alszik... Szerintetek ez már AZ volt? (mármint fogzás???)

Votiv:
Chamomillát milyen ch-ban adhatom és hogyan ilyenkor? Babának oldjam fel vízben? Holnap megyünk a gazdagrétibe kell valami???

nukada

nnna,
nálunk kötőhártyagyuszi mellé jött egy kis láz is, Fibi akartam kérdezni,h mit jelent, ha vki sokszor lázas? azaz mit akar vele jelezni?
uigy érdekel a kötőhártya gyuszi is.

Rylie,
jobbulást nektek!!!!

Votiv,
cikk sztem elég cikis, mármint a plagizált, de legyünk jóhiszeműek, tényleg egyre jár az agyatok. Rokon lelkek vagytok! :lol: egyébként valszeg a pázmányon végzett, ott volt divat plagizáni kommunkáció szakon. Még a szakdogába is illett egy jó adag más gondolatát beemelni szó szerint, és nem odairni a forrást...szted vki észrevette???? :lol:
és nem baj,ha gondolatébresztő voltál, a baj, h nem irta oda... :roll:

Pocak,
nekem is tetszett a csaj, őstehetség. Csak nem hiszek abban, amiről énekelt. Ehhez én már túl öreg vagyok. Tehát azért minden nem lehetséges, és kár erről álmodozni...
ha tehetséges vagy, ha jól beszélsz angolul, nnnna, akkor lehet,h ilyen jól jársz, mint a lány,de egyébként...
tündérmese.

még biztos lett volna ez az, de elfeljtettem.

kérdés:
mi az, amikor kérdez vmit vki, te válaszolsz, de egész más szavak jönnek kia szádon, mint amire gondolsz.
tehát:
ez mi?
a képen kutyakaja van, én meg azt mondom, h KÖNYV, pedig tudom, h kutyakaja.
uez a nevekkel. Tudom, h a Bnek akarok szólni, de Meme és Igi jön előbb, és talán még a Levi is, és csak utána a B. És tudom, h őt Bnek hivják, de nem az jön a nyelvemre.
Volt már ilyen, de most újból előjött... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi:
Szép kis súly!!! Réka 5.80 és 68cm körül van, mert a 62már nagyon kicsi rá, most 68asban nyomul 8) 8) 8)
Holnap mi sajna nem tudunk menni, végre apa itthon egy kicsit...

Johi:
Biztos jjó buli lehetett, kár, hogy a hülye idő rányomta magát mindenkire...

Kamaszkor:
most a költözéskor megtaláltam a régi levelezős füzetünket, 2-os gimis voltam és egy barátnőmmel használtuk... A klotyón szoktam :oops: olvasni, de múltkor már a Zoli beszólt, hogy mit röhögök a klotyón ülve... Hát, eszméletlen. Kb 10 oldalanként más pasi, természetesen mindegyikbe halálosan szerelmesek voltunk, de semmi nem jött össze, szenvedtünk, meg hogy a kutyának sem kellünk... így vissza gondolva akkor az volt a legnagyobb problémám :lol: :lol: :lol:
Ennek persze a kamaszok neveléséhez semmi köze, de én szerettem kamasz lenni... :lol:

nukada

Zsanci:
A Te esetedben szerintem szimpla fáradtság :wink: :wink: 8) 8) Ha nekem nem jut eszembe mostanában valami (sajnos gyakran előfordul :oops: ), akkor azt mondom, terhességi amnézia. Erre Zoli: már nem is vagy terhes, erre én: ja, tényleg, elfelejtettem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Deni, Curse, Johi, Nuk,
sajnálom hogy nem tudtok jönni :(
és köszi köszi Nektek is a drukkokat ház ügyben :)

Deni,
ezen a héten van anyu nálunk, a lehetö legjobbkor, mert rengeteg intéznivalo összejött, és ezt nem birnám 2 gyerekkel.... Zsolo meg ki van purcanva, mult héten a gitártáborban egyfolytában hajnalig ivászat volt, nem valo ez már ilyen öregeknek :lol:

Zsan,
lázra ezt találtam: izzo harag :?
kötöhártya: harag és csalodottság.....
milyen érdekes, hogy szinte uaz..... vajon kire haragszik, hogy osztoznia kell rajtad? :roll:
fibi

Rylie! +++++++++++ nektek, remélem vmi gyors kis lázacska, s már el is múlt mire olvasod :wink: .

Deni! :lol:

Zsugyu! Nalátod hogy nem off! :wink: :lol:

Zsan! Iginek továbbra is +++++++++++++
Nevek: fáradtság? Legalábbis nálam olyankor van ilyen.

Fibi! egy fél perce püztem neked. szerintem mosolyogni fogsz :wink:
gödibarbi

Nuk,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Márti,
enyim tapasztalat: megszültem, azonnal a hasamra rakták mindkétszer. Azonnal mellre is tettem, kit érdel, h lehet e ezt igy vagy sem, nekem eszembe sem jutott, h nem. Szal magzatmázasan szopi, és UTÁNA fürdés, méhlepény megszülögetés, stb...
senki nem siettetett, bár picit igen, mert kezdett kihűlni a viz... :lol:

igen, sok sok sok szülés van, mikor én voltam azonban kongott az ürességtől. Viszont amit meséltek: ha nincs hely, a vajúdóban, nőgyógyászaton, sőt a szemészeten helyezik el a kismamikat. Szülés után volt olyan, akinek nem jutott hely, megkérdezték,h a folyosón maradna inkább a 2 órás megfigyelés alatt, vagy a raktárban. A kismami a raktárt válaszotta.
Volt olyan, h kisbabák ketten osztoztak egy kocsin. És persze HAMAR hazaengednek. Nagyon hamar. Ami sztem(!) nem baj. De ugye, ha te ragaszkodsz ahhoz, h napokat a kórházban tölts, nem fognak kirúgni. De én nem akartam maradni. Kicsi az ágy és magas, mellesleg van alatta az műanyag lepedő, amibe beleizzadsz. Mellesleg ha szopiba belealszol, akkor azon rettegsz,h le ne essen a baba. Amit én nagyon utáltam még: ÉJJELRE NEM LEHETT AZ ÖSSZES VILLANYT LEKAPCSOLNI, kellett az éjszakai fény, ami elég VILÁGOS.
Kényelmes a fürdőszoba, de nekem mégis jobban esett minden itthon, mint egy "idegen" helyen.
Pedig mindenki NAGYON kedves volt, vki egyszer azt mondta, h olyan, mint egy lánytábor, hát tényleg olyan, én pont úgy éreztem magam, ráadásul összefutottam egy csomó ismerőssel, nagyokat köszöngettünk, meg vihogtunk, h egyszerre szültünk, szal nagy kaland volt.
De mégis, otthon jobb. Pihenni is könnyebb, ráhangolódni a babára. Mondjuk férjem sokat segitett, egész napra eltűntek otthonról, igy csak mi ketten voltunk...meseszép...

ime a bizonyiték a szopira, bocsi a ciciért, nem tudtam ki fekete csikozni... 8)
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi,
hmmm...tényleg...ez érdekes.
de én már nem tudok magamból többet adni neki. Gyakorlatilag le sem száll rólam...mint egy mágnes, pióca, néha már fuldoklom tőle...
:? pedig IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Hu, ma lehidaltam Bálinton..... mese közben elkezdte csinálni a fütyitornát, és egyszercsak azt mondja, hogy "Nézd anya, milyen nagyra nött a fütyim" , és tényleg :shock: :? :lol: ez természetes ilyenkor ???????

Amugy ma ez a párbeszéd zajlott vele:
A: holnap jönnek vendégek, gyerekek. ugye megmutatod nekik a homokozot meg a biciklidet?
B: nem szeretem vendégeket, bántom a gyerekeket.....
(fél perccel késöbb):
B: na jo, megmutatom nekik....
A: és ki is probálhatják a biciklidet?
B: nem, megnézik és mehetnek haza..... ( :( :shock: :lol: :oops: :roll: )

ugyhogy csajok, jobb ha felkészültök 8)
fibi

Zsan! emléxem engem is nagyon zavart a lámpa vagy a vaksötét is, s végül a párnámról lehúzott huzattal árnyékoltam :mrgreen:

micsoda kép!!! :lol: :lol: :lol:
gödibarbi

Barbi,
aha, mosolyogtam :wink:

Zsan,
Igi... :(
ez a kép meg..... :D
fibi

na, most nem birok aludni, erre sehol senki :(
hajnalban meg majd megint arra ébredek, hogy szétdurran a cicim.... mert Ábel örökké csak alszik :)
fibi

Sziasztok,

Szia Fibi, itt senki, beszélgessünk :D :lol:

Vica

Kép
Kép
vica94

Én úúúúúgy tudnék aludni, de én balga betettem a sütőbe egy kis töltött cukkinit, tejfölösen, burgonyával, megszórva egy kis friss paradicsommal..... Szóval ki kell várni, míg megsül... 8) és aztán próbának vetem alá, hogy kielégítő-e a minősége :D

Vica
vica94

Vica,
okés, jöttök holnap Ti is? :)
jááááááj, most megint éhes lettem miattad :lol: annyit biiiiiirok falni mostanában :?
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?