2003.04.16 10:26
2003.04.16 11:02
2003.04.16 11:12
2003.04.16 11:43
Mint irtam Nektek, Zsombit el kellett vinni a Budai Gyerekkorhazba vervetelre. A kocsinkat osszetortek, mostanra keszult el, igy ma reggel tudtuk csak elvinni a gyerkocot. A gyerekdokino azt mondta, ehgyomorra kell vinni, es utolara valamikor hajnalban etessem meg, es utana vigyuk oda 8-ra vagy 7-re vagy akorul. NEm volt egyertelmu amit mondott, ezert tegnap felhivtam a gyerekkorhazat, hogy mikor vigyuk, ill. mikor ehet utoljara elotte.
Odaertunk 7-re, noverke, orvos sehol...Zosmbi egyre ehesebb, mar az en tenyeremet is szopogatta, sirdogalt, gyomoszolte az okleit a szajaba. Negyed 8-kor meg mindig sehol senki, pontosabban a noverek reggeliztek a szomszed szobaban.
1/2 8-kor vegre megjott az orvos, elmondom, hogy a gyerek mar 8 oraja nem evett, mire csodalkozva neznek ram. Egyreszt, hogy miert nem(?), masreszt meg ki mondta nekunk a reggeli 7 orat, mert a dokino 1/2 8 elott nem er be soha...

Aztan mar csak hab volt a tortan, hogy a dokino a kezfejen nem talalta el a venat, ott forgatta benne a tut, gyerek orditott, majd kihuzta a tut es megprobalta a masik kezfejet eltalalni. Kozben apaja fogta ZSombit, mert en majd elajultam....

Vegul levettek a vert, kiderult, hogy megis jo, hogy ehgyomorra mentunk (volt diabeteszes a csaladomban, es igy azt is meg tudjak nezni), es utana kaptunk egy kis szobat, ahol meg tutam etetni ZSombit. De azert senkinek nem kivanom ezt a reggelt...

2003.04.16 12:01
Lásd fûforgatás...
2003.04.16 12:04
Jo kondiba lehetsz.
2003.04.16 13:40
.
. Jobbulást neked, küldök egy kis gyógydrukkot, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk, drukk.
. Most apával levegõzik az erkélyen. 2003.04.16 14:29
Engem meg le se tojik a védõnõm... eddig egyszer jött, akkor is én hívtam.
De nem baj, én nem sajnálom.
Másfél hete ma elõször egyedül rottyantott a lány, és reeeeeeeengeteget alszik ma, olyan édes! Nagyon nyugodt (volt eddig, kop-kop), amikor ébren van, akkor is nézelõdik, meg mosolyog! Ja, és a rottynak köszönhetõen mi is végig aludtunk, 11-tõl 5-ig! És nem volt hajnali nyomkodás!
Annyira vágyom egy margitszigeti sétára, meg egy gellérthegyire, meg egy budai várira, meg egy szentendreire...
Bence nem féltékenykedik a húgára?
2003.04.16 15:01
A "hökö" tetszik nekem a legjobban.
2003.04.16 16:56
Egyutterzek veled a szornyu reggel miatt.
2003.04.16 18:09
. Nem is tudom, az én 2-2,5 óránként evõ Zsebim mit mûvelt volna hasonló helyzetben, de az tuti, hogy az orvos halláskárosodott lett volna
Kitartást sorstárs!
(megjegyzem, ezt a 3D UH-n is látták a terhességem alatt, de utána hiába szóltam a dokimnak, nem foglalkoztak vele, mint gyakori dologgal
) A tágulat miatt jövõ szerdán be kell feküdnöm a gyerekkel egy napra a kórházba, ahol feltöltik kontrasztanyaggal és megröntgenezik, hogy pontosan le tudják mérni a tágulat nagyságát. Egyelõre nem mondanak semmit a további kilátásokról, a hülye anyukát meg ölje meg addig az ideg

Persze utánakerestem a neten a témának, de nem lettem okosabb, mivel az elhanyagolható problémától (kinövi a gyerek) a vese tönkremeneteléig mindent találtam
2003.04.16 20:38

... Hogy hogy nem nézték meg a kiscsajt UHval még mikor bennt voltatok a kórházban? Zsófit már másnaposan vitték koponya és hasi UH-ra, elõzmény nélkül, normál szûrésként. Hát én biztos megõszûlnék szerdáig, drukkolok nektek ezerrel, hogy csak valami kis múlandó tágulat legyen!!! 
... Küldök a kis hõs pasinak gyógyitó cuppot!
!
. Szegénykét ilyenkor sajnálom, mert nekem sose nincs hozzá kérdésem

én meg addig szépen eláztattam az ágyat... 
.
2003.04.16 20:47
2003.04.16 22:32
Petra ma egy hetes, hetfon jottunk haza a korhazbol, es mindketten jol vagyunk.
Tejci van, remelem, eleg is, es a kicsi lany nagyon ugyesen szopizik az elejetol fogva. szopival kapcsolatban majd lenne jonehany kerdesem, de ugy hallom, nem most...

2003.04.16 22:40
, csak ne kellen annyit aggódni ezeken a grammokon. Most attól félek, hogy ha majd eljön a hozzátáplálás ideje, még rosszabb lesz a helyzet, ugyanis a lányom cicin kívül semmit nem fogad el, tehát gondolom a kanalat se fogja egykönnyen. Na de ezen még jobb nem rágódni.
. De Õ pici kora óta hasonfekvõ baba.
? Van némi esélye egy komoly 4.5 hónapos kiscsajnak?
. Annának is vettek a BGY-ben, hasonló módszerrel, persze anyuka együtt bömbölt a gyerekkel.
, remélem nem lesz semmi gond. Azért azt biztos látják a terhesség alatt, hogy mennyire súlyos ez a tágulat, és valószínûleg azért nem foglalkoztak vele akkor, mert nem találták súlyosnak,
. Azért szerencsére bejött a másik gyerekorvos is aznap, és nagyon kedves volt, elmondta, hogy ez mitõl lehet, és hogy kicsi az esélye, hogy komoly, mert akkor már rögtön kiderült volna a szülés után. És neki lett igaza, két lukacska volt Anna szívén, de az egyik már beforrt

, és a másik is csökkent, nyárra talán már eltûnik az is.
! Pici korában a lányom is kakilt szép zöldeket, de már mi is csak sárgában utazunk
. Szerintem ne aggódj a kakimennyiség miatt, valószínûleg csak arról van szó, hogy Anna nagyon jól hasznosítja a tejecskét.
? Az én cicikéim hírbõl sem ismerik a feszülést, mert gondos kis gazdájuk minden istenadta éjjel pontosan 3 óránként kiüríti õket... Néha elmerengek, hogy az utóbbi 3 évben hány átaludt éjszakám volt, de aztán mindig gyorsan abbahagyom a számolgatást, mert még a végén elapadna a tejem a sokktól
.
. 2003.04.16 22:47
. Pedig nem olyan rémes!
. Tényleg, a ti babáitok sírnak úgy, hogy "oááá"? Beki inkább azt mondja, hogy "nyeeee", meg "leee". Tudom, hogy nem szép, de akkor úgy röhögök rajta
.
.
!
. 2003.04.16 23:08
2003.04.17 08:28
2003.04.17 08:52
2003.04.17 08:55

Gratula az éjszakához!
És olyan bukszaszája van közben, hogy én is megzabálom 

És nagyon féltem, hogy Julcsi is ilyen lesz, de valahol mégis van igazság 

Én ma pocimasszázs közben kaptam egy AKKORA adagot, mely sugárban érkezett, hogy csak na
De még ennek is tudtam örülni ... minden jobb, mint a hasfájás, meg az abból fakadó óbégatás, na nem?!
2003.04.17 09:10
(A tortenet vege happyend, nem valtak el, es most nagyon jol megvannak.
)
De tegnap megint produkalt magatol egy sargat, es most kivancsian varom a delutant.
Franyo, tok jo, hogy mar helyreallt nalatok a kakidolog.

A roaming in-es szobaban az egyik szobatarsam gyerekenek volt vesetagulata, o azt mondta, mar az elso gyerkenel is ugyanez tortent. CSak kontrollra kellett vele jarni, es egyeves korara el is mult. A doki azt mondta neki a szobaban, hogy ez eleg gyakori dolog, es a folyoson is volt meg ket lany, akinek vesetagulata volt a babajank. Ugyhogy szerintem nyugi! 

2003.04.17 10:06
Amugy no mint a bolondgomba, mar tobb lehet mint 6 es fel kilo. Hosszu kissrac, 65 cm korul lehet. Emmaval mizujs? Meglestem a profilban, a terdzoknija csucs, o meg edi. Az uj profil is aranyos, nekunk is van ilyen kep, amikor a forgojat lesi
2003.04.17 11:10

2003.04.17 13:38

A képek édesek! 

... Nagy gratula! 
2003.04.17 13:45
Nincs valami emberségesebb megoldás?
Nekem legjobban az tetszik, amikor csodálkozó arccal azt mondja, hogy "hûûû", amit "hííí"-nek is lehet érteni
.
És csak jövõ szerdán derül ki, hogy mi van? Addig meg idegeskedhetsz? Szuper.
Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi baj. Próbáljátok meg megnyugtatni egymást a férjeddel, amennyire ez lehet, ilyen körülmények között. Hát neked nagyon összejött minden.

Dani mit keres a vödörben?
. Megyek, mert megint nagyon türelmetlen a lány. 2003.04.17 15:24

2003.04.17 17:13
2003.04.17 18:32
Hát ezért mentünk most. Viszont eddig ahány dokit megkérdeztem, mind azt mondta, olyan kicsi az eltérés, hogy ezzel nem szokás rögtön kontrasztanyagos röntgen után kapkodni. Erõsen gondolkodom rajta, hogy nem viszem be jövõ szerdán a gyereket, fõleg hogy az egyik kollégám felesége is egy sima gyomortükrözésbe halt bele tavaly ebben a sz*r kórházban

Sajna, a pechszéria nem ért véget
Ma voltam a 6 hetes kontrollon és egyúttal fel akartam rakatni egy spirált, mert mostanában belepusztulnék még egy gyerekbe (azt hiszem, értitek, miért mondom). A doki 2x is megpróbálta, de a hátrahajló méhem miatt nem sikerült rendesen felrakni, így kidobtam az ablakon 6000 pízt plusz fájdalom is jutott hozzá elég és még egy hétig vérzek, mint állat
Ja és antibiotikumot is kell szednem, mert könnyen elfertõzõdhet
Hogy ezt miért nem újságolta nekem elõbb senki???? Biztos, hogy neki se futok.

Gondtalan babázást kívánok! 2003.04.17 21:26

.
2003.04.17 23:54
2003.04.18 03:35
2003.04.18 07:48
2003.04.18 07:49

. A dokinéni írt fel valami görcsoldót, de azt meg nem tudom megmondani neked, hogy micsoda, mert a gyógyszertárban keverték ki, na az az egyetlen, ami talán mintha érne valamit. Szerintem kérdezz rá a gyerekorvosnál.
Csupa rossz dolog ér téged mostanában! Ezt én se hallottam még, hogy hátrahajló méh esetén ilyen nehézségek lehetnek. Nekem is az van, de egy szóval nem mondta a dokim, hogy a spirált nem ajánlja. (Szerencsére én nem is akartam, így elmaradt ez a horror, amit írtál...)
), lehet, hogy érdemes a gyerekorvosodtól tanácsot kérni. Egyébként a SabSimplexet meg az Espumisant úgy kell adni, hogy ami rá van írva, hogy csecsemõnek 15 ill. 25 csepp, azt nem egyszerre, hanem szétosztva kell adni, 5-6 cseppenként.
. 2003.04.18 07:52
2003.04.18 08:45
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|