Timo, Ágiboldi,
Jó ötlet a babakocsiba pakolás, csak félek tőle, hogy a harmadikra való gyalogos felmászást nem könnyítené, sőt…
Egy gyerek rajtad, egy a babakocsiban, hát nem lenne gyönyörű?!?
Timo,
Nem, nem fogadtatok rosszul minket, sőt neked külön köszöntem/öm is a kedvességet.
Én az alábbiakat tartom szem előtt, amikor ide jövök:
- tény, hogy a jó kis otthonos fórumot megváltoztatta a gyors létszámnövekedés (még mindig lelkiismeretfurdalásunk van), de ez az ilyen fórumoknál azért előfordul
- huszon valahány emotikontól nem lehet elvárni, hogy visszaadja az élőbeszéd rezdüléseit
- az akció-nyugdíjasok után a gyeses-kismamák a földkerekség legvérmesebb élőlényei
- egyetlen biztos közös pont van bennünk: egyidősek a gyerekeink. Ez a fórum erről szól.
- amíg csak olvastam (is) az egyik legfőbb támaszom volt ez a fórum, a kardomba dőltem volna, ha letitkosítjátok (így én sem lobbyzok e mellett, még ha én esetleg maradhatnék is).
De jó volt Róki hozzászólását olvasni, így kitörölhettem az enyémet, ami messze nem szedte össze ilyen jól ezt a dolgot (többek közt tapasztalat hijján), de teljesen visszaadja az érzéseimet!
Már elhatároztam, hogy a következő babánál a „törzsgárdában” leszek, de ez sem biztos, hogy összejön, mert a 2009-re tervezem a babámat topic pl. már elindult!
Május, Sági,
Átmentetek a figyelmes olvasó teszten!!!
Május,
Biztos az időjárás vagy szomjas.
Lorca,
Újabb terhesség! Pár hónapja még úgy éreztem rombadőlne az életem, ha teherbe esnék (Olvastátok az angol szakács nej, Jools Oliver könyvét?). Most már éreznék magamban erőt a túlélésre, de megvárom, amíg egyenesen vágyni fogok rá.
Zita javaslatára mi is elkezdtünk beszerezni rizs-,és köleskását.
De jók a képek! A szőke kékszemű gyerkőcöm mellett szeretem megnézni a másik pólust.
Ria, Sági,
Milyen kanál vált be ennyire?