A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok csajok!
Ma jöttünk haza a klinikról, csak dobok gyorsan néhány képet :wink:
Legújabb szerelmemről :D
Kép
Kép
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jajjj, de édes! Nagyon hasonlít Violára szerintem!
Gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Megjöttem a tüszővizitről :lol: 8)
Péntek óta növesztettem 4 újabb tüszőt, így a mai felállás bal oldalon 1db 20mm, 1db 17mm, 3db 15mm, jobb oldalon 3db 15mm.
A NYH ma 7mm-es.

Péntek reggel kell mennem punkcióra 7-30ra
Már most izgulok előre, hogy hányat sikerül leszívni, és hány petesejt fog megfoganni
Így előre gondolkodva valószínüleg jövő héten hétfő-szerda magasságában lesz az ET.

Közben ma még Pécsről is megérkezett a fősuliról a papír, mehetek beiratkozni, így már ez is 100%

Ceni: Mégegyszer szívből gratulálok a Babóhoz, nagyon gyönyörűű :roll: :wink: sok-sok tejcsit kívánok Nektek :wink:

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok!

Kis-csillag! Ez szép! :wink: Drukkok, hogy rendben menjen!++++++

Zöldi! Beszámoló???? Képek?????

Sonjus! Csak így titokban! Szorítok neked nagyon! :wink:

SZEZSOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!????????

Jaj! Lili és SZezso! Ezt írta a horoszkópunk:
"Ha nem szeretne gyermeket figyeljen oda a védekezésre!"
Akkor ez azt jelenti, hogy most könnyen becsúszhat???
:D :D :D :roll:

Még szerencse, hogy kb. félévente csak 1-szer olvasom el a horoszkópot! Csak akkor is pont ilyeneket ír! :shock:

Kép
bettike
Eger

Szilva! Köszi kérdésed! Mindig rádöbbenek, hogy sokkal többmindenkinek nagyobb baja van, mint az én nyavajgásom!
Már egy jó ideje nem járok ugri-bugrizni! Valahogy elmaradt az életemből!
Egyébként azokon a napokon, amin itthon ragadtunk vannak programjaink! Pl. megyünk Nyíregyházára az állatparkba! :D

Kép
bettike
Eger

Beszámoló és képek a jelenlegi programom sűrűsége miatt várat magára! :wink: (15. cn.)

Kép
zölddisznó

Ceni, gratula :!: :D Zalán , tiszta tesói :D

szülés történet :?:
surmi
kockasfulunyul

Ceni, csodaszép zalán, mekkora falat. Nagyon jó az a kép Bogival, nagyon jó az a kép Bogival, én kinyomtatnám bekereteztetném. Huuuh milyen jó lett, de komolyan!Irigy is vagyok most! Attól félek nekünk csak sz@r képeink lesznek :roll:

Robcsi, ceni is attól félt, hogy beelőzöm, nem kell aggódni :wink:

babaimcsi, ezt már szeretem, ezt a hozzáállást. Jönni fog az a gyerek, még sok is lesz :lol:

Gaby, hát el sem hiszem. Tényleg mindig valaki olyannal történik ilyen, akivel nagyon nem kéne. Mennek a drukkjaim, az imáim minden ami csak kellhet.

Kis-csillag micsoda tűszőőőők, HAJRÁ HAJRÁ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szonjus, azért drukkolok, hogy ne kelljen szünetet tartani, hanem csak várni a 9. hónap végét :wink:

Mi ma megyünk a gyerekorvoshoz, elmondjuk búnkat bánatunkat, azt meglátjuk. Visszük a leleteket. Képzeljétek ilyen névvel érkezett egy másik gyerekorvos ebbe a rendelőbe Dr Richard Szabo :lol: :lol: Lecsapok rá :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Sonjus! Mi a baj?Legalább priviben mond!

babaimádó
Kép
babaimado

Ceniko, nagyon tündéri a babád!

babaimádó
Kép
babaimado

Zöldi! Már hiányoltalak!

babaimádó
Kép
babaimado

Hello Lányok!

Enikő: a bébi tiszta Te! :lol: nagyon édes!!!

Bettike: ez a mai horoszkóp? Mert nekem ma a mensi csúszott be, nem a bébi, majd dobj a tábla aljára, lécci...

Kiscsillag: nagyon szépen megnőttek a tüszőid, és a nyálkahártya is mintaértékű! :lol: pirospont!!!

Sonjus: az inszem után 9 hónap áll rendelkezésedre, hogy kipihend magad lelkileg-fizikailag! :wink: (különben egyetértek a pihenéssel...)

Robcsi: szerintem Te jössz!!!! :lol:

Purc, aztán persze Te! :wink:

Zöldi, üdv itthon! Majd azért 2 igen sürgős teendőd között szólj pár szót a távollétedről :-D

Rólam: a héten hívom a dokit, bejelentkezek hozzá, vizsgálat is aktuális, meg a műtétet is meg kell beszélni...
Kicsit azért le vagyok ám törve (=sírhatnékom van), mert picurkát reménykedtem :cry: mindegy ha 1. cn, akkor nincs mit tenni...

Megyek zuhanyozni...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok,

csak bekukkolok :)

Nagyon édik a bébi képek!

Purc, már csak 17 nap a kiírásig. Nem semmi.

Pusszancs mindenkinek!
Csikken

KépKép
Kép
csikken

ceni, babancs: nagyon édesek a bébik :D

csillag: drukkhegyek mennek++++

szezso: sajnálom.

jó éjt, szép álmokat!

kati
katica30

Szép reggelt!

Szezso! Tipikus mérleg tünet! Helyes! Neked is jár pirospont! És ölelés is! :( :D
Egyébként ha jól emlékszem vagy augusztus horoszkóp vagy a következő heti? Hm :? Mindegy, azért biztató! :wink:

Kép
bettike
Eger

Szezsokám! Fel a fejjel! A következő ciklus szól aug.ról!!!Puszillak!

babaimádó
Kép
babaimado

szezso: :cry: ((((((((((()))))))))))) Ha sírhatnékod van, sírj nyugodtan. Nekem mindig jobb utána.

bettike: én is szeretnék ilyen jó horoszkópot, olvasd már el légyszi a skorpióét. :D Nyíregyházi vadaspark nagyon szuper, vagyis nekem nagyon tecccik.

kis-csillag: de jóóó, nagyon szorítok neked ++++++++++++++

ceniko: :D :D :D :D Nagyon tündéri kisfiatok van!!! :D :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Közben elolvastam a horoszkópomat. Semmi extra nem fog történni. A lényeg, hogy egy kedves mosollyal bármit eltudok majd érni. :D :D :D :D És hogy hagyjak fel a hízelkedéssel, a vágyaim anélkül is teljesülni fognak. :? Nem is vagyok hízelkedő típus. Szerintem! :?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok!

Még elvileg 9 nap...

Ceni, gyönyörű ez a baba. Nagyon aranyos Bogi, ahogy tartja a kezében. Irigy vagyok nagyon-nagyon :lol:

Bettike szívből kívánom, hogy bejöjjön a horoszkóp.

Purc, ismerősen csengő neve van a doki bácsinak :wink: Tudtál beszélni vele?

Az augusztusi topikban tegnap megszült egy csaj, ő is 10-ére volt kiírva, ma szül egy másik, ő azt hiszem 17-ére én meg még mindig itt vagyok :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Ceni!

Zalán gyönyörű baba! Olyan kis cukorfalat! Köszi a képet és ha van időd, dobj majd egy szülés-storyt!

Köszönöm Domi nevében a dícséretet!

puszi

Kép
babancs

Sziasztok!

Szép napot kívánok mindenkinek, én most csak egy gyors bekukkra jöttem, péntekig rendbe akarok vágni mindent, nem akarok a punkció után "megszakadni" :lol: :lol:
Meg addig legalább a gondolataimat is elűzöm :roll: :wink:

Majd este benézek! Addig is kevés munkát!
Sok pihit mindenkinek!

Pussz: Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

Hát szép jó reggelt!

Akkorát aludtam, hogy csak na!

Hogy elfogyott a topik, mióta nem voltam! 5 nap alatt alig 4 oldal. Ilyen még nem vot! Megállapítom, hogy uborkaszezon van!!! (meg lecsó!)

Túránk: Isteni, fantasztikus, gyönyörű, fárasztó, szerelmetes ... volt. Majd ha lesznek képek, akkor mesélek a helyekről is, ahol voltunk! Szerelmes vagyok a Magas Tátrába!

Kép
zölddisznó

Mi a szöszt csinál mindenki?

Kép
zölddisznó

Én pl. unatkozom!

Kép
bettike
Eger

Hát azt meg hogy kell? Én még életemben nem csináltam olyat... :lol:

Kép
zölddisznó

Kakukkkk :lol:

Szilvi

szilvaqueen

1. leülsz
2. átgondolod, hogy mit is kellene csinálnod (jó lenne kiporszívózni, el kellene mosogatni, ki is lehetne vasalni, sőt lehúzni az ágyneműt és kimosni az is jó lenne, lehetne ablakotpucolni és függönytmosni, esetleg egy kis portörlés)
3. túl sok ez így még gondolkodva is
4. csak ülsz tovább és inkább nem csinálsz semmit = unatkozol

:lol:

Kép
bettike
Eger

Akkor én rengeteget unatkozok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Így nekem unalom az élet! Én MINDIG, MINDENT jól átgondolok, ha HÁZIMUNKA a neve
kivéve a főzés. :lol:
Megyek is a piacra!

Kép
zölddisznó

Halihó!

Hazaértünk Krétáról! 9 órás késéssel ugyan, de sikeresen landoltunk. (műszaki hibás volt a repcsink... :roll: ) Majd jövök mesélni, de előbb kérnék egy összefoglalót,.... (mert megpróbálok visszaolvasni, de nemtom sikerül-e az egészet) Előre is köszi.

Ja, és cn 3. Ez van. :?

Pusza:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Holnap, doki konzultáció (2. női klinika) visszem a pénzeszsákomat :D
surmi
kockasfulunyul

ZÖLDI, ha piacra mész, hoozá má nekem egy sárgadinnyét, köszi :) Újpalotáig eltudod dobni :?: :lol:
surmi
kockasfulunyul

Snufi ment rövid összefoglalás! :wink:

Surmi! ++++++++++++++++++ holnapra!

Én is sárgadinnye fan vagyok :D

Kép
bettike
Eger

Sárgadinnyék úton, bár Egerbe csak holnapra gurul oda!
Én ma szőlőt és szedret eszem! A lecsóból meg sajtos paradicsonsaláta lett. Meleg van. Nem főzök.

Gaby! Nem mentünk mégsem bicajozni. Majd holnap!

Kép
zölddisznó

Na jó, ezt most megjegyeztem...nem vette észre senki a hat kilómat! Köztünk mindennek vége! :lol: :wink:

Kép
zölddisznó

Surmi! Konzultációért is kell fizetni? Vagy csak nem hivatalosan?

Kép
zölddisznó

Szia Snufika!!!!! Élménybeszámolni mikor gyüssz? :lol: Szolidarítok, nekem 2.cn...

Coca: szedret eszel??? :lol: :lol: :lol: akkor nekem most fogynom kéne? :lol:

Surmi: csak bátran holnap!! :-D

Bettike: ha ez az augusztusi horoszpók volt, akkor teljesen rendben van :lol:

Kiscsillag: írtam neked mélt, vagy azt nem szoktál olvasni? :(

Felhívtam a dokit, jövő szombaton megyek hozzá szokásos évi szűrésre és műtét megbeszélésre. Úristen, mingyá' időpontot kell kérnem az aneszteziológiára. Bár még gondolkodom, ne szólítsam-e le inkább az 1.emeleten lakó anesztes dokinénit :roll: hátha olajozottabban menne...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó! Te nem szeder vagy, hanem dinnye! :lol:

Kép
zölddisznó

Nekem hiányzik Boni! Boniiii, gyere hazaaaaaa!! :lol:

Észrevettétek, hogy ránk is igaz, hogy akik sokat vannak együtt, azoknak még a mensije is azonos időpontban jelentkezik? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Coca: asszem megkérdezem a szüleimet :lol:

Babi: tényleg, egy csomóan most mensizünk :lol: aztán majd 9-10 hónap múlva meg babadömping lesz :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok,

Robcsi, dokibácsival nem tudtam beszélni, csak szeptembertől dolgozik ott, de nem biztos, hogy beszél magyarul... Különben nagyon jó fej volt a doktornéni, megbeszéltünk mindent, és megtudtuk mit mikor hogyan kell tenni. hasznos volt nagyon.

Snufi, gyere a képekkel

Coca, te is irgum burgum. És sok gratula a 6 kilóhoz, nagyon jü csinálod.

Bettike, én sem szoktam unatkozni, valahogy mindig van valami :lol:

Szezso, ne idegelj fogyózással :shock: :lol:

Ma voltam dokinéninél, megvizsgált méhszáj 2 cm-re nyitott, és el van vékonyodva, már kicsit véres volt az ujja (bocs emiatt, de tényleg), ami azt mondja jó jel :lol: Na most lehet valamit félreértettem, de mintha azt mondta volna, hogy a gyerek feje tuti ki fog férni. Ezt meg tudja ilyen manuális vizsgálatból állapítani? Tudja valaki esetleg? különben be van fordulva arany szive, és guvadtak a szemeim mikor vizsgált. Most fájok is kicsit, de azt mondta ez természetes.

Purc

Kép

Kép
purc

Üdv. és szép estét mindenkinek!

Szezso drága! :wink: A levél addigra már rég útra kelt :wink:
Csak két napi hidegélelemmel állj neki olvasni olyan hosszú lett :wink:

:D

Kép
kis-csillag
Tököl

Jó reggelt csajok!

Purci! Nemsokára elég lesz a két kezed is, hogy meg tudd számolni a hátralévő napokat! :o ...a lábad ujjait most úgysem tudnád használni számolásra, mert nagyon messze vannak! :wink:

Babus! Jól esik, hogy hiányoztam!

Bettike! Hogy bírod a programot evésileg? Aztán ma nem ám unatkozni!

Dolgozóknak kitartás, holnap már péntek!

Én meg kimászok a parkba olvasni egy kicsit, amíg nem szúrkál a Nap.

Cső

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Ilyen se volt még, hogy reggel 8-kor ne még legyen hozzászólás. :D
Nagyon nyár van!
Gratulálok Enikőnek a gyönyörű bébihez! Zalán nagyon édes!
Purc, akkor már nem sok van hátra?
(((((((((((((Szezsó, Snufi)))))))))))) Na de majd az augusztus és legalább egyszerre leszünk babásak!
:)
Zöldi, gratula a -6kg-hoz :)
Rólam: tegnap voltam dokinál, megnézte a tüszőket, hogy a Closty mit alakított. Hát 1 db 25*26mm tüszőt látott a mnyh megint nem túl fényes, 5mm.
Egyébként eben a hőmérőzésben kezdek kételkedni. :(
Tegnap reggelre 37-re fölment a hőm :shock: azt gondoltam akkor megvolt a tüszőrepi, nade a dokinak is elmondtam ezt és direkt nézte, nem látott szabad folyadékot,vagy mit.

Kép

Kép
[/url]
stella40

Helló Stella!

A tüszöd nagyon jó, de a mnyh tényleg nem. Mit mondott rá doki?
Házi praktikák közül a méhpempő az, ami segíthet a mnyh érésében, vastagodásában. Meg szerintem az E vitamin is jót tehet.
A hőmérőzés szerintem csak annak mutat tutira valamit, akinek jók a hormon értékei. Ez persze nem azt jelenti, hogy neked nincs rendben valami, de a hőmérőt mindig übereli az UH. Néztek neked már hormont? Nem emlékszem, bocsi.

Kép
zölddisznó

Halihó!

szia snufi :D Majd ha kipihented az utazás fáradalmait, akkor egy kis élménybeszámolót tarthatnál. :D + képek :D Műszaki hiba miatt 9 óra csúszás? :evil: A hétvégén vagy mikor volt az, hogy Korfun ragadt a Malév gépe, mert a kelleténél jobban nekitolták a gépnek a lépcsőt (vagy valami ilyesmi volt :? ). Eszembe jutottatok.

szezso: Ártani nem árt, ha leszólítod az anesztes lakótársat. :D

purc: sajnos én nem tudok nyilatkozni ez ügyben :?

coca: én észre vettem tegnap a -6 kg-ot, nem írtam le, de nagyon büszke vagyok rád :D :D Gondoltam is, hogy milyen jól csinálod, hogy kb. 1,5-2 hónap alatt lement ennyi. Jól emléxem?

Olyan vagyok mint egy kisgyerek. Tegnap megvettük álmaim tűzhelyét. Fagor, kombi tűzhelyről van szó. Ma hozzák haza, holnap helyezik üzembe. Jajjjj, de várom már. Úgy izgulok. :lol: Gáztűzhelyem volt, de nem jól süt a sütője. Van egy csomó receptem már, most lesz miben kipróbálnom őket. :D :D :D :D

Szilvi

szilvaqueen

sziasztok.

coca te melyik dietat csinalod?

Kép
monyo83

Szilva!
Akkor most minden nap KÖTELEZŐ sütni-főzni, és megosztani velünk a finom gyönyörűségek fényképét!

Én kb május közepén kezdtem figyelni a kajálásra + többet mozogni, vagyis 2.5 hónapja. Heti 0,5 kg-t tűztem ki célul, nehogy a gyors fogyás (haha, ilyen még sosem volt) miatt a babaprojekt veszélybe kerüljön. Karácsinyi ajándéknak szánnám magamnak a -15 elérését, de ebbe - tartok tőle - belekotyognak a szeptemberi lombik hormonjai. Ez múltkor 3-4 kg pluszt jelentett. de ez nem zavar, a lények az egészséges táplálkozásra való áttérés. A többi csak ajándék!

Kép
zölddisznó

Monyóka!

Én a coca féle diétát csinálom.
Rengeteg folyadék, gyümölcs, és zöldség.
Húst nem nagyon eszem, de ez nálam mindig így van nyáron. Egyszerűen nem kívánom. Helyette tejtermékek. Főleg joghurt, kefír, de sajtok is, és a tejfölimádatomnak hódolva az is.
Vannak napok, amíkor szinte csak gyümölgyöt eszem, de ez sem annyira tudatos, hanem inkább a hőség miatt ezt kívánja a szervezetem.
Törekszem arra, hogy minden nap mozogjak, de van, amikor a lustaságom kerekedik felül. Azért 2 naponta biztos tekerek 30 km-t, hétvégén 60-70-et.
Favorit a dinnye, a szőlő, a lecsó és a paradicsomsaláta (tejföllel, párizsival, sajttal lerakva). Meg a sör!
És mindenféle bűnözés is belefér alkalomadtán: zsíroskenyér lilahagymával a Rómain, anyu főztje havonta egyszer (= irdatlan nagy zabálás lelkiismeretfurdalás nélkül), sztrapacskahegyek Szlovákiában, kürtőskalács a Balatonon.
Hát ennyi. Semmi extra. Ja, és mindenből egy kicsit kevesebb, kivéve gyümi, és zöldség.

Kép
zölddisznó

zoldi ez szuper.

en most a 90 naposat csinalom,bizomm benne hogy lemegy az ahitott 8 kg am,de 5 el is beelegszem.
nalam a mozgassal van baj,szinte semmit nem mozgok.
jovo hettol gondoltam belekezdeni valami mozgasfelebe csak meg nem tudom mibe.
az egyik verzio a biciklizes(mondjuk nem szeretek)a masik az aerobik az meg egy ido utan iszonyu uncsi,meg a hasizomgyakorlatok nem biztos hogy jot tesznek a babaprojektnek.
na mindegy majd kitalalok valamit mert mozgas nelkul nem er semmit a dieta.

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?