Áfonyaaa, felveszem neked szívesen, ha sikerül elcsípnem az adást! De ne te "ugrálj" érte a nagy pocakoddal, mi szívesen elvisszük neked! Vagy, ahogy neked jobb. De legalább találkozunk!
Hát, okulva a bonyhádi tapasztalatokból - amikoris 3 nappal a szülés előtt már bementem, hogy na, majd most szülkök, aztán frászt -, Szd-ra Hannával csak 5percesekkel indultunk el. Adatfelvétel, borotva, beöntés, anyámkínja... Egyszer vizsgáltak meg, mikor beértem, akkor voltam 2 ujjnyi. Asszem... Sétálhattam, ilyesmi, hálistennek, nem kellett feküdnöm. Cseriani, tán elfolyt a vized, hogy fektettek? Ilyen hülyeséget... Én se bírtam volna. Hanna végülis a beéréstől (hehe) számítva 4 óra alatt meglett, tehát nem nagyon tudtak kínlódtatni, hogy ide tesznek meg oda... Árminnal szintén 5 percesekkel mentem, de ez már komolyabb volt, mivelhogy elkerülte a figyelmemet, hogy 3. gyerek... 3 ujjnyival értem be (az 5 ujjnyi jelenti a célegyenest asszem), Varga nagy bociszemekkel megérdezte, hogy háde ménemjöttem előbb... Beöntést már nem is kaptam hálistennek (úgyis ment előtte a hasam, úgyhogy sokat nem is ért volna), és kint a férjemnek mondta, hogy 2 óra múlva baba lesz. Úgy is lett...
Hát ezzel nem lettél Áfi, okosabb...

Nade amíg ott voltam, visszatartáson meg ilyesmiken, azért figyelgettem. Ha valaki túl korán jött, egy ideig a vajúdóban feküdt, aztán ha semmi, ment fel az oszályra... És akkor naponta 1-2-szer NST-t néztek, szerencsétlenebbeknek magzatvizet. A vajúdóból akkor nem engedték ki a nőcit, ha folyt a vize. (Cseriani, veled jól kiszúrhattak...) Sztem Áfi, várj te is 5perceseket... De akkor indulj el, mert nehogy út közben kopogtasson Barnus. Onnantól hátha felgyorsulnak az események. Előbb felesleges menni szerintem is, de az 5 percesek már nem szoktak "elmúlni"... Abból a szpontból jobb ha bent vagy, hogy figyelni tudják a szívhangot, ehhez azonban feküdni kell, az meg nem biztos, hogy jó. Nameg: nálam bhádon figyelték a szívhangot, aztán mégis... Semmire sincs garancia. Na, a lényeg: maradj otthon sztem, ameddig csak bírsz, és kergesd a kutyát... Akkor biztos hamarabb jön Barnus, mint a kházban az ágyhoz kötözve.
Na, itt a vége...