A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Uxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monitól vedd a példát. Meg bírjátok csinálni, szedjétek össze az összes erőtöket, s pici fiú, nyomás sürgősen kifele.
Drukkjaink mennek, már nem kell mással osztoznod. Legalábbis senki nem szólt, hogy neki is kéne.

Pussza

Kép
kissmanó

Ja, és nem akarom elkiabálni, de volt fürcsike (szopi után sok a buki, s az bűzölög), utána szopi, s ismét hunya

Kép
kissmanó

Délelőtt a 10 órási szopi után, miután a védőnő elment lefejtem a maradékot (kb 10 ml :( ) És most 1kor ébredt (jött a házidoki felrázta szegényt) :shock: szopott mindkét ciciből és odaadtam kispohárból a lefejtet és most szunyál... :o

elkiabáltam, nyekereg de a hasa fáj, nyomja a pukikat meg húzza a lábát görnyed össze megyek.......

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

SZiasztok!

Egyszerűen nem tudom utolérni magam... jövök olvasok kicsit, de mire írnék a 3 csajból valamelyik óhajt...

UXI
Megy a drukk, csak kibújuik az a baba most már!!!

Én közben a vásárláson kívül visszavettem a háztartást anyumtól, ezért se érek ide soha. Petra is hasfájós picit, de neki a kakálás nem megy igazán, csak ha tornáztatjuk meg néha bevetjük a lázmérőt (ma egy lábemelésnél végigfosta az ágyterítőt, ahoyg kell, de legalább ő még engem nem kakált le :) )

Az én férjem is ma ment intézni az egyszeri anyaságit, meg a CSP-t, ja meg nekem kellett még a TGYS-hez is egy papírt becsatolni, reggel 8-ra ment de fél 10-kor már a munkahelyén volt (ja igen ez Debrecen)

Enikő
Boldog névnapot Boglárkádnak!

Henchy
A te Bogidat is isten éltesse!!!

Na megyek míg a két kisebb alszik a nagyot meg leköti a DVD csinálok valami hasznosat ( jajaj a szülésztori is majdnem kész...)

Nadine
KépKépKép
nadine

Uxi hírek:[/color]
[quote="ányicska"][ írta:ányicskasize=150][color=red]Újabb hír Uxiról!
[/size]
"Most vizsgált a dokim,2-3 cm-re vagyok nyitva,nincs fájás.Ha 4-ig nem változik,bekötik az oxitocint."

:lol:

KépKép
Andi és Gergõ(2005.11.12)
andi73

most végzett a kis drága férjem. Azért okos volt, húzott sorszámot, lelépett és 2-re ment vissza. Azt mondja, 1-2 hetes csecsemők ott sírdogálnak :?

HAJRÁ UXI!

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Először is szeretnék mindenkinek gratulálni a bébikékhez.
Nagy megkönnyebbülés, hogy már kinnt vannak.

Már régen voltam, mert Budapesten szültem, holott soproni vagyok.
Ezért viszont már juli 10-én felmentem Pestre, és a szülésig ott is maradtam. Ott viszont nem volt net. (nem mintha előtte sokszor jelentkeztem volna :oops: )

A lényeg: július 25-én megszületett a kislányom Léna :-)
3500 gramm és 52 cm. Nagyon szép, ha sikerül kicsinyítenem akkor teszek fel képeket.
Egyébként császármetszés volt, a kevés magzatvíz miatt.
Tejem ismét rengeteg, mást sem teszek mint fejek, nehogy begyulladjon. Ábinál is ez volt.

Még egyszer gratulálok mindenkinek, és izgulok Uxiért.

Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

Juhhé, Isten hozta Léna babót. Örülök Zsanett, hogy jelentkeztél.

Akkor megkerült egyik körözött tagtársunk.
Csak kerülne már mindenki elő, egészséges, jól szopizó, anyatejcsis babókkal.

Pussz.

Kép
kissmanó

Ja, s mióta írtam szúk másfél órája, azóta most kezd mocorgászni a csöpp jányom. Valami hat a bevetett szerek közül. Na, de melyik? Én tuti nem kisérletezem, s kapja mindeniket tovább, s én meg maradok pár dologtól elvonókúrán. Csak legyenek a többi napjaink is legalább ennyire nyugisak.
Na, családom lelépett kb. 15 perce.

Kép
kissmanó

Üdv!

Bori! Az Aventes kagylót hogyan tisztítottad?

Gyermekem ma újra ruhába pisilt, délután pedig rám célzott. Szerencsére rá tudtam tenni a törlőkendőt. :wink: Szerszámot én is próbálok igazítani.

Ma felhívtam a rendes gyerekdokimat (múlt héten még szabin volt), próbáltam volna kieszközölni, h vmikor jöjjön el, meg hasfájós a baba, meg császár stb.... Erre ő: menjünk be, vagy apa beugrik és ad vmi szélhajtót. LÁTATLANBAN???? Ha ma sikerül, elsétálunk arra, 5 percre van innen, 6-ig rendel.
Helyettes doki szerint mindegy, mit eszek, rendes doki szeint minden átmegy az anyatejbe. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ itt őrülök meg. Ugyanígy vok a fejéssel is.

Grat Móninak, drukk Uxinak!!

sziasztok!

Uxi mennek a drukkok++++++++++++++++++

Zsanett gratula Lénához!

Enikő! Nekem 4-5 naposan 40-50-ket szopott és én is csak 10 ml tudtam lefejni, de egy pár nap múlva beindult a tejem, szerdán jöttünk haza a kórházból és vasárnapig kellett pótolnom, mert szegénykémnek nem volt elég, bezzeg ma reggel 140-t szopott.

Ma voltunk dokinéninél minden ok. 4090 grammal mérlegeltünk, és 53,5 cm a magasság, szépen növögetünk.. :lol: , ja és azt mondta a dokinéni hogy túl sokat adok neki enni :oops: (gondoltam magamban majd ezt az én kiscsajom eldönti :lol: )

Bogiknak boldog névnapot!
Emi

Kép Kép
emi_25

Jaj Móninak elfelejtettem gratulálni!

Moni gratula! Jó egészséget és sok tejcsit!

Egonnak is gratula a keresztelőhöz!

Végre áttöltöttem a képeket így dobok egy képet Lilla babáról
Kép Lilla baba

Kép Kép
emi_25

Emi! Ilyen dokik véleményét leszarom. Edina 3900-al született, s evett ő amennyit evett, de nem gyarapodott a nagykönyv szerint. Aztán ették ám az ápolónővel rendületlenül az idegeim, hogy tuti nem elég a tejem (aha, ha akartam volna, mindig tudtam volna fejni, de egy idő után abbahagytam, s cici vette a lapot), adjak neki tápot. Egy darabig bólogattam, de mikor a tápot helyezték kilátásba, begorombultam.
S történelem hozta a fordulatot. Adrikám mindig a táblázati súlya fölött volt. Ha szítani akartam volna a tüzet, tuti rákérdek, hogy nem-e kéne most ezt a gyermekem fogyókúráztassam. Na, de inkább hallgattam. Azt elhatároztam, hogy ha most valamivel jön okoskodásügyileg az a hülye picsa (na nem a dokinéni, azóta már tök jó fej, kiegyezünk ám rendesen), akkor megmondom neki, hogy a nagykönyvet a felnőttek olvassák, ha a gyerekem tudna olvasni, odaadnám neki kis tanulmányra, s tuti akkor azt a formáját hozná amit elvárnak tőle. Na, de addig............. kuss legyen.
S okos vagy te, ki más tudná jobban mint a lányod meg az anyája.
Ja, dokinéni hány éves? Hány éve tanulta ezt az elavult elméletet?

Kép
kissmanó

Jé, egy gyönyörű cumikás, fülcsis hajasbaba.
Naddon szép, bücke lehet anyája-apája a lányára.

Kép
kissmanó

Boglárkáknak boldog névnapot.

Kép
kissmanó

Egy hétfői fotó, tesók éppen apával fodrászatban, mi pedig készültünk pótolni az elmaradt délelőtti sétánkat.
Fodros kiszerelést anyós hozta, élete eddigi legjobb húzása.

Kép

Kép
kissmanó

UXY: DRUKKHEGYEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ügyik legyetek! A legjobbakat kívánom Nektek!Hamar, gyorsan és szerencsésen bújjon ki a kisbabád!
:D

Alvó kisbabát felébreszteni sztem is kegyetlenség.

Szopizás: nálunk is eleinte 1 óra hosszát tartott. Kisebesedett mellbimbókkal az elején egyáltalán nem volt kellemes, sőt nagyon össze kellett szorítanom a fogamat. Most már 20-35 percnél tartunk, de az elején - 3. baba ide vagy oda- még mindig kicsit fájdalmas. A mennyisége változó. 60gr- 140gr(legutóbb éppen ennyi volt! :roll: ) közötti mennyiség. Most megint alszik Gabóka. Lehet, hogy éjszakai műsor van kilátásban. :?
De jobban teszem, ha nem panaszkodom. Ez a dolog semmi ahhoz képest, amit néhányan írtok.

Enikő! Ez a pocakfájás nagyon korán kezdődött Nálatok is. Kívánom, hogy minél hamarabb rendeződjön a dolog.

Üdv: Tücsi

Kép
mtücsi

Emi, Manó!
Irígylésre méltóak a képeitek. Ezek a fotók igazi nőcis képek. Gyönyörűek a csajok!!!

Kép
mtücsi

Köszi a dícséreteket! (hízik is a májam... :lol: )

Kissmanó! Hát a dokinéni már nem egy mai csirke, de ő csak helyettesít, az igazi dokinénim szabin van. Meghallgattam szépen bólogattam, azután Lillus úgyis annyit eszik amennyit akar, nem fogom a cicit kitépni a szájából és méregetni, hogy nehogy meghaladja az adagját. :wink:

Emi

Kép Kép
emi_25

Grétus is nagyon tünci baba, és a ruhája is nagyon dögös, igazi nőcis!

Kép Kép
emi_25

Köszi a képdicsérteket.
De, tudjátok mit figyeltem meg, mikor mostam ki a pici fürdőkádat? Tele volt hajacskákkal. A fejünk tetején, le egész a homlokunkig kezdünk kopaszodni. Ott, ahol nem illik. S hátul, ahol rajta fexik, ott nem (még).
Most olyan kicsi kopaszka.
S végül 2,5 óra aluka volt, így 3 óra volt a szopiköz.
Így már okésabb a dolog.
Most épp három böfi nem volt elég, kiságyban panaszkodott, s most az anya vállán nézelődik. Van kicsi mocorgi, ami jelzi, hogy van még levegő, de nincs az a görcsös, sírós-ordítós rángatózás.
Hátha apránként megszabadulunk tőlük.

Kép
kissmanó

Hello Csajok!

Csak gyors bekukk! Velünk minden oké!!!

Ma viszont kaptam egy esemest Orsitól!!!!! :D
[size=12][size=18][color=red]
MA 14.20-KOR, 55 CM-REL, 3550 GRAMMAL KIBÚJT TÓTH EMŐKE! ÉLÜNK ÉS VIRULUNK!
[/size][/size][/color]

Hatalmas gratula Orsikám!!!! Nem semmi, amit végigcsináltál! Sok tejecskét és sok-sok boldogságot nektek!!!!

Kép
zsuzsi**

Szegény Uxi, vajon mizu' náluk?
Befigyelt az oxitocin?

Kép
kissmanó

Juppidú (adriano Celentanu után...)

Gratula Orsi maminak és Emőke babónak. A lényeg, hogy virultok.
Csak így tovább.

Kép
kissmanó

Orsi
Istenhozta Emőkét! Gratulálunk, sok tejcsit, várunk vissza!
Zsanett
Nektek is szeretettel gratulálunk!!!! Jó, hogy itt vagytok!!
Emi
Meg kell zabálni!! És látom a cumi jól megy a ruhához :lol:
Manó
Grétinek se semmi a rütyője!!
UXI
Drukkkkkk++++++

KépKép

KépKép
szivvi

Enikő - miután még korai azt kimondjad, hogy kevés a tejed, azt azért megpróbálhatod, hogy beveted a homeót. Egyenlőre tejserkentőnek. Aztán megfigyeled Zalán babó hogy reagálja le, s ha tovább is él a hasfájósság, akkor neki sem árt. Szerintem még azért nála lehet szó az esetleg nyelt fürdővízből (azaz magzatvíz :wink: ), meg ki tudja, teljesen kitisztul-e a mekóniumtól. Valahogy nekem korainak tűnik a kissrác kólikássá nyílvánítása.

Kép
kissmanó

Szilvi! S hun vannak a képek a másfél hónaposról?

Meg a Főnökről is rég láttunk, azóta már ő is nagyot nőtt.

Mindenkik: tessenek képeket rakni. Ez parancs. :wink:

Kép
kissmanó

Ná, magadra, és a Babádra hallgas!!! A jótanácsok max ötletnek jók, de sztem mindet erősen szűrni kell! (így ezt is ;) )
Tejgyűjtő kagylót általában csak forró vízben öblítettem. A többi cuccot néha kifőzöm citromsavas vízben, és a tejgyűjtésre használt cumis üvegeket vízzel félig megtöltve minden este 3 percig mikróztam. De a 40 fokban minden tejgyűjtéssel leálltam, úgyhogy mindez múlt időben. Lassan visszaállok rá. Mellgyuszikor, ha nem volt kiforralva a mellszívó, akkor nem raktam el a tejet. De ez a 40 fokkal is egybe esett. Aztán meg a kiforralt cuccal leszívott, és összegyűjtött tejeket 1 napnál tovább tartottam a hűtőben, így aztán azt is kiöntöttem.

Orsi! Gratulálok! Végre külsős lett Emőke is!
Vendég

És persze Ábibaba Zsanett is jó, hogy megkerültél! Már köröztünk!
Sok boldogságot Nektek is!
Vendég

Akkor körözve maradnak: RÓZSA, BLUR ÉS MARYKISKACSA

Kép
kissmanó

Orsi gratula neked Emőkéhez, sok tejcsit és mielőbbi hazaérkezést!
Zsanett üdv újra itthon, és gratula Lénához!
Uxinak sok sok energia++++++++++!

A kiscsjos képek nagyon édik, annyira kis cukik!

Nagyon szépen köszönjük a Bogi köszöntőt Mindenkinek, arik vagytok!
Ma csavarogtunk is dokinéni után, és kapott Bogi első névnapjára egy édi kissapit tőem meg apától...

Megmérte dokinéni Bogit, 4090gramm!
Megdicsért minket, hogy nagyon szépen növekszünk, viszont majd menni kell ortopédiára, csípőficam gyanúsak vagyunk...
Vendég

Ja és úgy volt Bogi 4090gramm, hogy mielőtt elindultunk volna, telecuccolta a pelust, így peluscsere indulás előtt, majd mikor odaértünk ott is telecuccolta pelust, de olyan megabrutál módon, szal ha még ezeket is belemérik, hát tuti sokkaltöbb lett volna, de így legalább a tényleges súlyát mérték! :lol:
Vendég

Uxiról van valakinek infoja?

Kép
mtücsi

Hatalmas Gratuláció Orsinak, Ábibabának! Sok boldogságot kívánunk!

Bocs Bori de nem tudtam jönni mármint UXI sms miatt.

Itt volt a barátnőm délután, aztán meg szopika volt, volt pici pocakfájás, aztán hatalmas trotyi, fürdetés..ill. délután 1 óra séta.

Manó!
Te miket próbáltál pontosan a pocakfájásra??

Jó éjt!
torolve_20131003125716

Gurgi, a sorrend a következő:
- gripe water már egy hete, kb.
- hétfő estétől a Kata által ajánlott aloes csepp
- hétfő estétől szénsavas ásványvíz kivált roiboos teával (ide tudni kell, hogy nekem a szomjam kizárólag szénsavas ásványvíz oltja, szal nagy áldozat ez részemről, de ha ez kell, megteszem)
- kedd estétől kétféle homeós bogyó is bekerült a képbe - nevük most nem tudom megnézni, mert Grétu a kis nyifi-nyafit épp most intézi a vállamon, nyakamra borulva, s rendesen a nyelőcsövem markolássza, s itt izzadok, hogy rávegyem mégse nyuvassza meg most az anyáját.
- azon kívül no tejtermék (na, tej nálam nem nyer, joghurtokból előre betankoltam pocisság alatt, szal nekem nem gáz), s minden amit bekapok, előbb egy górcsőn van megvizslatva. Ma így pakoltam vissza egy szem szilvát a tányérba.
No, de a tegnapi cirkusz töredéke van, olyan 3-5% között. S ez sínán belefér. Na jó, azért gyúrunk az ideálisra, no pocófájássaé, de beérjük az ilyen napokkal is.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Ahogy tudok valamit Uxiról jelentkezem!!!!

És akkor bunyesz vagyok bocsi, de most pótlom :oops:

GRATULÁLOK MINDENKINEK A KIS MANÓJÁHOZ! JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK A BABÁKNAK MAMÁKNAK ÉS PAPÁKNAK!

Uxi miatt olvasgatlak benneteket :oops: , úgy hogy nagyából képben vagyok veletek is. Nagyon jó kis társaság vagytok, maradjatok így együtt sokáig!!!!

KépKép
andi73

Manó, a Gripe Water tájékoztatójában az szerepel, hogy egy hónapos kor alatt nem adható.

Nálunk is meg volt a menetrendszerinti sírás 6-tól. Most nyunyuzik (elvileg).

Mi is most este mértük és pont 300 grammot hízott 2 hét alatt.

Uxi, megadrukk+++++++++++++++++

kispiskóta

Hát amit itt árulnak, azon meg az szerepel, hogy féladag adható.
Szal..... légy okos ha tucc.
Sze úgyis mindig mindenhol homlokegyenest másokat mondanak, miért lenne a gyogyótájékoztatókkal másképp?
Amúgy nem kapta meg soha az egy napra előirányzott adagot. Valahogy felejtettem, s most, hogy 3 félét is kéne adni, ez mindig hanyagolva van a más kettővel.
Na, kajaidő, meg alvásidő, uhhó mék hunyálni.
Jóccakit nektek.

Akkor Andi welcome on board.
Most, hogy mán javarészt babázunk, s nem pocakoskodunk, gyere te is bátran. Vagyunk elegen, igazán beférsz TE is.

Kép
kissmanó

Kissmanó! :lol:
Aranyos vagy, de sajnos a saját topikunkra sincs időm, de azért tovább olvasgatlak benneteket(már ha időm engedi). :oops:
Egyébként az én kisfiam „félig” székely, Édesapja révén. :wink:

KépKép
andi73

Orsi óriás gratula, áhhh, várjuk a képeket!
Zsanett nektek is óriás gratula!
Extra szar napunk van, de lehet hogy lesz egy jó éjszakánk... hmmm... nem alszik nyugodtan, olyan kis rémült Babu, lehet hogy valami front...
no hosszú alvást sírás nélkül Mindenkinek,
jó éjt,
Ildi

Kép
lidikoka

Uxi SMS:
[quote="ányicska"][ írta:ányicskasize=150]Itt van!Itt van![/size]

"20.53-kor megszületett kisfiunk,Benjámin Valér.3810 gr,56 cm.Mindketten jól vagyunk."

KépKép
andi73

Uxi gratulálok jó egészséget és sok tejcsit nektek!

Emi

Kép Kép
emi_25

Tudtam én, éreztem, hogy jó a megérzésem. Uxival álmodtam, s azt, hogy megvan a trónörökös. S nekem azt súgta álmomban, hogy minden okés volt, s a hosszúsága ellenére könnyebb volt. Na, majd kíváncsian várom a valóságot is Uxitól

Akkor HATALMAS NAGY GRATULA AZ AUGUSZTUSI KISSRÁCHOZ. ISTEN HOZOTT, SOK TEJECSKÉT, EGÉSZSÉGET, POCIFÁJÁS MENTES NAPOKAT. UXI - na, ugye nem is késett olyan sokat?

Kép
kissmanó

Andi - pussz a postásnak is, szeretjük ám az ilyen infókat.
na jó, oké, nem kell azért ám naponta annyit írni, mint én :wink: . De természetesen ha úgy akarod, jöhetsz bármikor.
S pussz annak a félig székely aranyos kisfiadnak a kobakjára.

Kép
kissmanó

Nagy-nagy gratula Uxinak!!!!Na, ugye, hogy nem lett szeptemberi :wink: Sok tejcsit és gyors felépülést és nagyon várunk vissza!!!!

Köszi Andi a híreket!!!

Mi most épp szopi után vagyunk és csak bekukkantottam. Pár óra múlva indulunk. Kb 4-5 óra lesz az út Passauig, majd holnap ugyanennyi Stuttgartig. Szóval, 2 napig nem leszek. Remélem, Egon jól viseli majd.

Puszi addig is mindenkinek!!!!

Legyetek jók Lányok!!!
molkata

Kata! Most akkor ezt már lehet, hogy csak otthon, Stuttgartban olvasod. De azért jó utat kívánok. Majd számolj be, hogy Egon miként bírta a nagy úttal járó gyűrődést.
Mi holnap megyünk a Tündérvölgybe a Trabis találkozóra. S mert apának programborulás volt, ugye nem lesz a Transcarpatic rally megrendezve, hát gondolkozik rajta, hogy hétfő reggel induljunk a többiekkel mi is le a tengerre. De még nincs eldöntve. Szóval lehet én majd holnaptól nem leszek egy jó darabig.
No, de kiderül, s majd megírom.
Pussz

Kép
kissmanó

UXI
Gratulálok kisfiadhoz :!:

Nekünk írtó szar éjszakánk volt, éjfélig sírás (több, mint 2 órán keresztül ) aztán 4-kor és fél 7kor kelés. Vhogy a cicim nincs úgy tele, mint az elmúlt napokban.Most dógozni kell kicsit, hogy visszaálljon........... úgy látszik az ember nem bízhatja el magát... :(

Kép
Kép
emma1976

Móni, Uxi Hatalmas Gratula!!!!!

Hencsi, Boginak így utólag is Boldog Névnapot kívánok!!!!

Nekünk ismételten jó éjszakánk volt. 9-kor elaludt és fél háromkor kelt fel, utána pedig fél hétkor. Csak ezek az esti "szeánszok" nem hiányoznak, bár tegnap, mintha már kevesebbet üvöltött volna este. :roll:

Viszont a mérleget én kidobom. :evil: 3710-el hoztuk haza.Négy nap után mértünk 4090-et. Tegnap meg 3990-et. :twisted: Na nehogy már visszafogyott volna, amikor kikerekedett. De ennek csak annyi eredménye volt, hogy ma mint egy félőrült megmértem mennyit eszik. 90ml-t evett plussz még 50-et lefejtem. És most szótlanul nézelődik. Akkor ez jónak számít, ugye?

Bori neked van igazad, hogy ne a mérlegekre, védőnőkre hallgassunk, hanem magunkra. De én úgy féltem, nehogy éhes maradjon. :(

Emma én azt olvastam a Bori által felrakott szopis honlapon, hogy amikor a kereslet kínálat beáll, akkor már nem feszülnek a cicik, tehát nincs az a bedurranás érzés.

Akik Laktoherbet isznak, miért isszátok? Nincs elég tejetek vagy lehet szinten tartás végett is inni? Plussz egy kérdés rá van írva, hogy székrekedésre (nem így van fogalmazva) is jó. Tényleg? Mert én naon az lettem, mióta szültem. :(

kispiskóta

UXI!
Isten hozta Benjámint! Nagyon sok boldogságot kívánunk!

Az éjszaka viszonylag jó volt. 1/2 9-től 1-ig alvás, utána 5-kor keltünk, aztán 7-kor alvás addig nézelődés+szopika..8-kor pukika, mini pocakfájás, most szopika de megyek vissza nyügike van, sztem még szopi lesz.

Nálunk Samunak kezd nagy lenni a pocakja. Lassan 3800 felett van már.

Tegnap csak egyszer fájt a pocak, az sem tartott sokáig. 20-30 perc kb.

Bori, amikor küldted az sms-t aludtunk :lol: de köszi.

Samu nagyon szép ajikat kapott. Vagesz kis cuccokat 2 barinőmtől.
torolve_20131003125716

mtücsi, most vettem észre, :shock: Te nem is vagy benne a táblázatunkban! Belerakjalak?

Na, tegnap itt volt csecsemőorvos+védőnő. Hát nem kecsegtettek túl jó hírekkel: szájpenész és szemváladékozás... írt fel szemcseppet, meg glycerinum boraxatumot a szájához. Ha nem javul a szeme, kimossák. :(
Van még valakinek valamelyik?

kétfiús anyuka
babdorka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?