A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

HALI!

MISSI:HÁT ÉN MIRE FEL TUDTAM TENNI , KÉSZ KÍNSZENVEDÉS VOLT :oops:
EGYÉBKÉNT NEKEM MINDJÁRT KEZDETT OLVADNI , NA AZTÁN MEG CSÍPETT ,MINT ÁLLAT :cry: ÉS MÉG 9 :cry: :cry: :cry: :roll:

NA AKKOR MOND VALAKI KONKRÉTAT TALIRA,KINEK IS LENNE JÓ ÉS MIKOR????????
SÁRGABORSÓLEVES(IMÁDOM) MEG PALCSI (TÚRÓS) AZ EBÉD.

LÁNYOK:ÖRÜLÖK HOGY ÖSSZEJÖTT ATALI ,MEG HOGY TETSZETT A SZÜLÉSFELKÉSZÍTŐ ,KICSIT IRIGYKEDEM IS :lol:

SHEPPY:VÁRJUK A KÉPEKET!

MASI:REMÉLEM EL TUDSZ AZÉRT MENNI 4D -RE MA VHOVA.
KÉPZELD ÉN TEGNAP KÉRTEM IDŐPONTOT,ÉS MÁR MÁRA KAPTAM VOLNA IS ,DE SAJNA CSAK JÖVŐ HÉTFŐ , MERT APA IS LÁTNI AKARJA :lol: :lol:
geosel.klara

Missi: Nagyon jó ez a tigris!!! Nagyon tetszik!

Lányok, őszinte részvét a kúp miatt, nem lehet kellemes.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sziasztok!

Úristen!!! Duplán is fennt vagyok, belőlem is megárt a sok :lol: Köszi Sheppy Neked is! És a dícsérő szavakat is mindenkinek. :oops:

Felkészítősök Fúúú de irígy vagyok, hogy Ti már találkoztatok meg minden. Örülök, hogy tetszett!

Missi Én is kaptam ezt a kúpot, még amikor kb 15hetes lehettem. Ugyanígy csípett nekem is, gondolom attól ahogyan öli ki a bacikat! Ne aggódj, szerintem normális. :)

Büngyike A barna tincseket szerettem én is csak bekattantam és telibe festettem az egészet. Egy pici világosításra azonban majd szülés után én is rászánom magam.

Masika Pesten vagy ugye?? Próbáld meg itt is hátha van mára időpont: 4dultrahang.hu A honlapon találsz telefonszámot meg mindent. Én ott voltam, csak a másodiknál nem látszódott annyira a lányom, mert el volt bújva. (Ezt mondta a doki, de lehet csak ő volt béna) Egy próbát megér.

Csim Tyűűűűűű!! Nem vagytok kicsik! :D Én pont a bokádig érnék a 159cm-el!! :lol:

Randi Nekem bármikor jó délután! A Campona nekem is a város másik vége, de beülök a kocsiba és egyszercsak ott leszek... :shock: :D

Klára Micsoda Alíz betűűűűk!!!

Mi ma megyünk a doktojbátihoz, megnézzük a gyermeket és a KÖLDÖKZSINÓRT is. Aztán este megyünk valami szülinapi bulira. Férjem kollégájának lesz a zsúrja.
Vendég

Klári : Ha tényleg összejön valami találkozó ,ugye készítesz előtte valamit Nekünk is ?
Mindig olyan jó étvágyat tudsz csinálni !

Gabi : ez a köldökzsinór dolog nem csak addig érdekes , míg befordul a baba ? Utána már nem mocorog annyit , tehát szerintem az esély is kisebb bármi komplikációra.
Én nagyon bízom benne,hogy 1-2 héten belül mindenkinek tökéletes fejfekvésbe helyezkedik a manója és már csak ölbe tett kézzel kell várni a nagy napra ,hogy megszülessen .

Ezek kicsit naív sorok , ugye ?
De hát miért lássuk sötéten a világot ! :wink:

Csilla : Köszi a bíztatást ! Mi tényleg a kisebb termetűek közül vagyunk ( korábban már írtam , 172 cm Apa és én is ) , de azért remélem szép ,dalia fiunk lesz .
Csak irígykedem a nagy , kerek pocakos mamikra :D

Itt vannak a ltegnap készült képek :
Kép Kép

Kép
sheepy

Sheppy Nagggyon ccssssini vagy! Én úgy nézek ki, mint egy töltött galamb-szerintem. Sőt egyik kolléganőm is egyszerűen csak Gombóc Artúrnak hív :lol: :lol: Marha vicces... :lol:
Vendég

A babanetes óra nem az igazi... Nálam most 13:04 van....
Vendég

SHEPPY:NEM ÍGÉREM ,HOGY KÉSZÍTEK VMI IS TALIRA,MACERÁS LENNE FELVINNEM,MERT KB 3 ÓRA AZ ÚT VONATTAL ,MEG ELŐTTE BUSZOZNOM IS KELL :cry:
EGYÉBKÉNT CSINI VAGY!!!!

ÓÓÓÓÓÓÓÓ,MÁR MAJDNEM MINDENKI 30 -SAL KEZDŐDIK , ÉN MEG CSAK ITT KULLOGOK A VÉGÉN :cry:

CUKIKA:NE KEZD MEGINT A PARÁZÁST , NINCS SEMMI PANKÁVAL , CSAK BIZTI ALSZIK ,EGYÉBKÉNT SZERINTEM HA NEM ÉREZZÜK ,AKKOR IS SZOKOTT MOZOGNI.AMIKOR LEGALLÁBIS A POCIM FIGYELEM,VAN ÚGY HOGY MOCOROG ,DE NEM IS NAGYON ÉRZEM ,INKÁBB LÁTOM CSK.ÚGYHOGY NYUGIKA!!!!!!PUSZ

LÁNYOK:ALÍZ FELIRATOT CUKIKÁNAK KÖSZÖNHETEM ,HIÁBA AKI TUD-AZ TUD :lol:
geosel.klara

Na vééégre volt az asztalos!Felkerült a tigris az ajtóra..,meg a polc a falra!Jóó stabil..nyugi :wink: :wink: Olyan édi ez a pelenkázó!!Nekem nagyon bejön! :) Remélem Samu is örömmel fexik majd rajt... :wink:
Itt vannak a képek:
Kép Kép Kép Kép

Missfried
Kép
missfried

Klára én is a "végén kullogok"csak türelem! :wink:

Missfried
Kép
missfried

Mi sült csirkemellett ettünk,rászelve paprika rákenve kis mustár ketchup és kevéske fűszer..így be a sütőbe!Hozzá rizi-bizi,savanyu ubi és almáspite :oops: :)

Missfried
Kép
missfried

Missi Nagyon édi a Tigrincs ott az ajtón, Samuka imádni fogja. Kis szerencsével egy év múlva már ki is lesz színezve :D Mindíg olyan finomakat főzől, csöpög a nyálam állandóan. Ez nem ér!! :oops: :lol:
Vendég

MISSI:NAGYON TUTKÓ LETT A BABASZOBA,TETSZIK MINDEN,KAJÁT MEG KÜLDHETNÉL FÉNYPOSTÁN NEKEM :D Kép
geosel.klara

KÉSZ A KAJA DE MÉG NEM KAJÁLTAM ,MAJD 1 ÓRA MÚLVA ,AKKOR ÉBRESZTEM FEL APÁT,SZEGÉNY ÉJSZAKÁZOTT.DE LEHET ÉHENHALOK ADDIG Kép
geosel.klara

Kép

É H E N H A L O K ,MEGYEK ESZEM!!!![/b]
geosel.klara

Cukika: Nekem szoktak küldeni a pampers.hu-ról hírlevelet, és pont a baba mozgásáról volt most szó benne.

"Számoljunk 10-ig. Sok orvos és szülésznő javasolja az édesanyáknak, hogy a harmadik harmadba érve figyeljék rendszeresen a baba mozgását.
Ennek lényege: minden nap megközelítőleg ugyanabban az időpontban (lehetőleg a baba legaktívabb időszakában) feküdjünk le és figyeljük meg, hogy mennyi időre van szükség 10 rúgáshoz, forgáshoz vagy rezgéshez – vagy bármilyen egyéb mozgáshoz. Ideális esetben az ehhez szükséges idő egy óránál rövidebb. Sok nő tapasztalata szerint, a napszaktól függően, néhány perc is elegendő lehet. Ha egy órán keresztül egyáltalán nem észlelünk mozgást, akkor együnk egy kicsit, feküdjünk le a hátunkra, majd tegyünk egy új próbát. Ha még mindig nem érzünk semmit, akkor értesíteni kell a szülésznőt. Ne felejtsük el, hogy teljesen normális az, ha a baba 30-40 percig egyáltalán nem mozog; ilyenkor ugyanis alszik. Ha nyugodtan üldögélünk, akkor két óra alatt legalább egyszer éreznünk kellene a baba felébredését.

Lassulás. "Hű de nagy itt a zsúfoltság ! " Aggodalomra semmi ok, ha a hetek múlásával a baba egyre kevesebbet mozog. A ritkuló mozgás azt jelenti, hogy a baba jó úton halad (feltéve, hogy minden nap megszámolunk 10 mozgást néhány órán belül). A baba mozgása kevésbé szabálytalan és sokkal rendezettebb, és már nincs is annyi hely a méhben, mint néhány héttel ezelőtt. "

Méretek, 31.hét: A baba körülbelül 28 cm (ez a fejtető-far távolság, kiegyenesített állapotban már 43 cm) és súlya kb. 1,5 kg. Néhány hét óta lábát felhúzva, magzati testtartásban van. Még mindig sokat kell nőnie – bár magassága már nem nagyon fog változni, súlya még egy kilogrammal fog gyarapodni. Még kilenc hét az első találkozásig!"

Kép
Kép
Kép
gabi39

Sheppy: Nem tudom, hogy van ez a rátekeredés, mikor történik meg. Dehogy vagy naív! Nem lesz semmi baj senkivel!!
Milyen csinos vagy a képen! És milyen hegyes a pocid!

Missi: Nagyon tetszik a bútor, igazán nagyon ügyes ez az asztalos! Szuper jó lett!

A múltkori májazást már én sem bírtam tovább, ezért nálunk is csirkemáj + rizs ma a menű... :D
Süti nincs, mert hétvégén névnapozunk, majd akkor besütizünk!

Adrinalin: aug. 04.-én Dominika nap van!

Kép
Kép
Kép
gabi39

SHEPPY:NEKTEK FIATOK LESZ? Kép
geosel.klara

shep, gyum.napbol szendvics nap :) jot nevettem :) de en aztan megertelek.
nem is akkora nagy a pocak,tok vekony a derekad, neked csak egy pup nott rad :)
edi a kardiganod

szoval jo volt eloben is talalkozni ? igy kepzeltek el egymast ?

cuki , ma jobban vagy ? nem voltak ezek a tunetek azota ?

koldokzsinor: rem-dolgokra nem is gondolok, csak pozitivan elore !!

gabi, koszi az infot, igen-minden nap mozog a bebi, de en azt hittem, hogy siman lehet olyan, hogy pl 1 napig semmit sem erzunk, de akkor ezek szerint az nem ok..?

puszi mindenkinek: b.
bogyogyorgyi

missi, mar majdnem kesz a szoba ! mar csak Samu kell bele !

en is kerek almaspitet. hmhmhmmh
bogyogyorgyi

Hali!

Sajna nem kaptunk mára sehová időpontot 4D-re de szombaton megyünk a Brendonban, és ott csináltatunk UH-t.

Viszont több jó hírem is van.
1. nem kellett kimenni Erdőkertesre a Házassági Anyakönyvi kivonatért, csak faxot küldtem és postázza az anyakönyvvezető, mivel babókának ez ingyenes.

2. megszületett az összes árajánlat a bútorra, végül két asztalos csinálja majd. Szoba Ajtó 55000Ft lesz a bútor( sarokszekrény, pelenkázó, polc) 120.000FT, majdnem olyan színű mint Missié.

3. mivel nem tudtam menni 4Dre ezért bosszúból elmentem vásárolni, és vettem Lilinek egy elemes orrszívót (felkészülve a télre)és magamnak egy mellszívót.

Szóval apával egész nap császkáltunk, plussz mire kiválasztottuk a bútor szinét már minden bajunk volt. Nem olyan egyszerű 100 féle színből választani.

Na elrobogok a postára, majd még este jövök.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Helló !

Klári : Igen, elvileg fiú lesz és a hasam is nagyon úgy áll, bár korábban nem tudtam elképzelni, hogy milyen az a fiús / lányos pocak :lol:
Persze azért érhet még meglepetés.
Holnap lesz uh, nagyon kíváncsi vagyok , hogyan fekszik odabent ,hogy így kidudorodik .

Gabi : Köszi a bókot :wink: . Most figyeltem a vonalzóidra , látom ,hogy Neked már van egy Dominikád !
Én nagyon szeretem a pampers-es hírleveleket, mindig bele lesek a következő hetekbe is , de jókat írnak .

Missi: Nagyon jó munkát végzett az asztalos !!!!!
Megérte a várakozást .
Lesz külön ruhás szekrény is vagy ez a komplett berendezés ?
Jó sok hely van így is a pakolásra , csak a későbbiekre nézve kérdezem .
Mikor pakoltok be ?

Adri : nem akarok udvarolni , de szerintem jól áll ,hogy kikerekedett az arcod , és mellesleg is van mit mutogatni :P

Cuki : Megértem az "úristennemmozogababa" - érzést .
Nekem egyszer egész napra sztrájkot hírdetett, és éjszaka miközben már rémeket láttam és sírtam ,akkor sem produkált semmit.
Volt ugyebár az egyik ismerősnek hasonló szitu, ami tragédiával végződött a 8. hónapban, és nagyon kétségbe estem , mert nem értettem mi lehet az oka.
Azóta szerencsére nem hozta rám a frászt, jó babaként viselkedik.

Kép
sheepy

Masika ezek szerint megtette a hatását a tegnapi előadás, máris mellszívót vettél.:) Avent Isis mechanikus fejő lett a nyerő? Tegnap nagyon reklámozta az előadó!!!

Szombat sincs olyan messze már...

Házassági anyakönyvi kivonat 300 napnál nem régebbi kell vagy 3 hónapnál? Nálunk határeset a dolog ha 300 nap, mert mi a polgárit (nálunk két esküvő volt, polgári - templomi külön) dec. 9-én tartottuk tavaly.

Csilla
csim

masi, akkor ez a mai nap jol sikerult ! :)

shepy, varjuk a holnapi hireket, en fiura tippelek :)

lehet lecso mergezest kapni ? mi 3 napja azt eszunk !
bogyogyorgyi

mikor lesz a talalkozo ?el is felejtettem kerdezni...a camponaban , azt tudom..
bogyogyorgyi

Masi: Klassz, hogy nem kell utazgatni a papírért!!!!
Ez már fél siker ,ha az Uh nem is jött össze :wink:

Milyen orrszívót vettetek ? Én a Livinglab elemes készüléket néztem ki ,csak sehol nem írják,hogy újszülött kortól használható-e .

Bogyó :Párom most hívott, felolvastam neki ezt a púp dolgot és jót nevettünk .

Na mentem takarítani....., pusz

Kép
sheepy

Hát abban a nagyszekrényben lesznek a ruhácskái,holmijai.. :) Bőven van bennt hely,szeríntem ennyi ruhája nem is lesz..!Lassan kimosom majd amiket tuti ráis adok..(mert ugye csomot kaptunk)..,aztán ami nem kell,azt fel a beépitett szekrénybe!A szép tisztákat meg be az ő szekrényébe..!Azért elkapkodni sem akarom..de már izgalommal tölt el a pakolászás!! :)

Missfried
Kép
missfried

Jájj megint eldugult totál az orrom!A tietek is szokott néha? :roll:

Missfried
Kép
missfried

Na és a füldugulás??Mert időnként az is eldugul..és idegesítő nagyon!Nézegettem neten mitől lehet,de nem találok semmi értelmeset!.... :roll:

Missfried
Kép
missfried

Jók a rucik Cukika :)

Missfried
Kép
missfried

Kép
Ez tök jó :)

Missfried
Kép
missfried

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Missfried
Kép
missfried

Missi!
Az én fülem is bedugul néha, van, hogy egész napra. Ilyenkor olyan, mintha a víz alatt lennék. Azért megnyugtató, hogy nem csak nekem van ilyen gondom, bár nem gondoltam, hogy köze lehet a babóhoz. Igazából allergiára gyanakodtam, mert akkor szokott nálam ez jelentkezni (május, június), és megijedtem, hogy mostantól már aug-ban is allergiás leszek? :? Remélem nem, elég volt a tüsszögésből a nyár elején, amúgyis úgy sajnáltam a Picit, hogy mindig rázkódnia kell miattam tüsszögéskor.

Örülök, hogy hasznos volt a felkészítő. Be lehet ide csatlakozni menet közben is, vagy van a tanfolyamnak egy eleje, meg egy vége?
Igazából én csak aug.20 után tudnám elkezdeni, addig mindenfelé leszek (jövő hét Balcsi!! :lol: ).

A pocik nagyon csinosak :wink: , nem kell aggódni, hogy kinek mekkora, mert szerintem egyrészt teljesen alkat-függő, másrészt a baba elhelyezkedése is befolyásolja. Az én pocim elég nagy, rohamosan kezdett el nőni kb a 24.héttől, és az UH-s nőci azt mondta, hogy elől van a méhlepényem, és odabújik a baba. Van, akinek inkább hátrafelé fekszik, nekik állítólag nem nyomja ki annyira a hasukat a Pici.

tila
Kép
tila

Hali!

Missi: az én orrom azóta dugul el minden nap mióta terhes vagyok, és még folyik is. Először én is allergiára gyanakodtam, na de februárban is és most is? Nekem egy hete fájdogál a fülem, s ha fújom az orrom még rosszabb, de csak a jobb, remélem nem valami nyavaja lesz.

Cukika: alvás miről beszélsz, ezt a gyereket non-stop ficákolásra húzták fel. Abban a pillanatban ahogy lefekszem vagy leülök, már jelzi is hogy Ő is itt van és anya simizz, mert akkor kicsit lehiggad.
kíváncsi leszek a mai éjszakára remélem fogok aludni.

Sheepy: gyógyszertárban vettem, elemes és LivingLab, vízzel kipróbáltam egész jól szív.

Csim: naná, hogy Avent Isis, ezt is kiprópáltam, jót röhögtünk Apával, elég hülyén néztem ki, ahogy pumpáltam a cicim és persze nem jött belőle semmi.

Légzésfigyelőt csak azért nem vettem meg, mert barátaink jelezték, hogy szeretnének valamit venni Lilinek, és akkor úgy gondoltam ezt kérem tőlük, bár felkészítettem Őket az árára, de azt mondták nem gond. Hát akkor egye-fene.

Cuki: hogy van a pocid? Remélem már nem fáj?! Tuti nem vakbél volt már kórházban lennél!!

Kép
masika

Ja! Sheepy: újszülöttkortól használható, van hozzá 3 féle méretű orrszívó.

Tila: bármikor becsatlakozhatsz, 6 héten keresztül megy egy felkészítő és minden héten más-más a téma. Tehát végül is bármikor csatlakozol nem maradsz le semmiről, mert mindíg ugyanazon szisztéma szerint mennek végig.
Jövőhéten mi is? Császármetszés és gyermekágy ha jól emlékszem.

Találkozó: Na csajok, én nagy szervezkedő hírében állok
A Campona azért szerintem mindenkinek nagyon kiesik,(még annak is aki Pesti)
És ha figyelembe vesszük, hogy sokan dolgoznak, lehet, hogy jobb lenne egy olyan hely amit mindenki könnyen meg tud közelíteni, vagy javasolok egy szabi napot, ha mindenképpen hétköznap lenne jó.
Klári: asszem te írtad, hogy neked a Campona a jó?
Tényleg fixálni kellene egy napot, akár a jövőhét csütörtököt csak mielőbb, mert hamar eltelik az idő.
Szóval légyszi-légyszi mindenki írja meg szerintem legkésőbb hétvégéig (vasárnap), hogy jó-e a jövőhét csütörtök, ki tud jönni?!
Klári: ha nagyon gáz érted megyek a Camponához :D

Masi

Kép
masika

nekem jó,de péntek még jobb lenne,máshol is le tudok ám szállni a vonatról , csak vki jöjjön értem ,meg vigyen is oda vissza ,nekem pest -külföld!!!!!! :oops: de gáz,hiába parasztlány vagyok!!! :lol:
geosel.klara

shep - pup :)

missi, masi, tilla, - hello !

dugulasok : nekem orrom, fulem is dugul gyakran, de meg a vegtagjaim is hamarabb elzsibbadnak...mik jonnek meg??????? :)

cuki, jujj edes a nyuszis ruha

jo ejt, huu meg be kell venni a magneziumot

b.
bogyogyorgyi

Kép
geosel.klara

Sziasztok!!

Tegnap nagyon fincsi volt a Balatonban, bár nem gondoltam volna, hogy bemegyek... Most itthon pihenem a fáradalmakat, mert éjjel fél kettőkor kerültem ágyba :oops:

Missi! Nagyon csini a babaszoba! Nekem már a terhességem elejétől dugult az orrom, ma reggel ott tartottam, hogy lemegyek a patikába és kérek rá valamit. De nemsokára visszafekszem, így marad délutánra vagy holnapra...

Cukika! Jók az új szerzemények :)

Masi! Én is Avent mellszívót veszek. Nagyon rendi barátaid vannak, ha megveszik a légzésfigyelőt :wink:

Sheepy! Baromi jól néz ki a pocakod. Hát.... igen, én is látom a különbséget fiús és lányos pocak között :D

Legyen szép napotok, ma nem hinném, hogy ismét jövök, mert este kertipartira megyünk. mennyi program....
:roll:

büngyike

Jaj, Lányok! Had promotáljam a barátnőm blogját :oops:

www.ikertestverek.blog.hu

Nagyon szépen ír a terhességről és a babáink majdnem testvérek, hiszen ugyanott készültek :wink:

büngyike

Sziasztok Lányok !

Cuki : A kisszoknya nagyon édi, ilyenkor rossz ,hogy az embernek egyszerre 1 babája lesz, mert Daninak csak nem vehetek ilyesmit :lol:
Örülök, hogy rendben volt a labor vizsgálat is !

Büngyi : Hmmm, Balcsi, kertiparty , Te aztán halmozod az élvezeteket ! Csak így tovább, amig van időd és bírod szusszal :P :P :P

Lányok megnyugodtam ,hogy mindenkinek van valami baj az orrával . Persze nem jó érzés, de én már majd megőrültem ,hogy az allergiám ennyire tartósan kínoz : orrfolyás , tüsszögés ezerrel + orrdugasz.
Ezek szerint ez " normális " .

Találka: Jövő csütörtök elvileg OK, bár 11-ig a kardiológusnál ülök, de utána szabad vagyok , mint a madár !

Klári : Milyen vonattal érkezel és honnan ?
Majd kiokoskodunk valamit ,hogy ne tévedj el .

Masi : Jó ,hogy ilyen rendes barátaitok vannak ! Nekem mérleget akartak adni , mert az sem olcsó , de addigra már megvettük :-).
Képzeld voltam a Margitban , mindjárt írom a részleteket is , de jó híreket kaptam a Jánossal kapcs !!!!!!!!!!!!!!
Asszem én is megveszem ezt az orrszívót, csak ebben nem voltam biztos ,hogy a kezdetektől jó lesz-e.

Reggel elmentem a kórházba a labor leletemért, ami OK-s , csak nekem is kell majd vas és a vizeletemben bacik laknak, de délután megyek a védőnőhöz és megbeszéljük hogy kell őket kipusztítani.
Utána jött az Uh, ahol mostmár számomra is felismerhető kukaccal találkoztam a képernyőn, tehát Dani biztos ,hogy Dani marad.

Súly: 1338 g , aminek nagyon örülök
És a többi érték is kornak megfelelő.
Érdekesen , fejjel levelé van változatlanul ( kb. 12 hete ) , aminek örülök, mert bízom benne ,hogy jól érzi így magát , és nem fordul tovább.
Amitől egy kicsit megijedtem , hogy a méhlepény 1. fokban érett, de utána néztem és elvileg nincs baj :
"enyhén hullámos felszín, mészszemcsék közel a magzati felszínhez "
ez csak azért érdekes ,mert ha elkezd érni ,akkor ez azt jelenti ,hogy a felszínére mész rakódik ,ami nagy mennyiségben csökkenti az átjárhatóságát, de ezt műszerrel tudják ellenőrizni, vagy mi a szösz és gyakran előfordul.

János kórház:

A Margitban mondták ,hogy mi mindenképpen a Jánosban fogunk szülni, mert náluk január előtt nem áll vissza a rend.
Se orvos , se felszerelés nincs már , és a 3 ottmaradt doki máshol vezet szüléseket, új pácienst nem fogadnak .

Ami nagyon jó hír ,hogy a Jánosban a teljes szülészet felújításra kerül augusztus folyamán , és szép ,új környezet vár majd minket, beleértve a felszerelések cseréjét is !!!!!!!
-rá is fér :wink:

A Margit főorvosa is a Jánosban vezet szülést, van tapasztalata az ottani helyzetről ,amúgy holnap megyek hozzá vizsgálatra , remélem egy-két infót még kapok tőle.

Délután mázsálás, de most jól bereggelizek !

Kép
sheepy

nekem is nagyon dugulós az orrom,én nasonex orrspray-t használok(de ez allergiára való) de csak reggel használom Kép
geosel.klara

Jé , valamiért eltűnt a vonalzóm !

:?: :?: :?:

Kép
sheepy

Klári :
A nasonex-el csak az a baj ,hogy steroidot tartalmaz, amit terheseknek nem kéne használni.

Sterimar, Fluimare , Dr Theis tengervizes orrspray és Isomar orrspray az amit huzamosabb ideig lehet használni , mert ezek csak NaCl-es sóoldatok,amik hatásosak , de ártalmatlanok.

Kép
sheepy

Férj gyógyszerész ,azért vagyok ilyen okos nem beleszólni akartam :wink:

Kép
sheepy

csak napi 1 x fújok,szerinted az sem jó?????baj lehet????
geosel.klara

jaja,most nevettünk apával mennyire más egy lányos és egy fiús poci , egyébként missi-é is inkább csúcsos,adrié meg gömbölyded Kép
----- Kép
geosel.klara

Kép
geosel.klara

Klári :

"Használata a terhesség és szoptatás alatt
Figyelmeztesse orvosát arra, ha Ön terhes vagy csecsemőt szoptat.Terhesség és szoptatás ideje alatt a készítmény csak egyedi orvosi elbírálás alapján alkalmazható."

ez a gyógyszertájékoztató szövege, ami amúgy vényköteles, tehát eleve csak orvos írhatja fel.
Mindenesetre én a helyedben a nőgyógyásszal vagy védőnővel is megbeszélném, de a tengervizes orrsprayk tényleg jók , és akár éveken keresztül is lehet őket használni rendszeresen.

Cuki: Igen most már rémlik ez a lepényes dolog. Nem izgatom magam feleslegesen, nem hiszem ,hogy a hátralevő időben gyorsan bemeszesedne az egész . Majd egyeztetek az orvossal .

Kép
sheepy

Hali!

Délelőtt jöttem-mentem- intézkedtem, most értem haza.

Sheepy: köszi az infót a kórházról, végre legalább egy jó hír a Jánossal kapcsolatban.

Találkozó: na akkor legyen jövőhét péntek (az már mégsem annyira hétköznap)
Akkor eddig Klári,Sheepy, és Én tuti megyünk ugye?

Várjuk a többiek hozzászólását is. Vidéki csajszik azért jó lenne ha tudnátok jönni, esetleg valakinél nem tudtok itt aludni?
CUKI: neked úgy is vannak itt rokonaid Óbudán :D NAAA!

Sheepy, Csim: holnapi szülésutáni felkészítőre jöttök? Én nem tudom, hogy tudok-e menni, mert anyósom bejelentkezett holnapra, majd megkérdezem tőle, hogy ugye nem délelőtt akar jönni?

Megyek főzők valami ebédet, mert ma még csak gyümit ettem. :D

Kép
masika

MINDENKI JÖJJÖN,CUKIKA IS!!!!!!!!!!!!!!!
NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
geosel.klara

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?