A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Helló!
Hát nem semmi, mennyit termeltetek :D Mire végig olvasom, elfelejtem ki-mit írt.

Nyunyi, sajnálom, ami a barátnőddel történt :( Remélem, lesz elég ereje a két egészséges gyermekéhez!

Estrella, szerintem is nagyon csini a pocakod :wink:

Sehike, én is Hajdúszoboszlón készültem :D

Vikkata, szuper, hogy ennyi petesejtet sikerült leszívni. Várom a holnapi jó híreket.

Gabicsibe, ha addig nem jönnék, ÉREZZÉTEK NAGYON-NAGYON JÓL MAGATOKAT!

Kriszti, én is hallottam Bibar-tól a vörösbor áldásos (konkrétan) hatásáról. Így megfogadtam, hogy én is fogom inni közben. Olyannyira, hogy már gyakorolom és már most iszom mindennap egy kis pohárral.

Zsókuci, én szombaton fogok kirugni a hámból. Férjemtől kimenőt kaptam, megyek a barátnőimmel bulizni. Persze csak szolidan :D

Üdv a nyaralásból visszatért lányzóknak is. Várjuk az élménybeszámolót.
Nekem mázlim van a főnökömmel. Számon tartja a szeptemberi lombikos folytatásunkat és szuperül viseli.

Pusszantás mindenkinek
süni76

Vikkata!!!!!! Kép GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!A 10 kicsi petesejthez!!!! Drága!Holnap is ilyen jó hírekkel gyere!!!!!!!!!Pénteken vissza is kapod öket ugyi :?: :?: :?: ugy örülök neked!!!!!

Lányok lehet egy kérdésem????Mennyibe van egy próbálkozás átlagosan????/Lombik/Ha nem akartok itt válaszolni,válaszolhattok pü-ben is!!! :wink: :wink: :wink:

Krisztike!hogy ézed magad????Minden rendben??? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sünike!Köszike!!!

jaj de jót fog valaki bulizni!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, ha jól emlékszem, nekünk kb. 100 000 Ft csak a gyógyszerek. Viszont most olcsóbb, mert azóta pár szuri bekerült a 70%-os támogatottsági körbe.
süni76

Sünike!

Nagyon köszi az infót!!!! :wink: Ti is lassan keztek????Ugye ?

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Mára elköszönök csajszik!

Apának kell a modem!!!JÓCCAAKKÁÁTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi
nekem 150000-be volt a rövid program,ugy hogy alig kaptam hormont mert jól reagáltam :oops: pedig már nekem is az olcsóbb volt ugyhogy igy készülj :oops: :oops:

Vikkata
az nagyon jóóó szám,nekem is annyi volt az utolsonál ha jól emlékszem :oops: :oops: :oops: pihizzél,drukkolok hogy minnél több megtermékenyüljön :oops: :oops:

bibar

Kriszti, Estrella,

Lexiről nem tudtok valamit????? Remélem, minden rendben, nagyon izgulok értük!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll:

Köszi.

Kép

Kép
zsókuci

Vikkata:
Szuper!!! :D :D :D
Kép
Zsókuci:
Várjuk mi is Lexit. Remélem nincs baj, nagyon nagy a csönd, és ilyenkor mindig rossz érzésem van. :(
Vendég

Szia Kriszti!

Ma mivel telt a napod?

Képzeld végre megjött a havi! Én örülök neki, mert azt jelenti,hogy nem hiába szedem a gyógyszert. Rendesen működök hatására és nyugodtan mehetek újabb lombikra jövőre.

KépKép
charlott

Sziasztok,

Manda drága,

Akkor ez azt jelenti, hogy tudtok jönni a talira?? :D:D:D:D

Kriszti,
Csak ügyesen :wink: Mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Charlott,
Nagyon jó utat, érezzétek jól magatokat Hajdúszoboszlón!!! :D

Elan,
Örülök, hogy jó volt Izland!!! :D:D:D Remélem kapunk képeket :wink:

Viki,
A problémák megoldásának első lépése, hogy felismerjük őket… :wink: Puszillak!!

Jerika,
Jól van akkor, az a lényeg, hogy ne stresszeld addig se magad.

Vic,
Örülök, hogy jól telt a nyaralás!! Tőled is kérünk képeket, nem úszod meg :wink:

Gabicsibe,
Ha esetleg holnap nem írnék addig, amíg te írsz… na, ebbe jól belebonyolódtam… :wink: Szóval: nagyon-nagyon jó nyaralást kívánok!!!!! Érezzétek nagyon jól magatokat, kapcsolódjatok ki, és fürcsizzetek sokat a tengerben :wink: Hiányozni fogsz ám… :roll:

Nyunyi,
Neked is mennek a babatapik! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Kata,
Jaj de jóóóóóóóóóó!! :D:D:D:D Nagyon ügyesek vagytok!!! Mennek a drukkok, hogy ügyesek legyenek a petikék:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Várunk holnap a hírekkel!!! :wink:

Aggódom Lexiért… :?

Nálunk minden rendben, telnek a munkás hétköznapok… Pénteken viszont jó lesz, mert kivettem egy nap szabadságot aznapra :D:D Úgy éreztem, hogy ez nekem most jár :wink:
Na most lépek!

Mindenkinek jó éjt!!!

Kép

Kép
zsókuci

Sheike, Zsókuci:
köszönöm, remélem jól fog sikerülni a nyaralásunk Hajdúszoboszlón, azt mondják a vizei csodát művelnek az emberrel. :lol:

KépKép
charlott

Vendégek ismét elmentek!Holnap csak 6-íg jönnek, utaznak haza szülőkhöz...Így este édes kettesben leszünk(sokra megyek vele.... :roll: :oops: )

Charlott!
Jujj dejó!!!Örülök neki!!!Arra küldtem titokban a télapót.(bár még korai, de jó időben érkezett)És most küldök egy csodababát!!!!!

Zsókuci drága!
Nincs hírünk Lexiről, de reméljük hamarosan lesz!!MIndenki aggódik!!!!Hisz a "MI" kisbabánkról van szó!!!! :(
Pusszantalak,és szebb estét!!!!!!

Sehike!
Reggel korán mindig felkelek reggelizni...Aztán tele pocakkal ismét lefekszem....úgy 1-2 óráíg.Ma sem történt másképp....Barátnőm ébresztett!Aztán dumaparti, kajálás,(még a tegnapi kaja) majd kajacsinálás,(persze én addig fórumoztam), miután hazajöttek a fiúk a "bányából", ismét kaja, majd ismét fekvés!!!!Szóval egész változatos! :lol: :lol: :lol:

Annyi szabadságom volt míg Zsebikét megszúrtam...Addig felkelhettem! :lol: :lol: Úgyhogy ez kimondott öröm!!!(persze csak nekem, szegény Zsebinek nem....:roll: )
Vendég

Katám!!!!
Itt még nem is gratuláltam!!!!!!Hatalmasat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!És remélem holnap ismét jó hírekkel jössz!!!!!!!Pusszantalak, és ha jobban vagy, beszélünk skype-n.... :wink: :lol:
Vendég

Szép jó estét!

Kata
Nagyon nagyon gratulálok!! :lol:
Mindig annyira örülök a jó híreknek holnap 9-kor X-be teszem kezem lábam és remélem hasonló jó hírekkel jössz!
Addig is szép álmokat Pihizzél sokat!

Kép
Rám is rámférne már 1-2 pohárral.De kár,hogy nem vagytok közelebb.:)))))))))

Charlott
Biztos segít az a Hajdúszoboszló,eddig még csak jót hallottam róla,bár még nem voltam ott!:)))) És hát sünivel egyyütt is ott készültünk,ez lehet egy "jel"?:))

Nyunyika
Hogy érzed magad?Pihengetsz még vagy már mennek a hétköznapok?
Nekem is kb 150 volt a lombik.
Puszi neked és kisördinek!Milyen volt a strandolás?
sehike

Krisztike
Áldás az ilyen barátnő!!!!!!!!!!!!!!
Örülök a mozgalmas napoknak:)
A pihi biztos meghozza gyümölcsét.
Én bár még nem láttam gólyát azért a Neten keresztül küldök neked egyet: Kép

Szuri ügyben tudsz segíteni?Vagyis a tű ügyben?:)

Szép álmokat

Én már olyan [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1185997439.99.gif
[/img] vagyok de még várom a párom,mert nem vitt kulcsot szokásához híven.:))
sehike

jajjjjj, igen.....Bocsika!!!!!!!!!!!Pedig meg is néztem, a fenékszurihoz a 21 G X 1 1/2-es zöld tűt használjuk......legalábbis mi.
Én szeretek azzal szúrni, tuti izomba megy....

Pihenésben én is bízok!!!! :wink: :lol:
Vendég

Köszi Kriszti!:))

Hát ezt fel is írom,biztos ami biztos!
Te profi tűszurkász!!
Nem is tudom mi lenne velem nélkületek?!:)))))
sehike

Ja, és nagyon köszönöm a gólyát!!!!!! :wink: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok,
Megjöttünk a nyaralásból. Nagyon szuper volt! :lol:
Most nincs időm visszaolvasni, csak majd holnap.
Remélem mindenkinél minden rendben!
Hiányoztatok ám! :wink:
Jó éjt!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szép jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Zsókuci!Köszik e a tapikat!!! :D Én is agodom lexike miatt!!!!!!!! :( Nagyon remélem minden oké!!!!!!!!!! :roll:

Sehike!Köszi neked is a lombikos infót!!!Én még pihengetek,itthon vagyok fözök,mosok ,takarítok már,de nazért vigyázzok!!! :wink:
Kisördi,jót strandolt !!!Kilubickolta magát!!!!!!!!! :lol:

Rebe!!!Szia!!!De jó ,hogy megjöttél!!!!!!!!!!Híányoztál ám!!!!!!! :) :wink:

Bibar Drága!
Köszi neked is az infót!!!! :wink: Puszantlak!

Remélem Vikkata ,jó hírekkel jön ,nem sokára!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jó reggelt!

Vikkata! Szívből gratulálok! Remélem, ma is csupa jó hírrel jössz hozzánk!!
Zsókuci! :wink:
Lexi!?
Rebe! Örülök, hogy újra itt vagy. Mesélj!

Kép
vikike0429

Lánykák!

Megyek ,mert megyünk babanézőbe!!!!Majd jövök,és hozok rolluk képet!!!!!!! :wink:

Vikkata!!!!Remélem ,mire itt leszek csak jót hallok róllad!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Zsókuci
De jó, hogy szabin leszel!!! Hát ha minden igaz ott leszünk szombaton!
Ma és holnap én is szabin vagyok, egy-két takarítanivalóm lenne és muszáj is megcsinálni!

Csak két napja olyan szörnyű fejfájásom van, nem igaz,hogy nekem se akar semmi összejönni!!! :cry:
Tegnap este már annyira nem bírtam, hogy be kellett vennem egy algopyrint, másunk nincs. Már a fél fejem hasogatott. Remélem a deca csinálja, de mi lesz velem jövő héttől, ha bejön a Merional és a Puregon?! :roll: :oops:
Bocsi, hogy rád zúdítottam mindezt!

Kata
Nagyon ügyesek voltatok, 10 petesejt az nem semmi, nekem eddig a 7-es szám jött be! :wink: Pihizgess csak nyugodtan!!!

Kriszti, Nyunyi
Nektek küldöm a babatapikat++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Estrella
Nagyon csinos a pocid! :wink: És szerintem abszolút vékony vagy!

manda

Gabicsibe! Boldog születésnapot kívánok!!!!

Kép
vikike0429

Sziasztok!!!

Kata!
Várunk a hírekkel!!!!!!!! :roll:

Manda!
Köszike!!!!!

Gabi!
Isten éltessen sokáíg!!!!!!!!!!!!!!!!!!És nagyon jó nyaralást kívánok!!!!!
Kép
Vendég

Jó reggelt Lánykák!!!

Kataaaa!!!!

10 petike, ez nagyon de nagyon jó, várunk már a hírekkel!!!

Kriszti,

Köszi a javítást a táblába. Pihenj sokat,vigyázz a manócskákra.

Elan, Rebe,

Üdv újra itthon várjuk az élménybeszámolót.

Zsókuci,

Igyekszem, majd megpróbálom feltölteni hétvégén a képeket is.

Gabi,

Készülődsz már? Szuper lesz nektek, megérdelmitek a pihit. És nagyon boldog szülinapot kívánok én is.

Charlott,

Neked is jó nyaralást!

Ki megy közületek a talira? A párotok is megy? Azt felírtam, hogy hol van, de már nem emlékszem a belépő miért is kell fizetni? Ez zárt ez a hely? Még 100%-ra nem tudom biztosan, hogy megyek, párocskámtól is függ, mert valami programot már szervezett. Ti hányra mentek?
vic12

Vic!
Én nem megyek, sajnos, mert Lexi sem megy, és Estrella sem...Én pedig a vonatozást ezzel a feszülő nagy dinnyémmel nem vállalom be..... :roll: :( Párom pedig dolgozik! :(
Vendég

Sziasztok!

Ma kivételesen nem fáj a fejem..de még korai elkiabálni!
Holnap berendelt a dokim egy UH-ra!

Én még nem érzem azt a szúrkálást amit írtatok!Jó még csak 4.napja tart a stimu!Remélem attól még növögetnek a petikék...holnaptól tuti dupla adag lesz a merional+puregonból!:-(

Nyunyi!

Várjuk a fotókat a csöppségekről!

Az elutazni készülöknek jó nyaralást!

Zsebibaba74
zsebibaba74

Gabi,
Nagyon boldog szülinapot kívánok, és pihizzetek jól!!!!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Gabi!
Nagyon boldog szülinapot kívánok!!!
Kép
És jó nyaralást!!!

manda

Gabi!

Jó nyaralást nektek!!!!!!!!És NAGYON BOLDOG SZÜLIT! :lol:

Kata!

Gratula a szép terméshez,remélem jó híreket kapsz ma!

Krisztike

Jól vagy drága?
Lexit nem tudjátok utolérni?Izgulok értük. :?

Sünci

Jó bulizást!!!!!!! :wink:

Kép
lukrécia

Lesznek fotók, csak válogatjuk még őket :)

Tegnap vettem egy karneolos karkötőt fürallefelle :)
elan

Lukrécia!
MI is izgulunk!!!Nem lehet elérni!!! :cry: :cry: Aggódunk, nekem is minden gondolatom Ő(k)!!!!!

Dobok egy táblát:
Kép Kép Kép Kép
Vendég

ELVESZETT LÁNYOK, MERRE VAGYTOK?????????????
Vendég

Sziasztok!

Vikkata ez szuper:)))) És még aggódtál hogy mi lesz ha csak egyet kapsz vissza:)

Gabi jó nyaralást:)

Valaki kérdezte hogy mennyi az annyi nekem a Konc tanárúr azt mondta hogy jelenjek meg 130 ezerrel :roll: :x
Ez short program lesz, mikor fennakad a szemem mondta hoyg örüljek mert ez már így a támogatott gyógyszerár, hurrá, egyből boldog lettem :D :D

Holnaptól szabin vagyok, vagyis szabi alatt megyek a F-1-re dolgozni... na mindegy jövőhétén viszont pihi végre,
így kevesebbet leszek mert otthon nincs internetünk.
Azért megyek majd át anyuékhoz mert függő lettem ám:)

AUGUSZTUS 7-én jön valaki?
Én akkor megyek gyógyszert felíratni, ugye elég ha dél körül érek oda?
madrin

Sziasztok!
Szia Kriszti, hogy vagy? Bírod még a fekvést? Lexivel mi van?
Én ma kértem időpontot a dokimhoz. Aug 21-n kell mennem addig szabin van akkor tudom csak meg mivel indulunk de többen azt mondták, hogy szerintük mivel figigátlóval kezdek így tuti short lesz. De majd nemsokára kiderül. 2 nap múlva kezdem el a bogyót szedni. Nem tudom miért van ez te teljesen hulla vagyok amikor megjön az első nap, tökre fárdtnak és kimerültnek érzem magam. Majd lehet megkereslek a szurkálás miatt mert kéne valaki aki segít és bátrabb mint én. Jó legyél vigyázz magatokra! Ha tudsz valamit Lexiékről írjál ám!
nikó

Kriszta!

Szurkálás= szuribeadás , mondom tök nem vagyok képbe! :D
nikó

Nikó!
Nagyon szivesen látlak Téged is!!!!Ahol tudok, segítek!!!!! :lol: Örülök neki, hogy Ti is kezditek!!!!!!!Ha bármi oka lenne, amiért vissza kell mennem dolgozni, akkor a melóhelyen várlak! :wink:
Fekvés nem nagyon bírom, már a hátam, vállam, popsim is fáj...De holnapmár én főzök!Nem hittem, hoyg valaha ennek is örülni fogok! :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!! Hatalmas sírásom volt reggel, mert felhívtam a BMC-t és miután megnézték a nevem, mondták, hogy majd a doktor úr fel fog hívni, felírták a nevem és a számom, azt hittem a föld megnyílik alattam, hogy biztos, hogy egy sem indult be, amiatt nem mondták meg, gondolhatjátok, hogy szétbőgtem a fejem, szegény Kriszti tartotta bennem a lelket, amit ezúttal is KÖSZÖNÖK.. :oops: :wink:

Aztán 10-kor jött a hívás ÉS

10 ből 9 megtermékenyült és HÉTFŐN kapom vissza ŐKET!!!!!!!!!!!

Úgyhogy most olyan kis hülének érzem magam, hogy én képes vagyok egyből rémeket látni! És egyben olyan, de olyan BOLDOG is vagyok!!!!! :D :D :D :D :D :D hogy még a telefonba is elsírtam magam az orvosnak, mikor mondta, hogy szépek!

Szóval lányok viszamegyek elfekszem, mert még nem 100-as a hasam, de KÖSZÖNÖM mindegyikőtöknek a drukkokat!!!!!!!!! :D :D :D
torolve_20130114141731

Sziasztok!

Vikkata

Gratula a jó sok petikéhez. Várjuk a jó hireket!

Gabi

Jó nyaralást kivánok.

Boldog Születésnapot!

Kép

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Kriszti!
Ugye ilyenkor milyen kis dolgoknak is tudunk örülni? Én is úgy tervezem, hogy 13-tól szabin vagyok akkor lesz egy nagy takarítás ablakpucolás meg minden, hogy mire pihizni kell rend legyen aztánn 3 nap aktív pihi utánna meg minden napra valami kicsi. Az a baj hogy ülni sem ülök meg sokáig egy helyen nemhogy feküdni bizti én is szenvedni fogok de a babáért mindent!!! Igaz? Szóval kitartást! Szia! Előre is köszönök mindent!!!
nikó

Kata!

SZUPIIIIIIIIIIIIII :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
lukrécia

Ja nem mind a 9-et, 2-őt de ezt gondolom kitaláltátok.. :D :!: :!: Nem tudom amúgy, hogy ki a biológusunk, de ÖRÖKKÉ hálásak leszünk neki és Wiegandt doktor úrnak és Szűcs doktor úrnak és Irénkének és Mindenkinek, mert annyira nagy esélyt kaptunk, hogy szülők lehessünk..
torolve_20130114141731

Gabi!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Millió puszi!

Vikkata!

Szuper hírek! Gólya megy :wink:

Judit

jucicuki

vikkata!
Ez nagyon jó hír! Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Nefke
nefke

Jajjj Kata!
Te kis butus!!!!!Ez természetes!!!És ezermillió gratula!!!!!!!!!!!!!!!!Tudod, mostmár minden fehér......megigérted! :lol: :lol:

Nikó!
Mi is szombaton vasárnap csináltunk meg minden ilyet....Hogy a héten boldog babavárás legyen..... :wink: Hát, ha valaki nem egy nyugodt természet, akkor tényleg szenved....De kibírjuk!! :wink:
Vendég

Kata!

Nagyon nagy az esély. Bízzál benne. Ezek szuperjó eredmények szerintem. (Persze nem vagyok doki és nem vagyok még a lombikban annyira otthon) De nagyon-nagyon drukkolok Nektek, hogy szülők legyetek.

Irigyellek ám egy kicsit Titeket Krisztivel, mert Ti már közelebb vagytok ahhoz, hogy anyák legyetek.

Sajna én nagyon türlemetlen típus vagyok. Rossz szokásom mindent azonnal szeretnék: babát és idegenvezetni. :lol: de hát minden nem megy egyszerre. :oops:

Remélem jövő héten már mi is többet tudunk, de én úgy gondolom még lesz legalább egy gyógyis próbálkozás.
vic12

Vic drága!
Tudom, könnyű mondani, de ne léyg türelmetlen...A türelem nálunk babát terem!!!Hidd el, előbb utóbb TE is édesanya leszel!!!!!Látod, én is 30 elmúlok mire sikerül..:De úgy látszik, nekem ennyit kellett várni rá.Kívánom, hoyg Neked csak 9 hónapot kelljen várni!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

No, új oldal, jön a tábla, kiegészítve:
Kép Kép Kép Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?