A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Alice! Nem biztos, hogy halucinálsz, bár elég rövid ciklust jelentene. Drukkolok, hogy rendben legyen minden.

Nelli
nelli2

Nelli Kép

Köszönöm a drukkot azthiszem rámfér mert elég szomoru vagyok mostanában.A ciklusaim 29 naposak általában.

Alice
Alice

Sziasztok!

Zseby!
Nekem minden nap volt egy ici-pici a wc papíron, más semmi.
De ne félj elõre, csak irass fel utrogestant!!!

Cateye!
Köszönöm, remélem így lesz! Kép

Marcsi!
Drukk a lombikhoz! Kép

Doris!
Gratulálok a babucihoz! Kép Sajnálom, hogy csak egy, de lehet, hogy így jobb! Most már minden rendben lesz! Kép

Nelli!
Gratulálok! Kép Kép

Andi!
Nem valami jó, elmaradt! Kép Nem jöttek el, akiket meghívtunk! Kép Másnap eljött az anyukám, anyósom és a nagypapám, hát elég hervasztó társalgás alakult ki. Kép
Viszont a párom nõvére és barátja eljött, legalább egy jót kártyáztunk. Kép

Cat!
Aludhattál rosszul is! Még ne add fel! KépBizakodjunk! Kép
Nekem több okom van feladni erre a hónapra, mégis azért titokban reménykedek. A 12. napon számos 6-9 mm-es tüszõm volt, ami biztosan nem elég nagy a pé-hez, valamint már 3. napja vérezgetek. Kép Ennek ellenére ma reggel is 37,2 volt a hõm. Most ezt ki érti?

Leone!
Én azért gratulálok neked és bízom benne, hogy minden rendben lesz! Kép Drukk megy ezerrel! Kép

Mazsi!
Beírtam a táblába a várható idõpontod! Kép

Vica!
Javítottalak! Köszönöm a jókívánságod!

Gigi!
Nekem kell megadni az adataid. Hány ciklus óta próbálkoztok, melyik napon jársz, hány éves vagy, hol laksz, van-e már babád.

Laura!
Drukk megy! Pihizz, jó lesz minden! Kép

Bocsi, nem dobtam a tablicskut hétfõn, de nem volt rá idõm. Ma pótolom, csak kicsit késöbb.
Tegnap voltam dokinál. Nem tudja véletlenül valaki, hogy a 21. napon mennyinek kellene lennie a progeszteron szintjének? Nálam 1,8-at mértek, a 28. napon pedig 1,5-öt. Most csak ilyen keveset esik a ciklus végéhez viszonyítva, vagy csak nekem túl alacsony??? Csütörtökön megint mennem kell, akkor csinál a doki még egy vérvételt és utána jöhetnek a bogyók, amint megvan ennek az eredménye. Vagyis júniustól én is bogyikat fogok szedni. Olyan messze van az még!!! Kép Egyébként meg már 3. napja vérezgetek. A doki szerint középidõben a hormonális elégtelenség okozhatja. Vagyis leesett a progi szintem, de nem annyira, hogy megjöjjön, csupán csak szivároghat. Tehát ennek a hónapnak is lõttek. Csak azt nem értem, akkor miért 37,2 a reggeli hõm. Az alaphõm 36,8-36,9. Kinek van ötlete?

Üdv:
Gitta
gitta

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!

Vica Kép
Koszi szepen! Julius kozepen lesz egy videki kastelyban, ha az idojaras is engedi, akkor a kastely parkjaban lesz maga a szertartas is. Szerintem ketten leszunk meg csak az eskuvon, de addig beadatom magamnak a Gynevacot, megvizsgaltatom magam, utana hajra!

Leone Kép
Koszi szepen a jo hosszu levelet! Husvet utan valoszinuleg nekivagok a kivizsgalasnak. Drukkolok, hogy ezuttal ne legyen semmi problemad!

Udv,
Sz.
Szamoa

Szia Gitta
A táblához:
Ez a 6. ciklusom (és a 3. nap), amiben próbálkozunk, még nem szültem. Szeged, és a ciklusom 27 napos (kivéve a mostanit Kép, de ezt kivételnek tekintem), rendszeres. A hõm is többnyire rendben van.
Remélem nem maradt ki semmi.
Köszi Gigi
gigi1

Nelli!Kép Pihizek. Bár ablakmosást terveztem húsvét elõttre anyukám lebeszélt róla.
Ha nem volt még vetélésed, nem is barnázol, pihensz eleget, akkor felesleges idegeskedni az Utrogestan miatt. Ha a dokihoz elmégy azért kérdezz rá a biztonság kedvéért. Mikor mégy? A hõd meg lehet, hogy a rossz alvástól alacsonyabb, de még mindig 37 felett van, ezért szintén kár idegeskedni. Lehet, hogy jobb lenne, ha nem hõmérõznél tovább, rosszabb ha idegesíted magad vele!

Andi!Kép Gitta!Kép Szamoa!Kép Köszi a drukkot!

Alice!Kép Milyen mikroszkópot használsz? Nem mind megbízható.

Laura!Kép Pihenj sokat!

Gitta!Kép Milyen mértékegységben van ez a progiérték megadva? Amúgy az infertility honlapján van valahol egy táblázat, ahol szerepel, hogy a hormonok milyen értékei a megfelelõek.

Jaj, zebrafejet kaptam a táblázatban! Remélem ez nem olyan mintha elõre ittam volna a medve bõrére! Szombaton remélem már biztosat fogok tudni, de addig még 3 nap van!

Leone

KépKép
leone

LeoneKép

PG53-az amit használok és azt mondták hogy elég megbízható,legalábbis remélem.

Alice
Alice

Leone! Köszi a biztatást, teljesen igazad van. Kár izgulni elõre, az árthat. Péneteken megyek dokihoz.
Az ablakpucolást tényleg hagyd másra!

Alice! A PG53-mal én még mindig csak terméketlen napokat láttam. De ez nem jelenti, hogy nem jó. A nyákod milyen? És nem szúrkálsz?

Nelli
nelli2

Nelli !

Na látod azt meg nem figyeltem meg, de szokott lenni általában 14-15 napon, a szurkálás meg töbször is éreztem már.

Alice
Alice

Alice! Nekem nem vált be, soha nem mutatott páfrányt még. Úgy emlékszek még Cat-nek se vált be.

Karmen
karmen

Alice! Látod, ebbõl is látszik, hogy a 8. napon nem nagyon lehet pé. De lehet kivétel. Azért figyeld magad mostantól.

Nelli
nelli2

Leone!
Nem ittál elõre a medve bõrére! Kép
Azt a táblázatot már kerestem, de nem találom. Kép Nem emlékszem a mértékegységre, de ha meglátom leírva biztosan beugrik. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Alice!Kép
Ettõl tartottam, sokaktól hallottam már, hogy nem sikerült peteérést kimutatniuk PG53-al, vagy pedig többet is egy ciklusban. Sok ismerõsöm szerint nem megbízható.

Gitta!Kép
Az infertility-n az újdonságok alatt találod (hogy miért?) a nõi hormontáblát.
E szerint a 21-24 nap körül, de pontosan az ovuláció után 7 nappal nagyobbnak kell lenni a progeszteron szintnek mint 15 ng/ml. (Nekem rendszeresen 13 körül volt gyógyszer nélkül.) De kb. 21 környékén lenne az ideális!

Leone

KépKép
leone

Vica drágaKép
Iszonyúan szégyellem magam, de mostmár elküldöm a mélem!!!!
Akár félkészen is!

GittaKép
Boldog szülinapot így utólag is.

Sajnos ritkán van idõm olvasni, de minden új babásnak nagy gratula!!!! LeoneKép NelliKép Jaj, de örülök! A táblából látom, hogy Ti is.... juhhhé!

Kitartás, csajok!

Krissi
krissi

Sziasztok,
lehet, hogy egy kis keveredést okoztam a nevemmel.
Szóval, van egy Bella, aki 2001-ben írogatott ide, újabban azonban nem. (Neki van azonosítója: bella.)

Nekem nincs azonosítóm, mert béna vagyok, úgyhogy
simán az aláírásom bella, illetve újabban (mióta tudok a régi belláról): bella2. Én kb. fél éve vagyok itt jelen, és nagyon sok jótanácsot kaptam toletek rossz pillanataimban.

Ja: voltam UH-n ma, és hát alig látszik valami, de a nyálkahártya meg van vastagodva:14 mm és van egy pici 7 mm-es, esetleg petezsáknak is nevezheto foltocska.
Azért ettol is megnyugodtam nagyon.

Gitta, neked eddig nem is volt gyógyis stimulációd?

Bella (ezentúl)2
Névtelen

Sziasztok LányokKép
VicaKép
Igazán klassz lehetett a nyaralásKép Én meglehetõsen hányós tipus vagyok, igy a hajóút nem az én pihenési formám, bár haletetésre kiválóan alkalmas vagyokKép Kivánom, hogy mielöbb vissza tudj rázódni a hétköznapokba és köszi a gratulációtKép
NelliKép
Ne idegeskedj, drukkolok péntekre nagyon! Én nem hiszem, hogy az Utro-t mindenkinek felirják....
LauraKép
Sajnálom,hogy gondok vannak. Vigyázz nagyon MagatokraKép
GittaKép
Köszi a biztatást és a drukkotKép
KrissiKép
Veletek mi újság van?Kép
Bella2Kép
Szivbõl gratulálok és sok-sok boldogságot kivánokKépKép

Puszi: Doris
doris

AndiKép
Hát 4. emeletre feljárni még babátlanul is sok. Az biztos, hogy jó kondiban tart, nem kell kismamatornaKép

AliceKép
A PG53 az nálam semmit soha nem mutatott, ebbõl a gondolatból kiindulva tévesen is mutathat pozitivitást (sok nyál kerül rá). Nálam még akkor sem mutatott semmit, amikor UH-n néztük, hogy reped. Egyedül a Maybe Baby megbízható, de 10.000 Ft.

Bella2Kép
Ha Te a Névtelen Bella vagy akkor már tudom kiKépKép Gratulálok, és pihenj sokat.

LauraKép
Pihenj sokat, és ne idegeskedj. Csak kellemes dolgokkal foglalkozzKép

VicaKép
Várjuk a képeket. Sárgulok az irigységtõlKép

GittaKép
Ez milyen progi mértékegység ? Én csak ng/ml-ben tudom a referenciatartományt. Ettõl függetlenül is nekem nem tetszik ez az érték, mert ez már ahhoz elég alacsony, hogy menstruálj. A leszálló ágban nem szokott olyan alacsony lenni, mint a ciklus 3. napján. Nekem 3. napi progi 0,5ng/ml volt, leszállóágbeli 26. napi (úgy, hogy másnap megjött a mensim) 9ng/ml.

LányokKép
VirágKép puszil mindenkit. Jól van, nagyon sok most a munkája, és lekileg testileg sincs felkészülve még a lombikra. Még nem rendezõdött a ciklusa sem. Azért örömhírként felvidítottam, hogy a dokink csinál lombikot, és valszeg együtt fogjuk elkezdeni.
Minden babásnak gratulál!!!!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Milyen jó ez a sok zebra a táblicskuban KépRemélem nemsokára mindenki neve mellett már ez lesz Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

DorisKép
Mi most garázsban vagyunk, szeptembertõl indulhat a project megint teljes sebességgel. Addigra azonban már egy régi nevet sem fogok itt olvasniKép vagy inkább KépKépKépKépKépKépKép
Vigyázz nagyon a kisbabádra!

CatKép
Mikor kezdtek Virággal? Még ebben az évben? Megy a drukk nektek! Te már lemondtál a sikeres inszemrõl?

Puszi:
Krissi
krissi

Jó reggelt Lányok!

Köszönöm mindenkinek a drukkot, nagyon aranyosak vagytok.
Sokat nem érzek még. Most még a cicim se fáj. De egy kicsit megnyugodtam, mert a hõm fenn van 37.3-on, így nagyon valószínû, hogy terhes vagyok. De holnap talán a doki is meg tudja erõsíteni.

Nikie! Rég hallottam felõled, mi van Veled?

Doris! Jó volt tegnap beszélgetni egy kicsit. Örülök, hogy jól vagy. Vigyázzatok magatokra!

Nelli
nelli2

Jó reggelt mindenkinek!

Tegnap elmentem dokihoz. Képzeljétek 5 mm-es a petezsák. Ebben a rendelõben csak hasi uh-ja van a dokinak, így csak keveset láttunk a "babócából". 3hét múlvára vagyok berendelve a kórházba egy nagyobb uh-ra.
Megnyugtatott a dokim, hogy ez az enyhe barnázás (ami akkortól jelentkezett, amikor a mensim volt várható, de már el is múlt)nem vészes. a kicsit bõvebb hüvelyváladékra viszont öblögetést javasolt. Viszont egy kicsit megijedtem (pedig mondta, hogy a terhességre semmi hatása nincs és nem egy túl veszélyes dolog), mert talált a méhszájon egy polipot. Most nem kell vele foglalkozni, de szülés után le fogja venni.
Lányok, úgy örülök, hogy már láttam valamit az uh-on.

Zebrások
Hogy vagytok? Közérzetileg?
Én elég émelygõs vagyok, viszont ha reggel kinyitom a szemem azonnal ennem kell, mert úgy érzem kilyukad a gyomrom. Ja, és nagyon fáradt vagyok. Örülök is ennek a hosszú hétvégének.

Mindenkinek millió drukk!

Zseby
zseby

Sziasztok!

Laura! Pihizz sokat! Kép És nem lesz semmi gond! Kép Sajnálom, hogy ennyit kell aggódnod. Kép
Gitta! Azt hittem volt pedig volt egy jó buli. Kép A junius pedig máris itt van. De akkor már lehet, hogy nem is kell a bogyó. Kép
Cat! Pusziljuk Virágot! Kép
Zseby, Bella2! Gratula! Kép Az állandó fáradtság nálam most kezd elmulni (15. hét). Talán egy kicsit a tavasznak is köszönhetö!

Puszi!
Andi
andi28

Zseby! Te legalább érzel valamit. Én nem sokat. eddig fájtak a melleim, most az se nagyon. csak a fejem. Gonadban is vagyok, hogy csillapítsam, mert gyógyszert nem vehetek be.

Nelli
nelli2

Nelli

Az nem jelent semmit, hogy nincsennek tüneteid. Az elsõ terhességem észre sem vettem volna, ha nem marad ki a mensim, annyira nem voltak tüneteim. Most meg... Tényleg igaz, nincs két egyforma terhesség.
Neked mióta késik?

Zseby
zseby

Sziasztok! Kép

Gigi!
Beírtalak a tablicskuba, már csak az életkorod hiányzik!

Leone!
Köszönöm, majd megnézem. Most már csak az a kérdés mi a váltószám a ng/ml és a NMOL/L között, mivel nekem az utóbbiban van megadva. Kép

Krissi!
Köszönöm! Kép

Bella2!
Nem, eddig csak bromot szedtem. Gratulálok a "foltocskádhoz"! Én is akarok olyan foltocskát! Kép

Cateye!
Húúúúúúú! Akkor már tudom, miért nem jött eddig össze a baba! Kép Kép Kép Nekem az utóbbi fél évben minden alkalommal 1,5-1,9-et mértek az összes ciklusnapon (3-21-28)!!! Kép
De most akkor mit akar még a doki, a következõ vérvétel eredményére várni???????????? Már így is rengeteget vártam. Azt hiszem ki fogom könyörögni, hogy már a következõ ciklusban elkezdjék a stimulációt, magától úgysem emelkedik meg a hormonszintem!!! Kép Lehet, hogy eddig nem is jó dokihoz járkáltam????

Krissi!
Nem baj, hogy nem fogsz itt egy régi nevet sem olvasni, majd olvasol a szomszéd topicban! Kép

Zseby!
Gratula! De azért vigyázz magadra! Nekem is anno a menzi idejére fogta a doki! Kép Pihizz, emelgetni meg tilos!!! Kép Annyira jó nektek! Kép Kép

Andi!
Úgy legyen, bár most biztos, hogy nem sikerült. Holnap megyek a nõgyogyimhoz, már 4. napja vérezgetek. Brrr, és még hol van a menzi ideje! Kép Még 8! nap!

Üdv:
Gitta
gitta

KrissiKép
Mi is szeptemberre tervezzük a rajtot Virággal. Sok reményt nem látok már az inszem sikerére, esetleg a 3 hónap leállásból lehet valamiKép

GittaKép
Szerintem már rég kellene gyógyszerekkel (Closty,Utro) rendbeszedni a ciklusodat. Emellett persze a Bromo is kell. Erõszakold ki a dokiból a stimulálást!!!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Zseby! Nem tudom, mert össze vissza volt mostanában, de hétfõn és kedden lett kétcsíkos a teszt.
Elsõ terhességemnél én se éreztem semmit, de akkor nem akartam ennyire a babát, mint most.

Nelli
nelli2

Cat!
Úgy lesz! Kép Bromot szedek, most jó a szint. Utoljára 8,9-et mértek, és a referencia tartomány 5-18 között van. Kép Legalább ez jó már! Kép Egyébként meg azért nem harcoltam eddig stimulálásért, mert kicsit tartok tõle. Így is van havi min. 6 tüszõm mindkét oldalamon. Semmi kifogásom ikrek ellen Kép, sõt nagyon örülnék nekik Kép, de 2-nél többet nem szeretnék egyszerre! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta,
Így utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!

Zseby, Mese, Nelli, Leone, Bella2,
Egy kicsit nem figyel az ember és mennyi jó hír várja, lehet, hogy ritkán kell jönni és akkor mindig ilyen sok új zebrát találok a táblázatban. Nagy-nagy gratula! Annyira örülök, beindult a babaesõ!

Doris,
Nagy gratula a kis picurhoz, a sok okosságot a többiek már leírták. Sok boldogságot kívánok!

Szamoa,
Gratulálok az esküvõhöz! Nagyon romantikus.

Velem semmi újság, akció hegyek! Off hétvégén már festünk,s ha minden jól megy jövõ hétvégén költözünk.

Pusz
Alma
Alma

Sziasztok

Gitta, 27, köszi

Zseby, hatalmas gratula, nagyon örülök, szerencsére a barnázásból nem lett akkor semmi.

Én még nem tudtam visszamenni a dokimhoz, mert elment szabira, csak miért nem tudta ezt már akkor, amikor visszahivott, elõtte két nappal... Kép

Csak kiváncsiságból kérdezem, hátha tudtok ilyesmit. Aki mensizik kismamaként, annak a hõje hogy alakul? (Annyi érdekeset olvastam mostanság, pl. valaki zebrás, de a doki még nem látja uh-n, és mensije is van.)

Gratula a kismamóknak, sietek utánatok. Kép

Gigi
gigi1

Szerintetek, ha 5. napon megyek hormonvizsgálatra, az még jó?
Gigi
gigi1

Alma Kép
Koszi szepen! Pedig a parom nem is romantikus, csak kitalalta, hogy legyen ott, mert akkor a rokonok szallasa is meg van oldva, de ez mar nagyon off. A babatema inkabb erdekel itt mindenkit. Kép

Sz.
Szamoa

Sziasztok LányokKép
KrissiKép
Drukkolok, hogy mielöbb összejöjjön a lakás mellett a babuka isKép
NelliKép
Most már megnyugodhatsz, nagyon drukkolok holnapraKép
ZsebyKép
Gratulálok a kis 5mm-eshezKép Én eddig nem éreztem semmit csak azt, hogy óriási étvágyam vanKépKépKép Ennek köszönhetõ a rövid idõ alatt felszedett 4 kg is.... Ma émelyegtem de nem igazi hányinger volt...
AlmaKép
Nektek nagyon sok boldogságot kivánok a szép lakásban és mielöbbi babátKép

Puszi: Doris
doris

Köszi DorisKép kedves vagy!

CatKép
Hát akkor hajrá a tavaszi babócákért!

Pusssz:
Krissi
krissi

Doris, ne aggódj még a kilók miatt, hiszen ha beköszönt a rosszullétes idöszak (bár inkább kiméljen meg,én azt kivánom), akkor még visszább is fogyhatsz. Szóval csak nyugisan, szerintem lesz ez még igy seKép
Nekem volt olyan,hogy egyik hónapról a másikra nem hiztam semmit sem, a növérke aki mérte a súlyomat,meg is jegyezte, hogy ö baba nélkül többet hizott egy hónap alatt...
Na, de mostanra már azért szép 5 kg-t én is összeszedtem, egyet az elején, 4-et az utolsó hónapban.És most jön húsvét, mi lesz még itt??
Puszi, és minden jót továbbra is,na meg sok sikert a költözéshez!
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Lányok!
Olyasmi történt tegnap, amit nem tudok tovább magamban tartani, valakikkel muszály megbeszélnem! Kép
Aki nem bírja a horrort, az ne olvassa tovább!!!
Tegnap lementem az egyik ismerõsömhöz, 1 emelettel lakik lejjebb. Az Õ történetét fogom most leírni.
Januárban elment dokihoz, hogy furán érzi magát. Szédül, hányingere van, kimaradt a menzi. Eddig rendben. Doki megvizsgálta, majd azt mondta, semmi baja, max. egy kis hormoningadozás azért nem jött meg neki. Februárban menzi még sehol, rosszullétek, hasfájdalom. Újjabb vizsgálatok, érdemi cselekvés nem történt. Márciusban egyre rosszabbul volt. Újjabb vizsgálatok: eredmény semmi, menzi sehol! Volt több UH-is. Március végén menzi sehol, UH negatív: végeredmény egészségügyi küret a menzi meghozására. El is kezdték neki 3 hete a mûtétet, de nem fejezték be, mert az elsõ kaparás után elöntötte a vér. Brrr. Eltelt 3 hét. Kontrol UH: 22 HETES TERHES!!! Kérdem én, hogy nem vették észre ezt?????????????? Már a dokinak is mondta, hogy úgy érzi, valami mocorog neki odabenn, de azt mondta erre az orvosa, hogy az csak bélmozgás! Ehhez hozzá kell tenni, hogy spirálja VAN! Most is. Beágyazódott a méhlepénybe. Ma megy genetikára Pestre. Telefonon jelentkezett be, nem akarták elhinni neki, hogy mi történt! Minden papírja megvan. Olyan gyógyszereket kapott, aminek a hatására a babának el kellett volna mennie (pl. méhösszehúzó a mûtét alatt és után). Ebbõl látszik, ha egy élet meg akar maradni, meg is fog!!! Mondjuk, az egészhez hozzátartozik az is, hogy nem egy könnyû leányzó, van vagy 140 kg, ezért nem is látszott a hasa. Erre mondja valaki, hogy a kövérség oka a meddõségnek!
Mit szóltok hozzá? Én totál ledöbbentem.

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta, Kép

Szép kis sztori.
Se UH, se semmi mutatta ki, hogy terhes? Az eszem megáll.
Tesztet se csinált, vagy az se mutatta ki??
Azért nem semmi dolgokat produkál az élet...

Tinka
tinka

Sziasztok!

Cat! Boldog névnapot!!! Kép Nyáron menjetek el valami szép helyre. Aztán már nem is kell az a lombik. Kép
Alma! De jó, de jó!!!
Szamoa! Minket minden téma érdekel, nemcsak a baba. Kép
Gitta! Ez nem semmi. UH-n nem veszik észre? Mennyi idös a lány?

Kellemes húsvétot mindenkinek! És sok locsolót annak, aki szeretne. Kép

Puszi!
Andi
andi28

Jó reggelt Lányok!

Tegnap nagyon rossz helyzetbe kerültem. El kellett mennem a fõnökömékkel vacsorázni. 1/4 12-re értem haza hulla fáradtan, és a legszebb az volt a dolgogba, hogy oda cigarettáztak az orrom alá egész végig. Megijedtem, nehogy gond legyen a babával, nem bocsátanám meg neki.

Ma megyek dokihoz, remélem jó hírekkel tud szolgálni. Ideges vagyok attól, mit mond.

Gitta! Ez a történet hihetetlen. Ebben a korban már, mikor UH van, nem tudom elhinni, hogy nem látszott edddig a baba.

Doris! Aranyos vagy! Ne törödj a kilóiddal, nem dologból mennek Rád. Majd leadod, ha már kinn lesz a kis drágaság!

Nelli
nelli2

DorisKép
Ne izgulj a kilók miatt, majd a szülés után leadod.

Andi28Kép
Nagyon boldog névnapot kívánok én is Neked, Éljenek az Andreák!!!

GittaKép
Ez a sztori hihetetlen. Mondjuk ez a tetemes tulsúly szerintem hozzájárult ehhez. Soha nem tesztelt a csaj ? Vérvétele se volt ? Mûtét elõtt kellett lennie!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Nelli Kép
NE aggódj így elõre. A babónak semmi baja nem lesz ettõl a kis füsttõl. Többet ártasz neki az aggódásoddal. Remélem a doki csupa jû hírrel szolgál.

Cat Kép
Olvastam a szeptember környéki lombikkezdést. Kívánom, hogy addig öszejöjjön a babó, de ha mégsem, akkor drukkolok a lombik alatt mindenképpen

Gitta!
Hihetelteln történet. Az ismerõsöd nem volt terhességi vérvételen? Annak ki kellett volna mutatnia, akkor is, ha semmi mással nem találják a babót.
Egy ismerõsöm menstruált és csak a 20. héten, mikor a baba elkezdett már mocorogni vette észre, hogy terhes. Õ is egy súlyosabb egyéniség, tehát volt hol megbújnia a babónak. De õ sem gyanakodott.

Elég hihetetlen történetek vannak, de ezek nem velünk történnek meg. Kép
Minden friss zebrásnak megy a drukk, hogy semmi gond ne legyen, és boldog 9 hónapnak nézzetek elébe!!!! Kép Kép Kép

Doris Kép
Szerintem sem kell a kilókkal foglalkozni, alakul, ahogy alakul, és ahogy minden terhesség máshogy zajlik le, ez ugyanígy igaz a kilókra is. Van, aki az elejétõl hízik, és a végén semmit, van aki épp fordítva. Majd, ha megszületett a babó, úgyis leadod, mert enni sem lesz idõd Kép Kép

puszi mindenkinek
Orsi
Névtelen

Orsi! Köszi a biztatást, igazad van. Csak rossz volt, hogy nem szólhattam, hogy terhes vagyok, és ne füstöljenek az orrom alá.

Minden Adreának nagyon sok boldogságot, és egy babócát kívánok névnapja alkalmából!

Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok!

Gratula a babásoknakKép

GittaKép Nem semmi a történet! Azért a lány is hibás volt, még teszt sem volt részérõl?
Sajnos már az 5kg túlsúly is gyengíti a vérkeringést, ezt mondták az intimtornán, orvostól még nem hallottam. És ez ugye a hormontermeléssel van összefüggésben.
Azért nem vészes, ha közben sportol az ember lányaKép

Megígértem, hogy írok az intimtornáról. A teljes anyagot 2 hét múlva kapom meg, ez csak a jegyzetelésem. Képzeljétek senki sem jegyzetelt, még meg is kérdezte az oktató, hogy milyen foglalkozást ûzök, hogy ilyen precíz vagyok, hihi..Kép
A gyakorlatokat persze nem tudom leírni, a lényeg az hogy, jobb lesz az egész altest vérellátása, izmok erõsödnek, és ami a lényeg: jobbak lesznek a megtapadás esélyei, megerõsödik a méhnyak, gátizom, minden. És emiatt a szülés is könnyebb lesz, aki már babás, akkor majd ügyeljetek arra - ezt is a tornán mondták el -, hogy nem fekve kellene szülni, hanem kicsit ülve(nem tudom ez megvalósítható-e) - a gravitáció így még segít, azért jobb! Ja, és a szülészeknek könnyebb legyen állítólag azért vagyunk fekve, pedig így nehezebb.
És a hüvely kulcsfontosságú, biztos tapasztaltátok, hogy levegõ kerül bele, már én is éreztemKép, azt jelenti (állítólag(ezt a szót már szinte mindig használom)), hogy a hüvely eleje nem éppen erõs.
Egy tipp:
A petefészek hormontermelését segíti a hasi légzés(állítólag). Ki lehet próbálni, na ez egy gyakorlat, megpróbálom leírni:
Térdepelés, és kezek a talajon, fejet lehajtva, 4ms belégzés, és 5ms kilégzés lassan.
Csak ennyi.
Ja és az orgazmus is intimtorna mozgásnak minõsülKép

NelliKép
Nekem HSG lesz a köv.ciklusban, és annak nagyon örülök, hogy minden hormonértékem tökéletes volt. A progi a 23.napon 31,1 mg/ml volt, jó mi?
GigiKép Kérdezted, hogy az 5.cn-on jó-e a hormonokra a vérvétel. Szokták a ciklus elején is nézni, de fontosabb a ciklus vége felé, a köv. mensi elõtt 7 nappal. Viszont nem egyszer kellene, ahogy szokták általában, mert változóak az értékek. Pl.nézzétek meg az enyémet: nálam 3szor volt vérvétel a 19.21.23. napokon, a 21.napon csak 16,6 volt a progeszteronom, de rá 2 napra már majdnem a duplája, amit fennt írtam: 31,1 ng/ml. (A 19.napon:21 ng/ml volt.)
De sajnos mégsincs baba....

CatKép Szeptemberig még tényleg lehet baba, ill. lesz is!
Virágot pusziljuk.
És boldog névnapot Neked is és Andinak is! \image(neked)

DoriskaKép Nagyon szurkolok!

Nikie
nikie

Sziasztok !

Megint be tudtam nézni hozzátok, de csak egy rövid idõre. Olvastanm a Gitta-féle horor story-t és elég döbbenetes.
Nagyon hihetetlen, hogy nem mutatta ki a terhességi teszt a dolgot és a doki sem gyanakodott babára. Ezek szerint a spirál sem 100%-os védelem.
Képzeljétek hazajött az én drágám.Kép Sajnos kedden vissza kell mennie, de az még messze van !
Mindenkinek jó húsvétolást !

Egcsi
egcsi

Cat, Andi! Kép

Kellemes húsvétolást! Kép

Megyek haza, meg vásárolniKép

Nikie
nikie

LányokKép
Mindenkinek kellemes ünnepeket, jó pihenést !

Mi nagyokat fogunk túrázni, így komoly edzettségem lesz!

CatEye

Cat
Kép
cateye

De jó Nektek, hogy ilyen hamar elmehettek. Nekünk 16-ig nyügkõdés van.

Mindenkinek kellemen húsvéti ünnepeket!

Nelli
nelli2

Mindenkinek Kellemes Húsvétot, az Andreáknak pedig Boldog Névnapot kívánok!

Zseby
zseby

Sziasztok

Nikie, köszi az infókat.

Kellemes Húsvéti ünnepeket nektek. Azt tudjátok ugye, hogy a locsolkodás õsi termékenységi népszokás... Kép Hagyjátok magatok meglocsolni lányok. Kép

Gigi
gigi1

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?