A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék

Tündi!
Köszi az infót. :)

Anita!
Ok felőlem mehetünk zárt fórumra. csak fáj a szívem a babanet miatt. :cry:
De ezt hadjuk életben, és, ha mégis csatlakozni akar hozzánk valaki, itt megteheti, és ha már "bizalmat szavasztunk" neki, jöhet utánunk. :) TEhát kedves szabolcsi kismamik, leendő kismamik tessék jönni nyugodtan.
Ja egyébként, a régi győri kismamik is zárt topikra mentek....már elég rég.

Egyébként én is főzök, csak közben ide-ide jövök a géphez. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Tündi!
Persze, hogy felvehetsz, ezért tettem ki. :)

Viszont csak nem értek valamit. Bocsi, de most itt jár az agyam. Hogyan tiltották ki ezt a nőszemélyt más topikokról. Mert csak a felhasználó nevét letiltani, nem sok, mert csinál egy másikat helyette. Csak úgy tudnám elképzelni, ha pl. ip cím alapján letilják. De ez sem mindig lehetséges, főleg, ha az internet szolgáltató minden alkalommal véletlenszerűen oszt neki ip címet. Remélem számteches kollega/kollegina (:D Annamari, lehet már gratulálni?) nem olvas, nem akarok hülyeséget írni. :?
Na meg, a fórum üzemeltetője szerintem ennyire nem fog bele menni a témába, hogy valkit kitiltson innen, vagy mégis?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

jézusom miket írtok itt??teljesen baparáztam. nekem képtáras oldala is van, és nincs letiltva :shock:

Kép
dora1980

Tündi! Már fel is vettelek. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Dóri!
Bizony-bizony, nem vagy letiltva, tegnap is bekukkantottam. :)
Akkor most már a babanetes fotoalbumot is szedjem le? Ugyan válogatott képek, semmi olyan nincs fent.

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Látom megérte kivárnom, h. bejöjjön az oldal, mert vagytok itt most többen is. Routerünk még mindig sz.r.
Szavazásra bedobhatjuk a témát, de én teljes mértékben a zárt topic mellé állnék. Hasonló okok miatt, mint amit Anita irt és van rá más okom is. Asszem többen tudjátok. Lassan alig merek itt leirni bármit is és privát kérdésekre sem szivesen válaszolok, olyanra gondolok amit veletek szivesen megosztok, de a többi 'külsőssel' NEM. Volt aki felhivta a figyelmemet, h. a nyaralás időpontját sem szerencsés itt a net-en leirni stb.
folyt. köv.

KépKép
tuzal

Hááát, nem tudom. Eddig is biztos voltak nem normálisak, csak nem került napvilágra, nem derült ki. Most én sem szívesen teszek fel képet, hiába van állig felöltöztetve a gyerek. Szerintem arra mindenképp jó odafigyelni, hogy ne csupi képek legyenek, de az egy teljesen más kategória.

A kitiltás nem tudom, hogy működhet... ehhez én kevés vagyok, de a csajok így tudják!

Képek, ill. nagyon olyan infók, beszélgetések mehetnének a zártban, amiket nem akarunk mindenkivel megosztani.

Persze, hogy attól maradhatna ez is, és írhatnának a kismamik, mert nem hiszem el, hogy nem olvasgatnak bennünket :wink:

Tündi, persze, hogy felvehetsz, én is azért adtam meg itt is a címet :)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita, Irigyellek a újabb balatoni kiruccanás miatt. Nekünk a 10 nap is kevés volt. Ha kéred küldöm neked a házról a linket. Aug. végére még lehet lenne hely. Zamárdi viszont kicsit messze van Lellétől.
Amugy a tó szombaton már valóban túl meleg volt, nagyon be kellett menni, h. hüsitsen, de a vasárnap délutáni szél felfrissitette olyannyira, h. délután már szinte hideg volt. Hétfőn aztán megint elkezdett melegedni. Remélem nem hült le nagyon a pár nap alatt és Zsuzsiék is élvezik.
Ti Botit mertétek napoztatni? Mert a kis képen olyan barnának tűnik. Zalán a 40 faktor alatt nem sok szint szedett magára.

Jolka, Szerintem sem jellemző az utóbbi időben az újabb tag csatlakozása. Mi meg szabadabban tudnánk irogatni. Na győzködjelek még? Nagy már a pocakod?

Annamari, Már tegnap akartam irni csak elmaradt, h. Ádi arcra nagyon sokat változott és az a fúró a kezében .... hát nagyon cuki.

KépKép
tuzal

Lányok! Sms-em van róla, hogy felvettek, és nem kell fizetnem az egyetemért!!!! Hurrrrrrááááá! :lol: :lol:
Később még jövök, csak palacsintát ígértem a családnak, és addig kellene elintéznem, amíg a fiam alszik.

Ádimama

Tünde, Boti 50-essel volt kenve, de ő már előtte is kapott fel magára egy kis színt. (bár mindig 50-essel van kenve)

Na, este még benézek, de én most kiszállok az éterből. :D

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tünde!

Pocak növöget. :) De nem vészes...:D

Ok, akkor zárt fórum, de hova? VAgy lehet a babaneten is zártá tenni?

A nyaralás pontos dátumát talán tényleg nem érdemes közé tenni, mert még kifoszák a lakást. Ugyan van biztosítás, de akkor is.

Nekem már nem jó a héten babástali, de talán jövőhéten talizhatnánk.
Na és a mamis tali mikor legyen?
Dobjak időpontot? Nem sokára lelépünk egy hétre anyósomékhoz. De megoldjuk. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Annamari, gratulálok!!!

Nusinak meg boldog névnapot, amíg eszemben van!

Anita
Kép
Kép
_anita_

40-50-es ajaj jó sok. :)
Ugyna az én barna gyerekemnek nem kell. De első nap én is 40-essel kentem utána csak 8-assal.

Annamari! Szívből gratulálok!!!!
Dóra is palacsintát sütöt. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ja tényleg Anna nap van.

Nusi, sok boldog névnapot!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Na, még csak vagyok egy szóra. Jól elkanyarodtunk a témától. Jolka, teljesen megértelek a hajléktalanok miatt, én is tök kiborulnék.

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita

felvettelek az msn-re.

Kép
Kép
kispaszuly

Nusi, SOk BOLDOG névnapot kívánunk mi is.

Annamari, Ügyes vagy... és most gondolom nagyon boldog.

Jolka, Manó ugye kapott egy jó adag barnaságot születésekor is, de el tudom képzelni milyen barna. Cigánygyerekek is biztos maguk közé fogadnák most. :)
Nagyon kiváncsi vagyok a pocakodra. Egy hét Anyóséknál? Nem sok az a jóból? Lógathatod a lábad. Mi meg azon agyaltunk, h. jövőre szülökkel együtt menjünk nyaralni, v. Zalán maradjon itthon? Ááááá, tudom nem vagyok egy szuperszülő, de még az alvásából is leadott, csak minél többet rohangálhasson az udvaron és játszhasson kispajtival. Mindentől függetlenül tényleg tj éreztük magunkat.

Nem tudom hova menjünk, de minél hamarabb annál jobb. Amugy nem egy nagyon aktiv topic innen a fórumról egyik percről a másikra 'megszünt', vagyis gondolom elvonult.
Van egy ötletem, h. hova menjünk és milyen formában, de azt sem itt tenném közzé. Majd szóban.

KépKép
tuzal

Megjöttem. Isteni palcsit sikerült összehoznom. :)

Nusi, ha olvasol, sok boldogságot kívánok névnapod alkalmából!

Tünde! Örülök, hogy nektek bejött a szállás, bár tényleg felháborító, hogy kitakaríttatott veletek. Velünk csak a virágot locsoltatták meg egyszer, de azon is kiakadtunk.

na felkelt Ádi, később folytatom...

Ádimama

brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :evil: :evil: :cry: :cry:
most szállt el az egész hsz-em!!!!!!!!!! most nincs kedvem újrakezdeni, meg Ádám se hagy, este jövök! :(

Ádimama

Sziasztok!

Hát egy kicsit megrémisztgettetek ezzel a fénykép meg névlopkodós sztorival. :shock: Mindjart le is szedem a fürdés előtti képet Dorkáról az albumból. Amúgy szerintem Anitának igaza van, eddig is lehettek akár betegesek is a néma olvasók között, csak nem derült ki. Brrrr.
De azért én is támogatom a zárt topicot. Tudja valaki hogy kell olyat csinálni?

Jelentem mindenkinek engem is felvettek az d. egyetemre! :)
Úgy gondolom mindenképp elkezdem (mármint ha addig nem macerálják a gyed alatti tandíjmentességet, mert hobbiból nincs félévente kidobandó 100e Ft-om) aztán majd az első vizsgaidőszaknál elválik a dolog :) Addig még van időm megbarátkozni a gondolattal, hogy Dorka egy egész napot nélkülm legyen, míg én előadáson csücsülök. Vagy nem...

Annamari! Gratulálok neked! Nekem nem írták hogy nem kell fizetni hiába kaptam + pontot a gyed-ért... Te államilag finanszírozott szakra jelentkeztél?

Anita! Andinak megszületett a kislánya tegnap előtt :) ényleg tök jó barna Boti a képeken. Megírod priviben hol lehet a képeket megnézni? De msn-re is felvehetsz ha gondolod.

Nusi! Névnapod alkalmából Isten éltessen!

Jolka! Hajléktalanok :twisted: :twisted: :x , de lagalább elpakoltak. Nevetek van már a Tesónak? Manó várja már?

Tünde! Örülök, hogy jó volt a nyarlás! A takarításon én is kiakadtam volna. Mi már most megmondtuk ayáéknak, hogy jövőre nekik is jönni kell velünk nyaralni kötelezően:)

Dorkának torokgyuszija van, azért lázas a szentem :cry: és annyira anyás, hogy még wc-re is csak akkor tudok egyedül menni ha alszik :shock: de most nem bánom mert olyan kis elesett szegény...enni sem akar csak cicizni. Kap antib-t, nem örülök neki, de ha ez kell ahhoz hogy meggyógyuljon gyorsan akkor ezt adom neki.

Megyek is pihizni mert a múlt éjszakánk nem sikerült túl pihenősre. Fránya láz! Remélem ma már jobb lesz!

szép estét mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Anita!
Neked is gratulálok a sikeres felvétlihez!!!

Dorkának pedig jobbulást.

Tesónak még nincs neve. :)
Ákost próbáltam ma Manónak beadagolni, ki is mondja szépen, de nem tetszik neki. :? Máté még favorit nála, de szerintem azért, mert az egyik kis haverját is így hívják. :)
Tesóval nem foglalkozik, mondom neki, de nem érdekli. CSak azt mondja, hogy kap tőle ajándékot. Nem érti Ő még ezt. :D MAjd csodálkozik, ha itt marad egy élő baba. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok lányok!

Hát, már megint tök rég nem voltam, pedig most ráérnék, elvileg. Ezzel szemben állandó ügyintézés az építkezés miatt. Tegnap pl. elmentem reggel itthonról, 8-ra ment baba bölcsibe és fél 5-kor kerültünk elő, addig: bank, építkezés, anyagrendelés, stb. Közben millió egy telefon. Hűűű, de szar lehet vállalkozónak lenni, mert akkor ez még csak hatványozódik.

Nagyjából azért olvasgatok mindent, úgyhogy rögtön meg is kérlek benneteket, ha kivonulás a jelszó, akkor engem se hagyjatok ki, mert fél - 1 éven belül szeretnénk kisbabát és akkor nagyon-nagyon sok időm lesz, hogy itt aktívkodjak.
Ezzel kapcsolatban olyan sok mindent történt, de ha most mind le akarnám írni, akkor tutira nem olvasnátok el a hsz-om, olyan hosszú lenne. Meg amúgy is... :) Mármint amúgy is hosszú. :)
Ja, és támogatom, hogy ne itt irogassunk. Azért korábban, tényleg úgy belemásztunk a dolgokba, elég őszintén jöttek-mentek az infók, a vélemények. Most már korántsem, azóta a bizonyos eset óta.

Felvételizőknek szívből gratulálok, de írjátok már meg, kit hová vettek fel és milyen szakra, mert erről lemaradtam! És mind tandíjmentesek lesztek?
Névnaposoknak és szülinaposoknak is sok boldogságot, bocs, hogy utólag!!

Dorkamama!
Nagyon köszi, hogy írtál magatokról! Megnéztem az albumos képeket is, tényleg nagyon édes a csaj!!! Nálatok tesó-projekt?
Jobbulást a bébinek!

Jolka! Tündi!
Túl a nyaraláson? Olyan ügyesen csináljátok!! Én a tavalyi Eger óta be vagyok fosva a mostani utunktól. Ráadásul onnan nem is lehet 1-2 éjjel után hazajönni, csak úgy, mint Egerből. Mondjátok már, hogy csináljátok, hogy nem fáradtok el a gyerekkel? És hogy alusszák át idegen helyen az éjjeleket? Biztosan én vagyok a bénaság, de én tavaly kipurcantam, sőt még rajtam kívül 2 felnőtt.
Olyan rég találkoztunk! Szervezzetek már egy erdei játszóteres randit! Jó a délelőtt is, akkor nem megy Flóra majd bölcsibe!

Jolka!
Minden oké? Látom, nevet még választottatok. Nekem is a Máté tetszik egyébként a fentebbi kettő közül. Fiúnevet amúgy is olyan nehéz választani. Nekem Csabi a régi magyr nevek megszállotja, úgyhogy remélem, lányunk lesz majd, mert nem akarnék Huba, Hunor,Zétény és hasonló neveket a gyerekemnek.
Nem tudsz vmit pesti Áginkról?

Tündi!
Hogy álltok a lakásbiznisszel?
Ja, és megtennéd, hogy átküldöd nekem a címet vagy internetes címet, ahol laktatok. Most spec. nem nekem kell, hanem egy kedves barátnőmnek, de már meg kellett ígérni a kisasszonynak, hogy jövőre mi is Balcsizunk.

Petra!
Hazaértetek? Jó volt?
Mondta köműves úr, hogy volt itthon Krisztián, kicsit meg is lepődtem. Jövő héten rakja az üvegtéglát, úgyhogy majd szükségünk lesz rá. És azt sem tudom, hogy tudnánk megköszönni, hogy eddig is tároltátok nekünk. (Na, majd, ha kiköltözünk, akkor nyitunk egy vacsorameghívással. :) )

Boti Anitája!
Neked még nem gratuláltam a diplomádhoz, ügyes vagy! Folytatás? Te meddig tervezel maradni Botival? Vagy rögtön egyszerre szeretnéd majd a kettőt letudni?

Mi is strandoltunk a nagy melegben, hol T.lökön, hol itt a tavon. Nekem előbbi, családnak és Flórának utóbbi jött be jobban. Színünk persze nincs, mert mi folyton kenjük magunkat. Flórát végig 50-sel. Én nem bízom már a napocskában egyáltalán, ráadásul az én szeplős arcom és bőröm is gyűlöli. Remélem, Flóra nem örökölte, mert akkor ő is fog vele szenvedni. Apuka hála istennek egészségesebb bőrű.
Tényleg vicces, de vakítóan fehérek voltunk a strandon a sok néger magyar között. Mondjuk hihetetlen, mennyi ember szereti magát túlégetni!!!
Flóra jól van, tegnap ünnepelték a bölcsiben a névnapját. Volt buli: zene, tánc, édesek voltak. Itthon vasárnap, nálunk, a lyukban... :( De előbb-utóbb lesz jobb is.
Nagyon ügyesen fest, ez a legújabb mánia: nem keveri össze a festékeket, igyekszik nem kimenni a vonalból, és ízlésesen használja a színeket. Egész nap mondja a dalokat, mondókákat, cuki. Mostanában fodrászkodik is, jön fésül engem is, az apját is, csatokat pakol ránk, Csabinak is a rövid hajába, gondolhatjátok, milyen mókás.
Szeretne vonatozni, valamikor még erre is sort kell kerítenünk. A buszt is imádja, bár egyszer, nemrég elestem vele, mert mindenki rögtön pattant, hogy átadja a helyét a gyereknek... :( Ugye halljátok a hozzá tartozó hangsúlyt?!

Jujj, ezer bocsánat, ez a vége, ha soká nem írok. Most szégyellem magam, pedig még képet is akartam küldeni Flóráról. :oops:

Üdv mindenkinek: Csilla

Kép
nycsilla

Szia CSilla!

Nem is írtál sokat. Írjál még, jó volt olvasni, és várjuk a képeket is. :D

Ágiról nem tudok semmit. :( NÉha fent van az msn-en, de mikor jelenetkeztem nála, mindig sietett. :? Tehát, én megtettem mindent, most rajta a sor.

Ajaj, akkor elfelejtettük Flóra névnapját? :shock:
Utólag is sok boldog névnapot neki!!!

Nyaralás: Tény, hogy a nyaralás már nem olyan mint gyerek nélkül, és néha fárasztó is. De a gyerkőcök bírják a legjobban. Az alvással nem volt gond. Ott is folytattuk a napi rutinunkat (próbáltuk :)).

Lassan kész lesz a házikótok, és már jöhet a pihi. :)

Tényleg hova mentek nyaralni?

Jövőhéten tali a játszin? Kinek mikor jó?

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

már féltem, hogy mindenkit elriasztottam a fórumozástól. Apa azt mondta, hajrá, írjunk csak, úgyhogy most megteszem :D

Csilla, nagyon jó olvasgatni Téged! Flórára már én is nagyon kíváncsi vagyok. Ugyan nem engem kérdeztél, de le kell írnom, hogy én nagyon féltem az alvástól nyaralás előtt. Boti ugyanis mániákusan ragaszkodik a kiságyához. Mondjuk szerencsénkre "rendes" rácsos ágyat kaptunk a szállodában, igaz, 60*120-ast, ami néha szűknek bizonyult :shock:. A lényeg, hogy mivel itthon is egyedül alszik el B, ott is úgy működött a dolog, hogy megitta a rizstejét, elmondtam a mesét, meg az Altatót. Holdi felhúz, elköszönés, és kimentünk a szoba elé. Szóval, a megszokott rituálé szerint, csak itthon kijövünk a nappaliba, nem állunk ki az ajtó elé :D. Vittem persze saját ágyneműt is, amit ismer és szeret, meg az illata is itthoni. És működött. Ok, később feküdt le, mint itthon, és hamarabb is kelt :roll:, de összességében minden várakozásomat felülmúlta.
(Mondjuk picit vártam, hogy majd velem alszik el a franciaágyon, és majd itthon is úgy fogunk tudni aludni együtt délutánonként, de nem.)
Torna még mindig érdekel engem, ez ügyben még beszélünk.
Botival úgy néz ki, jövő szeptemberig itthon vagyok, de lehet tovább is fórumozó kismama leszek.... :lol: :wink:

Jolka, még nem felejtettük el Flóra névnapját, holnap lesz :wink:
Tali nekünk elvileg bármikor jó.

Anita, gratulálok Neked is!!! Sms-t én is kaptam Anditól. Voltatok úszni a tesójánál? Milyen? Mi még nem mentünk a héten.

Szép hétvégét mindenkinek!!!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Már nem is tudom miket írtam a múltkor az elveszett hsz-emben. Mostanában amúgy se vagyok 100%-os agyilag, Ádám egy kicsit kikészített az utóbbi pár napban a hisztirohamaival (el tudjátok képzelni az én nyugodt gyerekemről, hogy mindenre azt válaszolja sikítva(!), hogy "NEEEEEM JÓÓÓÓÓ!!"? Nem vagyok híve a verésnek, de úgy a 10. körül bizseregni kezdett a tenyerem...) Szóval nagyon letompított a kissrác... Ma már viszonylag kiegyensúlyozottabb, eddig csak vagy 2x hangzott el az a bizonyos "nem jó". Most leraktam aludni, de nagyon küzd ellene.

Köszönöm mindenkinek a gratulációt!
Anita, Neked is hatalmas grat!!! Biztos menni fog, bár én is izgulok picit, főleg, hogy ezt most nagyon várom, és szeretném csinálni! Költségtérítésesre jelentkeztem egyébként, levelezőre, de úgy tudom, hogy csak akkor nem kell fizetni a tandíjat, ha elérem az államilag támogatott nappalisok pontszámát. Ez nekem megvan, csak innen tudom, hogy nem kell fizetnem. Dorka gyógyulgat?

Tünde! Visszatérve a Balcsira, mi B.györökön voltunk, az ÉNY-i parton van, és szerintem nagyon jó kis hely. Elég sok árnyékos rész volt a strandon, úgyhogy ott jól átvészeltük a kánikulát. Volt egy gyerekmedence is, ami két részre volt osztva, egyik a bébiknek, másik a kisgyerekeknek, 4 éves korig. Ádám is belekortyolt 1x-2x a Balcsiba, de semmi gondot nem okozott szerencsére. Valószínüleg mégse tudunk még egyszer menni idén egy váratlan kiadás miatt. :cry: Pedig olllllyan jó lenne.

Jolka! Rólunk is készült kép természetesen, de azt inkább nem mutogatnám itt. :) Ha meg szeretnéd nézni, a képtáramban fent van, privátba, átküldhetem a jelszót.
Nekem a 2 név közül az Ákos tetszik jobban, a Máté mostanában olyan tucat lett. Bár én beszélek, amikor úton-útfélen Ádámokkal találkozunk... Én akkor leszek gondban, ha a köv. bébi lány lesz, mert nem tudok olyan nevet, ami nagyon tetszene. A fiúra már van 2-3 alternatíva. (és itt megsúgom, hogy bele is fogtunk már az utánpótlás készítésbe :), bár eddig sikertelenül)
A hajléktalanok elköltöztek már?

Anita! Hú de irigyellek, hogy még mentek a Balcsira :oops:
Boti nagyon édes a vonalzón! Mintha hosszabb lenne a haja a szokásosnál. Cuki.
El se hinnéd, hogy Ádám azóta mennyit fejlődött beszédileg! Rendesen tőmondatokat mond. Halálos. Nem akarok példákat kiemelni, úgyse hinnétek el. :) Majd ha végre talizunk (mindenki!! jövő hét kedd??) meglátjátok. Egy mai nagyon édes beszólását azért leírom. Reggel átvittem magamhoz az ágyba, hogy még lustálkodjunk egy kicsit, majdnem vissza is aludtam, amikor rámfeküdt, és így szólt: "Anyuci! Megzabállak!" (pontosan: medzabájjat) És elkezdett puszilgatni. :D :D Hát majdnem "megzabáltam"! :)

Tündi! Szupi a medencétek! Én a 40 fokban beleültem az Ádám pancsizójába. :)
Kiskutyátok jól van?
Ádi tényleg nagy fúró-faragó mester, most kapott a nagybátyjától egy igazi kiskalapácsot, azzal "papácsol" egész nap, és bárhová megyünk, hurcolja magával. :)

Csilla! De jó, hogy mostanában tudsz jönni! Remélem a köv. talin össze is futunk, nagyon megnézném már a kisasszonyt élőben is!
Örülök, hogy jól haladtok a házzal, biztos nagyon szép lesz, és Bence személyében szuper pajtija lesz Flórának! :)
De jó, hogy Ti is tervezitek már a tesót! Flóra tudja? Vagy még ő sem értené? Nekem fogalmam sincs, hogy Ádám hogy fogja lereagálni, most ha meglát egy másik gyereket az ölemben, azonnal sírni kezd... Mi is a magyar neveket pártoljuk, bár nem ennyire vadul. Az egyik ismerősünk gyereke Koppány lett, azért ez már nekem is sok...
T.lökön a szabadstrandra jártok? Ágiék is voltak, de nem szólt, pedig kimentünk volna hozzájuk, 5 perc tőlünk kocsival (Ági, ez célzás volt :wink: És mindenkinek aki erre jár :))
A képeket várjuk Flóráról! És olvasni is szeretünk, úgyhogy nyugodtan írj jó sokat!

Az jutott eszembe, hogy mivel Anita(2?) indította ezt a topikot, szerintem ő zárttá is tehetné, vagy esetleg megkérünk egy moderátort (vagy mit) itt a babaneten, hogy segítsen ebben, és akkor nem kéne "költözni". Mit szóltok?

Na, eldugulok, szép napot mindenkinek!!
(Ádikám elaludt :))

Annamari

Ádimama

Sziasztok!

Ezt már szeretem, szééép hosszú hozzászóások! :D

Annamari gratulálok mégegyszer a pontszámaidhoz. Nekem nincs meg az államilag támogatott nappalis pontszám, az 137 pont, és nekem csak 135 van... De mielőtt beadtam a jelentkezést felhívtam az egyetemet és megkérdeztem hogy akkor most hogy is van ez a gyed alatt. Azt mondták, ha szeptemberre törvény lesz megint belőle, akkor gyed és gyes alatt nem kell fizetni a másoddiplomáért sem. És azóta törvény lett :D Hajrá utánpótlás!!!

Petra! Milyen volt a nyaralás? Ha fejlemény van ugye megírod majd nekünk, hogy együtt örülhessünk veletek?

Csilla! Debrecenbe jelentkeztem pszihológia szakra. Csak hobbiból, mert érdekel, a mostani biomérnök diplomám mellé valami más :D
A kistesó projektet valamikor év végén, jövő év elején indítjuk, úgyhogy én is úgy gondolom ha nem is egy fél, de egy éven belül bizti pocakos leszek megint :)
Flórának boldog névnapot!
Kép

Anita! A múlt héten ott volt az úszáson Andinak a tesója is, ő vetette a körjátékos részt. A többit még akkor Andi vezette. Szerintem bele kell még jönnie, de ma nem voltunk a betegség miatt.

Jolka! A fenti nevek közül nekem a Máté tetszik jobban. De én is úgy vagyok vele ahogy Csilla, inkább mégegy kislányt szeretnék majd, mert olyan nehéz fiúnevet találni. Nálam egyébként a Bence a befutó :)

Dorka köszönjük javulgat, ma már nem volt lázas. Nagyon nehezen tudom belediktálni az antib-t, hülye édes szirup, szinte mindig üvöltésbe torkollik a dolog... úgy sajnálom szegényt, ilyenkor nekem is sírhatnékom van, de muszáj. Már a lázcsillapítókat se volt hajlandó csak úgy beszopogatni mint korábban, szerencsére ma már nem kellett, már estére sem volt hőemelkedése. Szerencsére nem köhög és nem taknyol.

Tali: az antibiotikum nekünk szerdáig tart, úgyhogy nekünk jobb lenne a hét második fele. Bár nem mondta a dokinéni hogy fertőző lenne, de én nyugodt szívvel azután vinném csak babócák közé, ha megettük a gyógyszert. Ha a többségnek a kedd jó akkor mi majd legközelebb.

No, én is szép hosszú lettem :) Jó éjt mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Flóra, boldog névnapot kívánunk Neked!!!

Tyűűűű, 2008-ban akkor remélhetőleg lesz megint sok izgi :lol:

Anita
Kép
Kép
_anita_

Flórát Isten éltesse névnapja alkalmából!!!

Anita3! A pszichon megint jó magas lett a ponthatár, szuperügyi vagy, h így is megvan!! Mi elcsesztük a gyes papírt, a férjem intézte, és a családi pótlékról adtak neki igazolást, azt meg nem fogadták el, így buktam a 8 pontot, de hála az égnek nem azon múlt. Ha pszihóra mentem volna, amiatt buktam volna. :)

Csilla! Én mérnök informatikusra megyek Debibe, remélem bírni fogom... :roll: :)

Ádimama

Hello lányok!

Flóra nevében is nagyon szépen köszönjük a jókívánságaitokat!
Szépen telt a hétvége és jó, hogy végre nincs dög meleg. (Tudom, itt ti többen jól viseltétek, de én már kezdek úgy lenni, hogy mivel úgysem túl hideg a tél, inkább lenne mindig az, mint ez a Szahara: forró levegő az orromba, izzadságszag mindenhol, gyengeség érzet a végtagokban...)
Nálunk ünnepeltünk vasárnap. Anyukám főzött, én a gyereket lefoglaltam, játszótereztünk, anyósomék jöttek. Apuka nem csinált semmit, jó férjhez méltóan. Finom volt minden, Flóra is tök jól evett, ahhoz képest,hogy milyen keveset és ritkán eszik. (Szerintetek normális, hogy húst alig hajlandó enni? Nem lenne szüksége még egy ilyen csepp gyereknek húsra is?) Az ajándékoknak nagyon örült, mindent rögtön ki is próbált, alig lehetett rávenni a déli fekvésre. Viszont olyan nagyot aludt, hogy be is pisilt, pedig azt már nem teszi lassan 4 hónapja. Délután még kivittük az építkezésre, ott is lefoglalta magát, kipróbálta az új játékokat, meg sározott.
Este alig aludt el. Mostanában, amióta nyár van, olyan későn akar elaludni, pedig már 8 körül, ugyanúgy, mint eddig, hulla. Sajnos nekünk ott kell ülni, míg el nem aludt, de az idetartozó sztorit már ismeritek (merthogy 2 éves koráig ügyesen elaludt egyedül).

Anita2!
Nyaralásos alvás: mi is ugyanúgy csináltunk mindent, de nem vált be tavaly. egyszerűen nem érezte magát otthon vagy nem tudom, mi baja volt, de nem aludt. Meg mi sem. Ezért jöttünk 2 éjjel után haza Egerből.
Azért köszi, hogy leírtad!!

Jolka!
Londonba megyünk majd szeptemberben. És csak szerdától vasárnapig. (Tesómék már több mint fél éve kint dolgoznak London- Marlow-ban. Jó a fizetés, csak sok a meló. Folyton túlóráznak.)Be is vagyok fosva, több okból is.
Én is beszéltem már Flórának a tesóról, ő már tudja, hogy mi ez. El szokta mondani, ha meglátja a kórházat, hogy ide fog jönni meglátogatni engem és a testvérét, a játszótéren előadja, meg az apjának, hogy fog segíteni pelusozni, etetni, itatni, tologatni és ha majd nagyobb lesz, akkor együtt játszanak. Édes pofa.
:)

Anita3! Annamari! Zsuzsi!
Mindenkinek gratulálok a felvételijéhez! Anita 3: pszichológia, Annamari: mérnök informaitikus, Zsuzsi: ????. Pedig mintha olvastam volna, ő idejön a fősulira, ugye?

Anita 3!
Hogy álltok Dorkával? Jól van?

Annamari!
Szabadstrandon voltunk. Tök jó, nagyon tezsett. Csak a WC iszonyat, úgyhogy a második adagot haza is hoztam, a gyerek pedig a fűre pisilt. (Ja, és összeszedtem vmit. De ez nálam nem csoda: 16 évesen olyan fertőzésem volt a Tiszától, hogy azóta a tengeren kívül most volt az első, hogy ilyen vízbe merészkedtem. Nem kellett volna...)

Petra!
Tegnap biztosan aludtatok, remélem, nem zavartunk nagyon benneteket!
Élménybeszámoló?

Ja, még gyerkőcügyre visszatérve: tök jó, hogy ennyien tervezzük a következő bébit, mert akkor még egy nyomós indok, hogy együtt maradjon a topic. Jó lenne, ha mindenkinek olyan egyszerűen össze is jönne, mint ahogyan tervezzük, mert akkor 2008 második felétől majdnem egyszerre kismamáskodhatnánk, aztán újra babázhatnánk. Jolka meg Petra meg addigra már újra nagyon benne lesz a témában.

Próbálok rakni a lánykámról képet!

Puszi mindenkinek: Csilla

Kép
nycsilla

Kép Tiszalökön

Kép
nycsilla

Sziasztok!

Merre vagytok???

Csilla! Nagyon szép kislány Flóra! De már nem is olyan kicsi! :)

Zsuzsi! Próbáltalak ma elérni, de nem sikerült. MAjd holnap még próbálkozok. Felvételi???

Tali???

Ma voltunk vissza dokinál, és azt mondta. hogy DOrka meggyógyult, és elég volt 5 napig szedni az antibiotikumot, így már holnap sem kell :D Vagyis hivatalosan is egészséges ismét a kisasszony, úgyhogy mehetünk mi is talizni :D De ha van valakinek ellenvetése szóljon ám!

Képzeljétek Dorka puszit ad! És nem csak akkor amikor kérem, hanem akkor is ha eszébe jut! Olyan drága!!! És úgy alszik el, hogy szopi után megöleli a nyakam, és már alszik is! Meg tudnám ilyenkor zabálni!

Szép éjszakát mindenkinek!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

CSilla, igazi kishölgy Flóra, neki már tényleg jöhet a kistesó :wink: Nagyon bájos, szép csaj, de ezt mondjuk eddig is tudtuk. De jó látni őt is :D

Anita, éljen az újra egészséges Dorka!!! Stramm csaj, az biztos, hamar meggyógyult szerencsére. Nagyon kis drága lehet az elalvással, na, meg a puszival.

Ja, nektek még nem is meséltem... Szombaton apa "szabadnapos" volt, így a fürcsi is az én reszortom volt kivételesen. Boti ül a kádban, játszik. Egyszer csak rámnéz, megszólal: Anya. Kérdem, tessék? Erre dob egy puszit. Mondom neki, én is nagyon szeretlek. Játszik tovább, megint megszólal, Anya. Kérdem, tessék, Kicsim. Magához húzott, és megpuszilt....
Háááát, akármilyen kis égedelmek, hihetetlen mekkora boldogságot, szeretetet tudnák már adni. Azt hiszem, felülmúlhatatlan.... :wink: (Nem akkora sztori így elmesélve, de akkor és ott könnyet csalt a szemembe. Főleg az a tekintet...)

Jolka, hogy sikerült a hétvége? Végül sikerült vmi programot kitalálnotok? Mit csináltatok? Hogy érzed magad? Jövő héten van a 32. uh-d?

Annamari, köszi Boti dícséretet. Igen, hosszabb picit a haja. Nem akartam legutóbb nagyon rövidre vágatni neki, ezért csak hátul nyirattuk le. Viszont a Balcsin nagyon megnőtt :lol: (előtte is az volt), meg jól kiszívta a nap. Közben meg a fodrászunk szabin, én meg nem merek nekiállni az itthoni hajnyíróval. Ezért most ilyen. De lassan átlép a kritikus állapoton, és egyre jobban tetszik nekem :D
Hajrá tesó!!!!! :lol:

Én is úgy emlékszem, hogy Anita2 indította a topicot, de ezer éve nem járt felénk. Legalábbis nem írt.
Na, majd megbeszéljük, hogy legyen.

Én most lettem kész a sütivel. Holnap van ugye a házassági évfordulónk (3.), és megsütöttem férj kedvenc sütijét, ami holnapig hűl. :wink:
Most még azon tanakodunk, hogy menjünk -e el vacsizni. Én szívem szerint arra szavaznék, hogy pizzázunk egyet itthon, itt a süti, bor a hűtőben. Közben pedig 24 (ez egy sorozat) maratonozhatnánk. Na, nem mintha ilyen "házbóllábamatkinemtevős " anyukává változtam volna...
Ráadásul, ha megyünk, szólni kellene a nagyszülőknek is, hogy jöjjenek fektetésre. Na, meglátjuk még :wink:

Többiek???

Holnap akkor lesz tali????

Szép estét!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Anita! Nagyon sok boldogságot kívánunk nektek házassági évfordulótok alkalmából!
Elmesélve is nagy sztori a fürdős történet, hidd el! Naná, hogy megkönyezi az ember! Tényleg hihetetlen sok szeretetet tudnak adni ezek a babócák! Erre mondják, ugye, hogy van az embernek egy kis szerelme meg egy nagy :)

Többiek??? Nagyon eltünt mindenki :( Tessék írni!!!

Jolka! Jól vagytok? Látlak msn-en, de ide nem írsz! Hogy telt a hétvége?

No megyek vasalni.
Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Anita!
Igenis nagy sztori!! Nekem is könnyes lett a szemem. Gondold hozzá, nemsokára azt is fogja mondani: szeretlek. Nekem már mondja...
BOLDOG HÁZASSÁGI ÉVFORDULÓT!!!!!! (És tessék kimozdulni!!!!!!! Ott vannak a nagyszülők!! :D )

Anita3!
Örülök, hogy meggyógyult Dorka.
De jó, hogy még szopizik. Nekem Flóra éppen ebben a korban, 8 hónaposan hagyta abba magától. :(

Aniták!
Én kicsit összekevertem az előző hozzászólásomnál a jelöléseiteket, nem igen bírtam követni. De akkor most is: kis is az 1, 2? Csak a DorkaAnitát tudom.

Csilla

Kép
nycsilla

Sziasztok,

Nem tudom mikor fog a gépproblémánk megoldódni, de egyelőre nem sok esély van rá, mert Z. m.helyén nagy a hajtás és nincs ideje ezzel foglalkozni.

Először is Flórának NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk.

Házassági évfordulósoknak is sok boldogságot. Amugy milyen sokan vagytok, akik rögtön bele is vágtatok a gyerektémába. Mindig is tudtam, h. nem én vagyok a legbátrabb fajta, ha gyerekvállalásról van szó. A következő gyereket is inkább mindenki egyre közelebb hozza én meg a rangidős csak tolom, tolom ....

Anita1, Tényleg nagyon drága a kisfiad. Zalus nálunk elsősorban az apját smacizza, pedig újabban egyre több dologra csak én vagyok neki a jó. Hát szépen kihasznál pedig még 2 éves sincs.

Anita3, Dorka hál'istennek tényleg hamar meggyógyult.

Jolka, Tali úgy látom sehol semmi. Vagy már más topicon szervezitek? Akkor hivj, mert délelőttönként elvileg szabadok vagyunk.

Kérdezném, h. jövő héten mondjuk ha hasraütésből csüt. 5 órára ráböknék ki lenne szabad babanélküli mamatalira?

Csilla, Az alvás nyaralás alatt nálunk sem volt olyan, mint itthon megszoktuk, de nem az elalvással volt a gond, hanem inkább a mennyiséggel. Azon belül is a délutáni az ok volt, reggel kelt korábban. Ennek oka lehetett a nem sötét szoba (ami itthon van) v. a sok újdonság, ami várt rá és a reggeli tápi után ott általában nem aludt vissza.
Londont nagyon irigylem.
Beköltözés mikor várható?

Dóra, Mikortól szoktatod Petit bölcsibe? Én voltam lent és megbeszéltük, h. aug. közepétől már benézegetünk és szept. közepe beszoktatás.

Jó éjt.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Nem alakul a tali sehová!!! Úgy tünik a keddi nem jött össze :)

Péntek délelőtt 10 - fél11 erdei játszi???

Ági, Zsuzsi! Megoldható? Többiek???

A mamis tali nekem jó a csütörtök, de remélem akkor szóban azt is megbeszéljük!

Most mentem ebédet főzni!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Hűűűűűűha, nincs nagy forgalom :(

Nekem mindkét tali ideje tökéletesnek tűnik :D

Bölcsikezdőket már épp akartam kérdezni,hogy mikor van a start :lol:

Csilla, én voltam az Anita 1, T.vasvári Anita volt a 2, csak ezer éve nem jelentkezett. Aztán jött Dorkamama Anita, így ő lett a 3. Na, így ok? :wink:

Jolka, mi van Veletek? Vásárolgattatok Tesónak, vagy örököl? Aktívkodik ügyesen a Pici? Manó hogy van?

Annamari, Zsuzsi, Ági, Tündi, Dóra???

Ági, ha van kedvetek jönni a talira, megoldható, hogy értetek forduljunk. Ha Dórának még jó a hordozó, be tudom tenni a Botiét az autóba, na? (bár, nagyon nagy csaj már ő, lehet kicsi lenne neki :roll:) Vagy az öledben, melletted hátul???

Jelentkezzetek már legalább le, csajok! :D

Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!!
Hűűűűűűűű szégyellem magam, rég nem voltam. bocs. nincs rá okom, így alakult. na meg kicsit le vagyok lombozva, ui jövő hétfőn indulunk a bölcsibe!!!! :cry:
MIre meggyőztem magam hogy jó lesz az, kaptam néhány támadást, és most ramaty vagyok lelkileg... bocs.
Én most a talikra előre nem tudok mit mondani...

peti egyébként jól van, alsizk jókat,és a héten kimodottan jól is eszik.

bocsi ha hosszú lesz!olvassátok el!!

Kisgyermek intelmei a szüleihez

☺ Ne kényeztess el! Tudom jól, hogy nincs mindenre szükségem amit kérek, csupán
kipróbálom, hogy mit csikarhatok ki tőled.

☺ Légy velem határozott! Ez azért fontos nekem, mert ezáltal érzem magam
biztonságban.

☺ Ne engedd, hogy rossz szokásokat vegyek fel! Te vagy az egyetlen aki ezekre még
idejekorán figyelmeztethet.

☺ Ne viselkedj úgy velem, mintha fiatalabb lennék, mint amilyen valójában vagyok!
Ezzel csak azt éred el, hogy ostoba módon „nagy”-ként próbálok viselkedni.

☺ Ne javíts ki mások előtt! Sokkal többet érsz el, ha kettesben csendesen meg-
magyarázod miben hibáztam.

☺ Ne tégy úgy, mintha hibáim bűnök lennének! A kettő összekeverése megzavarja
bennem az értékek megtanulását!

☺ Ne védj meg cselekedeteim következményeitől! Néha szükségem van arra, hogy –
fájdalmak árán- magam tapasztaljam meg a következményeket!

☺ Ne vedd rossz néven, ha azt mondom: „nem szeretlek”. Legtöbbször nem te vagy az,
akit nem szeretek, hanem azt a hatalmat, ami megakadályoz, hogy kedvem szerint
cselekedjem.

☺ Ne törődj sokat apró egészségi panaszaimmal! Néha csak azt szeretném elérni,
figyeljenek rám.

☺ Ne korholj állandóan! Ha folyton zsörtölődsz, csak úgy tudok védekezni, hogy
süketnek tettetem magam.

☺ Ne felejtsd el, hogy nem tudom mindig pontosan kifejezni magam! Ezért néha úgy
tűnik mintha nem lennék „becsületes”.

☺ Ne rázz le, ha kérdésekkel fordulok hozzád! Ha nem válaszolsz, egy idő után azt
veszed majd észre, hogy abbahagyom a kérdezést és máshol keresek választ a
kérdéseimre.

☺ Légy következetes! Ha nem vagy az, zavartnak érzem magam, és nem tudok többé
bízni benned!

☺ Ne mondd nekem, hogy félelmeim butaságok! Nagyon is valósak ezek a félelmek, és
csak úgy tudsz segíteni nekem, ha megpróbálsz megérteni.

☺ Sose tégy úgy, mintha tökéletes és tévedhetetlen lennél! Túlságosan nagy lesz a
csalódásom, amikor rájövök, hogy egyik sem vagy!

☺ Ne gondold, hogy elveszíted a tekintélyed, ha bocsánatot kérsz tőlem! Becsületes
bocsánatkérés meleg érzéseket ébreszt bennem irántad!

☺ Ne felejtsd el, hogy szeretek kísérletezni. Kérlek, nyugodj bele a próbálkozásaimba,
nem tudok meglenni ezek nélkül!

☺ Ne felejtsd el, hogy milyen gyorsan felnövök! Biztos nehéz neked velem tartani a
lépést, de kérlek, legalább próbáld meg!

☺ Ne felejtsd el, hogy nem tudok létezni szeretet és megértés nélkül, talán nem is kell
hangoztatnom! Vagy mégis?!

☺ Kérlek, tartsd magad jó kondícióban és légy egészséges! Szükségem van rád!

Kép
dora1980

Ezt pedig fiús apukáknak ajánlom!! és én ezt most ölcsibe indítás előtt kelllett hogy elolvassam. a tegnapi napot végigbőgtem, miután ezt megtaláltam... :cry:

Még ma tiéd…

Még ma tiéd, ha nevet, s a tiéd ha a
Könnye kicsordul.
Még ma csak egy szavadért bárhova
Menne veled.
Édes öröm neki még, ha te jössz és hallja
A hangod.

Boldogság, ragyogás minden perce veled.

Még ma a térdeden ül, csókodra csókja a
Válasz.
Két kicsi karjával forrón, lágyan ölel.
Még ma mesélhetnél neki, hidd el,
Szomjasan inná
Ajkadról a mesék sok fura fordulatát.

Még ma mesélne neked pajtásokról s a
Csatákról,
Mint verekedtek imént, s hogy ki futott,
Ki a hős,
Ámde feleslegesek a pajtások, s mind, ami
Játék,
Hogyha Te menni akarsz, inkább menne
Veled.

Még ma a mindene vagy. Tudsz mindent
És a hatalmad
Korlátlan hatalom, férfierőd az erő.

Még ma a tiéd. De talán holnap, mire újra
Felébred,
Szórakozottabb lesz, szép szeme másra
Figyel.
Más színeket, mélyebb értelmet kapnak a
Dolgok.
Nőnek a pajtások, hívogatóbb a szavuk.

Nőnek a fák, a mezők tágas térsége kibomlik,
Nyílik a tarka virág, nő a világ.
Vígmosolyú lányok jönnek, suttogva
Beszélnek,
Szoknyájuk szélét meglibbenti a szél.
Hívnád kisfiadat, menjünk sétálni mi
Ketten,
S ő vonakodva felel: „Dolgom van ma
Apám!”.

Még ma a mindene vagy. S bármennyire
Sürget a dolgod,
Válts vele néhány szót! Légy a barátja!
Vezesd!

bocsi....

Kép
dora1980

Sziasztok!

Még élek!
Minden ok. :)
CSak lusta vagyok írni, de olvasni szoktam a hsz-kat. :oops:
Mostanában sokat vagyok net közelébe, sokszor már túlzásba is viszem, így is megy állandóan a gép. :D
TEhát inkább most Manó az első. (mint mindig)
Pénteki nap nekünk jó lesz. Mi megyünk.
Holnap 32. uh.
REmélem talin pótolunk minden kiesést, és jókat dumcsizunk majd, persze, ha a gyerkőcök is engedik. :D

További szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Bocsi Dóra, most nem olvasom el a verset, nem akarok bőgni, így is könnyen megy most. :) MAjd legközelebb. :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Egy gyors helyzetjelentés:

Túléltük a nyaralást, nem igazán úgy sikerült, ahogy elterveztük, de pihenjük a fáradalmakat :lol:

Fősulira engem is felvettek( titkárságvezető szak, 2 év, államilag finanszírozott)

Belekezdtem egy kresz tanfolyamba, aug 21-én vizsga, addig h-cs 16,30- 20,00-ig, p 13,30-17,00-ig ott ülök....

Pénteki tali nálunk férjtől függ, ha nincs ügyintézni valója, akkor két kiskorúval beállítok :lol:

Tomi tegnaptól feláll, lelkesen szopizik még mindig, szabadidejében gyűri a bátyját :wink:

Jövök bővebben is majd....

Jó éjt mindenkinek:
Zsuzsi

Kép
Kép
zsuzsimano

Nagyon szeretnénk menni a talira, úgyhogy szerintem úgy intézem, hogy ott lehessünk!
Most csak ennyi voltam, a fiam követel!! :)

Ádimama

De jó! Alakul a tali! Petrát és Tündét el tudja valaki érni? Úgy tűnik nincsenek net közelben mostanában. Vagy mégis csajok??
Ágiék vagy Zsuzsiék nekem útba is esnek, úgyhogy én is fel tudok ajánlani egy fuvart, esetleg egy hordozót is :roll:

Főzni kellene valami finomat. Csak nem tudom mi legyen az... Hmmm.
Na mentem.Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Anita!
Tündének én szólok.
Nálunk gulyásleves és palacsinta volt/lesz. :)

Ma volt az uh.
Minden rendben. Szépen fejlődik a Tesó. 2100-2200gramm Bpd: 85mm

Zsuzsi, úgy volt, ahogy megbeszéltük. :) :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!

Tök jó, hogy minden rendben! Még mindig csücsül a Tesó?
A menü nálunk: Borsóleves, palacsinta :D Márha Dorka hagyja kisütni :? Megyek is!
Sziasztok!

Anita
Kép
Kép
dorkamama

Sziasztok!

Nagyon jól esett, hogy gondoltatok ránk a talival, meg úgy általában, köszönjük szépen!

Először is házassági évfordulósoknak, Flórának, Nusinak sok boldogságot kívánunk!!!!

Annamari, Anita3, Zsuzsi! Gratulálok Nektek!

Vasárnap hazajöttünk, de csak most kerültem net közelbe, vagyis voltam tegnap is, de csak pár percre.
Nagyon jó volt a nyaralás, a Holt Kőrös partján volt a nyaraló, rengeteget kirándultunk, voltunk a Szarvasi Arborétumban, hajókirándultunk, meg ilyenek, szóval jól éreztük magunkat. Nagyszülőkkel nyaraltunk, Apa nélkül, sajnos nem tudott eljönni velünk. Elég új a munkahelye, egy fatelepen dolgozik, ráadásul annak most van szezonja, szóval, ha lelép egy hétre, fel kell venniük mást, sajnos így alakult. De amúgy nagyszülőkkel nagyon jó nyaralni, egyrészt rengeteget foglalkoztak Bencével, másrészt anyagilag is megéri:D , természetesen semmit nem hagytak fizetni. HOlnap pedig megyünk Balatonkenesére, már ma itt alszunk Anyáéknál, mert korán indulunk. Sajnos összeszedett Bence vmi fertőzést, a héten gyógyszert szedett, mostmár jobban van, bár még taknyos egy kicsit. Remélem, mostmár csak javulni fog.
Nagyon sokat fejlődött az elmúlt hetekben, mondókákat, dalokat tud, mint pl. Boci boci tarka, Csigabiga told ki...., Esik az eső... egy kis tündér. Folyékonyan beszél, néha olyanokat mond, ma pl. jöttünk anyáékhoz, megszólal hátul: Jónapot kívánok, Pintér Bence vagyok. Én kisfiú vagyok.

Babaprojekt egyelőre sikertelen, de rajta vagyunk. Persze közös nyaralással könnyebb lenne :(
Szorítunk a többi babaprojektesnek :)

Csilláék háza tényleg nagyon szép lesz, most nagyon sokat haladtak!

Annamari! Mi is voltun Tlökön, de csak a nyaralásból hazafelé úton megnéztük Anyáék telkét. Ha hazajövünk a Balatonról, mindenképp megyünk, már nagyon vágyunk.

Jolka! Az Ákos név sztem nagyon jó, a barátnőm kisfia is Ákos, a héten kedden született.

Talihoz jó szórakozást kívánok Nektek, a következőre mindenképp elmegyünk, de nem a jövő hetire, mert akkor még nem leszünk itthon. Ja és a fórum változásról ha lesz, értesítsetek feltétlenül!!!!
Puszi: Petra

Kép
ppetra

Teszek fel pár képet,
vigyori
Kép
Bence kapitány
Kép
megy ez...
Kép
társasozunk
Kép
a Kőrös partján Apukámmal
Kép
no komment
Kép

Egy kicsit sok lett, remélem, nem baj
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Petra!
De jó, hogy írtál. Nagyon helyesek vagytok a képen. Bencének nagy élmény lehetett a kormányzás. :)
Folyékonyan beszél? Ezt nevezem, Manó nem nagyon töri magát, de sok mindent mond már.

Anita!
Ég a po....m :oops: Bocsi, de utólag is sok boldog házassági évfordulót. Hogy sikerült?

Sajnos mi csak nem tudunk elmenni a talira. :(
Ugyan is tegnap a sürgősségin kötöttem ki. :(
Már minden ok. :)
Ott kezdődött, hogy szerdán csak dinnyét és főtt kukoricát ettem, meg is lett a hatása, estére már görcsöltem, elcsaptam a hasam, ez reggelig tartott. :D Egész nap gyenge voltam, de nem foglalkoztam vele, mert mással is előfordul ilyen. Tehát 14óra uh, majd bolt , haza, írtam nektek. Mivel Zolkó itthon volt, inkább lefeküdtem. Na ekkor kezdődött a bibi, elkezdett rázni a hideg, de nagyon, sz@rul voltam. Persze az én hipo Zolkóm nagyon megijedt. :) Olyan aranyos volt. Hőemelkedésem volt. És nem akart múlni, ezért felhívtam a magánrendelőt, most ilyenkor mit csináljak, hova menjek? Nagyon kedves volt a doki asszisztense, mint mindig. Ő javasolta, ha nem múlik és a Tesó sem mozog, akkor irány a sürgőségi nőgyógyászat. El is mentünk. Itt is kedvesen fogadtak minket. Megvizsgáltak, a doki uh-t csinált, TEsóval minden ok. :D De mivel ment a hasam, átirányítottak a fertőzőre. Oda is átmentünk, de saját felelőségre, hazajöhettem. Mára minden ok, aludtam egy jót. Manó és apa szépen elvoltak este, csavarogtak, barátoknál voltak, fagyiztak, tiszta élményekkel jöttek haza. Manótól kaptam millió gyógypuszit. Én nem paráztam, de biztos ami biztos alapon jobb volt elmenni. Bocsi, hogy ilyen hosszúra sikerült.

Zsuzsi!
Tegnap az eredmény miatt akartalak keresni. :) Doki most is nagyon rendes volt, észre vette, hogy balkezes vagyok. :wink:
Na meg Mesit is kerestem, triamisu receptje miatt, gondoltam, ha Őt nem érem el, te tuti tudod. :D De már tegnap nem tudtam meg csinálni. Na meg a babapiskótát tegnap meg is ettem a nagyijedségre. :)

Érezzétek jól magatokat a talin, várom az élménybeszámolókat.

Jövő hét nekem sem jó, mert megyünk Zolkóékhoz egy hétre, majd egy hosszúhétvégét még Fonyódon leszünk anyósomékkal. Majd hozok képeket. :wink: Puccos helyre megyünk. :oops: Kastélyszálló... :shock:

Szép napot nektek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Anita!

Még mindig farosak vagyunk :) Ezért már ez a harmadik alkalom, hogy nem tudtunk a lábaközé nézni. De elvileg már láttuk a kukiját és a zacsikat, tehát biztos fiú, vagy nem :) :wink:

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?