Ha jön a baj, csőstöl. Mennyire gázos az autó? Robi most télen gyalogolt bele egy álló autóba, mehetett vagy 20szal. Mégis úgy néztünk ki, mintha egy frontális autópálya baleset lett volna. Őt is nagyon kiütötte, főleg, hogy én terhesen, Natival ültem hátul. A mi pénztárcánk is elég jól állt, ráadásul egy hónapig kocsi sem volt.
Minyu,
Lehangollak, ha azt mondom, a második terhességet nem lehet olyan jól leplezni? Döbbenetesen gyorsan megpocakosodtam az elején, de lehet, hogy ez csak én vagyok. Bár másoknál is ezt látom a játszin. Az AFPn meg is kérdezték, hogy ikrek? Mondtam, hogy csak a második. Ja, akkor már értette a nő. Pedig Szabi pici volt, és a végén a hasam is jóval kisebb volt, mint Natival. Csak az eleje látványos.
Szabi topicban rendszeres, hogy a nem jelentkezők kiesnek a tábliból. Még nem volt belőle sértődés, aki visszajött, szépen visszakéreckedett oda is.
Betsy,
Gratuláció Lucashoz!!! Mikor lesznek az első sztárfotók?
Miért korszak:
Natinál néha akadt egy-egy. Azután két(?) hete azzal állt elő, hogy Anya, miért megyünk az Auchanban. Azóta iszony felszaporodtak. Vicces, hogy néha azért értelmes kérdést is fel tud tenni, nem csak olyant, hogy a zsiráfnak miért van szarva. Mittomén?! Ráadásul az ő szintjén elég nehéz magyarázni.
Eddig egész napos segítségem volt, vagy anyós, vagy anyukám. Múlt héten megjött unokaöcsi, 35 napra, nyaralni anyukámhoz. Kiesett. Anyósnak lumbágó, szintén múlt héttől. Kiesett. A múlt hét egész jól ment, játszin voltunk szinte végig. Az eső viszont most nagyon betett. Nem is akarok belegondolni, milyen lesz az ősz-tél, amikor még sötét is van és rossz az idő. Hogy teljes legyen a kép, Nati barátnője múlt hét kedden elutazott, csak csüt jön. Várom már, mint a Messiást. Pénteken külön öröm ér, akkor a 8 éves unokaöcsire is én vigyázok, mert anyukámnak dokihoz kell menni. Gyúrok a háromgyerekes létre
(Pocakosok, ha egy mód van rá, bébiszitter vagy akárki, de legyen napi segítség pár hónapig)
Akinek már van nagyobb gyereke, egy kérdés. Szabi éjszakázik, 2-3 óráként kel. 6 körül kelek vele végleg, Nati olyan 7 körül és indul a banzáj. Este kb 10ig tart a ricsaj. Nem alszanak párhuzamosan, vagy ha igen, én is beájulok egy fél órára az ágyba. Mikor lehet így főzni?! Ha gyerek ébren van, nem merek, barátnőm így forrázta le a nagyobbikat. Kajarendelés sem megy. És lóóóóóóg a nyelvem.

Nagyon sajnálom! Féletem hogy ez lesz... mert nagyon sokáig nem jelentkeztél. Csabi hogy viseli? 

És ezek vagyunk mi: