A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Sziasztok!

Megjöttünk életünk utolsó kettesben töltött nyaralásáról. Olyan fura ezt így elgondolni! :lol: De jóóóóóóóóóóóóóó!
Kb 10 napja már érzem a kis mocorgót, ezerrel rugdos odalent, főleg kaja közben és ha autóban ülök, ja és hajnal háromkor menetrendszerűen. :D
Bettike, beírnád a táblába, hogy hétfő tanácsadás, csütörtök 20 hetes uh? :lol: Köszönöm! Ja, szülés várható időpontja pedig december 31.
Katica, sajnálom a rossz eredményeket. Akkor már tuti a lombik? Fel a fejjel, így vagy úgy, de tuti sikerülni fog!!! Bromot bírod még?
Snufi, azt a lökött fejedet, nincs rajtad egy gramm felesleg sem és kész!!! Szép barna lettél? Sajnálom a ribancmikit, illetve téged, ribanc meg monnyon le!!!
Gaby, jó kilátások, ha már a babaprojectet is eltolnád! :wink: Nem is tudom, mihez drukkoljak, a melóhoz vagy a babához? Ha szabad, akkor inkább a babához! :wink:
Purc, hajráááááááááááááááááááááááááááááá!!!
Robcsi, készülj te is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja, súlytéma: még mindig csak kettő kilónál tartok Ceni mérlege szerint, a dokim tuti le fog cseszni... :roll: Viszont akkorát nőtt a pocim az elmúlt 10 napban, hogy muszáj volt ma elmennem vásárolni. :lol: Apa nem is mert bejönni velem, végül vettem 2 gatyát, az egyik félhosszú és legombolható hosszúra, a másik szimpla fekete, meg egy felsőt.
Baba, akkor ne hari, ha félreértettelek, pont rosszkor tettem fel a képet. :( puszi!

Kép
szilcsi

Sziasztok!
Megőrülök ma bármit írok elszáll és írhatom újra :twisted:
Cenikó Zalán baba gyönyörű sajnálom, hogy hasfájós.

Purc szorítok (azért megsúgom, hogy nekem az első gyerekkel a vajúdás előtt 1 órával ment el a nyákdugó második gyerkőccel pedig 1 héttel a szülés előtt)

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Egy tegnap esti pocakkép:

Kép

Kép
szilcsi

Akkor megvan a megbízott Áfinformátor!

Szilcsi! mesélj a nyaralásról is ám! Örülünk pici mocorgónak! Miért lenne kevés a 2 kg 19 hetesen? Az azt jelenti, hogy pont annyit gyarapszik a súlyod, amennyit a baba és járulékos hozzávalói nőnek. Csak így tovább! Pont tegnap beszéltem erről védőnénitesómmal, mert egy barátnőm kérdezte éppen. Nyugi, nem lesz lecseszés, hacsak dokidnak nem a Zsuzsanna és a vének az ideálja. (persze vének nélkül) :wink:

Kép
zölddisznó

Szilcsi! Ez a pocak még nem érte el azt a méretet, amiről én indulni fogok. :wink: :lol: Nagyon helyeske.

Kép
zölddisznó

Coca, az a baj, hogy rossz lett a vérképem, és a doki szerint azért, mert kevés a bevitt tápanyag, és keveset híztam. Pedig annyit eszek, amennyi jólesik, nem vonok meg semmit magamtól.
A nyaralás jó volt mindkettő, az első Eger mellett volt Noszvajban, anyuékkal négyesben, de szuperul éreztük magunkat, majd lövök képeket is, most töltöm éppen le őket. Az első házassági évfordulónkat Egerben ünnepeltük egy baromi drága és elegáns étteremben, olyat kajáltunk, hogy csak na! Bettike, nemtom, mi a neve, ott van rögtön a vár mellett, valami Ilona vagy mi. :wink: Sok helyen kirándultunk, Noszvaj, Eger, Lillafüred, Szilvásvárad, szal mentünk mint a mérgezett egér. :lol:
Aztán hazajöttünk két napra és mentünk is Bögötére, egy kis faluba a Dunántúlon, barátaink családi kúriájában laktunk. 3 család voltunk együtt, egy négyéves kisfiúval és egy kétéves kislánnyal, iszonyat jókat játszottam velük, ott punnyadás volt, nem mentünk sehova, csak Sárvárra a kastélymúzeumba. Szuper volt, reggeliztünk a kertben, és egyszercsak megjelent egy róka 15 méterre az asztaltól, aztán egy hatalmas nagyagancsos őz, láttunk egyméteres siklót is.
Most már azért jólesik itthon lenni, saját ágy, saját budi :oops: , saját kád... :wink:

Kép
szilcsi

Akkor jól érezted magatokat, tuti!

Nézd, most pont akkora vagy elöl, mint hátul.
Póló van rajtad, és kilátszanak a pucér combjaid:
Kép

Kép
zölddisznó

...csak valaki fordítva rakta fel az ajtóra a kilincset. :lol:

Kép
zölddisznó

ZÖLDI :!: Te vagy a topic MÓKAMESTERE :D :) :lol: 8)
surmi
kockasfulunyul

De dinnye vagy! :lol: :lol: :lol:
Na lövök pár képet:

Kép

A kiszáradt Fátyol vízesés:
Kép

Lillafüred:
Kép

Róka a kertben:
Kép

Kép

Kép
szilcsi

Basszus ZÖLDI!
Negyed órája nézem a fotót,amit mrgfordítottál.!!! :lol: :lol: :lol:
Szöszikkel nem ér szenyózni :?

Surmi:Danim is allergiás,és asztmatikus az allergiája.Hány éves kicsi Surmi?Sztem kinőheti.Dani teljesen tünetmentes,csak ha macska van a közelében akkor durran be a szeme,és a nyálkahártyája.Kábé fél évig adtam neki gyógyszert,3-4 éves volt,amikor kiderült.Hagytam közdeni a szerveztét,ma már semmit se szed,csak ha nagyon muszáj.
vedresandi

Sziasztok,

Kispiskóta, Cenikő!
Nagyon kis édes szépségek a babók!

Kis-Csillag, drukk az egyesüléshez ;)

Szilcsi neked meg gratula a mozgáshoz. Szép helyeken voltatok.

Zöldi :D :D :D

Andi, de jó a tikkered! Két babára gyúrsz egyébként?

Purc, hamarossan találkoztok piciddel! Olyan jóóóóóóó :)

pusszancs mindenkinek: Csikken (aki lassan éhenhal ma pedig még 1 óra a vacsi időig...)

KépKép
Kép
csikken

Szép estét!

Katica! Jó utat, kellemes pihenést és jó szórakozást!

Prof. Dr. Zöldi PhD.!!!!!!!!!!!!!!!!
Az aspirintől lehet, hogy "vérzékenyebb" vagyok? Értem itt, hogy ma már vérzett az ínyem és ha kinyomom a pattanást, akkor még az is (eddig nem)! Ez most jó, vagy kezdjek aggódni?
Egyébként nem ér ám szegény szenvedő, éhező Bettikének ilyen képeket mutogatni!

Kis-csillag! Az tök jó sok petécske! :D Még több drukk!++++++++++

Kép
bettike
Eger

Jaj Zöldi! Knédlihez visszatérve! Te ismersz hozzá édes szószt? Azaz van hozzá ugye olyan, mintha édesség lenne? Érteni milyen kaját szeretnék? :D

Purc! ++++++++++++++++++++++++ Lehet, hogy már lehet???? :D

Én is akaroooooooooooook morcos manóóóóóóóóót! :D

Kép
bettike
Eger

Zöldi basszus nem vagy normális :lol: :lol: Itt szakadtam a röhögéstől fél órán át :lol: :lol:

Csillag a drukkok még mennek, és gratula a 6 kis jövevény jelölthöz :lol:

Szilcsi, marha jó lehetett a nyaralás, és nagyon jók a képek.

csikken kitartás, igyál sok vizet :? :shock: hátha jobb lesz :oops:

klarissza, nem akarok 1 hetet várni :cry: mert már beleéltem magam :cry: Egy óra meg már eltelt :? Más opció nincs :lol:

Én még egyben, és nem fájok....

Purc

Kép

Kép
purc

ANDI! Surmika 3 éves lesz szeptemberben. én is remélem, hogy kinővi :D

Purc :!: igyál sok tonicot vagy szénsavas innivalót, de a tonic jobb lenne,. állítólag a tonicban van valami , ami segít a méösszehúzodásban. nekem segített. de csak márkás tonic jó :wink: persze ez csak egy tipp volt
surmi
kockasfulunyul

Surmi, mindent kipróbálok :lol: bármilyen tanács jöhet :lol: Már fel is írtam a bevásárlós listára :lol:
Kicsi Surmit sajnálom, nagyon. Remélem, hogy kinövi :cry:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc, lépcsőzés, szerelmeskedés, meleg fürdő... 8)
Hajráhajrá!

Kép
szilcsi

Hihihihihihihihi!

Pipike! És szénhidráton kívül ehetsz nem?

Bettike! A kapilláris keringést fokozza. Mennyit szedsz?

Killag! Hánykor kell telefonálnon randieredményért?

Bettike! Naná! Osztrákiában a hüttékben mindig mákos, szilvás, barackos "ciciket" ettünk. Régi szép idők...
Küldjek receptet?

Purc! Az jó, a röhögés is segít a simaizmok összehúzódásában.

Kép
zölddisznó

Purc, ez nem ér! Nem előzhetsz be! Ez parancs :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Zöldi! JEeeeeeeeeeeeeeeeee igen kérek édes receptet! Én anno egyszer Szlovákiában (akkor még Csehszlovákiában :D ) ettem lekváros, kakaósat! Azót még sosem! De most itt és most és végre! Hát tudtam én hogy jól emlékszem, hogy van ilyen kaja! Ez hippppiiiiiiii hurrrááááááá! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
(Egyébként a környezetemben még senki nem hallott ilyenről, hülyének is néztek!) És kb. 10 év kellett ahhoz, hogy bizonyíthassam! De megérte!

Ja és napi 1* 100 mg-osat! És találtam cikket, hogy C-vitaminnal együtt kivédi a károsító hatását! :D

Kép
bettike
Eger

Bettike! Hát igen, a C-vitamin...
Szóval. Az alapreceptet olvastad?

Kép
zölddisznó

Robcsi, én azt hittem te már rég a szülőszobán vagy :roll: Már elmúltak a fájások, szóval most várakozásban vagyok :?
coca, akkor majd megnézek egy jó kis vígjátékot :lol:
Szilcsi, minden játszik :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

Helló!

Surmi: ne b****tasd Apát! Attól csak rosszabb lesz!

Kati: jó utat!

Ceni: édes nagy baba Zalánod! Sz.történetet várjuk!

Szilcsi: dejó, hogy mocorog! (Annyira nem lettem barna, meet napallergiám lett a cicimen és a karomon, pedig kentem magam szorgalmasan,.... így nem napoztam... :roll: )

Kiscsillag: drukk!

Piskóta: morcin is édes a fiad! Katával mizu?

Boni: mikor érk.?

Jó éjt!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Zöldi! Igen alaprecept előző oldalról megvan! :wink:

Akkor most csak annyi, hogy hat az aspirin, vagy miért fogalmaztál olyan sejtelmesen a C vitaminnal együtt? :roll:

Kép
bettike
Eger

Ja, semmi sejtelmesség, csak a vitaminbuziságom lépten nyomon beigazolódik.

Szóval a tészták kinyújtod ujjnyi vastagságúra, és kb. 10*10-es kockákra vágod. Belekupacolod kedvenc gyümidet, vagy lekvárodat, esetleg tejbecokorbaforralt máktrutyit, és meggombócosítod őket. Gőzben szűrőbe meg"főzöd".
Öntetvariációk:
kedvenc pudingod hígabbra főzve (nekem a vaníliapuding mákkal ötvözve jön be)
csokiöntet
kakaós/fahéjas porcukor
...és amit még fantáziád enged
én imádom még a szederöntetet (méz + szeder összeforralva)

Kép
zölddisznó

sziasztok!

jelentem áfiéknál vagyunk, már meg is vacsiztunk.
most megyek dinnyét enni.

kati
katica30

Surmi!
Köszönöm a tippet!Megpróbálom!
Szegény kicsi Surmi! :( Reméljük tényleg kinövi! :)

Purc!
Bizony,izgalmas időszak áll elöttünk!Sokakért lehet izgulni mostanában majd! :wink:
Most jöttem rá hogy,létezik hogy nekem nem is ment el a nyákdugóm? :shock:

Áfi!
Köszönjük hogy készenlétben vagy! :D
Hogy vagy???

Zöldi!
Engem is megvicceltél a képpel!Előszőr azt hittem te vagy rajta!Aztán rájöttem hogy nem! :lol:
Mikor készülsz a következő lombikra?

Kis *!
Nagyon szorítok hogy szépen meginduljanak!!!Nehéz két hét áll elöttetek! :roll: Én azt hittem soha nem jön már el a 14.nap!

Szilcsi!
Gratula az évfordulótokhoz!!!
Nagyon szép helyeken voltatok!Édi a pocid! :D

Robcsi!
Már csak 7nap!KITARTÁS!!!
Hogy fogjátok hívni a babócát?

Snufi!
Irigy vagyok a nyaralásotokra! :oops: Szép lehetett...

Kép
Kép
ancsa81

Helló Ancsa! Mi szeptember közepétől nyomulunk megint.

Megvannak a nyaralásképek. 480 db. válogatok!

Kép
zölddisznó

480 db. kép! :shock: Az igen!Nekem 103 fér rá max!
Akkor már nemsokára sorra kerülsz!Készülsz valamivel?Vitamin meg ilyesmikre gondolok!
Sok sok képet tegyél fel!Kivagyok éhezve a természetre itt a 4fal között!

Dicsekszem én is kicsit! :oops:
Nemrég keresztanyuci lettem!
Kép
Ő az unokahugom,akit nagyon imádunk! :D :D :D

Meg a K.O-s kis mackóm! :lol:

Kép

Kép
Kép
ancsa81

Hiába várom a képeket! :( :( :(
Megyek aludni!
Szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok, szép reggelt mindenkinek!

Zöldi: fél9kor kellett telcsizni.
Nagyszerű híreket kaptam:
- 6ból mind a 6 megfogant.
Hétfőn kell menni 9re transzferre :roll:
A számfelettiekkel kapcsolatban pedig a fagyi mellett döntöttünk, de ez majd hétfőn kiderül, mert csak azokat érdemes, akik nagyon szépek és ügyesen osztódnak.

Puszi mindenkinek!

Ma még majd jövők és akkor visszaolvasok!
Most egy kicsit magunkban megünnepejük a napot :wink:

Erika

Kép
kis-csillag
Tököl

Kép

snufi

Csillag! Ezaaaaaaaaz! Nagyon szép eredmény! Hányat kértek vissza?

Kép
zölddisznó

*: hurrá!!!!!!!!! :D

snufi

Cocám!
Úgy néz ki, hogy 3 mellett döntünk, számolva azzal a lehetőséggel, hogy valamelyik nem tud ügyesen kapaszkodni.
Bár ilyen szép teljesítmény mellett, lehet meggondolandó :lol:
Mert így lehet, hogy mind3 ügyesen fog kapaszkodni :roll:

Ez most nagyon nehéz kérdés különben, mind testi mind lelki megfontolásból. 3 beültinél megvan az esélye, hogy 3as ikrek, megbarátkoznék a gondolattal, de szerintem mindannyian tudjuk, hogy mekkora áldozattal jár, s mennyi lehetséges problémával (pl. koraszülés :oops: ).
Úgyhogy még alhatunk rá kettőt, s hétfőn 9kor leadjuk válaszunkat eme nehéz kérdésre. :oops: :roll:

Snufi: köszönöm, ennyi "szenvedés" után egyre inkább úgy érzem, hogy megérte!

Pusszantás :)

Kép
kis-csillag
Tököl

Kép

Kis-Csillag:ez aztán a szuper szuper hír!!!!Gratulálok! Igazad van,aludjatok rá egyet,de csuriban kezem lábam a következő 3 hétre Nektek!
vedresandi

Kiscsillag!
Az a baj a 3-mal, hogy ha mind megtapad, akkor a redukálást fogják javasolni. Hát én azt nem élném túl! Nagyon kockázatos a 3 baba kihordása - persze nem lehetetlen. Hány éves vagy, hogy így elsőre 3-on gondolkodtok? Nem szokták ajánlani!

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Kis* gratulálok!
Mondjuk nagyon megfontolandó, hogy hányan legyenek ahogy Zöldi is írta, a redukálás borzalmas! Az én barátnémnek is 3-at ültettek be és mind a 3 megfogant, Ő kockáztatott és kihordta őket, de azt mondta még egyszer nem vállalná. 20 hétig élvezte a kórház szeretetét! Mondjuk a csajok gyönyörűek :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Ancsa! Ami késik, nem múlik! 529 kép lett. Már 3* átnéztem, redukáltam, válogattam, aztán úgy döntöttem, hogy naponként osztom meg veletek, mert annyi gyönyörűség készült, hogy nem bírom kihagyni egyiket sem. Nézzétek el nekem...szerelmes vagyok a Tátrába!!!

Indulunk a Poprádi tó felé

Kép
Kép
Poprádi tó

Kép

Furcsa kinövések a sziklán
Kép

Kép

Csorbató
Kép

Borovicskák
Kép

Kép
zölddisznó

Zöldi:nem csodálom,hogy szerelmes lettél a Tátrába,gyönyörű.Te!Olyan furcsa kinövés a Tátra egész területén van???Úton útfélen? :wink: :lol: Asszem nekünk is meg kellene látogatni :lol: 8)
vedresandi

Andi! Hajajj, de még mennyi!

...cső, hirtelen bicikliznem kell a tesókámmal. Este jövök!

Kép
zölddisznó

Szüléstörténet:

Hát elég velős volt. Olyan rövid de velős. :D

Péntek délután fél 1re volt időpontom CTG-re. Fájásokat nem mutatott egy nagy csík volt az egész…
Utána a dokim megvizsgált 2 cm volt a méhszáj, picit lefejtette a lepényt a méhszájról, iszonyat fájt, majd összecartam magam, nagyon kapaszkodtam a vizsgálószékbe, levert a víz rendesen, de úgy voltam a vele, én ezt már nem bírom szülni akarok és ha ez az ára akkor ez az ára…

Eljöttem a klinikáról még elmentem boltba, vettem egy zsugor ásványvizet hazacipeltem (najó csak a kocsiig :lol: ) meg még ezt azt, tele voltam pakkal.

3 kor kezdtem el fájogatni, de csak olyan lájtos mensiszerűen. Nem voltak elég erősek, meg rendszeresek se, de mivel Violával is dettó ez volt aztán egyszer csak pikkpakk eltűnt a méhszáj és már jött is, úgy döntöttem nem kockáztatok inkább bemegyek a klinikára… Olyan 5 óra fele bementem 3 cm volt a méhszáj. Ctg --> fájáskák, ügyeletes doki szerint még ma éjjel szülünk. Felvettek a terhespatológiára, mert a szülőszobában teltház volt.. :roll:
Kaptam egy ágyat a patológián és vártam, közbe fájogattam, de nem voltak vészesek a fájások! Megjött a Dani, dumáltunk, benyomtam egy szendvicset :lol: és vártunk…. Fél 10kor feljött az ügyeletes doki megvizsgált 4 cm volt a méhszáj. Lementünk a szülőszobára (már mindenki megszült addigra egyedül voltam, tök jó volt :D )
Előkészítettek, sétálgattam a folyosón, mivel senki sem szült rajtam kívül nyitva voltak az ajtók, az egész klinikán nem volt egy árva lélek sem, lépcsőztünk, sétáltunk Danival. Olyan 11 körül kezdtek erősödni a fájások, azok már rendes vajúdós fájások voltak. Kapaszkodtam apa nyakába, ő meg masszírozta a derekamat ami nagyon jól esett! Rákoncentráltam lélegeztem rendesen, akkor már eléggé fájtak, de állva sokkal elviselhetőbbek voltak a fájások, mint fekve vagy bárhogy… Vártuk az ügyeletes dokit hogy lejöjjön burkot repeszteni, mert fent volt a műtőbe császározott.....

Fél 1re ért le, akkor 5 cm volt a méhszáj, megrepesztette a burkot. Na akkor jött a fekete leves :shock: . Utána már nem kelhettem fel. Ctg-re voltam kapcsolva. Na aszittem ottmaradok, de Barbi (szülésznő) hozta a kéjgázt, azt szívtam mint atom :lol: :lol: :lol: És azzal egész jól elhalucináltam a fájásokat. Úgy szívtam a kéjgázt, hogy behorpadt a fejem. :lol: Ahogy a CTG-én hallottam a béjb szívhangját rendes diszkós tuctuc zenét produkáltam magamnak a kéjgáz segítségével :lol: :lol: :lol: Mondtam a dokinak, hogy doktor úr halucinálok, dizsizenét nyomatok magamban :D Aszonta, az jó, akkor jól csinálom… :lol: Közbe a szülésznő nyomatta a számba a homeós golyókat, úgy vettem észre használnak :wink:

Igazából a fájások brutálhipererősek voltak,de olyan erősek, hogy komolyan azt gondoltam hogy nem élem túl…. :shock: Pedig nem vagyok egy lagymatag jól bírom a fájdalmakat... Nem emlékszem hogy ennyire fájt volna a csajokkal, de hát hatottak is, mert fél óra alatt tágult 5 centit és tűnt el a méhszáj.... :o
A kitolás viszont elég gáz volt, mert gátvédelemmel szültünk, ami azt jelentette, hogy amikor nyomnom kellett nem nyomhattam, hanem mindig csak egy picit...és nyomás, majd gyorsan sóhajt,majd megint picit nyom megint sóhajt, de csak ilyen 1 másodperceket volt szabad nyomni, hogy nagyon lassan jöjjön ki a feje, csak amikor ott a székelési inger és a "nyomnom kell" akkor elég nehéz visszatartani és elsóhajtani az ingert..... Úgyhogy nagyon kemény volt!!!! Ezért a kitolás picit hosszabb is lett (kb 10 perccel) de megérte, mert nem kellett gátmetszést se csinálni, nem is repedtem (szuperügyes volt a Barbara :wink: ) és varrni se ugye, ami így utólag azért nagyon jó....
Az dokinak nem volt velem semmi dolga, a kitolás idejére ott állt mellettem balról és szurkolt :D Lényegében mondta a szülésznővel együtt hogy most nyom, most sóhajt, nyom, sóhajt, nyom, sóhajt, meg adta a kéjgáz maszkját a számhoz. A keze a hasamon volt, de nem nyomta, csak úgy rajta volt. A szülésznő dolgozott sokat (no meg én :D )

És végülis 1:15-kor megszületett Zalán László 3400 grammal és 51 cm-rel :D :D :D :D Rögtön a hasamra tették, nagyon kis forró volt a teste és nyüszizett, mint egy kisegér :) Megkértem a párom csináljon pár képet Róla, erre a doki kikapta a kezéből a fényképezőgépet, hogy majd ő fotóz :D Nagyon rendes volt szenzációs jófej. És tök furcsa, hogy ugye nem fogadott orvosom volt mégis maximális teljesítményt nyújtott, és ugyanúgy bánt velem, mintha az ő betege lettem volna. Tényleg le a kalappal előtte… Amikor már nem pulzált a zsinór a párom elvágta, majd elvitték tisztába tenni a gyerkőcöt. Megszületett a lepény is minden okés volt. Utána a szülésznő lemosott, a doki megnézett majd közölték, hogy se repedés, se vágás, nem kell gátat varrni :D Na ilyen se történt még velem :D Úgyhogy rögtön felkelhettem, átsétáltam a megfigyelőbe. Odaadták a kezembe a már tisztára mosott bepólyázott babát és ismerkedtünk... Nézett a nagy szemeivel, hogy most vajon hol van. Próbáltunk szopizni is, de nem különösebben izgatta a dolog :) , főleg pihengettünk mert iszonyat ki voltam nyúvadva, ő meg nézgelődött aztán bealudt :lol:
Viszont az utófájások (méhösszehúzódás) nagyon brutálisak voltak így a harmadik baba után :shock: . Tudtam, hogy jobban fog fájni, mondták, de hogy ennyire azt nem gondoltam volna. :x Vasárnap-hétfőn egész éjjel görcsöltem (ment vissza a méhem) nem aludtam semmit, úgy fájt hogy az ágyba kapaszkodtam és rendesen szuszogtam mintha vajudnék...... :shock:

Mindent összevetve szuper volt a szülés!! És mázlim volt, hogy pont egy szuper ügyeletes doki volt, így a sajátom helyettesét nem is hívtam be, és a szülésznőm a Barbi megint ügyeletes volt :D Eddig mindhárom gyerekem akkor született, amikor ő ügyeletes volt. Jól időzítettek a kölkök :lol:
Hát nagyjából ennyi :)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Zöldi, Klarissza: nem tudom még magam sem, hogy mitévők legyünk :oops: 3 vagy 2, tul.képpen a max. az a 3, amit visszaültetnek, de egyik kolléganőmnek is 3 beültetés volt és 2 megtapadt rendesen :oops: :wink:
Amúgy 26 éves vagyok, tehát időm még van, viszont eléggé elgondolkodtam így azon, hogy sem spontán, sem inszemmel nem történt meg, lombikban pedig az összes megfogant :roll:

Nagyon nehéz a kérdés, és ennek megválaszolásán bizony most rengeteg minden múlik, fájdalmat és csalódottságot nem akarok magamnak azzal, hogy ha 2-t ültetnek be és egy sem tapad meg, de azzal sem, hogyha 3at ültetnek be és 3 tapad meg.
Nem tudom :cry: :cry:
A redukálás lehetőségéről én is hallottam, de szerintem megszakadna a szívem, nemcsak akkor, hanem miután megszületik/megszületnek, mert hogy volt még egy tesócska is korábban.
Bizony, most komoly lelki dilemmában vagyok :cry:

Enikő: köszönjük, hogy megosztottad velünk eme csodálatos történetet! Párommal együtt olvastuk végig, és még ő is mosolygott, főleg a kéjgázas jeleneteken :wink:
Nagyon ügyike voltál, hogy gátvédelemmel sikerült :wink:
További sok-sok boldogságot kívánok Mindannyiótoknak.

Kép
kis-csillag
Tököl

Sziasztok,

Még egyben :lol:

Csillag, gratula az ügyes petékhez, nagyon tudják a dolgukat. Akárhogyis döntötök az lesz nektek a szuper, hidd el.

Coca, azta mindenségit hát ez csodaszép volt. Na ide nekünk is menni kell majd midneképpen.

Ceni, köszi a történetet :lol: Bár nem tudom sírjak-e vagy nevessek. Ugyanis be vagyok szarva rendesen :roll: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Purc, a nyákdugó akár szülés előtt 2-3 héttel is távozhat és valahol azt olvastam, ha nem jön ki az egész, akkor újra is tud képződni, bár ez lehet, hogy marhaság.

Kiscsillag, drukkolok neked a hétfőhöz :wink: (én a 3 mellett döntenék)

Ceni, örülök, hogy szép emlék maradt a kisfiad születése és hogy sikerült kifognod egy rendes dokit is.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, igen tudom, hogy hetekkel hamarabb eltávozhat, már 3 hete nincs is a fiatalúrnak, mert itt max 1 hetet húzhatok rá, és indítanak akármi van. Legalábbis eddig ezt mondta dokinéni. Aztán majd meglátjuk. Bízok benne, hogy nem lesz az 3 hét. :roll:

Purc

Kép

Kép
purc

Megjöttem. Bicikliztem. Látszik? :lol:
Kép

Kép
zölddisznó

Hát Enikő, nagyon ügyes voltál! Le a kalappal! Köszönjük a sztoryt.

Hinnye Purc! Te meg lazsáltál, amíg nem voltam?

Hmmmm Kiscsillag. 26 évesen én mindenképpen csak 2-t kérnék. A Kaális eredmények alapján 35 éves kor alatt 42.2 % az esélyed, hogy sikerül az eksön. Persze szerintem ez a nem kicsi döntés attól is függ, hogy hány embrió osztódik szépen, és hány esélyes lefagyasztásra. Most irigyellek is, meg nem is. :lol: :wink:
Viszont rettenetesen szurkolok!

Robcsi! Egy utolsó pocakfotó?

Kép
zölddisznó

Coca szép a combi, nekem is mindig csíkos volt, a strandon jól mutattam :lol: Persze a karom detto :lol:
Hát látod lazsálok, bár nem rajtam múlik. Azért most gyors főzök, meg takarítok egy kicsit :wink:

Purc

Kép

Kép
purc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?