Jó estét Mindenkinek !
Evu : Remélem azért nem vagy nagyon elkeseredve a reflux miatt, és ha elkezdesz rendszeresen gyógyszert szedni javul a helyzet .
Amit Masi írt az tényleg nagyon jó , illetve még a Talcid ilyen ami ugyan annyiba kerül ,mint a Rennie ami egy nagy "zar a gyógyszerészem szerint is . Mind recept nlélkül kaphatóak.
Masi : Nagyon jók a fotók , így hogy már találkoztunk az első két képen szerintem nagyon hasonlít Rád !
Egyáltalán nem sok ez a kép , ilyen csodával nehéz betellni !
Adri : Érdekes ez a füldugulásos dolog, néha tényleg úgy érzem, hogy süket vagyok

.
Pénteken voltam az új dokimnál, biztos hülyének nézett, mert minden mondata után vissza kérdeztem .
Anyukád tényleg nagyon aranyos, anyóson meg ne mérgelődj , nem őt kell csípni, hanem a fiát .
Gabi : Remélem már jobban van a hasad !!!!
Párom meg is jegyezte ,mikor mutattam neki a kezemet, hogy még jó ,hogy nem a pocakot égettem meg. Brrrr, nem lehetett kellemes

Vigyázz magadra !
Klári : Gratulálok a 28. héthez !
Kár ,hogy nem leszel ott a találkozón, de megértem a szitut és én sem vállalkoznék hosszabb utazásra , pláne vonaton zötyögni
Majd tavasszal jöttök babástul
Erika : Én nem ragaszkodom péntekhez , ahogy a többieknek jó úgy intézem a dolgaimat. Remélem sikerül valamit kiokoskodni, ha már itt leszel Bp-en.
Büngyi : Hogy sikerült a buli ?
Missi : remélem neked nincs anyós- fóbiád és jól telik majd a hétvége
Cuki : Merre vagy ?
Mindenkinek jó pihit, megyek Jóbarátokat nézni, mert Apa már türelmetlen !