Sziasztok,
Ma a tali után volt kórház járatunk is, Chestiékkel és Lukréciával voltunk Krisztinél is, és Lexinél is.
Kriszti hírek: infúziót kap, naponta többször is, több helyen van folyadék a pocijában. Véleményem szerint ebből leszívás lesz.
Lexi hírek: engedélyt kaptam, hogy megírjam, hogy mi a helyzet velük. Sajnos, amikor bement magzatvíz vizsgálatra, kiderült, hogy nincs magzatvize, és a kislánya sem mozgott… Már az orvosok azon tanakodtak, hogy császár legyen, vagy simán meg kell szülnie, amikor mondta Lexi, hogy hát ez már a 3. beültije volt. Erre a dokik persze ledöbbentek, és elkezdték adni neki a szteroidos infúziókat, hogy esélyt adjanak nekik. Jelenleg mozog a gyerkőc, és csütörtökig kell elfogadható mennyiségű magzatvíznek termelődnie, különben…

Szóval megadrukkokat kell küldeni, mert nincsenek túl jól most. Lexi eléggé el van keseredve, teljesen megértem… Nagyon bízom benne, hogy minden jóra fordul, és már nem lesz semmi baj. Ha minden jól megy, és lesz magzatvíz, akkor úgy néz ki, hogy egészen a szülésig bent kell maradnia – de szerintem ezt nagyon szívesen vállalná. Megígértem, hogy minden héten bemegyek hozzá, csak maradjon jó sokáig
Taliról: töltöm fel a képeket, a saját honlapomra. Mivel – gondolom – nem mindenki szeretné, ha ország-világ látná, így azoknak, akik ott voltak, elküldöm majd privibe a linket. Aki nem volt ott, és szeretné megnézni, privibe írjon, és elküldöm. Szerintem így lesz a legjobb.
Aki szeretné, hogy ne legyen rajta (nem ajánlom

), légyszi SOS írja meg priviben, mert akkor kiveszem – persze utólag is. De ezzel a linkes módszerrel szerintem nyugodtan vállalhatja önmagát, hiszen csak „mi” láthatjuk egymást.
Puszi!