Emilynia! Én mindig abból indulok ki, miben megyek én. Nem adok rá eggyel többet, de igyekszem
kicsit melegebben öltöztetni, mint magamat (pl. ha nincs melegem a rövid ujjúban, sőt!, akkor rá hosszú ujjú bodyt adok, stb). A babakocsiban lakik egy vékony ing, és egy nyári sapek (póló anyagból van), egy vékonyka takaró, ha fúj a szél, ezeket ráadom, meg viszek forralt vizet is kicsi cumisüvegben, aminek a kupakja egy pohár, ezzel tudom húzni az időt, ha már sírdogálni akar. Ezenkívül én vinnék a helyedben pelenkázó szettet (pelenkázó alátét, törlő, krém, pelenka). Aztán egy textilpelenkát büfi törlésre, magadnak vizet, és a gyerek TAJ kártyáját, meg kiskönyvét, ha már megvannak. Ez soknak hangzik, de egy közepes méretű női táskába elférnek!!!! Ja, meg játszócumi, ha használtok. Én váltóruhát nem viszek, ha 1-1,5 órán belül hazajövünk. És pelust is csak azért vinnék erre az útra, mert a doki látni akarja meztelenül, és a mi dokink finnyás a babakakira.
Emi25! Ezt beküldhetnéd a P.C.-nak, felér egy óriásplakáttal!!!!
Zsuzsi! Mennyi haja van

Figyelj nyugodtan magatokra, megvárunk!
Manó! Elmentél a tengerhez?
Az összepisilt ruhák esetén próbáljátok ki az eggyel nagyobb méretű pelust! Nekünk régebben (3 hete, newbornról minire), és most is (miniről midire) csak akkor van, amikor már határesetes a méret. Csakhát kaptunk ingyen egy-egy csomagot, így marad a mosás
Lányok, ezt most nyugodtan vehetitek fenyegetésnek: Ádám az első 2-3 hétben 3 óránként jelentkezett, majd leszokott róla, és átállt a másfélórás becsekkolásokra, ebből lett az éjszakai 2*3-as alvás, abból meg 5-6 + 2-3. De nappalra maradt a 1,5 órázás, amiből igen sok a nézelődés! Szóval, sztem készüljetek fel, hogy elképzelhető változás!!! Bocs a károgásért, de ha tudtam volna, akkor feltöltöm a mélyhűtőt, elintézem az adókártyát, stb., amíg van nappal pár szabad órám. Mostanában semmit nem tudok csinálni, amihez Ádámnak csöndben / egyedül kéne lennie! Gondolom, el fog múlni, de jelenleg ez van! Istenien főzök, teregetek, netezek fél kézzel
Pl. ma éjjel 6,5 óra alvás után felébresztettem, mert még soha nem aludt ennyit, és féltem, hogy baja lesz. Ma már nem fogom, megnézem, mennyit bír. De ezt csak azért mondom, mert én ebből látom, hogy még alakítja a napját, így én nem akarok beleszólni. Egyelőre nem értem, mit akar. (mert én meg abban hiszek, hogy az ösztönei szépen kialakítják majd a szükségleteit, és én majd ahhoz alkalmazkodom, addig tűrök).
És nekünk nagyon bejön a hasfájós-tartás: egyik karomon, hassal lefelé, feje a könyököm felé néz. Imád így lenni. Nem fáj a hasa (vagy ügyesen titkolja?

), csak jól tud így nézelődni, és nem fáj a háta, ami ülő tartásban sztem egy idő után elképzelhető.
Tapasztalt mamik, van
babakocsi szerelő infótok? Kicsit nagy lendülettel csuktuk össze a kölcsön terepjárót...
Blur, Rózsa erősen körözve!!!! Nincs meg valakinek az elérhetőségük????