Mégegyszer köszönjük a köszöntéseket!
Akik nem viccből kérdezték
Ria,
én kérdeztem a hozzátápit, és köszi. Ha nekem valami oknál fogva új szülésznőt kéne választanom, engem nem lehetne lebeszélni
Bigsis,
Nézd a jó oldalát, az ABF-be (anoním babanet függők) legalább mindig találkozhatnánk
Tali,
majdnem jó lett, apa pont szabin lesz, de sajnos a szabi oka, pont annak az autónak a szervízbe vitele, aminek a szállításunkat kellett volna megoldania
Pann,
Milyen volt az esküvő?
Róki,
Mindenképp 30 alatt. Szilvi tekintete mindent elárul.
Ágiboldi,
Nálunk is anya-hétvége volt, úgyhogy aludhattam volna reggelenként, ha tudtam volna (azért forgolódni is jó volt).
Többször emlegetett öcsém, már születésétől kezde olyan volt amilyen, és olyan is maradt
Lora,
ágyról leesés és társai, ezeknek meg kell történnie (na persze, csak ha nem súlyos a sérülés), de tényleg jobb, ha nem nálunk.
Timo,
Az első ilyen fejős elmenetel után lett az első mellgyulladásom, azóta csak olyan programokon veszek részt, ami befér két szopi közé, vagy Sebi is jöhet. Nekem a HP ilyen program. A Karib3 is befért, pedig az is majd 3 órás. Na persze nem lebeszélni akarlak (neked a mellgyulladásról magyarázni = a halat úszni tanítani
Tegnap megtörtem és vettem nagyobb cumit (eddig az avent 0-3-ig), most MAM 5-20. Pont azért, mert már nem volt hajlandó használni, csak rágcsálta, viszont az elalvás még mindig macerás.
Sebi is már hónapok óta nyomja a felüléseket (ezt hívtam evolúciós zsákutcának), szerintem semmi baja nem lesz tőle, bár tényleg hátborzongató, időnként az ágyfölötti forgóval húzza fel magát, mint a nagybetegek a kórháziágyon.
Bozotka,
az úszásról mesélj még!
Móni,
üdv itt! Jöhetnek a tapasztalatok!

óriási koncentrálás a pelenkázón előszőr hason