Még néhány megjegyzés
Adri/Masi
Nagyon szép a babakocsi, nekem is ez a fajta tetszett meg, csak kaptunk hordozót, így már elég lesz nekünk a kétfunkciós, de abból is a Pierre Cardin-nel szemezgettek, mert még ezt tudnám egész jól emelgetni....
Nagyon szépek a pocis képeitek!Lili baba szép hajasbaba!Én az RS-ből rendelem meg a Viktor kombiágyat és egy kisebb szekrényt, én is végignéztem, de nem volt olcsóbb sehol sem, remélem, hogy szép lesz a végeredmény nálatok!
Ágica
Örülök, hogy jól telt a nyaralásotok! Szegeden én is szerettem vásárolgatni! Meg tudlak érteni!
Missi
Nagyon szép lett a babaszoba, jó, hogy Te már ott tartasz, hogy berakosgatod a dolgokat a szekrénybe! Szerintem nagyon helyes kismamama vagy, szép hosszú a törzsed és nem látszanak a kilók!
Coelhot én is nagyon szeretem, az említett könyvek a kedvenceim és én is most vettem meg a legújabb könyvét, de még nem volt időm elkezdeni!
Ági29
Örülök, hogy jelentkeztél és London miatt nagyon irigyellek! Annyira mennék én is!
Sheepy
Nagyon helyes pocid van, ne aggódj Dani baba súlya miatt, stramm kisfiú lesz! Még én sem vettem meg nagyon sok dolgot, ez engem is aggaszt olykor!
Büngyi
Nagyon szép lett a lakásotok! Heléna élvezni fogja majd!Én is 93 cm-es haskörfogatnál tartok- de Te előrébb vagy!
Gabi
Remélem hamarosan gyógyul az égési sebed, engem a kávéfőző kapott el hátulról, még megvannak a nyomai!
Gerika
Ha jössz csütörtökön, majd érdekel, hogyan tetszett a tanfolyam!
Cuki
Az a lábfájásos nyavalya engem is elkap ám, alig tudok lépni! A jógatanár megnyugtatott, hogy csak ideget nyom a baba vagy a medencecsontok tágulása sugárzik így le a lábba, de olyankor én is csillagokat látok! (Nekem is társul hozzá hasfájás is) Ajánlják a jógát (amit én elég rendszeresen csinálok, ennek ellenére előjön) és a masszást. A nyaralás alatt voltam is, a masször szerint nem a lábaimmal van a baj, inkább a keresztcsontnál érezte a gondot.
Evu
Általában a magánorvos vizsgálatának díjaX10 az, amit adni szoktak abban az esetben, ha nem mondja meg a doki tarifát (szerencsére az enyém nem emlegette). Szülésznőnek 20-30 ezer között.
Írtad a hajadonsági nyilatkozatot- én aug. végén jelentem át az állandó lakcímemet Bp-re és rögtön utána csináltatnánk meg az apaságit (hogy ne kelljen kétszer menni)- de azt a papírt akkor még gyorsan ki kell kérjem? Vajon az új állandó lakcímem szerinti hivatal tudni fogja, hogy hajadon vagyok? Bonyolult nagyon!
Bogyo
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni, jó balcsizást!
Klára
Majd babával, nagylánnyal egyszer biztos összejön a találka! Énis sokáig nehezen igazodtam el Bp-n, vidéki vagyok én is!
Csim, Vicsok, Kalloni-Üdv Nektek is!