Szép estét Nektek!
Nos, azt mondták, hogy még mindig nagy a petefészkem, petefészkeim, és van még víz a méh mögött, de szerencsére nem előtte, így nem olyan veszélyes, és mivel nem fulladok, így hazajöhettem.De ha fulladás, nehézlégzés lenne, azonnal mennem kell.
Őszintén megmondom, olyan érzésem van, mintha megjönne, és szúr a bal oldalon lent....
De gondolom, h nem lehet baj, hisz hazaengedtek.Bár már reggel át akarták húzni az ágyam, mert nagyon sok a beteg szegényeknek(nőgyogyin), és már volt olyan akit hazaküldtek, mert nincs ágy....

Hasam viszont már nem annyira nagy...Kezdek hasonlítani a régi önmagamhoz!:)
Más egyéb panaszom nincs, eléggé elfáradtam a jó kis szobatársamtól, akinek sikerült 6 óra alatt kikészítenie....

De Zsebi érti miért is mondom, ő látta!
Nagyon köszönöm mindenkinek mégegyszer a drukkokat,aranyosak vagytok nagyon!!!!!!
Sikerült visszaolvasni, jó sokat termeltetek!!!!
Zsókuci!
Igaz én láttam a képeket, de elkérhetem én is?????
Chesti, Niki, Lukrécia, Zsókuci!
Nagyon köszönöm, hoyg eljöttetek!!!!Nagyon örültem, hoyg Lukinénit megismertem!

Köszönöm a törölközőt, azon gondolkoztam , belehímeztetem a dátumot, és a babanet felíratot, és mindig eszembe juttok!!!Nagyon köszönöm!!!!!!
Taptau, és Máté, és Jocó!
Nektek is köszönöm, hogy meglátogattatok!!!!!Nagyon édes huncut Máté!!!!!Zabálnivaló!
És köszönöm mindenkinek az sms-t...Igazán jólesett ennyi törödés.Ezért gyógyultam meg ilyen hamar(na jó, még nem teljesen....)
Puszi nektek!