A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Szivvi!
Mi is azt a tápit esszük!
Én megkóstoltam nem olyan vészes, de a tejcsi finibb.
De azért Bogi szivesen nyakalja a tápit is, Bár neki mindegy, csak a pocak teljen vele, és ne infacol legyen...

Csajok!
Most panaszkodni fogok, kész vok totál...
Anyósék jöttek, Bogi természetesen miért ne, felébredt mire beengedtem őket, anyós rohan be hozzá, kapja fel.se kézmosás se pelus a vállra.
Na, mondanom sem kell totál agyvérzést kaptam és kiosztottam...
Erre ő, hogy nehogymár ez olyan nagy probléma legyen, akkor a macskát is pateroljam el itthonról.
Hát a macska még a közelében sem jár, mióta megszültem Bogit jó ha háromszor simiztem a cicut, szal erről ennyit.
Na, persze mondanom sem kell, lehet tirpák vok, de a cicut jobban szeretem mint anyóst... :oops:
Szal kész vok.
Szerintetek ez olyan érthetetlen, mielőtt hozzányul a gyerekhez előtte kézmosás?
Bejön a szutykos utcárol a szutykos kezével ami tele van mindenféle bacival, és fogja a gyereket.
Jelzem miután elmetek, átöltöztettem Bogit, meg jól áttörölgettem nedves törlökendővel, mert fürcsizni most nem birunk, mert ahhoz hideg van.
Tudom én is hülye vok, mert már lassan beteges ez a kézmosásom, egyébként is nagyon gyakran mostam kezetm aztán mikor terhes lettem mániákus kézmosó lettem, amióta meg Bogi van, azóta szinte beteges ez a kézmosás, de ez van.
Igaz már a sok kézmosástól úgy kiszáradt a kezem, hogy kirepedt, de vettem Neutrogena kézkrémet, az már szépen hozza rendbe, de egyszerüen nem birom magam leállítani a kézmosásról, illetve az örökös kézmosásról...

Tényleg ti hogy álltok az ilyen dolgokkal?
Csak én lennék ilyen hülye?
Bár a Robi is dettó, szal két hülye egy pár.
Most röhögni fogtok, de mikor megfogok valamit, akkor muszály kezet mosnom ha bemegyek a Bogihoz, mert látom a mikroszkópikus bacilusgolyócskákat :oops: :lol: :lol: :lol: a kezemen ahogyan rátapadnak a bgira és bekerül a szervezetébe...
A Robi erre azt mondta, hogy túl sok helyszinelőket meg ilyeneket néztem és hülye vok, nehogy már azt képzeljem, hogy a sima folyékony szappan leviszi a bacilusgolyócskáimat...
Hülye vok, és kész...
Bocsika hogy hosszú voltam, de úgy felmérgeltem magam, már a sírás küszöbén voltam, hogy miért olyan nehéz ezt felfogni, hogy mosson kezet, meg tegyen pelenkát a vállára, hogy ne a szutykos ruháját nyalogassa a Bogi...
Vendég

Szivvikém, a szívtelen anya, mégis vakuzott... bocsi, ha kicsit sok... Kép Kép

Kép

Andrea
Kép
kindernay

Hencsi dehogy vagy tirpák! én is rászólok ha valaki nem mos előtte kezet! :wink:

Kati, akkor terveink ugrottak, mi meg edzésre szerettük volna elkísérni apucit :( de brutál mód esik, nem is csak csöpög!
Veszprémbe már nem is jöttök ugye?

Andi, te a sebednél is vérzel? nekem semmi nem jön belőle, semmi folyékony dolog, olyan szép, védőnéni ezt is megnézte, én is ma vizslattam és semmi nem látszik, csak egy nagyon vékony csík seb ami potyog le néhol!

mensis vérzés nálam is van még, de kevéske, 6. hétig normális, de remélem addig nem akarja húzni, mert ez a 2 hét is elég! most bepótoljuk a terhesség alatti kimaradást egyszerre! :(

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Köszi az iwiw jelöléseket, meg a visszajelöléseket!
Tök jó, így már látom hogy kikkel dumcsizok.

Csajok én néha azon agyalok, hogy majd ha már nagyok lesznek a gyereink akkor is itt fogunk dumcsizni, és megbeszélni a dolgukat?
Mondjuk mikor már az esküvőjük lesz... :lol: :lol: :lol:
De ez tök jó, együtt neveljük gyereinket...
De durva, virtuális gyereknevelés... :lol:
Na, jol van zsibbadok picit Bogi mellett, már nagyon kész vok, majd fárasztom Robit ha hazaért, bár neki is elég gáz napja van, az előbb 20percig káromkodott a telefonba, hogy milyen szutyi napja van...

Jók legyetek...
Azért én sem vok semmi, ahelyett hogy írnám már a szüléstörténetem, itt nyavalygok.
Na, de az is elkészül egyszer ám, talán Bogi esküvőjére... :lol: :lol: :shock:
Vendég

Hencsi
Nekünk vmi spec fertőtlenítő kézmosónk van!! Kutya és wc után azzal mosok kezet. Ne mérgelődj!!

KépKép

KépKép
szivvi

Kata: nekem a gyerekorvos mondta, hogy szedjem e bellis perenis ch 30 nevezetű homeós szert a csaszi után 3. golyó 3 napig, aztán2 hét múlva ism. Engem nagyon helyrehozott...
már alig vérzem, előtte meg... horrora akadva...

Hencsi én teljesen megértelek, vettem is a gyógyitárban foly. fertőtlenítős szappant, és megmondtam h kötelező!!! mondjuk mióta anya vagyok anyós fél tőlem.. biztos kurva jóvagyok és még őt is lepipálpom! :lol:
Szuóval fel a fejjel és nyugodtan mondd nmeg neki, a te gyereked,a te élted, a te elveid, igenis tartsa be!

Andrea
Kép
kindernay

Andi! èdes!!!! Sztem észre sem vette a vakut, úgy alszik.

Kézmosás! Persze, fontos, de nem állandóan...kell egy kis baci a gyereknek is. Edzöödnie kell :D
De, ha valaki jön az atcáról, az a minimum, hogy megmossa a kezét. Miért olyan nehéz ezt megérteni egyeseknek? :twisted:

Emi! Elvileg nem megyünk az idén, de ha nagy honvágyam lesz, még mehetünk :wink: Legkésööb tavasszal megyünk megint. Akkor tervezük, hogy megpróbálkozunk egy újabb babóval is, mivel Tapolcán még van 2 embrió lefagyasztva. De ezt még meg kell beszéljem velük.
Már beszéltünk velük telefonon és nagyon örültek Egonnak. Egy csomó mindent kérdeztek róla és kértek képet. :D
molkata

milyen kkis szőkeség! nagyon édes! :D

lynia-

Andi! Kösz! Utánnanézek. Nekem nem vésezs, csak néha és csak kicsit...de már unom...
molkata

Jajj Andi, most csak miattam???
Ez a gyerik nem is Dömper! Viszont nagyon szép formás!!! Nagyon aranyos! Az a kis félmosoly a szájszegletében...

Hencsi
Sztem jó lenne! Még mikor pocisok voltunk, írta vki, hogy majd ha meglesz a béb nem írkálunk...De nekem csak ti vagytok, ha idióta anyának érzem magam! Mindig kapok ötleteket, meg jól lenyugtattok!

KépKép

KépKép
szivvi

Jaj köszi hogy mellém álltok, legalább ti megértitek!
Persze Robi is meg anyukám is, de anyós...
Hülye és kész, szellemifogyatékos...
Azt sem tudom hogyan vigyázzak rá, ő meg szarik rá...
Hát mégegyszer nem fog előfordulni arról kezeskedem...
Ha meg (ja mert azzzal jön, hogy nem kell búrában nevelni a gyereket) búrában akarom nevelni akkor abban fogom nevelni, az én gyerekem, azt hiszem, én hordtam a pocakomban 9hónapig, és én szültem meg keservesen, szal kusss.

Szivvi!
Mi si eddig valami olyannal mostunk kezet, a miénk az ultra folyékony fertőtlenítős kézmosó, totál szétvágta a kezem, de akkor is százszor mostam vele kezet egy nap!

Andi!
Az milyen folyékony szappan?
Holnap hozatok is a Robival.
Nem szárítja nagyon ki a kezed?
Bár nekem az sem akadály, de ez az ultra nagyon szétmarta már, már ahol kirepedt, vérzik, meg nagyon fáj.
Vendég

Emi nekem mondta a doki, hogy ha kiszedi a varratokat, akkor mivel zsírszövetet :shock: is vágtak akkor ne lepődjek meg, de folyni fog a sebből a zsír, meg a trutyi...tisztul vagy mifene. Szóval én örülök neki. A zsírom önmagától távozik, még leszívásra sem kell mennem! Csak egy-két gyerek és ismét karcsú leszek! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Nem tudom látjátok-e, milyen régóta itt irogatok :wink: Bébem azóta is alszik a terszon a bébkocsiban! Pedig folyamatosan dörög az ég..
Andi
Én is zsíros vagyok, de nekem nem folyt! Monnyuk nekem azok a zsírok már bebetonozódtak oda 8)

KépKép

KépKép
szivvi

Képzeljétek!Mint már említettem múlt héten kezdtem gyermekem átneveléséhez a Suttogó szerint.Ma az 5.napon a babakocsiból egyáltalán nem kellett kivenni séta közben sőt elaludt benne igaz fél óra után.És most vagyis 2-kor leraktam az én kis drágámat alukálni és kijöttem a szobájából,persze halgatóztam,volt puki,tüsszentés egy kis nyöszörgés 2O perc után tök csönd mondom ránézek már,hát az én kisfiam nagyban durmol.Úgy örülök!Remélem ez nem véletlen.
Pár napja úgy vettem észre,hogy kialakított magának napirendet,és ha ettől eltér akkor én ébresztem.Így már 4.napja ugyanakkor eszik,alszik,fürdik.
pillangó7

Jaj Andi, nagyon édike, és ez a halvány mosoly, olyan kis elégedett!

Szivvi!
Szerintem is, itt mindenki tök ari, és itt kipanaszolhatja magát az ember mindenki megérti, és segítünk egymásnak már amennyire tudunk.
Szerintem is tök jó ez a topik.

Csajok, akkor legalább odáig jussunk el itt együtt, hogy a gyerekeink esküvői képeiket mutogatjuk egymásnak, márha lesz olyan, mert nálunk is csak polgári volt, de szép volt, nem bántam meg.

Nálunk viszont nem lesz keresztelő, Robikám nem akarja, nekem meg tök mindegy, azt monja, ne mi döntsük már el, hogy milyen vallású akar lenni.
Szerintem meg tök mindegy, mert ha nagy lesz akkor is változtathat rajta, szerintem.
Na de nem igazán érdekel, megleszünk nélküle is.
Vendég

Szivvi!
Nincs itt semmi problem, az is lehet ám, hogy nem éhes volt, csak nyűgös.
Én Bogim is szokott nyűgis lenni, van mikor délután 5kor lekezdi, nyafogva szopizik, a tápi sem kell, aztán jön a csupaszkodás, imádja, akkor hangosan gügyörészik, vagy legalábbis hangokat ad ki, utána fürcsi, az még jobb, aztán az öltözés, már necces, miután felvettük a rugit is, utána nyafi tovább este 10-11-ig, szal van ilyen nap is, akkor semmi nem jó, csak max pár percig.
Vendég

Huhh, leszakadt az ég! Aztaaa milyen eső!
Szomszédasszonyt hívtam hogy hagyott-e nyitva ablakot? Naná hogy hagyott. Mivel van kulcsom, kért menjek át. Mentem. Ajtó behúz. De... Az én kulcsom belül maradt. Az ütő megállt bennem, mert Tömzsike bent maradt békésen hunyik. Egyedül. :shock: :shock: :shock: :shock: Aztán baromi nagy mák hogy valamikor adtam én is a szomszédba kulcsot, csak nem kértem vissza. (mostmár nem is teszem!!!) Ott figyelt a kulcsos szekrényen, igy haza tudtam jönni. :)
Vendég

aztán majd kell ám egy igazi nagy topiktali!!!!!!!!!!!!

Hencsi, keresztelő nálunk sem lesz szerintm, ugynaz van, mint nálatok! dettóóóóó!!! igaz ha a saját elég problémás anyámat veszem, jobb iS!

JAAA és a régi fülbevaló téma! anyós áthozta, hááát necces, de nagyon erőltette már a kórházban is, én nagyon szeretnék neki, de olyat amit én választok!

lynia-

Emi!
Na, anyós kicsit be is sértődött ám a fülbevalón, de akkor sem raktam be neki, így ide sem adta.
Szarom le, akkor sem fogom belerakni neki azt a bénát...

Bogi most ilyen komolyan horpaszt.

Kép

Ja, és a jobb oldalán...
Ilyenkor meg tudnám zabálni, annyira cuckik hogy ilyen békésen tudnak aludni.
Vendég

Na, Anne, ideért a dörgés.
Én kikapcs, félek a villámtol, remélem Robi siet haza...

Pussz Néktek!
Vendég

Én vagyok az igazi szívtelen Anya!!! Nem mosok kezet, sem cicit, és pár órás kora óta vakuzom a gyereket. Én csak akkor mosom meg a kezemet, amikor láthatóan, vagy érezhetően koszos. Amikor egyébként is megmosnám, nem csak a gyereke miatt.
Én baci-párti vagyok. Kell a sok baci, és főként az enyémek, mert attól védem meg a tejemmel, viszont alakul az immunrendszere ezzel is.
De teljesen tiszteletben tartom, ha vki meg kezet szeret mosni. A vendégek esetén pedig örülök is, ha kezet mosnak. De külön nem kérem, mert nem jut eszembe.
Azonban egyetlen ellenvetést hadd tegyek, csatlakozva Katihoz. Az immunrendszernek kell a kihívás, mert attól alakul ki, erősödik. Ugyanúgy, mint a babák. Hasra kell rakni akkor is, ha nem szereti, hogy emelgesse szépen a fejét. Az immunrendszer dolgozni szeret. Ha nem dolgozhat eleget, keres magának más kihívásokat: allergia, autoimmunbetegségek stb.
A saját gyerekdokim mondta: évi egy kiló koszt meg kell enni :D

Fröcskölő tej. Nekem mindig olyan, és még mindig folyamatosan folyik a tejem a nem szívott ciciből, meg ha napközben 1,5 óránál tovább nem kér enni. Egyszer éjjel arra ébredtem, hogy háton fekszem, és folyik a nyakamba a tej... (kicsi cici, fekve „feláll”). Már mindenem tejes, a telefonom, a billentyűzet, a dohányzóasztal. És tegnap páromat is lelőttem, amikor jött nekünk puszit adni. Gyerekről is állandóan folyik a tej. Nekem ez teccik!!!

Andi! A szőke herceg? Csudiszép fiúcska!!!

Emi! Fülbevalóra mond azt, hogy csak azt engedik betenni, amit ők adnak ;) Vagy, hogy beraktad, de allergiás lett rá a kis füle...
Vendég

nemááááá :D :D :D :D

kizárom magam, lelövöm apát...hagyjátok abba! rázkódom a röhögéstől, gyerek a karomba, örülök, hogy elaludt! :D :D :D

sajna arany, azt csak bírná...na majd megoldjuk vhogy 8)

nekem csak a jobb oldali ereszt, de az úgy, hogy fél pólóm el szokott ázni! meg csöpögök fürcsi közben

lynia-

Hencsiiiiiiiii!!
Jókat nevetek rajtad, ahogy írsz mindenféléről..
Nos. Kézmosás, persze ha jön valaki hozzánk kintről akkor igenis mosson kezet, eddig mondjuk mindenkinek eszébe jutott, szal nem kellett szólnom.
Én wc-zés, stb után kezet mosok de nem folyamatosan..szal nem mániákusan, cicimet nem törlöm le..párszor volt talán mert ráragadt kicsit a betét.

Kinderke!
Nagyon édes Botond, a csapos kép is jóóóóóóóóóóóóóó..Kinderkém hálós bugyi még jól jöhet, nekem van még egy, eltettem szadómazó napokra Kép nem ám!!

Na megyek mert felébredt a kisfiam..sálálá

Nemtom mi történt de ma nagyon-nagyon jó napunk van..
Evés-játék-alvás..pici nyügike..annyi meg kell.
Jó lenne lemenni de esik a esssső
Aludtam 1.5 órát, klassz.

Na Ati hozott nekem palacsintát..öhöm-öhöm
torolve_20131003125716

Na jól elkiabáltam.Felébredt.

Mecsek teát én nem adok mert mindíg megposhadt ebben a melegben.

A porszívózásról én is hallottam,hogy elalszik a béb.Pont ma mondta a szomszédasszony.és a zuhanyozás is jó,ha odateszed a közelbe a babát.

A tejemet kéne felturbózni.Ma kezdtem el teát ha nem hoz eredményt veszem a kapszulát.Az urnica vagy mi nem használt.
pillangó7

há csajok, csak azért nem rötyögtem hangosan az irományaitoktól, nehogy felébresszem az alvó oroszlánt (na jó, a rákot :wink: )

Kézmosás nálunk mintha Boriékról másoltuk volna (vagy ők a nagyobb lurkóimról?)

Andi - tünemény a kis szőke herceged. Vagy a szőke angol lord :wink:

Ne már aszongyátok zutyog az eső. Akkor Dikóéknál hunnan vót nap? Most onnan kéretem ide az időjárást.

Gurgi - jesz, palacsinta. Jöhet, most épp nem esik, uhhó még a manzárdablakot is bírom nyitni.

Annee - há asszem a levegő tök megállt volna bennem. S mi lett volna, ha nincs kulcs a szomszédban? Ezért nem szeressem én az ilyen zárakat, ami kívül bír hagyni, nagyszüleimnél volt anno ilyen Nagyváradon. Meg a szomszéd csajszi is töltött nálunk így fél napot.

Az előbb Grétacim óramű pontossággal betartotta a másfél órás kajolást. Pedig a tesók csak usziban voltak, ő már ráérzett, hogy miénk a világ, mert onnan a nagyok már nem haza, hanem nagyszülőkhöz mennek.

Szivvi - máskor is panaszoskodj csak, hátha ez kellett Lilkónak a jó szunyához.

Emi - na, minket olyan veszély nem fenyeget, hogy anyós fülcsit akarjon venni. Igaz, én is már 3 hete készülök a karikagyűrűm kissé bővítésre elvinni, s egyúttal Grétunak fülcsit nézni, na de ami késik, az ugyi előbb-utóbb bekövetkezik.

Na, mék inni valamit, meg keresek valamit zugenni.

Kép
kissmanó

Mano: Akkor rasztom aput telcsin. Nála is van kulcs és 5 percre van innen járgánnyal.
De jobb volt igy. Tutko marad a pótkulcs a szomszédba.
Vendég

Ja, 5 perc az nem vészes. Akkor mégsem kellett az ütő megálljon. Max lassuljon. :wink:

Kép
kissmanó

lányok!

segítsetek kérlek. Aki volt lázas a baba születése után, milyen lázcsillapítót szedtetek?
nekem az algopirint javasolták, lement tőle a lázam egy ideig, most meg még magasabbra szökött. Várom nagyon a tanácsokat.

előre is köszi,

Móni

Kép
Kép
moni1973

úgy látszik ma palacsinta nap van... :lol: :lol: én is azt sütöttem.. egy tonnát :lol: ..na jóóó a felétől átvette anyukám, mert engem hívott a gyermek külön etetésre :wink:

engem lehet hogy megköveztek, de az én lányom eszik-alszik, kicsit nézelődik... napközben. este fele kissé nyűgösebb lesz, sűrűbben akar cicizni, de 10-11kor végleg leteszem és éjjel alszik.. :) fél4körül ébred csak enni, de azt is félálomban és horpaszt tovább.
na igen... ez így marha jó lenne, ha nem lenne ott a két ördögfióka.. :? :lol: :lol: szóval az, hogy ilka ilyen tündérke, még nem azt jelenti hogy henyélek egész nap... :( :lol:

KépKépKép
mütyürke

Móni, Panadolt is lehet szedni! De én ajánlanám a hideg zuhit, csak a cici környékét hagyd ki, a tejcsinek nem tesz jót!

Manó, délutánra innen is ellopták a napot, zuhog! de kellett már egy jó ksi eső, csak a délutáni séta elmarad!

Andi, nagyon jók a képek, és a vaku szerintem sem zavarja a babót!

Kézmosás, én is Bori, meg Manó pártján vagyok! Annyi kosz kell neki amit tőlünk kap! Nálunk a tesók még meg is tetézik! DE a látogatóktól én is elvárom hogy kezet mossanak, és pelust tegyenek a vállukra! Ez a minimum, ezt mindenkinek tudni kéne aki babához megy látogatóba és meg szeretné fogni, vagy simizni! Szóval Henchy, szólj mindenkire rá nyugodtan aki elfelejti! De te inkább kíméld a kezed, ne mosd annyit, nem lesz baja attól ha nem mosod percenként, viszont a te kezed sz@rrá fog menni! :(
És Bogi nagyon arin gondolkodik alvás közben! :D

Annee, nekem ez mindig parám csak az autóval. Azelőtt eszembe sem jutott, csak amióta terhes lettem Minával! Mindig attól félek hogy benne hagyom a kulcsot... Még jó, hogy volt pótkulcs a szomszédnál!

Emi, részvétem anyós miatt, hogy mindig kitalál valamit, amit te nem szeretnél... :roll:

Cicifröccs, nálunk is játszik, elkezd szopizni, rögtön úgy spriccel, hogy nem is bírja nyelni, szóval 1 szopi mindig egy teli textilpelussal is jár, mert tiszta tej lesz, amíg pihizik...

Mina is húzza a lóbőrt, ma Dzsungel könyve musical zenére aludt be! tegnap komolyzenére, balettot néztünk ugyanis! Mindenevő a kölyök! :D

KépKépKép
dikó1

móni: konkrétan mi bajod van? :( mert lehet, hogy bármi mástól is ugyan úgy vissza jönne... :roll:
amúgy én is algopyrint szedtem(ek), ha fáj vmi vagy lázas vagyok.
tudod már, hogy kiderül, hogy milyen kicsi a világ?? :lol: :lol:
a férjem és a fiad névrokonságára gondolok.. :lol:

jobbulást!!

KépKépKép
mütyürke

Csajok, csatlakozom az elööttem szólókhoz: örülök, hogy vagyunk itt egymásnak. Nekem itt még ismerööseim sincsenek. Csak ti vagytok.

Bori! Örülök, hogy egyetértünk kézmosás téren. :D

Móni! Nem tok segíteni és hülyeséget nem akarok írni.

Emi! Ne hagyd magad! Válasz csak te fülbevalót. Csapj oda az asztalra :twisted: :twisted: :lol:

Annee! Nem semmi...Nálunk is olyan zár van. Remélem, nem járom meg... :shock:

Gurgi! Palacsinta! Nekem is!!!!!!

Henchy! A kis drága Bogika! Remélem, Egon is követi mindjárt a példáját, de aszem megint túlette magát.
molkata

köszi lányok, majd jövök még

Kép
Kép
moni1973

Móni - homeós cucc? Minnyá nézem

Kép
kissmanó

manó, az lehúzza a lázat?

Kép
Kép
moni1973

Na, Egon 2-szer lehányt, aztán elaludt. :D Biztos feszítette a pocakot.
molkata

Móni! Nőgyogyival beszéltél? Én úgy tudom, nagy baj, ha belázasodik az asszony az első két hétben!!!!
(bocs a paráért!!!!)
Vendég

kaja után a kis buborékfejű Kép

lynia-

Emi! Maja egy kis cukor-pofa! :D Nagyon elégedettnek látszik.
molkata

kössssszi :D

lynia-

Basszus, egy regény, de leírom, hátha másnak is jó szolgálatot tehet valamikor.

Megprószálom csatolmányként pakolni. Láz homeós kezelése

Kép
kissmanó

Emi - kis pufi, aranyos.
Móni - bemásoltam, erre meg is éhezett Grétula. Uhhó most lépek.

Kép
kissmanó

Sziasztok!

Móni!
A 2. babámnál én is belázasodtam. Állítólag tejláznak hívják, bár sztem nekem mástól jött ki. Én felhívtam a dokimat, aki rögtön azt mondta, hogy szedjek Panadolt és jó lenne, ha antibiotikumot pl. Augmentint is szednék. Panadolra kijött az allergiám és inkább prizniccel próbáltuk lehúzni az egyébként magas lázamat( 39C). A 3. napon már csak hőemelkedésem volt. Megijedtünk mindannyian, de szerencsére a baba ebből semmit nem vett észre, jó étvággyal evett végig. A biztonság kedvéért egy telefont megérne!

Bori!
Örülök, hogy tetszett. Megírni is nagyon jó volt, újból átéltem megint. Mindenkinek ilyet kívánok!

Lányok!
A rostos üdítőktől is lehetnek hasfájósak a babák. Különösen a 100 % -os narancslé kerülendő, mert hascsikarást okoz a babák túlnyomó többségénél. Erre még a kórházban hívták fel a figyelmünket.

Nagyon ennivalóak a bébik. És tele vannak puszipontokkal!!

Kézmosás? Amíg ilyen kicsik, látogatók sztem is először a mosdó irányába tegyenek kitérőt.

Még jövök, ha tudok.

Üdv mindenkinek.

T.

Kép
mtücsi

Emi: Jajj de édiii! Tényleg olyan mint akit felfújtak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tömzsi kisasszony! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

mtücsi:köszi a bíztatást, ez most mindennél többet ért, komolyan. :wink: Egyébként valószínű, hogy nekem is a tej beindulásától van, mert anno a Blankánál is volt ilyen, viszont akkor be is gyulladt a mellem, és egy csepp tej nem jött belőle. Most szerencsére ilyen nincs, bár egy picit be volt pirosodva a mellem, de szerencsére elég jól szívódik fel, már alig látszik, és sokkal kevésbé fáj.kösz mégegyszer, mindjárt elküldöm a párom a gyógyszertárba panadolért (is)

manó:köszi neked is a segítséget, van itthon homeos bogyóm, az oscico.... nem tudom a pontos nevét, arra gondoltam, hogy lehet, hogy a gyógyszer mellett
veszek be egy adagot, azzal nem veszíthetek semmit. Manó, Andi ti nagy szakértők vagytok, ugye vehetek be homeos bogyót, gyógyszer után?! Az algopirint már több mint egy órája bevettem, most szakad rólam a víz, ez jó jel. De a cél érdekében nyomnék homeost is, inkább mint a gyógyszert, remélem hatni fog.

Köszi lányok mégegyszer, majd jövök hamarosan egyéb (jó ) hírekkel is, legalábbis már nagyon szeretnék.
Nagyon röviden annyit, hogy ezt a kórságot leszámítva, minden oké, Bálint tünemény, imádjuk!!!

Gurgi: most jut eszembe, neked is köszi az infót, beszéltem a csajjal, jó fej volt.

mütyürke: nem mondod?! és egész véletlenül nem Palotás Bálintnak hívják?! :wink: nem semmi, tényleg kicsi a világ. Volt bent 2 kolléganőm nálam a kórházban, és ők mondták, a nagy hírt. Csak nem tudtam, hogy kíről van szó, de most már kiderült :D Én láttam is a legnagyobb lányodat, anno még a Bálint a Váci utcai irodába behozta. Ha jól emlékszem ő a Málna? bár lehet, hogy keverem a neveket. Minden jót nektek, és üdv a Bálintnak.
Puszi,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Gyors bekukk!

Félek,hogy nem tudom behozni a lemaradást.. :cry:
Hétvégén költözünk a telekre így nem sokat leszek! De nem lesz feltűnő,hisz júliusban is alig tudtam jönni. Sőt.
Mindegy!
Babus édes, csak éjjel nem akar aludni. A sebem fáj, nem tudom mit tehetnék vele, zuhanyozom,amint van egy kis szabadság,de már nem hoz akkora enyhülést,mindót a kórházban.
A védőnő volt tegnap, hihetetlen mennyit tud beszélni, kaptam 2 tonna receptet, ugye meg tudtam jegyezni,hogy mi mire jó?? Hát persze!! Á nem százas a nő!
Holnap jön a dokinéni is. Az legalább normális.

Sok örömet a Babákban és igyekszem majd még jönni, meg a szüléstörténettel is!

És ZSuzsi!! Köszönöm,hogy ott voltál,amikor olyan nagy szükségem volt rád!! Jó volt a szobatársadnak is lenni!! Szóval köszi mindent!!
Vendég

Sziasztok!

Nálunk minden oké!

Moni: Ne nagyon szedjél Panadolt, mert károsíthatja a baba idegrendszerét a Paracetamol. Én homeost szedek inkább.

Mecsek tea: Én nem azt adok, mert keverék, inkább Herbária Babamosoly teát, ami csak édeskömény-termés, korlátlanul adható. Panna imádja. Nem ízesítem.

Sok tejem van, Panna sokat eszik... nemsokára visszanyeri a születési súlyát, remélem. Háromóránként jelentkezik, éjszaka 6 órát alszik egyhuzamban...

MARY: GRATULÁLUNK A KIS PABLOHOZ!!! SOK TEJECSKÉT ÉS SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!!

Majd még jövök

Puszóóóó

Kép
zsuzsi**

Orsikám!!!

Én is nagyon örülök, hogy velem voltál!!! Támogattuk egymást! Jó csajszi vagy!!! Ne félj, hamarosan rendbe jössz, és Babus is alkalmazkodik a kintléthez!!!

Puszillak mindhármatokat és a szüleidet is!!!

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Vagyok, olvaslak benneteket, de írni nincs sok időm :oops: Mire odajuték, hogy írok, valamelyik gyermekemnek hiányozni kezdek :roll:

Annyira édesek a képek, minden bébi tünemény!

Gurgi: úgy veszem észre, hogy a gyermekeink nagyon hasonlóan viselkednek. Tegnap nálunk is egész napos nyügi volt, ma viszont kisangyal :lol: Most is édesen alszik :lol:
Viszont a nagyoknak vacsit kell készítenem így megint nincs időm reagálni semmire :cry: Ugye nem haragusztok, de semmi segítségem nincs :cry: Tényleg, akik több gyerekkel vannak otthon: Manó Enikő Dikó, Mütyürke, nektek van segítségetek? Hogyan oldjátok meg, hogy minden gyerekkre legyen időtök + a háztartás? Én kezdek elhavazódni, nem látom a dolgok végét és emiatt egyre idegesebb vagyok :cry:

Teszek néhány képet és tényleg lépek vacsiztatni me gfürdetni
Kép
Kép
Kép
nekünk ilyen forgónk van, Samu imádja!
Kép

Lehet, hogy később még tudok jönni, ha nem: pocakfájásmentes jó éjszakát minden babának és mamának!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Brigi!
Nagyon édibédi Samud, kis cukika, nem is sír pancsi közben.
Mi Samunk sajna egyelőre nem szereti..nemtom miért.

Hu, nálunk most ébred..most kétszer háromnegyed órát aludt. Fáj a pocak sztem. úgy tűnik..mert húzogatja a kis lábikót és néha pukizik. Reggel óta nem volt nagy kaki csak picikék..úgyhogy itt az ideje.
:cry:
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?