UH felvétel: Amelyiket hőpapírra nyomják, az el tud halványulni egy idő után. Mint a fax.
Biztos nem mindenhol dolgoznak ugyanazzal a technikával, de engem figyelmeztettek, és lám, ahol Zsofka 8 hetes, már kezd a felvétel szélén egy folt lenni, ami egyre nagyobb.
A 4D-n - láttuk - rétegenként vitték fel a festéket a papírra. Olyan minőségben, hogy akár a csap alá is berakhatnám. Ezt mondták. Na ez biztos nem tűnik el. És a két színes fotót úgy nyomtatták, hogy eleve képeslap-formátum, a hátán meg ott vannak a képeslap vonalai, akár el is küldhetném. De nem fogom.
Era! Szép haladás, gratulálok! Vegyél neki sok szép rucikát, meg játékot, hiszen nemsokára eléri az álomhatárt, és viheted is már haza.
Kiskolbi! Köszi a dícséretet!

Máténak is jó a súlya, vékony kishapsi lesz, de hát ebben az anyukájára üt!
Nem tudom, miből gondolja a dokid a téraránytalanságot.

Máté kicsi baba, Te sem vagy egy nagy darab ember, miért ne férne ki??????
Ha Zsófi-méretű (2700 g) lenne most a pocakodban, akkor megérteném az aggodalmát, mert mi egy nap különbséggel vagyunk kiírva.
Úgyis Máté dönti el, és itt megint csak a szülés-születés csodás mivoltára tudok utalni, valószínűleg nemhiába kisebb a baba az átlagnál, nem lesz óriásbébi, simán kicsusszan majd!
Timi26! Igazad van, jogos a felháborodásod a cigizős kismamákat illetően, de nem a mi dolgunk. Szomorú, hogy már most károsítják kicsi babáikat, akik még arról sem tehetnek, hogy a világon vannak, de jobb az ilyenből kimaradni, nem szóvá tenni.
Motiot! Én örülök a jóslófájásoknak, ez csak jót jelent. Igaz kellemetlen, min a mensis görcs, és már tök hülye vagyok, mert ha wc-re megyek, nézem a bugyimat, hogy nem jött-e meg.
Mert tök olyan érzés.
Apát kérdeztem, hogy tisztában van-e azzal, hogy - mivel 4 hét van hátra - akár két hét múlva itt lehet a kislányunk? Amúgy is egy héttel érettebb a koránál.
Ő azt mondta (miután kb. két hete közöltem, hogy jóslófájásaim vannak), nap-mint nap készül arra, hogy szülünk.
Na, ezen felbuzdulva, összeállítottam a baba kórházbólhazahozós csomagját, és felcimkéztem, hogy Apa tudja, mikor mit kell behozni.
Lesz majd felcimkézett anyánakhazahozós csomag is, meg ilyesmik.
Sense! Majd talán 1 év múlva mindenképpen kellene tartanunk egy baba-mama talit, hogy a picik megismerjék egymást. Ki tudja, talán rokonok leszünk egyszer.