A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Ja, guargumi. Asszem holnapre lesznek meg a vizsgálati eredmények. Ha szennyezett, akkor tényleg káros, bár nem lehet belőle egyszerre annyit enni, hogy ennek rögtön valami következménye legyen. (Amúgy alapból sem valami túl jó, vagy legalább is elgondolkodtató...egy olyan "gyomnövényből" készült izé, ami mérgező, és mivel teljes tisztítása nem gazdaságos, ezért inkább engedélyezik, hogy 10 %-ban benne maradhasson a méreganyag) Persze don't pánik! Csak igen nagy mennyiségmen okozhat bajságot! De kérdem én, amúgy nem nagy műkajapusztító! Mennyi ilyet ettünk már meg életünkben?

Kép
zölddisznó

Ancsaaaaaaaaaaaaa!

Irány a PCOS topik!!!!!
Ha PCOS van, nem lesz baba amég az meg nem gyógyul!
Gyere át kérlek hozzánk is, a lányok iszonyat profik, nagyon sokat tudnának Neked is segíteni.
Egyszer majd Neked is lesz kedved leverni annak a fejét aki azt mondta hogy a PCOS nem betegség!!!!! Nekem már van.... :evil:

Bocs hogy belekotyogtam!

Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Jó Reggelt!

Boni, lelkünk megnyugodott, mármint a téren h csináltál egyet!! Bár akkor nem értem miért nem jött meg! Most voltál vérvételen, ugye? Nem a múlt hónapban?!

Zöldi, a folsavat akkor elég akkor elkezdeni szedni, mikor megállapítoma terhesség gyanúját?? Vagy előbb?? Én eddig nem szedtem, de sokaktól hallom h előbb kéne kezdeni szedni!

Ancsa, én azt tanácsolom h fektesd le negyed egykor keltsd minden féleképpen 2-negyed háromkor. És próbálj nagymozgásokat csináltatni vele délután. Ugyanis ilyen korú gyermekeknek az idegrendszeri fejlődéséhez nagy szüksége van az alvásra. És este is tedd le aludni időben! Amúgy az a nagy próbléma h a gyerekek este későn fekszenek másnap korán kelnek és ezáltal kezelhetetlenné válnak az oviban, ami logikus is mert fáradtak!

Kép
kata05

Igen Kata! A folsavat már babatervezéskor el kellene kezdeni, hiszen annak a fogantatástól szerepe van. Előtte meg max. kipisiled a felesleget. Ebben is megoszlanak a vélemények, de ártani biztos nem tudsz vele, filléres cucc, és hátha Ceizelnek mégis igaza van.

Na léptem DOLGOZNI. Délután leszek.

Kép
zölddisznó

Coca! Jó munkát!

Boni, Te kis tesztpazarló!! (((((((((((((Boni))))))))))))))))

babaimádó
Kép
babaimado

Hi Lányok!

Ancsa!!!
Ne hagyd magad!! PCO-s nem EGY betegség abban igaza van az orvosodnak, de azt elfelejtette hozzátenni, h az egy összetett dolog!:twisted: :twisted: :twisted:
Nem nátha, h elillan egyik napról a másikra!

www.pcos.hu

Kép
lara26

[quote="boniko"]j írta:bonikoa! képzeljétek nyaralás alatt hétfőn eltörtem drága kicsi hőmérőmet! :cry: :lol: kedden megjött de nem volt sok, meg barna volt 4 napig. de terhességre nem gyanakszom, mert amikor együtt voltunk a 4. napon, utána volt egy pár csepp piros is. :oops:

KAta én nem írtam, hogy nem jött meg,, csak azt, hogy kevesebb, mint szokott. de az lehet azé, me csak 1 tüszőcském volt :oops:

Babim jaja :lol:
Vendég

kata nekem a nőgyógyász a Kaáliban azt mondta, hogy a folsavat minden leendő anyukának kellene szedni.
Vendég

Ancsa!
Ha ez megnyugtat, akkor leírom, hogy stimus hónap után én is barnáztam a 20. naptól folyamatosan, ma mondtam a dokinak a Kaáliban, mondta, hogy nem baj :?

Szóval voltam Kaáliban, péntek inszem :) Mindkét oldalon volt 2-2 helyes tüsző, mindkét oldalon kb egyforma méretűek, 18 és 16 mm. A nyálkahártyám nem valami vastag, csak 7,5 :(
sonjus

Boni, bocsi én olvastam félre a dolgokat! :oops:

Sonjus, az még vastagodhat péntekig, ma még csak kedd van!! Fel a fejjel!

Kép
kata05

kata no problémo

sonjus igyál sok folyadékot, egyél joghurtot. állítólag az segít a vastagításban :shock:
Vendég

Hahó!
Csak egy gyors bekukkantás…Sok a munka és sok a munka utáni program :-D

Bettike: élek és boldog névnapot! :-D

Sonjus: 7,5 mm az tök jó!!! Nekem inszem előtt 2 nappal 6,5 mm volt, inszem napján meg 8,9mm…(Jó sokat ittam - vizet, meg szedtem az E vitamint :-D
(Különben min. 7mm kell a megtapadáshoz…)

Mindenkit puszilok! :-D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babaimi!

ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!
FÜLED ÉRJEN BOKÁIG! :wink: :D :D :D

SONJUS! ++++++++++++++++++++++++++++++++
Pozitívabban! :twisted: :twisted:

Kép
bettike
Eger

Babim!

Dettó! :lol:
Vendég

TI Ezt honnét tudjátok Boni+Bettike? AMúgy köszönöm:-) :oops:

babaimádó
Kép
babaimado

Boni
tán csak nem jókor használtad az occsó tesztet, és holnap már zebra lesz :wink:

Sonjus
mennek a drukkok ezerrel :D ++++++++++++++++++++

Babim
Kép
kicsit le vagyok maradva, mostanában ritkán jövök, és nem kaptam senkitől összefoglalót :? te július 28-án voltál kaáliban, ugye? miben maradtatok, hogyan tovább?

Szezso
én is csak bekkukkantok, még nincs sok munka, majd lesz :lol: házat keresgélek :P neked inszem?

Coca
de jó, végre te is korán kelsz :lol: legszebb öröm a káröröm :lol:
csorbatónál voltam régen síelni, ismerős volt a kép, ahol ültetetk a teraszon, ott ittunk fincsi forralt bort :D

Kép
gaby25

Sziasztok!

((((Boni))))))

Zöldi:én nem röhögök.Együttérzek.3 hét és én is korán kelek,úúútálom.

Ancsa:Dani aludt délután,kettő körül én is keltettem,és utána játszótér,csavargás.Este 8kor már ágyban,és legkésőbb 9ig aludt.A mai napig van rendszer,de ahogy nőtt,úgy tolódott ki az elalvás,és a lámpaoltás.

Megőrülök ettől a szigettől.Nem tudunk enni,mert 1 óra kijutni innen,1 pedig vissza,a futárnak,ha autós szintén 1 óra,míg ezt a 3 perces utat megteszi!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Pénteken viszont először "bulizom" a "kisfiammal".Kiviszem szigetelni 8) :lol:
vedresandi

babaimi: Nagyon sok boldog szülinapot kívánok! :D

Kép

sonjus:+++++++++++++++++++

bettike: hogy áll a görbéd? Megmuti nekem? Az enyém hő nem akar fel menni. :evil:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Babaimi:én sem szeretnék lemaradni!
Boldog születésnapot!

Kép
vedresandi

Ez megint olyan kaki lesz, mint az előző ciklusom:

Kép

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

vedresandi :cry:

buli :lol:
Vendég

gaby ja, gondolod, hogy a20.dpo korai volt? :lol:
Vendég

boni: valószínű, hogy korai volt :lol:

Szilvi

szilvaqueen

sziasztok.

babimi,boldog szulinapot.

boni:(

szilva hat ez eddig eleg ize gorbe.

coca,es a gyerekvitaminozasrol mi a velemenyed.?

ertem en hogy tervezett gyerekvalalas elott vitaminok,de mi van ha evekig nem jon a gyerek?

Kép
monyo83

Köszi a drukkokat, én próbálok pozitívan hozzá állni, de a múltkor 9 mm volt és akkor nem maradt ott :(

Babaimi!
én nem tudok ilyen szép képet tenni, ezért légyszi vizualizáld a következőket
torta
gyertya
virág
Happy Birthday
csókpuszi
:D
sonjus

Sonjus hess negatív gondolatok!

Szilva izé görbe :shock:
Vendég

Boni
hát lehet mégsem 20. dpo van, hmmm??? :roll:

Kép
gaby25

sonjus: biztos, hogy a tapadással volt gond?

Szilvi

szilvaqueen

és pár nap alatt is mm-eket vastagodik a nyálkahártya

Szilvi

szilvaqueen

Szilvi!
Nem tudom mi lehet a gond, mert ugye nálunk mindenkivel minden rendben és mégsincs baba :(
Arra a következtetésre jutottam, hogy tapadás problem lehet, bár duphastont is szedtem, az pedig azt segíti elő (igaz?) úgyhogy nemtom mivan! Mindig minden ok, tuti tüszők, repedés, hipi-szupi kiskatonák helyszínre érkeztetése stb. és mégsem...
sonjus

Ne add fel, hiszen ez sok esetben a szerencsén is múlik.

Szilvi

szilvaqueen

De furi :lol: egyforma a tickerünk. :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Na szerencsét még nem szedtem, de felkutatom a lelőhelyet és beszerzem azt is :lol:
sonjus

Hahó!

Boni: sajnálom. :(

Sonjus: nem ér feladni ! Előre meg pláne!!! Drukkkkkkk!

Babim: Boldog szülinapot!!!!

Coca: Mi az a guar gumi?

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

SŰRÍTŐANYAGOK

A sűrítőanyagokat nemcsak besűrítésre és zselésítésre használják, hanem egyre gyakrabban az élelmiszer Ŕoptimális állagánakŞ beállítására (így érik el pl. az italok kellő testességét, vagy a gumimacik élvezetes rághatóságát). A sűrítőanyagok szabályozzák a kész öntetek viszkozitását, megakadályozzák a kakaórészecskék lerakódását a tejben, vagy vágható
állagúra kocsonyásítják a vizet. Sok kalóriaszegény "light" terméknél nélkülözhetlen. Felhasználási területe: lekvárok, sajt- és húskészítmények, pékáruk, tésztatermékek, porított (instant) italfélék, csecsemőételek, diétás termékek, zselék, pudingok, fagylaltok, habok és édességek stb.

E412 Guar-gumi ??

A mérgező guar (gyomnövény) magvaiból nyerik, melyek különböző káros anyagokat tartalmaznak. Mivel tökéletes tiszításuk gazdaságtalan, a kereskedelmi forgalomban lévő guar-gumi körülbelül tíz százalékban engedélyezetten tartalmazhatja a gyomnövény egyéb kísérőanyagait is. Allergiát okozó anyag.
Vendég

na megyek takarítani! :evil:
Vendég

DRÁGA BABIM! UTÓLAG JÖN A KÉP!
Kép
Vendég

Köszi Tesókám: sose hallotam róla. :oops:

snufi

Hahó!

Baba, isten éltessen sokáig, Bettike, neked pedig utólag is boldog névnapot! :lol:
Baba, ebből a guszta hatalmas tortából küldesz majd nekem is?? 8) Olyan sütizabálhatnékom van, hogy hajjaj. :roll: (PURC!!! Segítség!)
Tegnap is benyomtam 2 mignont, plusz délután egy kis Mozart csokit, vacsi után pedig egy hatalmas fürt édes szőlőt. :shock:
Snufi, te nem nézel tévét? :D Napok óta ettől hangos minden, a guargumi szennyezéstől.
Sonjus, aztaaaaaaaa, 3 nap múlva inszem? Szorítok nagyon, hogy most sikerüljön! +++++++++++++++++++++
Nálam egyébként a 12. napi tüszőleső uh-n 7.1 mm volt a nyálkahártya, és előző nap volt a fogamzás. Vagyis amíg a törpe levándorolt a méhbe, addig is vastagodott valamennyit, pedig én is attól paráztam, hogy azt mondták, hogy se tüsző, se megfelelő nykh, szóval gáááááááááz van, de nem lett. :lol:
Szilva, eddig nem valami szép ez a görbe, sajnálom. :( De nektek is inszem lesz, ugye, jól emlékszem?
Baba nektek szeptemberben lesz, ha jól rémlik.
Milyen sok kisbabánk lesz nemsoká! :D

Kép
szilcsi

szilcsi: nekem is nagyon édességhiányom van (pedig nem is vagyok várandós :oops: ) :lol:
Jól emlékszel, szeptember végén várható az inszem. Mindig csak erre tudok gondolni :D

Szilvi

szilvaqueen

Szilva, én eddig utáltam az édességet, a gondolattól is émelyegtem, hogy nekem édeset kell ennem. Most két napja meg nem bírom levenni a szemem a csokikról és sütikről. :roll:
Az sosem baj, ha csak arra gondolsz! Vágod már a centit? :D
Lassan elhúzok haza, jönnek a panelfelújítók és még be is kell vásárolnom, főzni akarok valami finomat estére, mióta hazajöttünk, nem főztem még. :oops: Apát vártam, hátha eljön velem cukiba, de kénytelen leszek dugiba-egyedül sütizni... :oops: :D
Jaj, Vedresandi, neked akartam még írni, enyim pasim is tévés, én is imádom az esti és főleg a hétvégi forgatásokat. :roll: Most is elmegy a hétvégére, két napra, még a nyaralások alatt is egész nap csörgött a telefonja. :roll:

Kép
szilcsi

Szilcsi: amióta hazajöttünk a nyaralásból (1 hete), azóta még nem kapcsoltuk be a tv-t 1x SEM. :oops: Alapból is ritkán tv-zünk, de most teljesen elmaradt... :oops:

snufi

Baba, Boldog Szülinapot kívánok!!!
Gyönyörű az a torta amit Boni küldött neked virtuálisan!

Snufi, nyáron mi is kevesebbet tv-zünk! Bár én híradó mániás vagyok, ha mást nem is azt mindig megnézem a lehetőségekhez híven!

Sonjus++++++++++++!!!!

Kép
kata05

szilcsi: vágom biza :lol: :lol:

Én sajnos tv és rádió függő vagyok :? Vagyis nekem az a fontos, hogy szóljon valami.

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok,

Szilcsi, egyél csak :lol: A mignon-t én is csípem, bár itt nincs. :oops:

Sonjus, HÉÉKÁÁÁÁÁS ezek szerintem nem rossz értékek!!!!! És inszemig meg nagyon szép vastag nyálkahártyád lesz :D Ujjaim keresztben, és drukkolok nagyon!!!!

Imcsi, Boldog szülinapot!

boni, a macska rúgjaaaaaaaaaaaaaa

Andi, Sziget rulez!!!És mire viszed pici fiad? Remélem valami dögös koncertre :wink: tavaly volt fear factory én meg lemaradtam :cry: Itt meg feszt nincs :cry:

Kata, én folsavat onnantól kezdtem szedni, hogy belekezdtünk a projektbe, nem bízom a véletlenre a dolgot :wink:

Én nem fájok, ez van velem!!!

Coca, jó munkát! remélem nem akasztanak ki a kedves kollegák :?

Purc

Kép

Kép
purc

Szilva, dettó én is. Nem birom a csöndet. MEGHALOK!!! Zene mindig szól!!! Szeptember már mindjááááá itt van dejóóóóóóóóóóó :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Zene szól nekem is folyamatosan, de a rádió. :wink:

snufi

purc: örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a problémával :lol: Én is meg tudnék őrülni a csendtől. Most megyek jövőhéttől szabira (két hétre) és így fel tudok majd töltődni az inszemre. Mondjuk az államvizsgám előreláthatólag október közepén lesz, de már ez sem izgat. Nem szabad és nem is fogok emiatt idegeskedni, hiszen ezzel már egyszer megszívattak.

Szilvi

szilvaqueen

Szilva, igazad is van ne idegeld magad, hiszen az államvizsga is csak egy vizsga, ha nem sikerül mész megint. de miért ne sikerülne... Milyen szak ez? Bocs ha már mondtad. :oops:

Robcsi? Szülsz?

Purc

Kép

Kép
purc

Mindenkinek köszönöm a kedves köszöntést. Mindenkinek röppen egy szelet képzeletbeli torta!

Sonjus! Ne légy már negatív!Most sikerülni fog!

Andi! Szigetezik már a gyerkőc?Nem lezs ez korai? :-)

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?