A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Purcikám! Te nem akarnál már szülni?? Én nagyon várom a szüléstörténetedet és a kisbabádat!Hm?

babaimádó
Kép
babaimado

Halihó!

Én is hírek függő vagyok,vagy így,vagy úgy (hallok,látok).Rádió vagy zene nálunk is mindig szól az irodában,itthon inkább a TV.

Purc:azt hittem esemény van,de látom még tuinván.A vonalzóid szerint még van 3-10 nap.Addig biztos kibújik.
Dani a Baba Yaga koncertre jön.Azt,hogy miért,hosszú lenne most ide írni.Nem is lesz későn,mert délután ötkor kezdődik.

Babaimi:úgy kora Daninak a sziget,hogy éjszaka ott mászkáljon egyedül,de egy délutáni koncert nem fog neki ártani.A párom is a hugom is kint dolgozik,nem leszünk egyedül.

Szilva,szerintem se idegeskedj.Képzeledben nálam már meg is van a vizsgád.

én még megyek vissza megnézem az LGT-t.
vedresandi

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHHHHHHHHHH Andi te gyilkos vagy!!! Én is akarok LGT-re menni!!!!!!! :roll: Különben szerintem vidd szigetezni a fiad, sose lehet túl korán, mienk is fog jönni velünk :lol: Igaz a koncertet egyenlőre mi választjuk :lol: Aztán majd ő :(
Sajna nem szülünk, nem akar jönni :cry:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc:láttam olyan koncertet,ahol a 4-5 éves gyerek a színpad előtt az első sorban az apja nyakában.Kislány,és énekelte az összes dal szövegét angolul.
Most szombaton meg a mirigy koncerten agárdon láttam a mellékelt fotót.A kisfiú végig tapsolta a koncertet,állítólag a kedvence.
Egyébként nem erőszakkal viszem,jönni akart.Én meg nem ellenkeztem.

Kép
vedresandi

Szerintem különben ez tök jó, ha szereti a gyerek, hadd menjen. Új élmények. És legalább a szülőnek is jut kikapcsolódás :wink: Különben hány éves a Dani?

Purc

Kép

Kép
purc

Dani 13 éves elmúlt áprilisban.Mellesleg magasabb,mint én :wink: 8)
vedresandi

jaaaaaaaaaaaaaaa, hát akkor ő már nagyfiúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!!! SŐŐŐŐT későn kezdi. :lol: Én 12 évesen Pecsában Sing Singre nyomtam a barátnőmmel. Szülők nem tudták :wink: Hozzáteszem, nem vagyunk bpestiek, szóval vonatozás volt hajnalban :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

te, ez a baba yaga nem is rossz. Most hallgattam meg egy számát. Nem is tudtam, hogy a Jamie Winchester is játszik benne, meg énekel :shock: tuti nagyon nagyot fognak alakítani. Az ilyen koncerteket nagyon csípem, ahol ilyen profik a zenészek. És ezt szereti a fiad, na márcsak a kora miatt, le a kalappal!! Jó irányba lett terelve :wink: Különben én ettől marhára félek, hogy az én kölkeim majd valami "szemetet" fognak hallgatni, agyon csak nem csaphatom őket, vagy mégis...:roll: :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

purc ejnye bejnye( azóta azért bevallottad?) :mrgreen:

babim köszi, fincsi volt.

Ktám, folsavat szedd ha mást nem is.

csajok leszakad a derekam, meg a hasam alja. ez most már tuti doki lesz :cry:

tesókám, biztos jobb dógos akadt! :wink:

sonjus hiperdrukk
Vendég

Purc:6 éves korom óta énekelek (zenész vagyok,vagymi),ha hangot nem is örökölt,de hallást igen.6 éves lehetett Dani,mikor itt voltak koncerten.a hugom volt a managerük,és dani a színpadon ugrált egy csörgőkarikával,és énekelt oroszul.imádták.Most nyilván nem ez a terv,mert akkor aranyos volt,de megnézzük.Jamiet meg imádjuk,mert a legtehetségesebb "magyar" zenésznek tartom.
vedresandi

Boni, nem árt ha tényleg megnézeted magad!

Én csütörtökön megyek dokihoz! Vért vesznek, bár kicsit tartok mert múltkor is kétszer szúrtak és keresgéltek! :( Gondolom már kész a 3. napi eredményem, hát kiváncsi vagyok!

Kép
kata05

Purc:Egyébként,azt,hogy mit fog hallgatni rajtad is múlik,mert az ízlése valahogy ki kell,hogy alakuljon,és attólis függ,mit hall otthon.Dani másfél éve hallgat úgy zenét,hogy az már a saját ízlése.Én sose hallgattam fiú zenekarokat,és mások által nyálasnak nevezett zenéket.Dani most a rock és a metál zene között van félúton.Onnan tudom,mert tőlem kéri,mit töltsek le neki :lol:
vedresandi

sonjus Kép
Vendég

Andi, egyetértek Jamiet én is nagyon csípem, és tényleg iszonyat tehetséges, na jó én Ákost is legalább olyan tehetségesnek tartom, meg még sokukat :wink: Na akkor már tudni, honnan örökölte a jó ízlést a gyerek :lol: Na most már Baba yaga koncertre is mennék a szigetre áááááááááhhhhhhhhhhhh :shock: de azzal nyugtatom magam, ha otthon lennénk sem mehetnék már el. SZÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚSZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Boni, lehet tényleg dokihoz kéne menned....
dehogy vallottam :lol:

kata, kitartás, reméljük ügyesebb aszisztenst kapsz ezalkalommal. Huuh 3. napi vérvétel eredménnyel, meg beszámolóval gyere majd.

Purc

Kép

Kép
purc

Kata:talán most nem valami pancser veszi tőled a vért,és nem szúrkál össze!
vedresandi

Bonikám, mi a baj? Mitől fáj?

babaimádó
Kép
babaimado

Szasztok!

Meghozták a tankönyveket. Ma egész nap csak pakoltam.
Hoztak 7.000.000.- ért árut, kb 10.000.- könyv! na azt kellett leszámolni, csoportosítani, és felrakni polcolkra. Ááááá, nem vagyok fáradt.

Mindjárt jön apa, úgyhogy ha megint eltűnök, akkor no para.

Gyerekvitamin? Hmmm. Ugyanaz a véleményem, mint felnőttek esetében, csak kisebb dózisban.

A 7 mm az már király! Sonjus! A Kaáliban az esetek 1/3-ában nem találnak okot. Ezen kár agyalni, hiszen rettenetesen sok múlik a természeten, ha úgy jobban tetszik, a szerencsén.

Boni! Jobbulást! Más tüneted is van hasfájáson kívül?

Szerintem Robcsi szül...

Kép
zölddisznó

zöldi a derekam 2 napja le akar szakadni :cry:

babim lehet felfáztam a tengerparton :evil:

katám remélem ügyi lesz asszisztens drukk vérvételhez!

Jó éjt!
Vendég

Bnőztem, most értem haza... :lol:

El is teszem magam holnapra, jó éjt Nektek! :wink:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

És milyen dokihoz akarsz menni Boni!

Snufik! Jó éjt!

Kép
zölddisznó

Meg se mondom mikor értem haza a szigetről :oops: 8)
vedresandi

Jóóó reggelt!

zöldi háziorvoshoz, hogy küldjön el pisivizitre :shock: vay máshová menjek?

andi tippelek 3 óra? :lol:

Robcsi? :shock:
Vendég

[quote="boniko"]p írta:bonikoárom szörfözik
Kép naplemente pulában
Kép

Nyaralás rövid beszámoló:

Szombaton hajnalban indultunk, semmi fennakadás nem volt kifelé, 11 órakor el is foglalhattuk a szállást(pedig 14 órát mondtak)

A tengerpart kicist messzebb volt, mint ahogy írták800m helyett 1500m, de kocsival voltunk, nem volt gond.
Majdnem mindennap jó idő volt, esténként szunyoginvázió volt. vittünk magunkkal szakácsot is(barátnőm pasija) így nem kellett főznöm se.
Rengeteg Karlovackot ittunk (én csak azután, hogy kedden beteg lettem)

Voltunk Pulában Amfiteátrumot sasolni, kunácskát költeni, illetve Medulinban(legközelebb csakis oda fogok menni).Rengeteget búvárkodtunk, szakács csávó fogott rákot valamelyik nap, és estére megfőzte vacsinak őket :shock:

Párom kiszörfözhette magát de többnyire inkább velem volt.
Indulás előtt hugomtól kaptam egy óriási fekete úszógumit, én azzal lubickoltam a tenger közepibe :lol: NÉha Párom is kölcsönvette mulatságos volt.

Pénteken hajókirándulásra szerettünk volna menni 30 e volt, 14 szigetecske, ebéd, korlátlan italfogyasztás és 2 óra úszkálás.Reggel be volt borulva, így mi nem mentünk, de szakács csávó(aki egyébként végig hisztizte a nyaralást) csakazértis menjenek. Ők elmentek, mi be Pulába ajándékokat vásárolni. 2 perc múlva dörgés, villámlás, és szakadó eső. Ötültünk hogy megmaradt a pénzünk( mert barátnőméket körbevitték a szigeteken, semmit nem láttak, kb 2 órás volt 7 óra helyett és nem adták vissza a pénzüket :twisted: )

Mi nagyon jól éreztük magunkat, de azért jó volt már hazajönni.

JA és Pulában összefutottunk" Berényi Miklóssal" és kis családjával, le is fotóztam őket :lol:

off
Vendég

Sziasztok!

purc: informatikus közgazdász leszek, ha nagy leszek :D

boniko: honvágyad volt? A rák milyen volt?

andi: szerintem is 3 körül, pl. 3:15 Majd mesélj, ha kijózanodtál :lol: Jó nagy fiacskád van, akkor nem kellett a nyakadba venned :lol: :lol:

Köszi lányok a biztatást, nem vagyok ideges, fő a nyugalom :lol: :lol:
Nem voltam az idén még szabin, csak egy-két napot ami ügyintézéssel telt el. Egy kicsit fáradt vagyok már. :? De augusztus 14-től el fogok tűnni 27-ig. Most megyünk pénteken Abádszalókra vasárnapig. Szerdán indulunk Sopronba, ott leszünk 21-ig és onnan megyünk tovább Ausztriába 3 napra. Egy kicsit mozgalmas lesz, de már ezt is nagyon várom. Minden lesz, amire vágyom: buli, pihenés, városnézések, túrázás :D

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szilva szombaton én is megyek Sopronba! majd integess! :lol:

Rák : rákize volt :oops:
Vendég

boni: meddig leszel ott?

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Jó reggelt!

Köszi mindenkinek a drukkot, meg hogy a fejembe veritek, hogy ne legyek negatív :) Igyekszem nagyon pozitívnak lenni ígérem :)

Kata!
Drukk, hogy simán menjen a vérvétel ++++ kiráz a hideg, ahogy arra gondolok, hogy keresgélnek, meg szúrkálnak jujjjj :?

Boni!
Köszi a négylevelűt :) szerintem ez hoz majd szerencsét! Annóóó ezt pont én raktam be a táblába! Tuti siker :)
Irígy vagyok ám, a szép képeket nézve, nézd be is sárgultam
:) :D :shock: :wink:

Szilva!
Szerintem rádfér a pihi, úgyhogy uzsgyi! :)

Ma este jól hasbaszúrom magam :) aztán már csak bízni kell, hogy a pénteki inszem és a többi (9 hónap) simán megy majd!
Na mit szóltok milyen pozitív vagyok? :)
sonjus

szilva megyünk jövünk :roll:

sonjus hasbaszúrod magadat? ááááááááááááááááááááááááááá

tetsz a hozzáállás!
Vendég

sonjus: naná, hogy minden rendben lesz. És nagyon tetszik, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz. :D

Szilvi

szilvaqueen

Boni
én anno Medulinban voltam a kempingben :D klassz hely :P :wink:

Sonjus
ez az, csak is pozitívan :P

Andi
no és milyen volt az LGT? fergeteges? kolleganőim is mentek, ma szabin vannak, nem is értem miért :lol: gondolom ők sem korán értek haza :lol:

Szilva
a kikapcsolódás biztos jót fog tenni :D

Kép
gaby25

PURC SZÜL PURC SZÜL PURC SZÜL!!!
Most jött az SMS hogy 6 cm-nél tart, most mentek be a kórházba, nemsokára baba lesz!!! :D :D :D
Vendég

PURC
HAJRÁ? NYOMJAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Kép
gaby25

HUhhhhh, ez az purc, nyomd! :D +++++++++++++++++++

Szilvi

szilvaqueen

Sziasztok

Coca, sajnos Robcsi MÉG MINDIG NEM SZÜL!

Az őrületbe kergetnek a hogy vagy, hogy bírod (vagy hogy bírod a meleget) mennyi van még hátra, te még mindig vezetsz kérdések. Már tényleg ott tartok, hogy jobb lenne bevonulni a kórházba az ilyen ökör kérdések elől.

Tegnap este már apát is bevetettem, hátha megindul a szülés, de azon kívül, hogy marha jót aludtam semmi sem történt.

Sonjus, csak így tovább pozitívan!

Kata, 2* ugyanazt a pancsert nem foghatod ki!

Kép
Kép
robcsi03

boni: kár :?

Szilvi

szilvaqueen

robcsi: szerintem élvezd még a terhesség gyönyöreit :D A tickered szerint is még két napod van erre. :D

Szilvi

szilvaqueen

Hajrá Purc!(KÖszi Áfi, Most már visszatérhetnél közénk :? )
Vendég

Áfi Katiék hétvégén nem Keszthelyen lesznek?
Vendég

Robcsi Hülye kérdezők Monnyanak le!
Vendég

Áfi!
Köszi a Purc infót!
Nagyon izgi! Hajrá Purc, mindent beleeeeeee!

Boni!
A vasárnapi Merional szurit már én adtam be magamnak, így a tüszőrepis már meg se kottyan :wink:
sonjus

sonjus: Engem is kiráz a hideg ha arra gondolok, hogy döfködöd magadat :?
A párom nagyon rosszul van az ilyen dolgoktól, már a kórház és a vér látványától is. De a múltkor azt mondta, hogy szívesen beadja nekem majd a repesztőszurit az inszemkor. Nagyon bütke vagyok rá :D

Szilvi

szilvaqueen

Boni,
Katiék most is Keszthelyen vannak, hogy pontosan meddig azt nem tudom, de valószínűleg még hétvégén is ott lesznek. Ha akarod priviben megadom Kati számát, és beszélhetsz vele.
(Majd jövök, ígérem, de még féltem a hormonok miatt törékeny lelki békémet.)
Vendég

Jobb reggelt mindenkinek! :lol:

Áfi,köszönjük az infot.PURC mindent bele,jövőre már jöhettek a kis pöttyel a szigetre :wink: :lol:

Boni:jó kis nyaralás lehetett.Úszógumim nekem is van,amolyan mindenhova velem jövős. 8)

Szilva:nem ittam,mert még nem tudok inni alkoholt.Tünetmentes pánikbeteg :oops: vagyok,és az iváson kívül már minden működik,de már rajta vagyok,sztem menni fog :wink: :lol:

Gaby:sztem nem volt nagy szám a koncert.Vagy rosszul volt hangosítva,vagy nem láttam a zenésueken azt a fílinget,amit ilyenkor kell.A kollégád nagyon jól tette,hogy szabit vett ki.Én ugyan most értem be,de nem vagyok a TOP 10ben :shock:

Sonjus:küldök még neked egy kis +-at.Elkél szerintem.Minden elismerésem a szurik miatt :!:
vedresandi

Sziasztok,

hajrá PURC!

Drukkok mennek.

pusz mindenkinek: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Jó reggelt!

Boni! Jaja, azt hittem, hogy nőgyogyihoz, mert az nem fog csinálni semmit.
Köszi az élménybeszámolót. Hmmmm, de mennék!
...szóval Berényi. Csak atz tudnám, hogy a kkor csányisanyi hol nyaralt, mert Krétán nem, Isztriában nem, Balatonon nem, ...és a Tátrában sem volt! :lol:

Szilva! Én begolyóznék, ha fél évig szabi nélkül kéne nyomnom a melót. Kellemetes pihi-nyaralást kívánok nektek!
...és én is megyek szombaton Sopronba!

Gaby! Fáj még a fejed a tegnapi falbaveregetéstől? :wink: :lol:

Áfi! Köszikösziköszi!

Robcsi! Apa nem félt "elaltatni" téged? A pasik ilyenkor már nem nagyon mernek "ügyeskedni". :wink: Aztán meg nem morogni, te akartad! :wink:

Sonjus! Ovitrell?

Andi! Tényleg? Pánikbeteg? Mitől?

Volt már valaki közületek a Krisna völgyben?

Kép
zölddisznó

zöldi: Reggel? Be is vagyok golyózva. Sajnos a férjem is ugyanebben a cipőben jár. És hát két golyós nem fér meg egy csárdában :lol: :lol: Összekapunk néha napján, most lesz majd a békítő sóóó. :lol: :lol: Csak nem titkos tali lesz Sopronba szombaton? Hmmm? Te is csak jössz meg mégy? Vagy jövőhét szombaton? Akkor én is ott leszek még :D

Szilvi

szilvaqueen

Zöldi szilva mindenki Sopronba megy? :lol:

Tényleg andi kérdezd meg Sanyimat hol nayaralt? :lol:

Krisnavölgyet csak kívülről láttam, de egyszer szeretnék majd eljutni oda!
Vendég

Haré Krisna,
Haré krisna,
Krisna, krisna,
Haré, haré,
Haré Ráma,
Haré Ráma,
Ráma, Ráma,
Haré, Haré

Ja, nem voltam még a Krisna völgyben. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
A begolyózás tünetei :lol: :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

szilva lehetne dallamossabban? :mrgreen:
Vendég

Ja, nem leszek ott jövőhét szombaton, Sopronból egynapos turnus megy Bécsbe, és oda fizettünk be a párommal.

Szilvi

szilvaqueen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?