Sziasztok!
Köszi lányok a kép dicsiket. A holnapi talira akkor én is bejelentkeznék. Lehet, én sem érek oda 4-re, de majd csatlakozom valamikor. Olyan jó, hogy ilyen sokan megyünk! A távollévőkre majd sokat gondolunk!
Masika, köszi, hogy szervezed a talit! Ez az új ,vidám kép tök jó rólad! Grat. a 8. hónaphoz! Szép dolgokat vettél. Szerintem még így is ügyi vagy, hogy 4-ig bírtad a gyüminapot!
Sheepy, tényleg a miénk elég csúcsos pocak, míg a többieké gömbölyű. Meg az enyém nagyon lent van, már lehet nem a régi a hasizmom, vagy nem tudom, de az első kettővel még nem volt így. Most meg mindenki azt hiszi, nemsoká szülök, mert lent van a poci!
Jobbulást a karodnak!
A homeos füzetre majd kíváncsi leszek. Az illatmentes kozmetikumok meg jó ötlet szopi alatt!
Büngyi, nagyon jól nézel ki a képen! Látványosan növekszik Bogyólány!
Cédrusok én is remélem megmaradnak.
Te is jó dolgokat vettél! Az ágyneműgarnitúra tényleg nagyon szépséges.
Evu, a Nilacidot csak szükség esetén szeded? Jó lenne beállítani valami állandó mennyiségre nálad, hogy ne legyenek ilyen problémák megint! Drukk az esti Uh-ra és szép a 28.hetes pocid!
Színes folyás, nem szokott fájni a hasad? Legalább is alul, a méhszájnál? Mindenképp mond a dokidnak, lehet csinál újabb tenyésztést is esetleg. A lábaidat meg jó lenne nem nagyon lógatni. Munkahelyen ülsz legtöbbször, nem? Próbáld valahogy vízszintbe hozni a lábakat! Meg időnként kicsit megmozgatni , mert a dagadás azt jelzi, hogy nem jó a keringés ott.
Ágica, üdv, jó látni itt ! Nyaralásról esetleg képek? Bár Te sem vagy egy nagy képfelrakó .

Hol vetted itt Szegeden a gyógyszandit? Nem volt drága egyáltalán. A baba meg attól, hogy nem óriás a pocak, még simán lehet szép méretű. nekem hiába nagy a hasam, a baba átlagos hosszal rendelkezett a legutóbbi uh-n.
A védőnőd elég lökött, ha 5 kg miatt piszkál. Gondolom még nem volt terhes egyszer sem. Vagy anorexiás. A húsundor nem baj, anyósom egyik fiával sem bírta nagyon megenni a húst, aztán most felnőtt korukra vegások, vagy leg majdnem azok lettek a srácok. Bizti nem kívánja a baba valamiért. Én is csak keveset eszem, inkább csak az íz miatt egy kicsit .
Egy kis vizesedés egyébként belefér a normál kat.-ba. Nem kell nagyon megijedni. Bár a gyüminap, vagy a sok gyümölcs nem árthat. Vizet meg kell inni eleget, ha az ember vizesedik, akkor is. Erről már volt szó korábban, lehet, átfutottál rajta!A sót azt tényleg csökkenteni kell ilyenkor.
Missi, grat. a 28. héthez! Szép vagy a fotókon!
A SÁBA márka meg van jegyezve!
Gabi, pocidnak jobbulást! Jól vagy egyébként? Gyerekek ?
Kalloni, üdv. itthon! Róma biztos szuper lehetett! Légyszi tegyél fel majd képeket, ha hozzájutottál!
Örülök a plusz 4 napodnak! Szept. akkor már nem dolgozol?
A jókedved meg üdítő! Nagyon helyes!
A hibiszkusz nagyon szép, anyukámnál is van.
Cukika, a vizeletedet is szoktad ellenőrizni? Nekem ez nagyon toxo gyanús, amit írsz.

Vizesedés hogy áll? Ugye sószegényen eszel? Rosszkedv meg hess!!!
Évi, szió, örülök, hogy jó volt a balatoni pihi. A lakásfelújításban meg nagyon jól álltok, irigylésre méltó.
Én a költözésen, meg így az előkészületen parázok, hogy leszek így meg mindennel időben...
Klári, ne szomorkodj, ilyenkor még sokat mocorognak állítólag.
Most a héten a Geréb Ági is azt mondta, hogy a 33. hétig nem is kellene ezzel a kismamákat idegesíteni!
Adri, nem semmi összeget mondott a dokid!
Jó olvasást!
Ariel, ha nincs problémád, az 1 g Mg nagyon soknak tűnik! Jó,hogy minden rendben a kicsi lánnyal!
Ági, szia újra, nem felejtettünk el!

Nagyon szép helyeken jártatok!!!
Vicsok-Ani, jól tetted, hogy leálltál a munkával!
Én is már papucsot használok legtöbbször. Csak nem vega vagy Te is?
Erika