A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Na itt a megnőtt hasam :D :shock: :
Kép Kép Kép
Én is álmos vagyok,megyek le is fexem kicsit.... :?

Missfried
Kép
missfried

milyen csodás képeket raktok fel!
Büngyi is nagyon szép, visszaolvasva Adriról láttam szép képeket, Kláriról is! és most Missi! nagyon szép a pocid!

remélem nem hagytam ki senkit!

Ágica
Kép
ágica_26

Missi Rajtad hogy hol vannak azok a kilók, amikről írsz....Nem látom! :) Nagyon csinos vagy!

Ágica Igazán kedves! Köszönjük szépen! :D

Apukám holnap 52éves!! Mi a szöszt vegyek neki???? :shock: :shock: Ennyi stresszt!! Nem bírom :lol:
Vendég

Ursiten Missi! nagggyon csini vagy :lol: tenyleg hol vannak azok a kilok?...

Adri..hat jo fejtörest :lol: nalunk Lacinak lesz szülinapja ho vegen...nekem sincs meg ötletem :cry:

Agica, hol maradnak a te fotoid? :lol:

jövö 7vegen(mivel most anyueknal leszünk :wink: ) megrohamozzuk mostmar mi is a bababoltokat, hamarosan Mini babszobajat is lathatjatok :D
Vendég

a fotóim valahol az éterben keringenek, mert most telefonáltam a páromra, hogy küldje át. és bár az ő irodája és az enyém között van kb 300méter, a mi netünk németországon keresztül jön...talán már németországban vannak a fotók...még egy félórát várok rá, aztán hazamegyek. remélem holnapra megkapom!

Ágica
Kép
ágica_26

Evu Köszi :lol: Neked is hasonló jókat! :lol:
Ágica Lődd le azokat a képeket, mert mi látni szeretnénk! MOST! :lol:
Úristen! Nagyon komolyan korog a gyomrom, valami szénhidrátot magamhoz kell vennem, mert nem lesz jó vége. Anyukám itthon hagyta a kis családot! Ment a szigetre bulizni! :shock: Még sohasem voltam ott, valahogyan nem is mozgat. De ma LGT lesz, szóval nem maradhat le :lol: Holnap mennek nyaralni. Én is akarok!! :roll:
Vendég

Missi, nem is értem, milyen kilókról beszélsz, nagyon csinos vagy :)

Büngyi, Brendon előtt nézd meg a honlapjukat, mindig vannak kuponos akcióik, nem tudom, ismered-e.
Anyák lapja és baba magazinban minden hónapban kuponok vannak, és azokat beválthatod, pár száztól pár ezerig spórolhatsz rajta.

Én oda kaptam a kollégáimtól vásárlási utalványt, szóval egy csomó mindent ott fogok megvenni, hiába lenne olcsóbb bárhol..

A csütörtöki lista megtiszteltetés számomra :) , jó lenne, ha tudnátok adni egy számot, hogy tudjak csörögni, odaérek-e, és mennyit kell várni dokira

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Masi , Kalloni : Akkor a szülészetnél leszek , lassan indulok is , hogy oda érjek :lol: .

Majd este még jövök, mert nagyon szelektálva olvastalak Benneteket.

Büngyi , Missi : Nagyon csinosak vagytok !!!!

Evu : Én többek között azért dobtam a dokimat, mert 7 e ft 6 vizsgálat után bemondta,hogy 100e körül képzel el egy szülést. Folyton a Telkit emlegette, hogy ott többe kerülne, így ez szerinte normális.
Hát szerintem meg nem .
Most ingyen járok egy nagyon aranyos és nagyon értelmes , kedves , nem utolsó sorban szakképzett főorvoshoz, akinél szülni ugyan nem fogok, de szülésznőt szeretnék csak választani ill . a dokit szülés utántól fogom privátnak választani.
Annak olyan 30 e ft körül tervezem a "honoráriumát" + szeretnék a Jánosban külön szobát, amihez van fürdő, mert elég gáz, ha osztozni kell a folyosós mosdókon , ez + napi 10 e .

Na megyek , vár a császármetszés a szülésfelkészítőn !
Sziasztok !

Kép
sheepy

Rövid bejelentkezés: nekem csütörtökön az 5 jobb lenne... Most meg húzok a felkészítőre :).

Csók-csók!
kalloni

Hali csajok!

Találkozó: Én azt javasolnám, hogy legyen 4 óra, mivel van aki csak 7ig ér rá, és szerintem két órát simán el fogunk beszélgetni.
Annak akinek csak 5-től jó az majd csatlakozik hozzánk 5-kor.
Jó így?

Az én telefonszámon benne van a babanetes táblánkban, mindjárt csatolom újra.
1186494094.6.xls

Hát én eddig bírtam a gyüminapot, már iszonyú éhes vagyok és a gyerek is folyamatosan rugdos, szerintem Ő is éhes. Most lett kész a vacsi, isteni tejszínes tésztát csináltam (durumtésztából), úgyhogy mielőtt elindulok a felkészítőre eszem is belőle.

Missi: tök jól nézel ki tényleg nem tudom hol vannak a kilóid?!

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Sheepy, nalam is ez fog dönteni, hogy mikent reagal holnap a "tarifa" kerdesre..ha fixet mond ilyen vizsgalati arak mellett..akkor erösen fontolora veszem a valtas gondolatat!!!

de jo nektek, hogy mentek felkeszitöre :D en aug. vegen probalom elkezdeni :roll:
Vendég

Majd irjátok meg, mi volt a felkészítőn.
Várom haza párom, már éhes vagyok :D

Ma rántott zöldségeket csináltam, és még maradt egy kis szőlős gyümölcstorta tegnapról, nyam-nyam[/url]

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Ki is ajánlotta nekem ezt a "felcsináltak" könyvet???? Cuki, Te voltál?? :D Semmire nincs időőőm!!! Nem bírom letenni, nagyon tetszik! :lol:
Vendég

Sziasztok! :D

Rohanásban vagyok, most jöttünk a dokitól, és megyünk is az anyósomhoz aludni, mert a lakás alható részétfelöntötték aljzatkiegyenlítővel. Még egy hét, és szépek leszünk :D

A pici lánykával minden rendben, szépen, a korának megfelelően fejlődik, 1860g. Lent vana feje, nem mintha ez számítana, de rendes gyerek, bár feszegeti a határait.
Elvileg nincs a dokimnak az ellen kifogása, hogy szept. 24-én, hétfőn szüljek.
Cukika, ugye Te is ezt a napot nézted ki?

Kérdésem lenne azokhoz, akik magnéziumot szednek: a dokim 3 x 1 Magne B6-ot írt fel. Mondtam, hogy van Mg 250mg-os tablettám. Mondta, hogy akkor abból 4 db-ot vegyek be. Erre én, hogy az már napi 1g Mg, de megnyugtatott, hogy szedhetem. Viszont a felírt Magne B6-ban csak kb. 150mg van.
Szóval szerintetek most miből és mennyit szedjek úgy, hogy alapjában véve semmilyen problémám nincs, ha nem veszem figyelembe a mell alatti fájdalmat?

Masika, eddig úgy néz ki, hogy én is tudnék menni a talira.

Büngyi, Missi, nagyon csinik vagytok ám!

Ariel

Kép
ariel

Sziasztok!

Missi! Nagyon csini vagy :) Tényleg, én sem látom a kilókat!

Ariel! Nem tudom hogy mennyit kell szedni, én Magnerot-ot szedek abból 2-t. Ha neked van 250 mg-os, akkor abból sz-tem elég a kettő.

Vicsok! Aranyos vagy nagyon, én is átnéztem, csak kuponos újságom nincs, mert éppen ezeket nem veszem, csak a Kismamát.

Masika! Tudom, hogy baromi nehéz a gyümölcsnap :( Máskor csak fél napot csinálj, de akkor délutánra hagyd a gyümölcsöket ;)

Cuki! Mi lett a vérnyomásoddal??? :? Jobban vagy?

Lányok! Ez a tarifa-ügy eléggé izgi... kíváncsi vagyok, hogy az enyém mit mond. Először a Telkibe akart vinni szülni, most nem tudom hogy hol tartunk :shock:

Na, ezeket vettem meg :)

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

Asszem ennyi. Orszívó nem volt az, amit kinéztem.

Szép estét Nektek!

büngyike

Cuki Az én hangulatom is a béka segge alatt van. Az időjárás miatt van szerintem... Én haribo gumimacival próbálom ezt az állapotot normalizálni! :roll:

Büngyike Lassan minden meglesz Bogyólánynak. :D És anyukájának is! :wink:

A férjem dolgozik én meg itthon unatkozom. Klárit rég láttam...
Pussz
Vendég

Megnéztem a táblázatot. Masika köszönjük szépen kitartó munkádat! :D :D :D Én vagyok a legfiatalabb??????? Jó , ott van még Nikita, de már rég nem hallottunk róla.... De jó. Hehe. :roll:
Vendég

Sziasztok!

Bogyógyorgyi,
azért mentünk Angliában , mert már elég régóta kacérkodtam a gondolattal, de most adódott egy viszonylag „olcsó” szállás. és az új jövevény miatt nem valószínű, hogy egyhamar ilyen messzire tudunk utazni, ill. repülős utat bevállalunk.

A repülőút nem volt vészes, és a napi „hajtást” is jól bírtam még. talán írtam, hogy még csak 25 hetes voltam, tehát 1 hónapja volt. Londonban rengeteg látnivaló van, de egy idő után muszáj volt lazítani, mert a sok múzeumtól herótunk lett. Az árak mindenhol a magyar árak 2-3-szorosa. Eddig a legdrágább város, ahol jártunk. Egy átlagos belépő egy felnőttnek 5-6000 Ft. De nem panaszkodom, mert ezt nagyjából mind tudtuk előre, és pont ezért mentünk ide. Családosan ezt nem biztos, hogy meg fogjuk tudni engedni magunknak. Az időjárás is kellemes volt, bár nekem a 20 fok nyáron, kicsit alacsony. Minden nagyon jól szervezett, nagyon tetszett. a balos közlekedés volt szokatlan (nem is szoktuk meg egy hét alatt se). és a „hülye” turistáknak a járdaszegélyeknél feliratozzák ,hogy merre kell nézni, mielőtt lelépnél az úttestre. a tömegközlekedés is nagyon jó.

A férjem tényleg elég magas: 190 cm. az én 160-omhoz viszonyítva legalábbis.

Büngyi,
köszi a bókot a pocakomra. szerintem a tied is nagyon szép.

Bocs, biztos írtátok már korábban. de miért is tart mindenki gyüminapot? Vizesedés ellen?

Látom szervezitek az első találkozót. nekem a csütörtök nem jó sajnos. és minden nap 17-ig dolgozom :-(majd esetleg legközelebb, ha hamarabb látom, akkor megpróbálom majd úgy szervezni a dolgokat bent.

Üdv,
Ági

Kép
agi29

Cuki Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! :D Másfél óra alatt közel 100oldal... :lol:

Ági Nagyon klassz lehetett Londonban!! Képek??

Tisztára klímaxolok... :D Hőhullámaim vannak... Hmmm...Lassan eljöhetne az a fránya október! :roll:
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Szóval voltunk tegnap páran a felkészítőn - nekem nagyon tetszett! Utólag is elnézést, hogy nem mentem oda túl sokat Hozzátok, de tényleg nem akartam magára hagyni a férjemet, a végén még elkódorog :wink: . De holnap pótoljuk!

Rosszkedvűek :)! Remélem ma már jobb napra virradtok, hagyjuk azokat a fránya nápolyikat, meg gumimacikat... ugyanmár... ennél mi sokkal erősebbek vagyunk, hogy holmi pótszerekhez folyamodjunk! Tessék sokat írogatni, olvasni (ugye Adri :)), de persze semmi netes pánikkeltő cikk :)!

És nagyon örülök a sok dagi, egészséges babának is :) :)! Csak így tovább!

Nálunk tegnap kinyílt a hibiszkusz több hónapos hezitálás után, és több növény is megemberelte magát, és látványosan növekedni-szépülni kezdett :)!

Orvosi pénz: én is úgy tudom, hogy az egyszeri vizsgálati díj tízszerese szokott lenni a szüléses pénz. A "havidíjat" még az elején megbeszéltük a dokival, szerencsére ő mondta, hogy hogy "szokott lenni" - én meg szeretem a tiszta helyzeteket, még örültem is, hogy nem kell közvéleménykutatást tartani a váróteremben... A szülős tarifáról még nem volt szó, de rákérdezek, ha megyek holnap.

Büngyi, de jó lehetett vásárolgatni... én már alig várom a munka végét. Viszont tegnap kiderült, hogy a jövő héten felül, van még 4 nap szabim, és a HR-es lány határozottan megkért, hogy inkább vegyem ki még most 2007-ben! Hát soha szívesebben :)! Akkor már csak ez a hét és még öt nap! :lol: :lol: :lol:

No, most egy kicsit dolgozom is, de ma itthonról vagyok, lesz időm benézni :)!
kalloni

Halihó, jó reggelt :)

Milyen fiatal csitrikkel vagyunk tele :lol: Nikita akkor volt legutóbb, amikor a babáját mutatta be a 3D-s fotókon. Tudjátok, Neki volt nyitva a kis szeme :)

Ági! Köszi a viszontbókot, nekem az a bajom, hogy nagyon felntről kezdődik, lehet, hogy azért, mert pici vagyok. De te sem vagy túl magas, ez nem ér!!! ;)

Gyümölcsnapot Cuki kezdte, aztán Missi, én, Bogyógyörgyi, Masika félig, asszem sheepy... juj... nem tudom, hogy kihagytam-e valakit.

büngyike

Szia Kalloni

Te is voltál felkészítőn? De jóóó! Örülök a hibiszkuszodnak, én az amarylliszemet próbálom lassan 2 éve virágzásra buzdítani :?

büngyike

Ja, és felkészítő: a gyermekágyról és a császármetszésről volt szó. Hallottam egy csomó új dolgot, és amiért nagyon tetszett az előadó (Héber Judit, szülésznő), mert teljesen józan és természetes volt, nem misztifikálta túl a dolgokat, mindenre volt egy teljesen elfogadható és ésszerű magyarázata - gondolok itt olyan "vitatott" témákra, mint oxytocin, császár szükségessége, miért magas (25%) az arány a Jánosban, stb. Nem tagadta, hogy pl az élelmezés nem vm magasszintű odabent, elmondta a szobalehetőségeket, beszélt a rooming-in-ről (ami nagyon rugalmas, ez is tetszett).

Nővérem (üdv, Rita, tudom, hogy olvasod :P ), nála szült kétszer, és a szülésznő emlékezett rá. Meg is kérdeztem nyomban, hogy akkor segítene-e majd nekem is - szóval már szülésznőm is van :).
kalloni

Büngyi, és nem hajlandó a kis ravasz :)? Hogy serkentgeted? Nálunk az egyik pozsgás izé (már elnézést, de nem találtam sehol, hogy mi lehet a neve), másfél évig füle botját sem mozgatta. Aztán két hete elkezdett növeszteni egy kis nyelvet, most már komplett levél :).
kalloni

Szaisztok, jó reggelt mindenkinek!

nagyon irigylem a "virágosokat", mert nálunk a panelben a virágaim nagy része kihalt, egyszerűen nem találtam nekik olyan helyet, ahol jól érezték volna magukat :(
A szobafenyőm is ledobta 5 ágát lakásfelújitáskor, a yukkám is megszabadult pár levelétől
De most van két virágom, aminek adtam egy utolsó esélyt, és most hozzák a szép kis leveleiket, biztosan érzik, hogy itt vagyok velük :)

Büngyi, nagyon szép dolgokat vettél, az overál tök jó, mi ma este megyünk egy kicsit szétnézni.

Ja, C&A ban szoptatós melltartók 3800 körül vannak, egyszerű fehér pamut. Azt olvastam vhol, hogy célszerűbb szoptatáshoz 1-2 számmal nagyobbat venni, mert ugye a tejtermelés beindul, a mellek még nőni fognak - ez logikus, de most kosárra kell nagyobb vagy "átmérőre" is ??

Anikó
Kép
Kép
vicsok

jo reggelt 8)

aaaaaa, csajok, milyen ejszakam volt :cry: 6-7x keltem fel, pisi, sav, hanyinger minden :cry: megittam egy fel liter tejet, semmi, aztan 5 ora fele nem birtam a gyürödest es bevettem meg egy nilacidot..na akkor elaludtam, de hogy nezek ma ki..uristen :roll:

es persze a parom vegig aluszikalta a kalvariamat, szinte biztos, hogy ö nem fog felebredni, ha esetleg Vanoka sirni fog ejjelente :wink:

ma vagyunk 28 hetesek 8) es este uh :D ugy varom!!sok dolgot meg kell este beszelnem a dokival, tarifa 8) , igazolast kell kernem apasagihoz stb.

jo lehetett a felkeszitö :D

Büngyi, nagyon szep dolgokat vettel :D mi jövö 7vegen megyünk bevasarolni es berendezzük Vano szobajat :D tegnap este nagyon produkalta magat, hullamzott a pocim nagyon :lol: kis nyuszi..

jo meleg van...de megy a legkondi, igy birhato.ma 3ig vagyok, aztan megyek haza es este uh, aztan holnap jövök a hirekkel, drukkoljatok, hogy a placentam jo helyen legyen..

mindenkinek szep napot es sok pusszancs
Vendég

Sziasztok Lányok!

Két napja úgy érzem magam, mint egy labda, ami csak gurulni tud...a kollégák szerint nem híztam el, de most megindult a felkarom vastagodása is...olyan vagyok, mint egy kiselefánt...szerintem az arcom is kezd szétesni…

Asszem csinálok egy gyümölcs és rizs kúrát hétvégéig. A rendelt kajákat lemondtam, csak mára hoznak még, de ma a párommal fogok ebédelni.

Holnap hova megyünk?

Nekem sem volt fényes kedvem tegnap, én a mekibe akartam menni, de olyan felhők jöttek, hogy inkább kihagytam és hazaszaladtam. Jobb is, mert a sok sótól még jobban felpuffadok.

Most reggelente megiszok egy kávét, de sok tejjel és hígítva, és a koffein azért sok vizet kihajt. Szőlőt is vettem, barackot körtét, kevés vizet iszom, inkább a gyümiből szerzem be a folyadékot

Lehet, hogy már írtátok, de kinek milyen tapasztalata volt a gyüminapon?

Ágica
Kép
ágica_26

Evu, te szegény!! Gratula a 28. héthez :)
majd mesélj, mi volt uh-n, mekkora Vanóka.

Én meg levezettem energiámat egy kis takaritással, és lassan leballagok a boltba, ma főzelék lesz szójafasirttal.

Ágica, a "labda effektus" ismerős, van, amikor olyan nehéznek érzem pocimat, hogy csak na..! Ilyenkor eszembe jut, mi lesz később.. :?:
Minden esetre pihenj sokat, és lábakat fel!

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Hali!

A tegnapi felkészítő szerintem nagyon jó volt, ez a szülésznő tényleg elég természetesen adja elő a dolgokat, és tényleg nagyon sok hasznos infót kaptunk ismét.

Büngyi: tök jó dolgokat vettél, bár én egy kicsit sokallom a 7-8e Ft fehérneműt, én az aranypókban vettem Triumpf szoptatós melltartót3800Ft -ért. Egyébként tényleg szülés után érdemes bevásárolgatni, mert nőni fog a cici kb 2 méretet. (ezt is a felkészítőn mondták)
Érdemes megnézni a Christina moda honlapját, 40% akció van és a melltartók most csak 2000Ft körül vannak.

Találkozó: akkor holnap azaz Csütörtök 4 óra Westend! Aki csak 5re tud jönni vagy később az csatlakozik majd. A telefonszámom benne van a táblázatban, ha valaki nem talál oda!
Ma elmegyek asztalt foglalni a tetőtéri kávézóba, de majd meglátjuk milyen idő lesz, mert holnapra már esőt mondtak.

Evu: ne izgulj, én sem aludtam sokat az éjjel, és már fél 7kor Lili szétrugta a pocimat, ami ugyanolyan ütemben korgott, így ettem egy tál müzlit és nagynehezen visszafeküdtem.

Kép
masika

Ja!

Csim vagyis Csilla üdvözöl mindenkit, holnap jön a talira, csak sajnos most otthon nincsen nete.
Viszont óriásbabája van valószínűleg az Elevittől, (mert még mindíg szedi)! 31 hetes terhes és 2,8KG a babója!

na megyek, du jövök a talis infókkal!

Kép
masika

Oké, akkor a westend teraszán 16.00-kor :) Ott leszek!

Masika! Én is soknak tartottam ezt egy melltartóért, de úgy voltam vele, hogy ha minden után így kell rohangálni, hogy hol olcsóbb, akkor az energia és apuci ráncigálása sokkal többe kerül, mint a különbség.
Én egy számmal nagyobbat vettem, és a fűzőt is a terhesség előtti méretemtől 1-el nagyobbat.
Szülés után meg jó lenne nem ilyenekért rohangászni, így is gondolom lesznek még váratlan dolgok, amiért el kell ugrani ide-oda.

Sajnálom Csillát, kíváncsi vagyok a pocakjára. Nagyon sok a 2.8kg. nem néztek el valamit???

Evu, sajnálom a rossz közérzetedet :( Igyál egy kis kávét, hátha jót tesz.

Ágica! Akkor pénteken tarts gyümölcsnapot! Másnap nagyon jól fogod érezni magad!

Bogyó már el is utazott a Balatonra????

Ezt olvastátok????
http://homar.blog.hu/2007/08/07/p134002#more134002

büngyike

Masi!
rakd be lécci a táblázatot, ert most hirtelen nem találom!
köszi

Ágica
Kép
ágica_26

Kép

28 hetes poci :D

csajok, megint-minden elöjel nelkül- pecsetelgetek valami szineset :cry: persze este rakerdezek.. :cry:

Büngyike, egyebkent jo a közerzetem, csak kicsit kialvatlan vagyok :D

Agica......hat soha nem latunk fotot rolad? :D

jajjj, most mutatta ahugicam msn-en, hogy milyen kis zoknikat es rugdalozot vett Vanonak :D nagyon meghatodtam, edes pofa.imadom.ö lesz am a keresztanyu, csak meg nem tudja :D

Masi, sajnalom, hogy te sem aludtal jol..

csajok, akkor fotozzatok a talin nekünk, jo?? :D

Agica, nekem most a combom dagad, tegnap nevettünk is otthon, hogy milyen oszloplabaim lettek :roll: :lol: pedig ez nem is vicces :!: :roll:
Vendég

Csajok nem hiszitek el, tegnap Gábor átküldte a képeket, de nem érkezett meg! ma megkérdeztem a rendszergazdát, mi történhetett, de szerinte csak parkol valamerre a levél.

az igazán izgi, hogy az én édes párom mesztelen képeket is küldött...kérdeztem tőle, hogy minek? rakjam fel a netre? mondja nem , csak nézzem meg, milyen jól néztem ki az ötödik hónap elején. és mondom mégis hogy nyissam meg a cégnél, a főnök irodája előtt kinek mutogassam?....szóval ilyen az én párom!
ja! és be volt indulva, hogy holnap 10 kismama találkozik, és hogy ugye nem lesz férfi, aki nézegessen!
mondtam nem lesz, csak lányok lesznek, és csak babákról fogunk beszélgetni, meg pelenkázásról, meg köldökcsonkról és semmi érdekes téma nem lesz férfiaknak...

Ágica
Kép
ágica_26

Hi csajok!!

Hát ma én sem vagyok vmi fényesen!Szeríntem ez az idő...rohadt nyomasztó,meg a vérnyomásom is kb 100 szeríntem ismét :? És reggel nem volt kávém!!De azóta ittam,jól esett,de nem sokat javultam :? Amugy a kávé is sok savat csinál nem? :roll:

Evu,,pecsételgetsz?? :? Amugy este az én savam is az egekben volt!DE megittam 1 l körtelét :D :shock: ,szeríntem az tett be!De azért én szerencsére egész jol aludtam!!Ma ismét savas leszek,mert töltött paprika van!!De imádom,ugyh nem érdekel!! :wink: A pocid szép Evu!!!

Ismét kezdenek rémálmaim lenni.. :? :shock:

Szép napot mindenkinek!!

Samuka ma apuci óracsörgésére egy jókora rugással reagált!A takarón keresztül is látta

:D Biztos mérges volt a drága.. :D

Missfried
Kép
missfried

Ágica talán nem látod viszont valahol azokat a képeket :wink: :wink: !!Csinálj vmi másik mauil címet,hátha arra megérkeznek!!Én mondjuk a yahoo.com-ban még nem csalódtam.. :)

Kár h én nem lehetek ott a talin :cry:

Missfried
Kép
missfried

mauil= mail :D Ugy látszik lassan felveszek vmi idegen nyelvet is :lol: :lol:

Missfried
Kép
missfried

Ja ez a babakocsi most kuponos a Brendonban!!Tök jó áron van,de nincs hozzá lábzsák..szal én kilőttem ez miatt :? Pedig amugy tetszik....
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=8&submenu=4&thirdmenu=182&empty=1&productid=189855&pageno=1&whid=7

Missfried
Kép
missfried

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =2&whid=25

Missi, nekünk az egyik babakocsink ilyen, a masikat örököltük, es az nagyon jol teliesithetö nagy jargany. :lol: köszi a pocakbokot :D

igen, pecsetelgetek..de remelem az abbamarad :cry:

Agica, nem semmi a ferjed 8) hihi..nalunk is vigyazni kell otthon, amikor valaki leül a laptophoz, hogy milyen mappat nyit meg.. :oops: :wink:
Vendég

Sziasztok!

csak egy gyors bejelentkezés - így munkaidőben.

Adrinalin,
a 92.oldalon találsz képeket

Büngyi,
ha ez megnyugtat. lehet, hogy a képeken nem látszik, de én úgy érzem, hogy elég magasan kezdődik a pocim. bár jobb, mintha lógna, nem? és épp emiatt tolja fel a gyomromat, amitől gyomorégésem van (egy kicsit, hál’ istennek még nem vészes).

és miért tartotok gyüminapot?

További szép napot,
Ági

Kép
agi29

Sziasztok!

Köszi lányok a kép dicsiket. A holnapi talira akkor én is bejelentkeznék. Lehet, én sem érek oda 4-re, de majd csatlakozom valamikor. Olyan jó, hogy ilyen sokan megyünk! A távollévőkre majd sokat gondolunk!

Masika, köszi, hogy szervezed a talit! Ez az új ,vidám kép tök jó rólad! Grat. a 8. hónaphoz! Szép dolgokat vettél. Szerintem még így is ügyi vagy, hogy 4-ig bírtad a gyüminapot! :)

Sheepy, tényleg a miénk elég csúcsos pocak, míg a többieké gömbölyű. Meg az enyém nagyon lent van, már lehet nem a régi a hasizmom, vagy nem tudom, de az első kettővel még nem volt így. Most meg mindenki azt hiszi, nemsoká szülök, mert lent van a poci! :shock:
Jobbulást a karodnak!
A homeos füzetre majd kíváncsi leszek. Az illatmentes kozmetikumok meg jó ötlet szopi alatt! :)

Büngyi, nagyon jól nézel ki a képen! Látványosan növekszik Bogyólány! :)
Cédrusok én is remélem megmaradnak.
Te is jó dolgokat vettél! Az ágyneműgarnitúra tényleg nagyon szépséges.

Evu, a Nilacidot csak szükség esetén szeded? Jó lenne beállítani valami állandó mennyiségre nálad, hogy ne legyenek ilyen problémák megint! Drukk az esti Uh-ra és szép a 28.hetes pocid!
Színes folyás, nem szokott fájni a hasad? Legalább is alul, a méhszájnál? Mindenképp mond a dokidnak, lehet csinál újabb tenyésztést is esetleg. A lábaidat meg jó lenne nem nagyon lógatni. Munkahelyen ülsz legtöbbször, nem? Próbáld valahogy vízszintbe hozni a lábakat! Meg időnként kicsit megmozgatni , mert a dagadás azt jelzi, hogy nem jó a keringés ott.

Ágica, üdv, jó látni itt ! Nyaralásról esetleg képek? Bár Te sem vagy egy nagy képfelrakó . :D Hol vetted itt Szegeden a gyógyszandit? Nem volt drága egyáltalán. A baba meg attól, hogy nem óriás a pocak, még simán lehet szép méretű. nekem hiába nagy a hasam, a baba átlagos hosszal rendelkezett a legutóbbi uh-n.
A védőnőd elég lökött, ha 5 kg miatt piszkál. Gondolom még nem volt terhes egyszer sem. Vagy anorexiás. A húsundor nem baj, anyósom egyik fiával sem bírta nagyon megenni a húst, aztán most felnőtt korukra vegások, vagy leg majdnem azok lettek a srácok. Bizti nem kívánja a baba valamiért. Én is csak keveset eszem, inkább csak az íz miatt egy kicsit .
Egy kis vizesedés egyébként belefér a normál kat.-ba. Nem kell nagyon megijedni. Bár a gyüminap, vagy a sok gyümölcs nem árthat. Vizet meg kell inni eleget, ha az ember vizesedik, akkor is. Erről már volt szó korábban, lehet, átfutottál rajta!A sót azt tényleg csökkenteni kell ilyenkor.

Missi, grat. a 28. héthez! Szép vagy a fotókon!
A SÁBA márka meg van jegyezve! :)

Gabi, pocidnak jobbulást! Jól vagy egyébként? Gyerekek ?

Kalloni, üdv. itthon! Róma biztos szuper lehetett! Légyszi tegyél fel majd képeket, ha hozzájutottál!
Örülök a plusz 4 napodnak! Szept. akkor már nem dolgozol?
A jókedved meg üdítő! Nagyon helyes! :D
A hibiszkusz nagyon szép, anyukámnál is van.

Cukika, a vizeletedet is szoktad ellenőrizni? Nekem ez nagyon toxo gyanús, amit írsz. :( Vizesedés hogy áll? Ugye sószegényen eszel? Rosszkedv meg hess!!!

Évi, szió, örülök, hogy jó volt a balatoni pihi. A lakásfelújításban meg nagyon jól álltok, irigylésre méltó.
Én a költözésen, meg így az előkészületen parázok, hogy leszek így meg mindennel időben...

Klári, ne szomorkodj, ilyenkor még sokat mocorognak állítólag.
Most a héten a Geréb Ági is azt mondta, hogy a 33. hétig nem is kellene ezzel a kismamákat idegesíteni!

Adri, nem semmi összeget mondott a dokid! :shock:
Jó olvasást! :)

Ariel, ha nincs problémád, az 1 g Mg nagyon soknak tűnik! Jó,hogy minden rendben a kicsi lánnyal! :)

Ági, szia újra, nem felejtettünk el! :) Nagyon szép helyeken jártatok!!!

Vicsok-Ani, jól tetted, hogy leálltál a munkával!
Én is már papucsot használok legtöbbször. Csak nem vega vagy Te is?

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Sziasztok!

Evu Nagyon szép a pocakfotó! Elalvás előtt próbálj meginni egy pohárka langyos tejcit, állítólag jót tesz! :)

Ágica Milyen kis kíváncsi a férjecskét és hogy aggódik :D Szerintem beülhet közénk, ha nagyon szeretne, hamar megunná! :lol:

2,8 kg???? 31hetesen???? Khm. Az valóban nem kevés! Tényleg valami nem stimmel,szerintem is elszámolhattak valamit..... :roll:

Kalloni Nálunk a kaktusz az egyetlen ami növekedésnek indult. Nemhiába, lassan trópusi éghajlat leszünk. A petúniáim kiégtek az erkélyen, de nem volt időm egynél többször locsolni naponta. :oops:

Cukika Ne szomorkodj egyedül. Én is szinte állandóan magam vagyok! Régen bezzeg... Egy pillanatra nem ültem meg. Mindíg jött valaki, vagy én mentem. Mostanra mindenki akit barátomnak hittem lemorzsolódott, gondolom így már nem vagyok érdekes. Én is sokat unatkozom, főleg 17-01:00-ig! :roll: Majd jön a baba és lesz mivel foglalatoskodni! :D

Jó munkát a dolgozó sorstársaknak, programokat az otthon levőknek!!! :D Cupppp
Vendég

NA HALI!!!ÉN IS ITT VAGYOK VÉGRE,MA VÁSÁROLNI VOLTUNK NAGYOBBIK LÁNYKÁMNAK OVIKEZDÉSRE,DE TERMÉSZETESEN NEM KAPTAM MINDENT ,AMIT SZERETTEM VOLNA ,MAGAMNAK BUGYIKAT VETTEM ,ME 2 HÁLÓINGET TALÁLTAM ,AMI ELÉG TŰRHETŐ.
ÁLOMSZÉPZENE CÍME:HTTP://RAPIDSHARE.COM/FILES/45989075/ALOMSZEP.ZIP

ITT RÁKATT A FREE-RE,MAJD A JELSZÓT BEÍRNI AZTÁN MEGINT LETÖLT.ZIP KIBONTÁSÁHOZ A JELSZÓ:LEDLOU

ÍGY BONYOLULTNAK LÁTSZIK,EGYÉBKÉNT EGYSZERŰ
geosel.klara

NA EZ A CÍM ASSZEM MÉGSEM JÓ,VMIT ELÍRT APA NEKEM :(
geosel.klara

2,8KG _EZ BRUTÁL :roll:
geosel.klara

2,8KG _EZ BRUTÁL :roll:
geosel.klara

geosel.klara

EZ A JÓ CÍM,UTÁNA A TÖBBI MINDEN UGYANÚGY AHOGY AZ ELŐBB LEÍRTAM :D BOCS
geosel.klara

Evu!
Nagyon szép a pocid, és jó nagyok a cicijeid! Az enyém ímmel-ámmal nő….
Hát ez a laptop dolog nálunk is így megy, múltkor odáig jutottunk, hogy a párom vett egy hordozható vinyót, arra töltött fel mindent, nehogy baleset történjen….ilyenek a férfiak…

Geri!
A feketesas utcába vettem ott, ahol több cipőbolt is van egymás mellett (3). Az órás felől ha mész, asszem az első, és a bejárattól a balra polcon volt. Szerintem teljes méretválasztékuk lehet, mert anya egy 41-et is próbált. Elég nagy méret alapból, mert nekem a 38-as jó volt. Ugorj be, nézd meg, mert később is jó lehet, és tényleg nem drága ennyiért.

A képfelrakásért bocsi, de tényleg nem szeretnék premier-plánban neten szerepelni…annyi a furi ember…az iwiwről is miket mondanak…azért is szedtem le a képeket onnan.

Ágica
Kép
ágica_26

Adri!
Dehogy unná! Csorgatná a nyálát a sok csini ösztrogén szagú kismamára….
Azért Masi férje beugorhatna…emlékeztek? Azok a jó képek…hihihi

Most ebédeltünk együtt a párommal, rizst ettem gombával. A rizs vízhajtó…hátha…még nem vagyok nagyon nekikeseredve, de ha elmegy a formám….akkor zokogok. Márcsak azért is, mert nem teszek meg mindent, hogy ne így legyen. Valszeg jövő hét szabi, aztán bejövök még egy-két napra leadni a cuccokat, aztán VÉGE!
Csak otthon olvasgatok, meg sétálok, sportolok, és felkészülök az anyaságra, hogy szívesebben vegyek Kismama magazint, mint Glamuort….hátha megszáll az anyaság érzése, mert most állandó pisilési ingeren, mocorgáson és bőrfeszülésen kívül semmi nem érzek….

Ágica
Kép
ágica_26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?