Jaj, hogy tudtok nem enni??? Én kétpofára zabálnék... Édességet, gyümölcsöt, főtt kaját, mindent...
Rita! Vettem tegnap körforgót, de tökre megbántam!
- felfelé kéne nézni hozz, Ádám viszont nem tud az óriási fejétől pár másodpercnél tovább... (jó, erre gondolhattam volna, mert a mostani foglalkoztatóval is ez az egyik baj...)
- nem létezik elemes verzió (állítólag), csak felhúzós, ami max. 1 percig tart ki. sokra nem megyek vele!
- az a fajta, aminek a zenéje kikapcsolható lenne, 4e ft-tal drágább volt. nem ruháztam rá be, így kezdem unni a dalocskát.
Úgyhogy én maradok anyáink módszerénél, és megpróbálok hurkapálcából, és hajtogatott figurákból összebarkácsolni vmit. arra gondoltam, ha cérnán függ papírfigura, talán jobban fog mozogni, mert tovább tart a lendület, és talán a légmozgás is hajtja.
Csak a belógatással nem tudom, mit kezdjek, mert a kanapé fölé, a gyerek feje mellé kéne valahogy eljuttatni a néznivalókat.
Ja, és senkinek nem ajánlom a Savoya parkban (budafok) levő kenguru áruházat!!!!! Nekem kellett kedveskednem az eladóval, hogy ugyan mutassa már meg az 5-15e ft között levő körforgókat, mert persze kirakva nincsenek, csak a szekrény tetején dobozban. Kérdezem, mennyi ideig mozog, válasz: amennyire felhúzza. Anyád! Fogalma nem volt egyikról sem. Sztem ez tök ciki a kengurunak!