Azért abban egyetértünk, hogy a papír mellé muszáj, hogy vki emberileg is hiteles legyen (habár tudod van az a rosszmájú mondás, hogy az megy pszichológusnak, akinek magának is szüksége lenne egyre
gyorstalpaló biztosan nem egyenlő a többéves tanulással, de a többéves tanulás sem tud pótolni bizonyos dolgokat...
meg nem tudjuk azt se, hogy az illető mondjuk végig kettessel bukdácsolt át az egyetemen - ez mondjuk igaz az orvosra is, aki a vakbelemet műti
abban igazad van, hogy sok a kókler meg a hályogkovács ezen a területen, de én még erre is azt mondom, hogy mindenkinek meg kell találnia azt a személyt, aki neki segíteni tud. És ha Józsi bácsinak az alkoholizmusából mondjuk egy kineziológus segít kigyógyulni, akkor hajrá
sztem a lelki egészség alapja egyrészről adottság, aztán erre jön a szocializáció meg az életút, ebben viszont óriási szerepe lehet a spirituális fejlődésnek, meg egyáltalán a fogékonyságnak is. szerintem. bár, azt mondják, boldogok a lelki szegények...
néha azt hiszem, csak ők boldogok. és aki egy kicsit is differenciáltabban látja a dolgokat, annak már komoly erőfeszítésébe kerül...
na ez most nagyon sarkos így, úgyhogy inkább abbahagyom, mielőtt beutaltok vmi szanatóriumba