Üdv.
Dancsi, hát én nem vagyok ennyire felkészült gyerek belgyógyászatból.

Ezek szerint én összetehetem a két kezem, hogy Peti kéthós kora után leszokott az éjjeli kajálásokról...
Látom, akkor a brokkoli még mindig nyerő Boldinál... Nálunk is kell terelni Peti figyelmét, a mamám énekel neki, itthon meg valami játékot nyomok a kezébe...de muszáj, mert egyékbént nem eszik, vagyis csak nagyon keveset.
Zsuzsu, az egyéves státuszon nem volt pisivizit, most ezért kellett, de minden OK, csak a rendelőben nézte meg az asszisztens, gyanítom, vmi tesztcsíkkal. Na de hogy én mit szenvedtem, mire rájöttem (vagyis pontosan az öcsém jött rá), hogy a zacsi be van zacsizva...mindezt reggel háromnegyed hétkor. De lett is bele pisi szinte azonnal! És a mai napom...finoman szólva szerencsétlen, de hál' Istennek mindjárt éjfél.
Bibi, én jártam már így, vagyis annyi különbséggel, hogy én semmit nem jelöltem, és az áhított 9*13-as képek helyett 10*15-ös képeket kaptunk kézhez. Na azóta csak 10*15-ös képekhez való albumok vannak itthon. Szerintem nem lehet mit tenni...
Melinda, sajnálom, hogy így jártatok. Mondjuk én sem tudom, hova mentem volna, ill. a kórházban szó szerint rátenyereltem volna a csengőre. Majdcsak megunták volna... Egyébként ezt a sztorit, akár így, ahogy ide leírtad, írd meg az EBF-nek, kivizsgálnak minden ilyet, én már írtam nekik egyszer, de addigra megoldódott a dolog, amivel kapcsolatban pötyögtem nekik egy emilt.
A JYSK-ben mi még nem vettünk bútort, csak törölközőt meg egy szivargyújtórós pumpát. Szvsz semmivel sem rosszabb, mint akármi más, ahol lapraszerelt bútorokat árulnak.
Niki, Zituskának igaza van, én a gyümivel voltam így, Petinek a vilmoskörte-birsalma kettős volt a favorit, és nekem is azt mondta a dokinénink, hogy azt adjam, amit szeret. Mondjuk nálunk nem volt semmivel hasonló gondunk.
Ja, tényleg, mi az, hogy KELL? Ezt én sem értem...jó, Peti már négy hósan ette a gyümiket, de pl. husit csak félévesen kapott először. Hm, akkor jó dokitok van...egyébként, ha úgy gondolja, hogy ettől hízok, akkor legyen, de megtömni egy gyereket amúgy sem lehet. Nem értem, miért nem írt fel inkább valami tápszert, Sinlacot vagy vmi hasonlót.
Tita, azt ami látszik link, tedd be jelek közé, és elvben jónak kell lennie!
Ági