Sziasztok!
Most már végképp elvesztettem a fonalat, nem tudlak követni benneteket, pedig most már nincs is olyan nagy termelés mint pocakosan volt.
Úgy elmennek a napok, hogy észre sem veszem, csak azt látom hogy megint este van, és én mindennel le vagyok maradva.
Olvasom, hogy sok baba szenved pocak fájástól, szegénykék, sajnálom őket, no és persze titeket is, nem lehet túl jó látni a szenvedésüket. Szerencsére nekünk eddig ilyen problémánk nincs, gyorsan le is kopogom.... Egyébként a pocakfájás hány hetesen szokott kezdődni? Vagy ez teljesen változó? van olyan baba aki már az első napokban pocak fájós? nem igazán olvasgattam még ezügyben, mert szerencsémre a Blankánál sem volt ilyen probléma.
Bálint egyébként nagyon jó fej baba, abszolút anya-apa kimélő üzemmódban működik. Még mindig eszik, kakil alszik. Akkor sír ha éhes, vagy ha bekakilt. Szerencsére saját magától bealszik, napközben a babakocsi mózeskosarában szundizik, azt vettük észre, hogy jobban kedveli mint az ágyat.
Dikó: ti szoktátok használni alvásra a mózekosarat? Olvastam még pár napja, hogy szülés óta sokat fáj a fejed, sajnos nekem is, úgyhogy a babakocsi, és a pléd után ebben is megegyezünk.
De hogy nálunk se legyen probléma mentes minden, Bálint nem akar cicizni/ vagy csak hosszas unszolásra, de akkor is csak rövid ideig. Sajnos kisebesedett még a kórházban a cicim, és akkor két napig fejtem a tejet, erre utána jött ez a tejláz, vagy mi a csoda, aminek a vége az lett, hogy Bálint túlságosan is megkedvelte a cumisüveget. Persze én nem adom fel, minden alkalommal cicire teszem, bár sajnos egyelőre végül mindig a cumisüvegnél kötünk ki. Most kísérletezünk különféle cumikkal, hogy megtaláljuk azt, amivel a legtöbbet kell dolgozni a tejért, mert sajnos egyikből jobban folyik a tej, mint a másikból
nem tudjátok esetleg, hogy melyik cumi lenne a legalkalmasabb?
Szerencsére tegnap reggelre a lázam elmúlt, a cicim nem fáj, viszont halványan még mindig ott van a piros folt, úgyhogy ma lemegyek dokihoz. Az a gondom, hogy az én nődokim szabin van most, így arra gondoltam, hogy elmegyek a körzetihez.
Gondolom a háziorvos is ír fel ilyen esetben antibiotikumot?! Mi a véleményetek?
Mi tegnap voltunk először sétálni, Bálint végig aludt, úgy kellett este felébreszteni, mert nem is tudom meddig nyomta volna a szundit.
Blankám imádja a tesót, sokat simogatja, beszélget hozzá. Viszont ami kitölti a napom nagy részét, hogy ő most nagyon sok törődést igényel, ha nem foglalkozom egy kicsit vele, már azon dolgozik, hogy felhívja magára a figyelmet, ha kell bármi áron, akár rosszalkodással is. Kicsit nehéz ez most, de remélem hamarosan megoldódik, mert iszonyat energiámat emészti fel. Persze értem én őt is, de akkor is nehéz....
Most elköszönök, igyekszem majd többet jönni, meg visszaolvasni, reagálni, de egyelőre még ennyire futja.
Szép napot mindenkinek.
Móni