Babicskó!
A gyűrűs módszert ismerem!Nekem bejött!!
Kineziológusról!
Ha érdekel valakit nekem van egy telefonszámom(elő kell túrnom),amit én kaptam!Egy nagyon jó ismerősöm ajánlotta,Ő kipróbálta és neki nagyon jót tett!Mondjuk neki nem babás problémája volt!
Biztosan vannak egyébként kontárok is de szerintem ez hamar kiderül!
Kislibus!
A kínai naptár módszert nem ismerem!De nekem egyszer jósolt a barátnőm anyósa!
Azt hiszem Verának írtam csak le és ide nem,de lehet hogy tévedek
Tehát!2005 nyarán átmentünk egy régiismerősünkhöz!Az anyósa hátra hívott és megnézte a tenyeremet.Azt mondta,hogy 2 éven belül lesz egy kisfiam,de előtte elkell utaznom egy pár napra.Egy olyan helyre ahol csak pihenek,kiszolgálnak és semmit nemkell csinálnom!
Na,gondoltam jó fej,mikor tudok én elutazni!
Régebben nagyon érdekelt a számmisztika és előszedtem a könyveimet!Kiszámoltam,és összevetettem a férjemével az elkövetkező hónapokat és évet!(Számmisztika szerint a te éved mindíg akkor kezdődik amelyik hónapban születtél!Az enyém mindíg áprilisban a férjemé júliusban!)E szerint az jött ki,hogy 2006-ban babánk lesz!Nem így szó szerint!hanem nagy öröm,bővülő család!
Aztán ősszel a barátnőm férje és az én férjem úgy döntöttek,hogy befizetnek minket egy welness hétvégére!Így a barátnőmmel elutaztunk 3 napra!Masszázs,fürdő,reggeli,ebéd,vacsi!Tök jó volt!
Nem is igazán jutott eszembe az ismerősöm anyósa!
De rá 1 hónapra terhes lettem!És fiú lett!
Aztán lehet,hogy csak véletlen!Nem tudom!
Sziasztok!