A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Szia Timso!

De jó lenne ha találkoznánk :D !Nem mondta Wiegandt doktor,hogy be kéne jelentkezni,csak annyit,hogy a ciklus 8-10.napján menjek.Már augusztusban is mehetnénk,de mivel kedvenc doktorom szabin van,ezért várunk szeptemberig!
Köszi a dícséretet :D !
Sok sikert és hasonló gyönyörűsége(ke)t kívánok Nektek :wink: !

Puszi
Lippa

lippa

Köszike drágák!!!!Remélem igazatok lesz!!!!Puszantás

Lippa!Gratula hozzá!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Timso, Lippa!
De jó lenne ha egyszerre kezdenénk, bár mi még nem tudjuk és nem is fagyis, de jó lenne ha egyszerre izgulhatnánk! :lol:
Remélem jövő héten mi is el tudjuk kezdeni a vizsgálatokat!
Lippa, nem felejtettem el, hogy találkozzunk, csak most egy kicsit el vagyok/vagyunk havazva! :cry:
Nefke
nefke

Lányok!

Elköszönök, mert reggel korán indulunk :shock:
Hétfőn már leszek, kitartás mindenkinek!

Benszivel forródrót kapcsiban leszünk a hírek miatt, főleg Kriszti és Lexi miatt :wink:

Vigyázzatok Magatokra!

Puszi!

Judit

jucicuki

Lippa
Köszönöm. Mentek a tesókért? Nem semmi! :D
Én megelégszem két gyerkőccel is.

Kép
mofly

Na sziasztok!
Lexivel beszéltem, hétfőn vagy kedden lesz net-e, és írni fog nekünk...Én ennyit írhattam meg!Puszil mindenkit!

Lippa!
Nem semmi!!!!És ha téynleg megint ikrek????? :wink: :lol:
Vendég

Krisztike!

Köszi az infót!!!Remélem jó hírekkel jön!!!! :roll: Drukkolunk neki ezerrel!!!! :wink:

Már csak két nap!!!!Megy a drukkkkk!!!!

Vikkatánknak is!!!! :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

El se hiszem,hogy hazaértünk!Nem voltak ma sokan fenn,de a dokimat vagy háromszor elhívták,így 2-re végeztünk:-(

Lippa!

Szerintem láttalak!Vékony vagy és hosszú szőke(melíros)hajad van?
Én keki zsebes térdszoknyában,és fehér trikóban voltam!Szőke félhosszú hajam van..ott ültem a rendelőnek a végében a tévénél!:-)

Úgy néz ki reagálok erre az emelt adagra!Dokim azt mondta,hogy hétfőn...max. kedden meglesz a levétel!!!:-))))

Pénteken azért még megnéz!Olyan édes!

Jaj már úgy feszül+szúrkálnak!

Krisztikém megnyugodva tapasztalom,hogy itthon maradtál!Szerencséd!!!!

Zsebi74
zsebibaba74

Estrella!

Ma jól láttam,hogy te dolgozol???
Csak egy pillanatra néztem oda,de mintha te lettél volna!

Zsebi74
zsebibaba74

Zsebike!
De jó!!!!!!!!Örülök neki, h így reagáltál!!Várlak ám!Addig vasalok, mert iszonyat sok van!!!Egyébként merek én ellentmondani Neked????? :lol: :lol:

KOmoylan mondom, majd leszakad a derekam, és a hasam, úgy fáj...(pont mint mensinél) :roll: :roll: Ha fekszem az sem jó, ha ülők, az sem.....ÁÁÁÁÁÁÁ, begolyóztam! :oops: :oops:

Na, akkor dobom a táblát!Remélem mindenkinek minden adat jó, ha nem, szóljatok!
Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Mamm, és Gabi életkorát nem javítottam...Most láttam!De már megtettem!És remélem Katának szülinapi ajándékként 2 kis babó jut!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok Lánykák!

Manda,
köszi kérdésed borzasztó volt, 12-13 óra állás, már öreg vagyok hozzá, vasárnap mikor fél 5 kor keltem na az szar volt mindegy túl vagyok rajta:)

Kriszti sajnálom a gyógyszert lehetett volna egy kicsit spórolni:(
KÉpzeljétek az Orgalutrán (így írják???) olyan szinten hiánycikk hogy augusztus végére ígértek...kösz
Olyan szintű protekció kellett, egésznapom egy k. idegeskedés volt, végülis lett 70 ezerért...
Ráadásul remélem nem csináltam hülyeséget mert az egyik gyógyszernek nincs saját tűje én barom meg magamba szúrtam egy sárga nagy tűt azt hittem besz..ok... és kifolyt egy kicsi:((((
Annyira béna vagyok de nem tudtam mit csinálni egyedül voltam és már remegtem az idegtől.
A Puregont már idegből nyomtam be az sikerült.
2 napja szúrom a ahasam és már úgy néz ki mintha hónapok óta...
Én megyek pénteken is és hétfőn is, nem tudom mi lesz rajtam de én is a párommal leszek ha látsz egy idegbeteg pasit azok mi leszünk:)
Bár csak egy gyors bekukkantó uh megyek.
Kriszti nekem olyan rossz a az arc memóriám remélem Te megismersz engem:)
Szerintem lesz nálam eg ykék hütő táska (kics) mert péntekre szereznek be még Puregont a gyógyszertárban, remélem így lesz mert péntekre már nincs puregonom...
Jó mi hoyg így kell idegeskednem hoyg minden meg legyen időre.
még jó hogy szabin vagyok és tudom intézni.....
madrin

Mardrin drága!

nem egyszerűűűűűűű történet!!!Kitartás a gyogyibeszerzéshez!!! :wink: Ha jösz hétfön én is ott leszek!!!!Remélem talizunk!!! :wink: Mára elköszönök!!JÓCAKÁT!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!!

Lippa
Pont ezt akartam kérdezni,hogy mondott-e mást Wiegandt doki,de nagyon megnyugtattál,akkor ezekszerint nincs várólista:)
Mehetek én is szeptember vége,október elején persze ahogy megjön.Ma milyen vizsgálatot csinált a doki?
Tudod beszéltük az iwiwen hogy lehet nekem se ártana felugrani mostanában emiatt.

Nefke,Timso
Így csatlakozom a csapathoz:)))
Örülnék ha megismerhetnélek benneteket.

Kriszti
Ezek a tünetek nem semmik.Meggadrukkok péntekre, annyira rosszak ezek az utolsó napok, dehát sajna ki kell várni:)
De a JELEK nagyon jót mutatnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyunyi
Érted is izgulok már nagyon,mindjárt itt a hétfő.Nem is tudom mi lesz ha már én tartok ott.Fel kell majd mosnotok!:)))

Zsebibaba
Örülök,hogy érnek azok a petikék,kívánok neked minden jót hétfőre,vagy keddre?!:)
Aztán te leszel a következő izgulás tárgya:)

Kata
remélem jól telik a pihi és minden oké!!Puszi neked is

Madrin
Hát csúcs ez a gyógyszertéma,a mai világban nincs ami pont kellene?Hát nem csodálom az idegbetegséget,én tuti mellé is szúrtam volna.Nagyon sok kitartást kívánok neked mindenhez és hát a lombiknak ezt a részét egyáltalán nem várom.Ez mindig így megy?Mert ilyenről még nem hallottam!Vagy csak a többiek nem írták le?!:)
sehike

Hát ez a vonalzó elég érdekesen rakta oda manó képét!:)

Kriszti
Nekem már tuti a szeptember,párom drága főnöke ilyen áldott jó ember! :twisted:
sehike

Kicsilány
Üdv közöttünk,ne aggódj sokat, Mondom ÉN:)
Pihizzél amíg lehet, manókák meg kapaszkodjanak!!!!!!!!!!!!!
sehike

Szia Sehike!
Köszi Neked is, már látom, milyen jó kis csapatba kerültem. Most vasárnapig megy a pihi, aztán hétfőtől jön az "isteni" munka. Most egy kicsit uncsi ez a fekvés, de ha belegondolok, hogy a másik lehetőség, hogy korán reggel kelni kell és bemenni a munkahelyre, háááát, megszépül ez a fekvés is :-) De a legjobb a harmadik lehetőség lenne, korán kelni, mert meg kell etetni a kisfiamat-lányomat. Bár már ott járnék, de még az aug 20 is lajhármódon közeledik csak. De remélem a manókák is érzik ezt és kapaszkodnak-kapaszkodnak... :)
kicsilány73

Madrin!
Jajjjjj, nem egyszerű!De ma volt Puregon a BMC-be, vagyis az ott lévő gyógyszertárban, azt hiszem Zsebi is ott váltotta ki..Ha nem, a délinél is van egy gyógyszertár, állítólag ott mindig van! Ha esetleg még kell Luveris, szólj, én hűtőben tárolom, és jóval olcsóbban odaadom....
Viszek neked péntekre kis tűt...Amivel hasba kell szúrni!!!

Nem semmi ez az orgalutrán!De ha ezt is tudom előre, az nlc-n az egyik ismerősöm árulta, feleannyiért mint a gyógyszertárban, de el is vitték már.... :? Jajj, ha így tudom, szóltam volna.....Annyira sajnálom, hogy így jártál. Ne aggódj a nagy tű miatt, csak kicsit nyomtad be remélem..Ha bőr alá kell adni.Annyi hátránya van, hoyg fájdalmasabb, de gondolom, ezt tapasztaltabb! :( Hatás szempontjából nem fontos.A lényeg, hoyg benned van!!!!! :roll:

Sehike!
Jajjj, nagyon remélem!Épp mondtam Zsebinek is, hoyg tökre oylan, mintha megjönne.Tavaly semmi ilyet nem éreztem....De sajnos az utolsó 2 napban kekttyültem meg akkor is...Pedig igyekszem nem oda figyelni erre...Ma is vásárolni voltunk, most vasalok, holnap megyek a kórházba(1-2 dolgot elintézni), délután maniikür, és kozmetika(persze csak itthon) :roll: :lol: Igyekszem lefoglalni magam, de nagyon nehéz, közeleg az idő!!!! :lol: :lol: Akkor átírom majd a táblában az időpontot! :wink:
Vendég

Zsebi:
Igen, jól láttad. Hallottam holnap leszel, majd meglátogatlak. :)
Örülök, hogy jól reagálsz a szurikra, lassan Te is finisbe érkezel.

Adós vagyok még egy képpel nektek, hát Ő AZ:
Kép

Kriszti:
Nem begolyózni ám.
Vendég

Csak bekuk!Aztán csicsi!

Sehike!Köszike a drukkot drága vagy!!!Nemsokára érted is izgulhatunk!!!! :wink:

Krisztike!Minden oké lesz!!! :wink:

Estrella!Nagyon tuti képecske!!!!!Gratula!!!!Remélem hamarosan én is tölthetek fel ilyen képeket!!!! :roll: :wink:

Na megyek!!!JÓCAKÁT!!! :wink:

Jaj lányok,kezdem ugy érezni ,hogy sikerült!!!!! :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na, végeztem a vasalással...Hú, hogy utálok vasalni!!!! :x :x

Estrella!
Igyekszem!!!! :lol: :lol: Csak tudod, nem könnyű.....Nagyon tuti a képed!!!!!!!!!!!!!!!!4 :wink: Épp törli a kis szemét......legalábbis úgy látszik.Biztos felköltöttétek! :lol: :lol:
Vendég

Madrin
nekem van hütőben orgalutrán 2 db,és egy puregon patronom is van,ha valami még kellene,féláron adom :oops: :oops:

Estrella
cuki kis kép :P :P

Nyunyi
úgy legyen,örülök hogy igy érzed :P :P

Kriszti
kitartás,már nincs sok hátra :oops: :oops:

bibar

Kriszti!

Már csak pár nap a tesztig! Szorítok!
Írtam pü-t!

Kép

Kép
sharon

Kriszti
Hát nehéz ügy tényleg ez a várakozás,vasalás?:)Jó program,én is azt csináltam délelőtt:))
Már csak 2-őt alszol és meglesz a csoda,csak telik az idő!
Köszi az átírást:) Bár jobb lett volna ha nem kell,dehát hátha így lesz szerencsém,már akkor a dokikám is visszajön!:)

Kicsilány
Hát igen megszépül majd meglásd ez a fekvés,9 hónap múlva meg meglesz a korán kelés etetéssel:))
Napokban kell szülnie a barátnőmnek,mondtam is neki,aludj amíg lehet utána 2-3 hónapig nem lesz nyugodt álmod!:)
A manókák meg tuti kapaszkodnak,érezniük kell,hogy jó helyen vannak!:)

Nyunyi
Már nagyon várom azt az izgulást,végülis 1,5 hónap de olyan messzinek tűnik még!:)
Addig is jó pár másik leányzónak kell a szerencse!:)

Estrella
Cukorfalat van a pocakodban!:)

Jó éjszakát csajszikák!Mindenkinek szép álmokat!
sehike

Sziasztok,

Bocsi, hogy most csak ennyit, de nem rég értünk haza a moziból (L'ecsó - nagyon édi, aki teheti, nézze meg :D:D). Holnap írok ígérem, rendesen!! :wink:

Kriszti, Nyunyi, Kata, Kicsilány!

Mennek a drukkok és a babatapik:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++:D

Kicsilány,
Üdv itt! Nagyon jó helyre kerültél!!! :wink:

Puszi lányok, szép álmokat!!

Kép

Kép
zsókuci

Húúú jó sokan mentek pénteken a BMC-be! Gondolok rátok! :D
Vendég

Üdv az újaknak!

Kriszti és Nyunyi!
Mennek a drukkok!

Estrella!
Édes!Nagyobba nem megy?

Mindenkinek aki növeszti a petikéjét ezer drukk!!!!
Vendég

Lippa Drágám!
Nem gyengén vagytok bevállalósak az uraddal!Tiszteletem a tiétek a két turbó csaj mellett!
Vendég

Bibar!Köszike! :wink:

Sehike!Kitartás ,hamar elmegy az idő!!! :wink: Addig a drukkjaid szerencsét hoznak!!!kis boszi! :wink:

Zsokuci,Benszike!Köszike a drukkot!!!!Puszantás érte!!!

Krisztike!!

Holnap eredmény ,hírdetés drukolunk neked ezerrel az egész család!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Benszi:

Olyan nagy a mérete, hogy nem tölti fel, csak ilyen kicsibe.
De este majd apával csináltatok egy f-f képet ami a dvd-n van, és azon talán jobban látható lesz.
Vendég

Sziasztok!

Egy gyors bekukk még nagyon reggel van.

Kicsilány!

Üdv itt köztünk.

Kriszti, Nyunyi, Kata,

Nagyon drukkolok. Jók a jelek!!! :-)

Lexi,
Ajaj. Szorítok nagyon értetek. Várjuk a híreket.

Hát csajok, tegnap jó szar estém volt. Nem nagy dolog, de mégis baromira elkeserített.
Szóval voltam tegnap szuperdokinknál, megint nagyon aranyos volt. Képzeljétek még a buksimat is megsimogatta mikor jöttem ki a rendelőből.

Szóval a Clostys dolog nem sikerült, mint ahogy ezt gondoltuk. Volt peteérésem és tüszőrepedésem (ebben a ciklusban ugye nem szedtem semmit, mert elutaztunk szabira), és szép, homogén a mégnyálkahártya 10 mm-es. Viszont ami nem jó, hogy a másik petefészkemben van egy 3 cm tüsző ami nem repedt meg. Nevezthetjük kis cisztának is? Azt mondta a doki bácsi, hogy ebben a hónapban csak akkor vagyok stimulálható, ha a 16-ai uh-n el már nincs. Nem kell vele semmit sem csinálni majd felszívódik, megreped,mittomén. De addig míg ez van nem kaphatok gyógyszert ebben a ciklusban. :( Szóval ez most eléggé betett. Igazából nem akkor tragédia csak megy az idő. És persze én meg türelmetlen vagyok, mint mindig.

Na ezekután fel akartam telepíteni az új webkamerámat otthon, persze hogy nem sikerült. Amint beléptem a skype-ba és az msn.be hogy beállítsam, egyből kidobott a windows-ból. Na ezt eljátszottam 20-szor, negyed tizenegykor már mindenem tele volt az egésszel.

Hetek óta tervezem, hogy megyek a Balcsira egy kicsit, hát richtig szar idő lesz.

Ja, megint 2 volt osztálytársamról tudtam meg hogy terhes, és egyik barátunkról, hogy megszületett a második gyereke, és nem is mondta el, hogy babát vár.

Ezek piszlicsáré dolgok, tudom, de tegnap minden összejött. Az a baj, hogy úgy minden szinten rosszul érzem magam, a munka miatt is egyre depisebb vagyok. Halálra unom magam, olyan mint egy börtön, és mintha folytogatna minden egyes nap.

Na jó abba hagyom a panaszkodást, de Ti vagytok az egyetlenek, akik igazán megértenek. Legalább valamiből tudnék erőt meríteni, hogy tovább bírjam ezen a helyen.

Bocs csajok, kijött.
vic12

Sziasztok!

Igen én kaptam puregont a kórházon belül lévő gyógyszertárban!:-)

Krisztikém!

Már csak 24 óra (se) az eredményhirdetésig!Torkod már a szívedben dobog mi???
Na jóvan nem stresszellek!Próbáld magad lekötni...molyolj,szépítkezz,tegyél-vegyél s lásd elrepül az idő!:-)
Este meg úgy is megyek..azt tesztelünk!

Estrella!
Nagyon édi az kép!Gyere be..várlak!Drukkolok nektek!

Holnap jó kis csapat lesz a Bmc.ben!Manda,Krisztike,Enikő,Kata?,én.Még valaki????Én mondjuk nem fogok rohanni kb.9-re fogok odaérni...úgyis 13 óra után lesz eredmény!(vagy 14-kor,mint szerdán)

Zsebi74
zsebibaba74

sziasztok csajok!most végre rászántam magam,írjak.Már nagyon régen olvaslak benneteket.Magamrol annyit,hogy 2 éve járok a BMC-be.4 beültetésen vagyok túl abból 2 fagyis volt.Az első fagyibaba megtapadt és egészen 8 hétig nagyon nagyon örültünk neki.Aztán a 8 hetes uh-on már nem dobogott a pici szive.és a negyedik beültetés után úgygondoltuk,hogy mostmár elég.lassan kezdett minket felemészteni.Utána a következő hónapban csoda történt.Így csupa nagybetűvel CSODA.Terhes maradtam csak úgy. Most 13 hetes a picúrka.Tegnap volta Uh-gon.Aztmondta a Konc,hogy eddig minden tökéletes.Még igazán nem merek örülni de lassan kezdem elhinni.Egyelőre ennyit, mindenkinek nagyon-nagyon szurkolok sziasztok.

Kép
fiona66

Na megjöttem,eddig töltöttem le a klipet ,csak elinditani nem, sikerült! :shock: :roll: Majd apa megoldja! :wink:

Vic Drága!

Minden rendben lesz a 16 uh-már nem lesz ott semmi!!!És kezdhettek!!! :wink: Küldöm az elüzőőőőőőőtttt :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: !!!!
Nagyon szurkolok neked!!!!És köszönöm ,hogy drukkolsz nekem,Drága vagy!!!! :wink: :)

Szia Fiona!

Üdv itt nálunk !!!Gratulálok a babácskához!!!!Remélem hétfön én is jó híreket kapok! :roll: 1 inszem, eredmény hírdetésem lesz!!!Biztos minden rendben lesz veled és hamarosan édesanya leszel!!!! :wink: :)

Krisztike!Hogy vagy?????? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Fiona!
Üdv nálunk, és külön örülök neki, hogy olyan ember is csatlakozik a csapathoz, akinek spontán babája van a sok beültetés után!
Gratulálok!
Nefke
nefke

Képzeljétek ma reggel megszült az a kolleganőm, akiről már írtam, hogy nem akart teherbe esni, 3,30 kg 57 cm-es a kisfiú. :lol:
Hát öszintén picit irigykedem rá, persze nagyon örülök neki! :oops:

Hú, holnap UH! És remélem talákozom valakivel?!

Üdv. az újakat!!!

Fiona, gratulálok a babóhoz!!!

Kicsilány
Neked küldöm a babatapikat+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

És persze Krisztinek, Nyunyinak és Katának is++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Zsebi
Látom te is később jösz. Hát én mint írtam sietek, de hátha összefutunk.
Drukkolok!!!!

manda

Köszi csajok,aranyosak vagytok :D !Ha esetleg sikerül,addigra a Tündérkék nemsokára oviba mennek.Tudom,hogy nem lesz könnyű,de valahogy biztos megoldjuk majd.Ha ikrek lennének... :shock: ?
Az pláne nem lenne könnyű,de egyben biztos vagyok,a 2 Kistesót semmi pénzért nem hagynánk ott.Ha több lenne lefagyasztva,biztos másképpen gondolnám,de úgygondolom,nem véletlenül Vannak 2-en.

Madrin hát tényleg nem semmi,ez a gyógyszer beszerzés,na és az ára :shock: .Sajnálom nagyon :cry: !

Zsebi igen,az én vagyok.Basszus szinte éreztem,hogy Te vagy az,de nem mertem odamenni,mert mivan ha mégse :roll: .Egy barna hajú lánnyal beszélgettél igaz?Örülök,hogy jól alakulnak a dolgok :D !

Nefke jó lenne,ha egyszerre kezdhetnénk,még egy autóval is mehetnénk,ha úgy jönne ki a vizsgálat :wink: .Én sem felejtettem el a randit,szólj ha jó Neked!

Sehike csak egy Uh volt és kenetet vett,citológiát nem csinált végül,mert januárban voltam az orvosomnál.Várólistát nem említett,úgyhogy bízom benne,hogy nincs :wink: .

Kicsilány üdv ebben a klassz csapatban szorítok,hogy sikerüljön :wink: !

Vic hát nem csodálom,hogy ennyi mindentől kiborultál,már a fele is elég lett volna.Remélem ma már jobb a helyzet!

Krisztike drága már csak 1 nap(vagyis nem is egy egész) :wink: .Annyit gondolok rád,ennek sikerülnie kell,szorítok nagyon!Holnap türelmetlenül várunk majd a hírekkel!
Lexit puszilom,ha beszélsz Vele,már nagyon várjuk,hogy jelentkezzen!

Fiona üdv Neked is,gratulálok a spontán babához :wink: !

Holnapi BMC-s járatnak mennek a drukkok :wink: !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Sziasztok!
Manda
Köszi a babatapikat, átadtam őket a kis kapaszkodóknak :) És neked most aztán igazán szükséged van sok-sok tapira, szorítok neked (is) nagyon! Képzeld, én is szfvári vagyok ! 1 éve költöztem Bp-re.

Fiona
Üdv köztünk, én is 3 napja csatlakoztam ehhez a szuper csapathoz. És lám, csodák márpedig vannak, tök jó, hogy ez nálad be is bizonyosodott.

Kriszti
Tudom, most már hiába is mondanám, hogy nyugi, mert egyszerűen képtelenség nem a holnapra gondolni, de az előjelek is azt mutatják, hogy holnap (kölyök)pezsgőt bonthatsz :-) Remélhetőleg ezt hétfőn Nyunyi is megteheti, és még szerdára marad belőle Katának is :)
De ha este teszteltek Zsebivel, gondolom annak az eredényét is tudhatjuk egyből.

Mindenkinek szorítok.
Ma végre gyorsan megy a napom, mert délelőtt feljött egy barátnőm, délután meg két másik jön, 3 gyerekkel együtt, úgyhogy lesz zsivaj és kupi a lakásban :-) Csak nehéz lesz megállnom, hogy ne emelgessem a kisördögöket, de a cél érdekében erős leszek!
kicsilány73

Manda drága!!!!!

Szurkolok neked holnap!!!!Megy a drukk ,neked és a többieknek is :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :wink: És köszönöm a tapikat!!! :wink:

Kicsilány!

Köszönöm szépen ,hogy drukkolsz nekem!!!!!Én is neked!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :) Jó babázást mára! :wink:

Krisztike!
Most olvastam én is !Csinálsz ma tesztet???? :shock: Húúú akkor már ma jó híreket hallunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :) :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

A holnapi nap nagyon izgis lesz!!! Mindenkinek drukkolok, aki holnap megy! +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nyunyi :)
Neked pedig hétfőre!!!!! :) És mit érzel?

Kép
mofly

Mofly!

Köszike a drukkot!
Kezdem ugy érezni ,hogy sikerült,párizsi szindróma nekem is megvan!!! :wink: A csajszik azt mondták ez jó!!! :wink: De majd hétfőn kiderül!!Nagyon remélem jó hírt mondanak!!!! :roll: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Na, végre most van egy kis időm írni :D

Kriszti,
Gondolom, már tűkön ülsz… De kérlek szépen, hogy ne idegesítsd magad, biztos minden rendben odabent a picúrokkal :wink: UGYE azonnal hívsz, ha megvan az eredmény :?: :wink:

Vic,
Úgy tudsz feltenni képeket, hogy lekicsinyíted, a max. méret 800x800 lehet, majd a hozzászólást ahogy írod be, alatta van egy olyan lehetőség, hogy „melléklet feltöltése" arra rákattintasz, ott tallózod, hogy melyik képet szeretnéd felrakni, majd OK, és kész :D
Sajnálom, hogy nem sikerült a Clostyval! :(

Nyunyi,
Szerintem jól döntöttél, hogy nem tesztelsz! Nagyon drukkolok Neked! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Sehike,
A klippet is letöltötted? Chesti nagyon jól megcsinálta! :D Mert ott vannak nevek is, és úgy már mindenkit be tudsz azonosítani :wink:
A vonalzód elejéről a profilban töröld ki azt a részt, amit a kép előtt kiír (a .hu]-val bezárólag), az nem kell, utána már jó lesz!

Rebe,
Nagyon sajnálom a nagymamidat!!! És sajnálom, hogy Neked, és a családodnak is át kell ezt élnie!!! :cry: :cry: :cry:
Küldök én is egy nagy ölelést!!!

Kép
Madrin,
Dehogynem hiányoztál!!! Sajnálom, hogy ennyit kellett gyógyszerre költeni :? :shock:
Nekem a stimutól mindkét petefészkem működött, de sajnos a balból egyáltalán nem tudtak anno leszívni, mert olyan tekervényes, és annyira messze volt, hogy egyszerűen nem tudták elérni, bárhogy próbálták. Így maradt csak a jobb, ebből 3-at szívtak le – emlékszem rettentően csalódott voltam – de a 3-ból 2 megtermékenyült (ICSI), és végül egy maradt (tovább, de nem végleg…:?) Szóval szerintem így is sikerülhet, ne szomorkodj! :D Drukkolok Neked!

Kicsilány,
Hogy vagy? Nagyon jó helyre kerültél! Emlékszem, annak idején én is nagyon sok segítséget kaptam a lányoktól, magamtól sok mindent nem tudtam volna.
Küldök Neked is babatapikat! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Mofly,
Kitartás! Meglátod a türelem, babát terem :wink: Drukkolok, hogy már ne kelljen sokat várni arra, hogy anyuci lehess!!!

Zsebi,
Ezek nagyon jó hírek!!! :wink: Mennek a petikenövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Fiona,
Üdv itt! :D:D Nagyon gratulálok a spontán babához! :D:D:D:D:D Olyan jó olvasni, hogy ha valakivel CSODA történik!! :D És várunk az egyel lentebbi, babás topikban is! :wink:

Kata,
Bár most nem olvasol minket, de azért mennek a babatapik ám :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Most érkeztünk haza Hajdúszoboszlóról! Fantasztikus volt, mindenkinek ajánlom! :lol:

Még nem kezdtem a visszaolvasásba, de hamarosan...

Kriszti hogy vagy? Mindjárt vv!!!

KépKép
charlott

Zsókucika!

Köszike drága vagy!!!Hétfőig már fél lábon is kibírom!!! :roll: Azt hiszem! :oops: :roll: :wink: Kezdek nagyon bízni!!!!Nekem is van párizsim!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És elvileg ugye 12 én kell megjönnie és én elötte pár nappal mielött megjön mindig idegbeteg vagyok és eddig semmi jele dilinek!!! :wink: Sőt inkább kiegyensúlyozattnak érzem magam!Pici poci szurás tompán néha van de nem olyan mint szokott! :wink:

Kriszutike !!!Merre vagy? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Charlott!!!!

Várjuk az élmény beszámólót!!!!De jó hogy megjöttél!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi: nálad is lombik babák vannak? hogy érzed?

KépKép
charlott

sziasztok csajszik!Nekem van 1 orgalutran,1puregon,2luveris.Szivesen odaadom ha valakinek szüksége van rá. Nekem nem kell.Szóljatok nyugodtan.Most nagy gondban vagyok és nektek elmesélem.Az én férjem zenész és 2 honapja hajon van dolgozik. ez egy hatalmas óceánjáro hajó 3500 ember van rajta.Most a földközin vannak minden nap kiköt mindig máshol.Sorban nem tudom de az utvonal Mallorca,Barcelona.Marsej Nápoly stb.A lényeg a jövöhéten készülök hozzá 1 hétre.Már 6 éve kijár én még sosem voltam.A Konc aztmondta nyugodtan menjek. Nektek mi a véleményetek?????????Jol vagyok nincs baj leszámitva azt hogy nagyon nyomja a hólyagomat.De azt nagyon!!

Kép
fiona66

Nyunyi: élménybeszámoló?!
Ahol voltunk annak a szállodának volt élmény medencéje és termál fürdője is. Naponta úszkáltunk is bennük. Sétáló utcáin zenészek, táncosok mutatták be tudásukat és az árusok portékáikkal elmaradhatatlan volt.
Hortobágyra és Debredenbe is elnéztük, nagyon szép volt mindkettő hely. :-)

KépKép
charlott

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?