A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

depi: http://www.tavam.hu/article.php?id=305&cid=62
szülés után: http://www.tavam.hu/index.php?cid=6

Ádám is csak cicin alszik el. Én is pár hete várom már, hogy megváltozzon... :twisted: :P De sztem még pár hónapot kell várni. Mostmár olyat tud, hogy ha leteszem, és arra felébred, akkor vissza tud aludni egyedül. De még ez sem általános! Lerakni pedig csak cicivel lehet.

ANNEE! ÉLJEN ÉLJEN!!!!! Huh, ügyes vagy!

Az alvás meg csak nem áll be. Ádám nagyon régen nem alszik napközben hosszabbakat. Erre tegnapelőtt 2,5 órát aludt, majd tegnap 4 óra, 20 perc alvás után felébresztettem, mentünk fürdeni, kicsit hosszabb volt az elaltatás, mint szokott lenni, de aludt még 5,5 + 3 órát. Most pótolja a múlt hetet? És 1,5 óra játék, előtte-utána cicizés után most is alszik, ami pedig kb. 1 hónapja nem fordult elő... Nagyon kis változó korban van. :roll:

Nem kell valakinek egy 3 éves élénk kisfiú? Tesóm kölcsönadná.... Tudja a budafokon átmenő összes busz és villamosjárat számát, és végállomásait, néhány átszállási pontot is ismertet, kiváló a villamoskocsik típusának felismerésében valamint az építőipari gépek részleteiben (pl. futómacska), és még szép is. Szóval, lehet vele villogni! Csak aludni nem szeret...
:D :D :D :D :D

Emi! Az alvás jobb lesz, hidd el. Pár hétig még bírd ki. Ne tervezz semmit, aludj délután is, úgy ki lehet bírni. Aztán jönnek majd hosszabb alvások nálatok is. Ez egyszeri, és megismételhetetlen időszak! Nekem már most hiányoznak az első hetek!

Emi25! Mintagyereked van! ;) De sztem ne keltsd fel az esti ciklusban! A szétdurranó ciciket picit fejd le: vedd tenyeredbe a melled, és a hüvelykujjadat húzd végig a melled tetejétől a mellbimbóig. Kicsit erősebben, mint ami jól esik. Így megindul valamennyi, de ha leállítod a nyomást, lassan eláll. Meg is könnyebbülsz, és nem is vész kárba sok.

okoskatörp
Vendég

Emma! Ez szerencse kérdése inkább, vagy alkat. Én egész nap fárasztom a gyereket, és szinte óránként etetem, mégis csak estére fárad el!!!!
Vendég

Móni, szerencsére a fejem csak 1x fájt, akkor is a naptól, mert nem raktam semmit a bucimra 35 fokban!
A mi babakocsink most még az a régebbi tíusú mélykocsi, aminek teljesen merev a mózeskosara! Ebben imád aludni akkor is ha sétálunk, és akkor is ha anyuéknál vagyunk.Oda vettünk egy utazóágyat de most még belerakjuk a mózest és abban alszik!
Cumisüveget mi még nem ahsználtunk, fiúk is csak akkor amíg suliban voltam, de nekünk abból is az aventes jött be, mint mindenből! A leginkább hasonlít a cicre a cumi formája, és az 1es nem is csöpög nagyon!

Emma, :D csak ilyen éjszakákat!

Annee, gratula, örülök! Csak így tovább!

Jaj, úgy örülök, már tejcsárdának éreztem magam, annyi tejcsit fagyasztottam le, úgy éreztem megy majd pocsékba! Erre ma hívott a védőnő, hogy lenne egy babó akinek elviszik! holnap megyek aids szűrésre, és tüdőszűrésre, meg adok le kakit vizsgálatra és jövő héten már viszik is a tejcsit! :D

KépKépKép
dikó1

Jó reggelt!

Zalán este 10től hajnal fél 5ig aludt :D Aztán szopi (egy órácskát), majd 8-ig aludtunk! :D Mennyei Manna :wink:

Fülbevaló: Én a csajoknak 6 hetes korukba csináltattam. De Violának folyton kiesett ezért kivettem, be is nőtt a luk :( . De muszáj volt, mert jónéhány ékszert elvesztett. Nem győztük volna anyagilag a fülbevalókat :shock: :shock:

Lépek, nyekergés van...
Pusz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gurgi, Emi - szerintem ez a cicin alszik el a gyerek teljesen gyerek és kor függő.
Enyém nagyobbak sosem tettek ilyent, hogy konfortcicizzenek, ha jóllaktak bimbi ki a szájból, büfi (na, Adriánál refluxxal megtoldva), s aztán önállóan bealvás.
Na, de ez a picur, ez nemhiába volt eleinte cicikirálynőnek kikiáltva. Imádott rajta csüngeni. A végén már azzal aludt be, de el nem engedte, mintha valami attól függött volna, hogy meddig bírja a szájacskájában szorítani. Aztán már én sem tudom hogyan, de leszoktunk erről. Most az a nagy divat egy idő óta, hogy ölben szeretnék elaludni, anya. Meg hát mivel bukik is jó nagyokat, ezért persze többet van kézben. Ördögi kör.
Amúgy Borinak ismét (na, lehetne másképp? :wink: ), majd jön az idő, mikor ezt hiányoljuk.

Annee - ez szuperr. Hogy csináltad? Kipanaszoltad magad nekünk, oszt megszűnt a probléma, s dőlhetett a tej?

Fülbevaló: Edinának még a szülészeten, Adrikámnak olyan 2 hetesen, s szégyen, gyalázat, de Grétunak még meg sincs vásárolva.

Móni - tegnap nem jelentkeztél, s már kezdtem aggódni. Na, de ha már nincs láz, az a fontos.
Most nem akarok okoskodni, de mi lenne ha kipróbálnád a Hencsi féle változatot? Bimbit ne direktbe nyomasd neki, hátha az bejön. Legyen neki gumi íze, hasonló a cumisüveghez, hátha azt igényelné, s így a kis rafinált gyerek agyán megpróbálhatsz túljárni.

Nekem meg estére nincs elég tejem, uhhó meg sem bírnám próbálni az Emma féle verziót. Bár így, hogy kissé éhesebben feküdt le 9-kor, éjfélkor már követelte, aztán 2-kor ismét, majd reggel 1/2 7-kor. Na, de nem bánom.

Tegnapi napot elkiabáltam, most ismét nyikorgik van, asszem pocó.

S amilyen húgyagyam van, a homeósakat mindig felejtem adni neki.
Most rohanok, s le is nyomom.

Kép
kissmanó

ja, az akart lenni, hogy Borinak ismét igaza van.
Csak há közben anyázás lett, s az igaza van lemaradt. :oops:

Kép
kissmanó

Én így is köszönöm a bókot!!!!!

Gurgi! ja, szar, h nem lehet tervezni, de sztem ez a 3 órás babákra is igaz, mert sztem dokan közülük szintén felébred, ha új helyre megy. az meg, hogy csak cicivel nyugszik meg, életkori sajátosság, neki az a biztonság. szép lassan ez átmegy az egész lényünkre, és akkor kezd majd elég lenni az ölelés. de most még anya = cici.
kezdek rájönni, miért reklamálnak olyan sokan a szoptatószobák hiányáért olyan sokan!!! tényleg nem lehet elintézni semmit így. legszívesebben kötelezővé tenném, hogy mindenhol legyen pelenkázó / szoptató szoba!!!
Vendég

Bori
Biztosan szerencse és alkat kérdése is. De egy barátnőm mesélte, hogy mikor már nem bírta az éjszakánként is 3 óránként etetést, 6kor 8-kor 10kor és 12kor etetett, így reggel 7ig aludt a babó. Míg ezt nem csinálta, nekik sem volt éjszakájuk. Biztos nem egy tutti recept, de náluk meg nálunk bevállt :D Én legalábbis azt tapasztaltam, mikor déltől 8ig 3-4 óránként etettem, és utána beájult a gyerek, akkor estére éledt fel, és 1-ig szórakoztatott minket :D Na, aztán biztos sok múlik a hasfájósságon, fronton és egyéb tényezőkön is, az éhség csak egy a sok közül

Kép
Kép
emma1976

Emma! Igen, igen, sokaknak beválik, de én azt akartam mondani, hogy nekünk meg túl kevés lenne a 2 óránként evés, merthogy így is 1-1,5 óránként kér enni. viszont Ádi magától csinált éjszakát, csak a fürdés ceremónia kell, meg utána a félhomály, és min. 4 órát alszik, de volt már 8 is, és 5,5 a leggyakoribb.

tegnap ráadásul egy eddig ismeretlen okból este 4,5 órát aludt (5-9:20), felébresztettem, fürdés, cici, altatás, és így is aludt 5,5 + 3 órát.
szóval azért írtam, mert nálunk kb semmi köze a délutánnak az éjszakához.
de az persze tök jó, hogy van, akinél bejön!!! grat!
Vendég

Na sziasztok, szerencsére nálunk kb. 3 nap után nem volt gond az éjszakával kb. 9-10-től reggel 4-5-ig nyomja, úgyhogy nagyon rendes baba... :lol: A cicin elalvásnál azt vettem észre, ha nyügősebb, vagy fáj a pocakja, akkor CSAk ez az egy dolog tudja megnyugtatni, ha ezerrel cicizhet.. :roll: viszont így könnyen rászokik. Most légy okos domonkos! Szóval én inkább próbálkozom a megnyugtatással, énekelés, összebújás... eddig hatásos.
Bár hasfájósak lettünk Móni én úgy tudom, hogy a 2-3 héttől kezdődik és kb. 2-3 hónapig tart, ha találsz valami hatásos szert, ami beválik mákod van! :wink:
Most elaludt végre szegény, nagyon fáj a pocó, nem tud rendesen pukizni, kaki van mindig, úgy látom a szelek bántják. Ma megmasszíroztam a pocakját, azóta csend van, és el is aludt szegény. Annyira sajnálom. Ma utánanézek a WINDSALBE kenőcsnek már nem tudom ki írta, hátha...

Emma én is így csinálom, csak 5-7-9... esetenként 11... de addigra már mély szunya van HASON!

Na sziasztok, bogarászom, hátha valami okosat megtudok a pocakfájásról.

Andrea
Kép
kindernay

Hasfájás, hasi görcsök

A születés utáni első hetekben-hónapokban problémát jelenthetnek a fájdalmas hasi görcsök, amelyek rendszerint etetés után rosszabbodnak esetleg a délutáni órákban erősödnek. Ha semmi sürgető, gyors orvosi beavatkozást igénylő ok nincs a héttérben, akkor jó szolgálatot tesznek a homeopátiás szerek. A panaszok oka lehet, hogy a baba túl sokat eszik, vagy túl mohó, sok levegőt nyel evés közben. Rendszertelenül, túl gyakran, össze-vissza szopik. A szoptatás alatt az anya olyan ételeket fogyaszt, amelyek a csecsemőnél hadpuffadást idéznek elő. Köztudott, hogy az első 3-4 élethónapban a hasi görcsök erőteljesek, de ezt követően jelentősen mérséklődnek.

Chamomilla akkor alkalmazható, ha a csecsemő élesen sikongat, nagyon nyugtalan, dühös, a fájdalmat nehezen tűri, nehéz megnyugtatni. Az ilyen gyerek állapota melegre és ringatásra javul.

Erős, görcsös hasfájás esetén Colocynthis adható, ha a panaszok a has masszírozására vagy a baba behajlított lábainak a hasra nyomásával enyhülnek.

Dioscorea a szere azoknak a gyerekeknek, akiknél hirtelen kialakuló és periodikusan visszatérő hasgörcsök tapasztalhatók, amelyek erősödnek, összegörnyedve és enyhülnek hátradőlve, illetve a hát masszírozására.

Lycopodiumot tanácsos adni, ha a babának igen kifejezett a haspuffadása és ha az anya által elfogyasztott ételek ezt a puffadást és a görcsöket jelentősen fokozzák.

A fent említett négy szer valamelyikével az újszülöttkori hasfájások 95 százaléka enyhíthető.

Andrea
Kép
kindernay

Már akartam kérdezni, csak mindig elfelejtem! Volt valaki a Babyoutlet-ben? lassan szétnyúzzuk a bébkocsit, nem bírja a legény a szántást, mégiscsak be kéne ruházni egy újra! Tényleg jobbak az árak, mint brendon, Elefáni, Minimanó? Valami könnyű, de masszív, teljesen fektethető járgányt szeretnék, ugyanis kisebb kölyköcskék szeretnek sétálni, így nem úszom meg, mint előzőkben! :) Így kéne valami jó kis kocsi!

KépKépKép
dikó1

Na, itt vagyunk. Még mindig pocófájósan, kaki nélkül...pedig már 2-szer masszíroztam.

Nálunk most ez jön be, de apa nincs mindig itthon, sajnos :?

Kép

Tudja valaki mikortól szabad úszni? OLyan jó lenne...
molkata

Kata! Neked, vagy Egonnak? Neked tuti lehet már, ha nődoki rendben talált.
Egonnak nemtom, de babaúsztatók biztos tudják!
Vendég

manó: aranyos vagy, hogy aggódtál. Köszi a tanácsot is, tiszta hülye vagyok, pedig van is itthon bimbóvédőm, na megpróbálom legközelebb bevetni, bár még soha nem használtam, remélem működni fog.... nagyon jó lenne, mert ez így hosszútávon nem mehet, hogy fejem a tejet, meg etetek, stb...most még okés, mert szabadságon van a párom, így ő etet, meg egy csomót besegít. De jövőhéttől?! Na megyek is, fertőtlenítem a cuccost, aztán megnézem hogy hogy áll nekem?! :wink: :D Köszi mégegyszer.

dikó: bocsi, az előzőekben írtakat nem neked szántam, hanem ildinek ( vagy lidikó?!) , csak véletlenül összekevertem a neveteket. Ildi írta, hogy ugyanolyan az ő babakocsijuk is, és a pléd is hasonló....bocsi mégegyszer.
Ildi:: ti voltatok már a babakocsival sétálni? Mi voltunk tegnap, nagyon jó kis járgány szerintünk.. :wink:

andi: jó ez a cikk amit bemásoltál,köszi, le is mentettem, bár a legjobb az lenne, ha nem lenne rá szükségünk. Bálint is sokat alszik hason, nappal szinte mindig... :wink: éjszakára én nem merem hasra tenni, nagyon aggódós vagyok.

tényleg megyek, mert lassan etetés, és bevetem a kissmanó féle terápiát :wink: majd jövök a hírekkel :wink:

Móni

Kép
Kép
moni1973

Dikó! mennyire könnyű kell? én 2.ra viszem fel, így utánajártam. a legkönnyebb, ami 180 fokban dönthető, az a peg perego venizia, újonan 70e. utána jön a retrus ruby, ami asszem 13 kg, és csak 35e újonnan. a többi vagy csak 150 fokban dönthető, vagy 15 kg felett van.

Adókártya. kaptunk levelet a MÁK-tól, hogy elrakták nekünk a babakötvényt, és kamatoztatják, de ha akarom, start számlára átkérhetem. ehhez megadják a gyerek adószámát. az igényléshez vigyem ezt a papírt az adószám végett. az adókártyát pedig igényelhetem postán is.
Vendég

Bori! Èn szeretnék úszni. Babáknak 3 hónapos kortól szabad.
Ès van valami spéci megoldás arra, hogy a tejcsi ne csepegjen közben? :roll:
molkata

Tegnap óta felborult a jól bevált napirendünk.Nem tudom mi történhetett.Egy előnye volt.Este 1O-től reggelfél 5-ig aludt.Lehet mégsem fogom én ébreszgetni,hanem megvárom míg saját magától felkel és kialakít egy új napirendet.Nekem a laktoherb még mindíg nem használ.3.napja iszom,gyomrom már kivan.Mikor kezd el hatni?
pillangó7

Móni - há nincs mit. Csak épp felötlött ami Hencsiéknél bejött, szóval övé a pálma, enyém a memória.

Kata - vigyázz az úszással, a víz hőfoka miatt. Tudod, ha hideg a víz, az cicinek hideg borogatás, amitől apadhat. Nem ijesztgetni akarlak, csak há az okosak szerint erre jó figyelni.

Kép
kissmanó

Bori, a veneziával csak az a bajom, hogy kicsik a kerekei. Nálunk zűrösebb terepviszonyok is vannak, és oda nagyobb kerekek kellenek. A retrust megnézem! Köszi!

Móni, sejtettem, hogy nem nekem szól de válaszoltam, hátha segítek. nektek milyen kocsitok van? :D

KépKépKép
dikó1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Épp a tegnap néztem vissza babakocsi témában tett irományaim.
Há Dikó, nem irigyellek.
Tod, nekem még mindig az él a lelki szemeim előtt ami akkor, most is lehet dajcséknál kapni (hmm, ha tudom, hogy apa júliusban megy arrafele, tuti nem veszek az expón, hanem azt kiharcolom), csak a szépséghibája a régi, közel 500 euró.

Kép
kissmanó

Ilyen a mi kocsink kereke, na meg a csomagtartója, a csomag az a másé, önként mászott hozzánk, de csak segítséggel bírt távozni.

Kép

Kép
kissmanó

Már nem is tom, kiknek kell küldjek egy pár Trabit.
Nos, akkor ameddig a szem ellát. Volt több mint 50 résztvevő, bár a tavaly a számuk meghaladta a 70-et is.

Kép

Kép
kissmanó

Kata! Sztem a hideg víz elég lesz ;) de én is ezen gondolkoztam! No, meg amit Manó írt! De heti egy hideg borogatás csak nem apasztja el a tejet!? :roll:

Dikó! Tapasztalatom szerint vagy jó kerekei vannak egy babakocsinak, vagy fel lehet emelni... De ne legyen igazam!
Vendég

Hát az a nagy harci helyzet, hogy Boriból beszélt az igazság.
Egy bébjárgány egyszerre masszív is, nagy kerekű is meg könnyű is, asszem Dikó keresed a lehetetlent.

Kép
kissmanó

manó: igen, az a baj, hogy én nem olvastam vissza, mert ha megtettem volna, nekem is eszembe jutott volna, hogy a bimbóvédő a fiókban hever, bevetetlenül :? na de most majd bevetjük :wink: remélem sikerrel :shock:

dikó: nekünk a graco quattro tour deluxe babakocsink van, most így hirtelen nem tudom, hogy ennek milyen súlya van, de nagyon jó kis gép. Ráadásul most a Brendonban kuponakciós két féle változata is ( hordozóval vagy anélkül) . megpróbálom neked ide bemásolni az infókat.
1186661832.53.htm

Móni

Kép
Kép
moni1973

dikó a fenti, a drágább, ahhoz van hordozó, de akciós a hordozó nélküli is, mindjárt annak is utánanézek.

1186662134.96.htm

Kép Kép

Ez a típus van nekünk.

Móni

Kép
Kép
moni1973

Köszi csajok a tanácsokat. Akkor inkább lemondok róla...

Mi is lecseréltük a babakocsit, mert nem vált be. A mostani tök jó. Az ebay-en vettük, Hauck és 6 kereküü. Mindjárt küldök képet. Tök könnyüü irányítani és könnyüü szerkezetüü.
Segíthetek nektek is megvenni, ha nem tudtok rendelni. Ettööl a cégtööl, egyébként lehet rendelni nem csak Németországba.
molkata

Hauck-Kombi-Kinderwagen+Tragen. 2007/Neu/OVP/Heart Bear

a babakocsi
molkata

jah, és elég nagy kerekei vannak, bár nem az a "bicikli méretű", de szerintem simán megfelel az isaszegi terepviszonyoknak. Ha érdekel, megmérem, hogy mekkorák a kerekek, mert a képen elég kicsinek látszik.

Kép
Kép
moni1973

molkata

Na, most sikerült. :D
molkata

Manó! Ennyi trabit még nem is láttam együtt. :lol:
molkata

huppsz, csak amit Kata küldött modellt, az sem pihe könnyű a 16 kilójával

Kép
kissmanó

Tólni könnyüü, emelni pl lépcsöön csak üresen bírom. :shock:
molkata

brendon katalógus szerint:
graco quatro tour deluxe 15,5 kg, ha az ülőrész van rajta
egy másik hauckra meg azt mondja ülőrész vázzal 8,5 kg, hordozó pedig 3 kg, akkor ez lehet a megoldás, mert akkor hordozóval sem lehet több, mint 11 kg!!!
Vendég

S tegyem fel Dikó helyett a kérdést?
Összecsukni, s kocsiba betenni milyen művelet?
Mekkora teret igényel egy csomagtartóban?

Kép
kissmanó

Kata, keresek a tavalyi képek közt egy jobb fotót, remélem ott jobban látszanak, körben voltak. Na, sajna nem mind a hetvenvalahány, voltak akik lusták voltak lemenni egy kis völgybe kiállítani a kartonjárgányt.

Kép
kissmanó

Manó! Ok! :D
molkata

Na elaludtunk végre mi is... :lol: a hasonfekvés bejön neki, már anyukája is nagyon aludna hason! Álom-álom édes álom!
Móni örülök, hogy meggyógyultál, nekem is csak bimbóvédővel megy a szopi (nem fáj, csak nem jött ki) már egészen megszoktam. Ha javasolhatom a legjobb minőség és nem csúszik el a MEDELA S-méretű bimbókiemelő... az Avent leesik, a Chicco meg nagyon vékony, és csúszkál.. Haj kérem a tapasztalat!
Nálunk a babakocsi kérdés a kölcsönkapott babakocsival megoldódott, lehet fektetni és ültetni is, elég könnyű, meg tolni is lehet, bár már elég harcedzett, de nem veszek, majd csak jövőre egy sportos, könnyen összecsukható típust. Addig meg elvagyunk ezzel!

Eleredt az eső, olyan nyugalom van itt nálunk csajok! Nyitva az erkélyajtó, gyermekem alszik, én írogatok, az eső csepereg... Idilli kép... de rég volt ilyen! :wink:

Csaszisok, mikortól lehet fürdeni rendes kádban, teli forró vízzel, olajjal meg ilyenekkel? Meg kell várni a 6 hetet?

Andrea
Kép
kindernay

Haho!

Samu délelőtt bealudt, elmentünk kicserélni a forgó-zenélőt..aztán séta..most szopizott, már megint cicizés van..letettem a kiságyába de nyüszög..ebből sírás lesz és cicin elalvás.
Utána megint megyünk vásárolni.
Nemtom, hogy mikorra nővik ki ezt a cicin elalvást, 3 féle játszócumit próbáltam, egyik sem kell..
Az elején még ment a kiságyban való elalvás kb. 1.5 hétig..azóta csak cicin ill. egyszer volt, hogy apa kezében és apa meséjére aludt el (múlt héten).

No most hirtelen csend lett. ááhh dehogy..nyüszögés van :lol:
Ez nem fog menni. Cici kell nincs mese.

Pusz,majd jövök
torolve_20131003125716

Írja Andi: csaszisok
Olvasom én: csacsisok :oops: :lol: :oops: :lol: :wink: :wink:

Kép
kissmanó

Gurgi úgy emlékszem a Suttogóban leírják a ciciről való leszoktatást,olvass bele.

Nekünk is olyan babakocsink van mint nektek Móni.Én nem vok tőle elájulva,főleg,hogy 1OOe vettük.Először is hiába van rajta teleszkopos csillapítás,rámegyek egy szilvamagra ugrik egyet a kocsi.A hordozója olyan dög nehéz,hogy én két kézzel bírom el ha béb is benne van.Apa se nagyon szereti cipelni,bedurran a karja/pedig rendszeres konditeremlátogató/,Nem éllítható a kormány,mindíg besüt a nap,még az oldalán is.Ami előnye,hogy kis takaros,nemolyan nagy hajó,könnyű vele boltban is közlekedni.
pillangó7

igen,Andi nekem doki azt mondta,hogy 6hét.Nekem hétfőn telik le.Már úgy várom.
pillangó7

Csáááá!

Panka alszik! Nálunk ő alakította a háromórás kajálásos napirendet. Infacol úgy néz ki, hogy bevált, naponta többször kakil.
Augusztus végén megyünk ortopédiára, minket négyhetesen küldtek a faros fekvés miatt. Semmi baja nincs, csak meg kell nézetni ortopédussal is.

Csaszisok: Úgy tudom, kádban fürdéssel kötelező kivárni a hat hetet :( Nem baj, ezt már kibírjuk....

A legnagyobb bajom, hogy nem tudok melltartó nélkül aludni, annyira folyik a tejem. Van valami ötletetek? Melltartóbetét úgy fogy, mint a fene. Segítséééég!!!!

Ja, meg sem próbálok visszaolvasni, óriási a termés... Csak annyit, hogy nagyon de nagyon édesek a kisbébek... Andi, hogy neked mekkora nagyfiad van!!! Tök cukker!

Alkalomadtán teszek fel képeket!

Csoccsanat

Kép
zsuzsi**

Egon mar 4,5 órája alszik. Az elööbb nyomott egy adag kakit es visszaaludt :D
Zsuzsi! Sztem, nem igen lehet melltartó nélkül aludni... :cry:
molkata

pillangó: mi a hordozó nélküli változatot vettük ( az nekünk már volt) így arról nem tudok nyilatkozni. A fordítgatást pedig egyelőre a mózeskosárral oldjuk meg, hogy szemben lehessen velem Bálint.

Andi: köszi az infókat, nekem is madela van, és képzeljétek, elsőre ment vele a "cicizés" :D :D :D :D Nagyon örülök, remélem így is marad. Köszi Manó mégegyszer.Nálunk sajna csak az ég dörgött, de már az sem, csak a fülledt meleg maradt :roll:
hát ez korántsem olyan idilli mint Nagykovácsiban :?

Na megyek elszaladok a DM-be.

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
moni1973

Hellóóó!
Megvolt ez a szűrés...bal oldal kicsit kötött, tornáztatni kell. 3 hósan kontroll. Kérdezi az emberem, mit jelent ez a kicsit kötött?? Doki: ááá semmit...Kösssz szépen :evil:

Zsuzsi
Én úgy aludtam (nem forgolódok abszolút), hogy két pelust tettem a cicikre keresztbe.

Esztora
Grat az autóhoz, majd mehetnénk "plázázni"! :lol: Láttunk ma benneteket az Otp-nél sétáltatok! Jól áll a babakocsi nektek is!

KépKép

KépKép
szivvi

csak egy gyors friss fotó, annyira friss hogy 10 perces :lol:
Kép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Pillangóó!

Nekem a Suttogó mindent megold c. kötet van meg, de megnézem hátha benne van.

Zsuzsi!!
Én melltartóban alszom de még így is volt, hogy kifolyt a tejci..pedig volt bent betét..csak ugye oldalt fekvésben félre áll a melltartó.

Csókok Egon popójára!! :lol:

Infacol király!! Úgyahogy Zsuzsi mondja, több kaki egy nap ill. inkább fos.

Asszem ma már nem megyünk a Pólusba, nagyon esőre áll.
Szerettem volna magamnak venni pár cuccot..szoknyát meg gatyót..
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?