Nekem is folyik, én melltartóbetéttel alszom, meg szintén textilpelus, de már annyira zavar a sok "cuccfelfogó", hogy tegnap este "alanatúr" cicifix és betét nélkül nyomtam, minden tiszta tejfolt, de le van tojva, olyan jól esett!
Móni: ügyik vagytok, nekem is a Medela a nyerő, szopizza mint egy kis éhenkórász!
Zsuzsikám: boldogság a köbön, hogy jól vagytok, akkor én sem izgulok, hogy nem nagyon hízik a fiacskám!
Nektek mit mondott a dokinéni? Nekünk azt, hogy egy hónap alatt legalább fél kiló hízásnak kell lennie! Nekem itt a hipi-szupi mérleg, de nem mérem, mert nem akarok ezen is rágódni!
Na utánajártam a hasfájásnak, egy csomó készítménynél az van írva, hogy 1 hónapos kortól (gripe water, babynos). Ami marad expumisan, infacol, tea. Nem tudom. Annyira nem szeretném még adni neki ezeket. Holnap hív a doktornéni, hogy milyen homeósat javasol, illetve utánanéztem a WINDSALBE kenőcsnek, hát sehol nem lehet kapni nálunk. Most hozatok Ausztriából, még szerencse, hogy férjem testvére kint dolgozik. Ja és a DM-ben lehet kapni Babynos masszázskrémet, az is jó pocakfájásra.