A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szilcsi
szóval beléptél pöcsösök táborába :lol: tényleg a topiklakók zömének kukacos pocaklakója van :lol: Gratula :D

Kép
gaby25

Köszi Gaby, neked is Ceni! :lol: Először azért meg kell emésztenem, hetek óta biztos voltam benne, hogy csajszi, erre... :lol: Szóval most agyalok ezerrel, emésztem, de örülök neki nagyon. Csak ne legyen olyan rossz, mint az apja, mert akkor hajjaj lesz nekem! :lol: :lol: :lol:
Most mennem kell, barátnőzni, csak meg akartam osztani ezt a hírt veletek.

Kép
szilcsi

Szilcsi

Topik átka hihihi. Nekem akkor is lányom lesz!!!!!!!!!!!!!
Egyébként gratula a fiadhoz!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Sziasztok,

Szilcsi, gratula a kukishoz. Azért remélem enyim nem növeszt már mert akkor eladhatom az újonan szerzett kis együttest. Bár akkor meg van egy csomo ruhám kisfiunak.
Mikorra vagy kiírva?

Ha kiderül hogy lányom van akkor tutkó eladom Roli ruháit. Szóval ha akarod üzletelhetünk:)

Csikken

KépKép
Kép
csikken

PURCINFÓÓÓ
Bálint a kiskölök neve, születési súlya 6 lbs 70oz (ha minden igaz kicsit kevesebb mint 3 kiló) 47 centivel született. Állandóan cicin van, szegény anyja nem aludt semmit, de ma hazamehetnek!!!
Vendég

Köszi!
De picuri picipurci! És jól vannak mindannyian?

Kép
zölddisznó

Hol vagytok?

Kép
zölddisznó

vagyok
vacsit csinálok :)

Kép
gaby25

Szilcsi akkor nem Emma lesz a neve ugye? :wink:

jelentem az Egyenlítőnél a helyzet változatlan! :cry:
Vendég

Boni! Mi van az Egyenlítővel?

Kép
zölddisznó

Zöldi tudod. észak a fejem, dél a lábam, egyenlítő az pedig a középtáj. :mrgreen:
Vendég

Ahaaaaaa...megnyugszik a beteeeeeeeeg...

Kép
zölddisznó

Értem éééétem.észrevét titkosan vagyunk itt! psssszt.

csajok, holnap reggel eltávozom. na nem az élők sorából, hanem vidékre szülőkhöz. remélem ott az ügyeletre be tudok menni, meg a volt nődokimhoz is bemegyek. valamit csak kiderítenek.

Hétfőn remélem visszaérek időben, és megyek talira. majd értekezem babimmal, vagy gabyval.

KAtám remélem jól vagy.

ZSu Neked is nagy ölelés.

Kiscsillag szurokhegyek

Angel drukk++++

BEttike, KAti Snufék remélme jól pihennek

mindenkit pusszantok

Szezso big ölelés a sok munka miatt :lol:
Vendég

Kép
Vendég

Boni! Most megtudták, hogy hová utazol! Követni fognak! Minden jót az Egyenlítőd környékén! Dr. Bubó meggyógyít!

Üdv,

Ursula

Kép
zölddisznó

Ursulát imádom! :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol:

Kép
zölddisznó

sziasztok!

A mai napból írjatok be nekem egy egyest.Behavazott a főnököm,utána meg szigeteltem :oops:
Holnap pótolom a hiányzást.
Szép estét Nektek!
vedresandi

Na szasztok,

Áfonya leírta a lényeget. 2920 grammal született és 47 centivel. Már itthon vagyunk. A szülés elég húzós volt :? Nem hittem volna, hogy végig csinálom. Van véres valós, meg mehitt visszaemlékezős verzió, melyiket akarjátok? majd leírom mi volt. Elég fáradtak vagyunk, mert múlt éjjel nem akart a kis szaros aludni, éhes volt, nekem meg ugye nem volt még annyira tejem, szinte semmi, de egész éjjel rajtam lógott a cickóim már nagyon fájnak :cry: Azért képek, hogy lássátok a kis yoda mestert. tök úgy néz ki :lol:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Purc

Kép

Kép
purc

Ja az hogy nincs nagy haja, az azért érdekes, mert az Uram iszonyatos sörénnyel jött a világra, én meg HÓÓÓT kopaszon. Na a gyerek ötvözött :lol: Kevés hajjal :lol: Ja és nagy lábakkal, az az Uramtól örökölte :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc
nagyon édes a kis yoda mestered :D nem is olyan kevés a haja :wink: asszem én hajasbaba voltam :roll:

Boni
jó pihenést neked hétvégére, aztán egyenlítő környékén legyen rend :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok!
gyors bekukk

Purc Nagyon sok ölelés nagyon ügyes voltál!Édes Yoda mester Mr Football. :lol:

Mindenkinek Öleléshegyek.ma már kevésbé fájok, de azé megyek dokihoz!

pussz! Hétfőn jövök!
Vendég

Purc! gratulálok! Kívánok sok-sok tejcit, pihenést, gyógyulást, cicinemfájást!!! nagyon édes Picipurci. Milyen hosszú ujjak..őrület :lol:
pusszancs

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

picipurc: Isten hozott Közöttünk! :D Sok-sok tejcsit és jó egészséget kívánok nektek!

Tegnap nagyon el kellett rohannom. Olyan hasmars jött rám :oops: és iszonyatosan fájt a gyomorszájam, hogy haza kellett mennem, nagyon kellemetlen volt itt bent ülni. De estére, mint akit ketté vágtak. Semmi bajom nem volt, olyannyira nem, hogy kipróbáltam az én drágasságomat, az új sütőmet. 4 tepsi bacon-ös kiflit sütöttem, nagyon fiiiiinnnooommmm lett. :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Pussz boni! Nagyon fogsz hiányozni! :D

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Sziasztok.

purc gratulalok,gyonyoru babad van.

szilcsi gratula a kisfiuhoz.

Kép
monyo83

Jó reggelt :lol:

Teszteltem,nagativ lett :cry:
Menis sehol :roll:
Ki érti ezt :roll:

Kép

Kép
edinka

Sziasztok!

Purc, mégegyszer gratula a kicsi purchoz!

Boni, jó utazást! Vigyázz magadra!

Tegnap én is elhavazodtam utána Marciztam!
Beszéltem a doktorral, a 3. napi eredményem tökéletes egy eltérésem sincs! Most várjuk a tegnapinak az eredményét, azt apa vizsi jön!

Kép
kata05

Edinka :( ! Hányadik dpo-n vagy?

Kép
kata05

lanyok van egy nagyon ciki kerdesem.

aki otthonrol vitte az anyagot.

szerintetek lehet oralisan rasegiteni?en attol tartok hogy nehogy akkor nyal is belekeruljon a dologba.

tudom hogy ez nagyon hulye kerdes de nem akarom hogy ezen muljon.Ferjem megis elmegy szeptemberben

Kép
monyo83

Monyó
szerintem csak kézimunkával segíts rá :wink:

Kép
gaby25

Gaby koszi a valaszt.

valszeg ezt teszem,csak gondoltam....hatha ugy jobb de akkor ez storno.

lehet veszek neki egy nagy dudas ujsagot :lol: :lol:

Kép
monyo83

Szerintem sem szerencsés szájjal, nehogy rontsa az anyag minőségét. :wink:

Szilvi

szilvaqueen

MOnyó
hát párodnak úgy biztos jobb lenne :wink: :lol: de a vizsgálat szemponjából nem annyira, legalábbis szerintem. Coca???
Úgy gondolom, hogy a szájban lévő baci vagy gyulladás kimutatásra kerülhet az anyagban (mondjuk ha van egy gyulladásban levő fogad, amiről nem tudsz, mert még nem fáj)

Kép
gaby25

A párom is mondta, hogy meg is kérdezi majd a dokit, hogy inszemnél mire számíthat? Lesz egy-két jó újság, dvd ott vagy vigyen magával? :lol:

Szilvi

szilvaqueen

szilva,ja dvd :lol: neztem eccer egy filmet mar nem emlekszem a cimire de ott volt egy pasi aki egy hatalmas szobaba bekuldtek es tele volt sex videokkel csak szegenynek anyiszor kellet menni hogy mar kinezte az osszes videot :lol: :lol:

nalunk most ez a tema,legjobb kerdese a paromnak az volt hogy mibe kell produkalni?azt hitte hogy olyan kemcsobe amibe a vert veszik :shock:

amugy itthon nem lenne gond ,de nalunk csak ugy megoldhato hogy anyoseknal leszunk.

Kép
monyo83

na, én meg most beszéltem Krizsa dokival, mondtam neki, hogy októberi lombik időpontunk van, de utóbb jobb volt az eredmény, ezért most megpróbálhatnánk az inszemet, de ez most elmaradna közbejöttek dolgok, és a lombikot is novemberre vagy decemberre kéne tenni inkább. Azt mondta semmi probléma, majd jelentkezzünk :)

Kép
gaby25

gaby hatha addig a javult eredmennyel kozbejon spontanka:)

Kép
monyo83

Jó reggelt!

KisiPurc:Isten hozott a nagy világban!!!! (gyönyörű baba vagy!!!)

Kata:zök jó,hogy a 3. napi eredményed tökéletes volt.A mostani sem lesz másképp!!!! :)

Boni:kellemes pihenést Nektek a hétvégére!!! 8)

Monyo:szerintem is csak kézzel segíts rá :roll: :wink:
vedresandi

sziasztok!

Monyo, a kézi segítség előtt is alaposan kezet kell mosni... Az én párom helyben adta le az anyagot, és a "titokszobában" :D ki volt írva a kötelező kézmosás. Egyébként biztosan jó ötlet vinni? Úgy tudom, az elfolyósodási időt ebben az esetben nem is lehet mérni...annak ugye fél órán belül meg kell történnie és ha nem tudod megmondani pontosan hány perces a cucc, akkor ez hogy van :shock: Azért annyira nem kibírhatatlan ezt egy zárt szobában összehozni :? Egyébként lehet bevinni újságot mindenhol.

Ez is olyan ám mint a vesegörcs! Csak az első fájdalams annyira :lol:
tapedli

Pici Purci nagyon cuki vagy! :lol: Gratula a boldog szüleidnek :wink:
tapedli

gaby: de jó, hogy meg lehet oldani így is a dolgot +++++++++ az inszemhez. :D

monyo: vagy lehet, hogy a fülkéhez jár majd a páromnak egy szőke bombázó is :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

tapedli a kezmosas termeszetesen nem akadaly :lol: hisz normal esetben is teljeskoru tisztalkodas van ervenyben nalunk.:)

nekem a doki megkerdezte hogy 15percen belul oda tudok-e ernia cucal.

mivel mar kismilio egyszer jartam azon az uton ahova vinni kell a cucot,nem egyszer nagyon sietve igy tudom hogy max 5 perc alatt ott vagyok.ha nagyon sietek akkor lehet meg hamarabb.

az ottani produkalas ki van zarva.

Kép
monyo83

hát azt gondoltam, hogy a tisztálkodással nincs gond :oops: Arra értettem mindezt, hogy ha a kézmosást is előírják, akkor semmi esetre sem lehet szó az orális segítségről a bacik miatt...
tapedli

Ha csak vizsgálatra kell az anyag, akkor azt lehet vinni is. De mesterséges megtermékenyítésnél ott kell produkálni.

Szilvi

szilvaqueen

szilva tudom hogy nem lehet vinni m.megtermekenyiteshez,ezt coca is mondta,emlekszem ra meg is indokolta hogy miert.
ezzel sincs gond.nalunk inszem,lombik kizarva.

tapedli,oralis resze kihagyva,majd bepotoljuk :oops:

Kép
monyo83

Naná, hogy ki van zárva az inszem és a lombik, hiszen spontán összefog jönni. :wink: :D

Szilvi

szilvaqueen

ma indulunk Abádszalókra, gondoltam napozok egy jót a hétvégén, és tessék.... nálunk (Debrecen) be van borulva. :evil: :evil:

Szilvi

szilvaqueen

szilva hat persze hogy osszejon,ebben biztos vagyok. :lol:

Kép
monyo83

[quote="szilvaqueen"]g írta:szilvaqueenaby: de jó, hogy meg lehet oldani így is a dolgot +++++++++ az inszemhez. :D
:

:shock: pont azt írtam, hogy nem lesz most inszem, és novemberben vagy decemberben lesz a lombik oktüber helyett. Annyira nem volt fényes az eredmény, hogy kötelező lenne az inszem, azért mentünk bele augusztusi inszembe, hogy akkor az korábban van mint október, és hárha... :P :wink: de hát közbejöttek dolgok, új munkaköröm lesz, végre kontroller leszek, de még nincs lepapírozva, meg akarom várni, míg meg lesz az új munkaszerződésem új fizetés. Az inszemre meg szűkösen tudnánk most 40ezret kicsingetni, az a másik fele :?

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?