nagyon jó témák merültek fel
8 éves szoptatása: szerintem nagyon könnyen bele lehet ebbe csúszni, ha mindig van otthon kisebb tesó aki éppen szopik. Hisz milyen alapon és mikortól mondod azt, hogy na most már lányom neked nem jár a jóból, de a kicsiknek még igen.
én egyébként épp ebből az elgondolásból már nem engedem, hogy Hana is szopizzon. Persze ha nem hagyta volna abba (kis rásegítéssel)amikor terhes voltam, akkor mg nem foglalkoznék vele. De így hogy már egyszer abba maradt így nem akarom, hogy visszaálljon a cicizésre. Ihat ő is anyatejet, de csak pohárból. Nincs is belőle semmi konfliktus, mert már nem emlékszik arra amikor szopizott.
Nagyon érdekes, de onnantól, hogy abbahagytuk, kb egy hét múlva már mintha kikapcsolták volna az agyában ezt a funkciót. Akkoriban még megengedtem volna neki, és olyan is volt hogy bekapta a cicit, de nem tudta mit kell vele kezdeni

kb 1 vagy 2 héttel azután, hogy még cicin aludt el. nagyon furi volt.
Ilona, annyira jó hogy belevágsz

engem nagyon érdekel ez a dolog. Amikor régebben olvastam róla, már akkor is nagyon feldobott, hogy ez lehetséges. Mindenképp számolj majd be a fejleményekről,nehézségekről, sikerekről. fúú nagyon izgi
együttalvás: mi ugyan nem alszunk együtt, de én nagy együttalvás párti vagyok

Ha újra kezdhetném, én is családi hálószobát alakítanék ki. Szerintem az együttalvás bármeddig normális. Najó azért egy 20 évesnél már én is abnormálisnak mondanám, ha az anyjával alszik együtt valamelyik kortársa helyett
szerintem egy a lényeg, hogy apu és anyu találják meg a házasélet helyét a hálószobán kívül és ne az ágyukban alvó gyerekek okán hidegüljenek el egymástól.
Mi az öcsémmel egymás ágyába jártunk át annak idején, de nagyon sokáig én is anyámék ágyában kötöttem ki. Pedig én aztán az a generáció vagyok, aki csak 4!!! óránként kapott cicit és két evés közötti időt szigorúan a saját ágyában töltötte. De kisiskolás koromban hajnalfelé már az én szüleim se rúgtak ki az ágyukból ha odafurakodtam