2007.08.10 07:32
Szerző: kissmanó
Juppidúúúúúúúúúúúúúúúúúú
ha hiszitek, ha sem, ülve kellett szopizzunk most reggel, ha nem akartam, hogy a stand by-ban levő ciciből a lényeg a nyakamba zutyogjon. Inkább odatartottam a comós üveget, s cseppenként a szopi alatt összegyűlt 15 ml. Na, most nem szabad elbízzam magam, meg kell tartani a tejkót.
Annee, akkor mindkettőnknek sikerült, ugye?
Zsú-kérdésedre válaszolva: szombat déltől szedem a More Milk Plus kapszulákat, s mert tényleg kétségbeejtő volt péntek du a helyzet (akármennyire is nem kérte a cumós üvegből a tejkót), a fagyasztottból kellett jól lakjon, ezért a maximális adaggal indítottam: 4x2 kapszula. Ez így ment 3,5 napig, mikor, bár változás nem túl sok volt, levittem 3x2 kapszulára a napi adagot. Közben, ha el nem felejtettem, szedtem az Urtica-t, bár kezdtem nem sok értelmét látni. Meg szopi ment ezerrel, próbáltam napközben minél sűrűbben ciciztetni, mert azért az az igazi. Egyszer kínoztam 25 percig az egyik cicit az elektronyos mellszívóval, hát az eredményt szívtuk mindketten: nem igazán termelt újra csak olyan 5 óra után valamicskét, s gyerekem készült éhen halni. Olyan hisztis rúgkapálásba kezdett, hogy ihaj. Persze mellszívó félretéve, s bíztam a gyerek meg az én cicizniakarásomban. Közben ittam az alkeszmentes sört is (mert nincs hőség kb 1/2 l naponta), megtegnapelőtt du-tól a laktoherb házi kikeverésben, asszem olyan liter naponta, de szerintem sokkal erősebbre mintha filteres lenne. Meg tegnap délutánra hangosan is beismertem, hogy a stressz miatt van az egész, erre kaptam az ajánlatot, hogy akkor szedjem a Sedatif PC homeósat. Az este bevettem egyet, ja meg tegnap próbáltam a legminimálisabbra venni a stressz faktort (Bori, lehetetlen teljesen kiszállni itthonra a céges ügyletekből, sajna rengeteg forog kockán, hosszú mese, nem részletezem). Na meg ugyi tegnapelőtt du-tól nincsenek a stresszeléshez kitűnően értő nagyobb gyermekeim sem. És szarom a háztartásra, és tegnap lementünk a céghez munkalátogatásra, ergó a házból mozdultam ki, mert itt olyan pocsék idő van, hogy sétálni nem igazán lehet, most is zutyog az eső.
Ja, s inkább választottam a sűrű szopit segédeszközökkel pocófájás ellen (gripe water, aloes csepp, homeó), mert ha nincs anyatej, a tápi épp úgy meg bírja dolgozni a pocakot, nem is annyira egészséges, pénzbe is kerül, idő míg elkészül, szal valamit valamiért. Sógornőm lánya akkor lett brutál hasfájós, mikor nem volt elég tejcsi, s pótolni kezdték tápival. S elviekben már nem a pocófájás megjelenése időszakban volt (nem tom pontosan mikor kezdték a tápit, de 5 hetesen még volt anyatej, és én a mai napig sajnálom, hogy nem kérte ki a véleményem, hogy mivel próválkozhatna tejmennyiség növeléshez).
Na, jó hosszú lettem, bocsi. Van még más javaslatom is homeós ügyben, akit érdekel, megírhatom.
Pussz.
Ma dokinéni, bár az áldása apás müködésre már csak utólagos.