A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Kata! :D
Manó! Ja, szigorúlány, épphogy csak nem toppantott! (ezzel a felkiáltással kaptam ezt a nevet egy vadidegentől egy fórumon, de a barátaim rámadták, én meg megszerettem, merthát tényleg...)
Vendég

Enikő
More milk -ről info: www.boldogmama.hu -n
egyébként, Kenguru és Matti boltokban tutti - én is ott vettem

Húúúúúúúúú, mi meg kezdünk próbálkozni mellbimbó-védő nélkül!! Szupeer! Ahogy Gurgi mondaná Sálálálálááááááááááá :D

Kép
Kép
emma1976

Bori!

Jaja, a meee-ee az olyan brekegés féle, tök ari, az vszínű, hogy a kaja miatt van, aztán van amit Kata is ír, hogy torkaszakadtából sír és közben erős lábhúzogatás van a pocakfájás. Nem semmi, hogy Ádám nem pocakfájós, tényleg nagyon ritka, örülni kell neki.
Aztán az unalom..hm..na azt még nemtom annyira..de, hogy ma éjszaka kísérlet lesz az tuti!

Manó+Kata!
Heilbronnban voltam párszot kirándulni ha egyről beszélünk. Egy pici kis városka, meseszerű és ott van a háborús múzeum is. A szüleim éltek kint pár évet Siegenben, apukám pedig Dillenburgban, ott van nem messze Heilbronntól. Ugye????

No. Alvás van, remélem mély. Most kajcsizom, utána azonnal indulás.
torolve_20131003125716

Bori!
Ádám hol tart mostanság, már ami a súlyát illeti? Szoktad mérni?

//babafalva.hu]Kép[/url
mtücsi

Sziasztok!

ma megjártam a házidokit, tüdőgondozót, bőrgyógyászatot, mennyi cucc kell az anyatejadáshoz!!! :shock: Aids eredmény csak szeptember elejére, és ha fontos lenne???

Jázmin addig apával volt itthon, de elég gyorsan megjártam, így nem kellett cumisüvegből tejcsiznie! :)

Gurgi- a legjobb útmutató szerintem, minden éhes babának remega szája, mintha fázna! és ha az arcod az arcához teszed, megpróbálja bekapni! kapsz puszit! :D Én ezt tapasztaltam mindhárom gyerekemnél, és másokénál is láttam! Szóval, ha remeg a szája, cicre fel!

Boti kép nagyon édi!!!!

Manó ti meg nagyon szépek vagytok együtt!

Na megyek kavargatom a székelykápit, apa főzi de most lelépett és itt hagyott vele! :)

KépKépKép
dikó1

Sziasztok!Ma ismét nyűgös napunk van pocak fájás is volt adtam neki Sab cseppet most végre alszik.Ma megyünk a férjemmel vásárolni de Benit nem akarjuk vinni.Így először fog a nagyi(én anyukám:-)) rá vigyázni.Molkata:Én nekem kettő szopis teám van az egyik Nestlé Mama Alete a másik Hipp Natal Aktiv (Ez egyébként BIO)Meg a Dm be szoktam venni a Hipptől egy italt sajna a neve nem jut eszembe de rá van írva,hogy szoptatásra.Bababolt mi Ehingenbe szoktunk menni a Schleckerlandba.De amúgy a baby-walz is jó.(Kempten)De az van Bad Waldsee-be is.Ja jút eszembe október 27-én Ulmba lesz baby messe nem jössztök?Mi megyünk hátha találok valami érdekeset.Más egy kicsit off:Ti hogy kezelitek azokat az embereket akik bele szólnak hogy mit hogy kell csinálni.Speciál anyós nekem már annyira elegem van belőle.Minden reggel fel hív,hogy mit adjak a gyerekre.Mikor szoptassam ja meg hogy még mindig nagy a hasam.Menjek tornázni az lényegtelen,hogy nincs aki vigyázzon a gyerekre de menjek tornázni.Ja meg,hogy mikor megyek vissza dolgozni.Meg,hogy mit hova pakoljak szóval mindent ö akar irányítani.Sajnos a párom ezt nem veszi észre mivel ö egyke és szerinte ez normális.De ha mondasz neki valamit egyből sír,hogy ö már nem mond semmit...stb.HELP :twisted:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Olyan rossz,hogy nem tudok képet felrakni,pedig vmelyeik np csináltam egy olyan képet Domiról,hogy szétröhögtem magam.Most ez a telefonom háttérképe,mindíg felvidulok tőle.
pillangó7

Gurgi mikor éhes a baba:szopja az öklét,nyújtogatja a nyakát,cicit keresi,nyelvét felfelé mindkét oldalt felpenderíti.
pillangó7

Na, megvagyunk. Mire hazaértünk, gyerekem kész volt az éhenhalásra. De aztán fájós, feszülő cici üzembe lépett, s a drágámat a végén már le kellett csatlakoztassam. Azért ette csak kétpofára magát, mett csak két pofija van. Amúgy mikor az úgyról felemelkedtem, hogy bekapcsolom a melltartóm, s felveszem, már csorgott is, mit csorgott, ömlött a szájából a fölösleg. Aztán azt felitattuk egy rongyival, s hamar felkaptam a kölket. Utána egy másik rongyi a nyakamban, kölök a vállamon, a következő adag a folyósón a járólapon ért célba. A harmadik adag pedig a harmadik rongyit töltötte fullosra a vállamon. Aztán még távozott egy nagy adag levegő is. Most meg asszem ismét szenved a telepocótól, mert panaszkodik. Olyan nyöszörgés van a bébjárgányban.

Na, fibrómás csomó sajna köszöni szépen, jól meglakozik bennem. 21 mm-es, kb. ekkora volt mikor dokinéni tavaly koraterhességemkor felfedezte. Egyenlőre nem teszünk vele semmit. Meg megállapodtam dokinénivel, hogy apával inkább zoknit (óvszer) használunk, de semmiféle módon nem kockáztatjuk a tejcsit. Mert kísértetiesen egybeesett a tej távozása előző gyerkőceimnél a spirál feltevéssel. S ja, közöltem, hogy tavalyi tapasztalatom alapján valami mással próbáljon majd meggyőzni, mert spirálos mesében nem igazán bírok hinni ezentúl. Hát kaptam egy ismertetőt, még nem tom miről szól. Elviekben ha semmi panaszom, majd egy év múlva kell kontrollba menni. Gyakorlatilag majd úgy is találkozunk, hisz a lányok osztálytársak lesznek szeptembertől. S most már dokinéni említette eme tényt, uhhó jól megjegyzett magának. Eldumcsiztunk, elmeséltem a tejkós kálváriát, s láttam, hogy kevés ilyen szopi mellett kitartó nőszeméllyel lehet dolga. Jót mosolygott a porosodni megrendelt szoptanít készüléken.

Kata, nyűgi csak ideérkezett. Rettenet mecsergés folyik ma egész nap.

Kép
kissmanó

Dikónak tökre igaza van, annyi éhes puszit kaptam már, hogy csak, csak

Kép
kissmanó

Gurgi! Sztem, egyrol beszelunk, de nemtom mi van a kozeleben. Majd apat megkerdezem.

Hemej! Koszi a tanacsokat. Akkor holnap DM. Es az az ital jó? Kiprobaltad? Koszi a baby-messe tippet. Megbeszelem apaval.
Anyos: ti egyutt laktok? Mert ugy nehez. Ha nem, akkor hagyd ra. Azzal nem bantod meg :wink: De, ha maskepp nem megy, en egy parszor megkernem, hogy ne szoljon bele.

Most nyugos idoszakunk van. Nagyon almos, de nem tud aludni. Mar tancoltunk, enekeltunk, jatszottunk...probaltam a masszazst, de tiltakozott...semmi se jo.. most is az olemben van.
molkata

Gurgi - Heilbronnt nem tom, apa unokatesójának a vőlegénye lakik ott (egyébként Felvidéki), a csaj meg valahol az osztrák határtól 60 km-re, nem tom a település nevét. Én sosem voltam ott, No-ban is 2x, először 2002 januárjában: Rothenburg, Ansbach (apa nagynényje-keresztanyja lakik ott), Nurnberg és Regensburg. Na, meg Fürth (ott laknak a párom nagybátyjáék). Az isén pedig amiről már meséltem, az az észbontó rohanás márciusban, mikor apának a versenyautójára vettünk gumiabroncsokat. Na, én ennél jobban nem tom a német földrajzot, max a tényleg nagy településeket kb. elhelyezem a térképen, de nem tutira.

Kép
kissmanó

Brigi, Mütyürke, Dikó, Annee most esett le a tantusz, hogy mi már nagycsaládosok vagyunk :lol: (no Manó is csak Ő nem Magyarországon lakozik)
Az lenne a kérdésem, hogy milyen kedvezmények illetnek meg bennünket, valaki utánajárt már? Hol lehet ezeket intézni? Pl étkeztetés oviba meg ilyenek....
Én még az anyaságit,családit, gyest se intéztem el. Ki van töltve a papír, de még nem jutottam el oda, hogy bemásszak a MÁK-hoz! :oops:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Manó! Jó sok tejcsid van :-)
Es azt a csomót nem lehet késööbb eltávolítani vagy felszívódik....
molkata

MTücsi lemaradt bocsika Tücsikém :oops: Természetesen Rád is vonatkozik a fenti kérdés :oops: 8)

Emma: Köszi az infót a More Milk kapszuláról :wink: Tényleg jó????? Ki szedi még Manón kívül???? Használ? Érdemes beruházni???

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Eniköö! en is szedem.bevalt.
A bababoltban 5990 ft-ert vettem, de neten rendelve olcsobb.
molkata

Na csajok, alszik a drágám - el ne kiabáljam - ezerrel takarítok, rámjött... Üdv a nagycsaládosoknak! :lol:
Gurgi: csatlakozom előttem szólokhoz, száját nyitogatja, ha odanyújtod az ujjad egyből "rákap", nyelvét penderíti stb. Imádnivaló!
Ja és éjszaka nem kell kelteni a babákat etetésre... és Borihoz is csatlakozom, hogy azért eszik, hogy megnyugtassa magát, pedig nem túl jó neki, mert még több levegő, még több szélgörcs...
na csoccsantás
ja a barátnőm átjött tegnap - 4 hónapos a kisfia - és hozott 2 szatyor ruhát, több ruhája van a gyereknek 2 hetesen, mint az anyjának! :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Aham, mi is kaptunk egy zsák rucit, na jó, megengedték, hogy kiválogassam ami tecc, aztán a többit átnyomni a papír szerint 12 nap múlva szűlő barátnénknak.
Amúgy én irigy dög vagyok. Sógornőmnek (na főleg amék lánya mán betöltötte az 1 évet), nem adtam kölcsön egy rongyot sem. Először is az említett sógornőm az első önszántából ajándékot olyan későn vette, hogy addig eldöntöttem, ha ő nem alapozza meg a jó kapcsolatot, akkor én sem fogom "viszonozni". Aztán mett neki nem adtam egy rongyot sem, a másik sem kapott, bár ő ha kért volna, neki odadom. Miképp a kocsiba a gyerekülés is nála volt kölcsön. Kérte, én meg nem tagadtam meg. De há asszem azért is nem kért ő már semmit különösebben, mert mire odáig jut szülés után, hogy esetleg kérje, há már nálunk is hivatalos volt Grétus. Én gaz vagyok, de inkább bízom abban, hogy a húgomnak fog kelleni valamikor. Igaz, azért elég sok cucc leamortizálódott nálunk, de az ilyen pici culák azért eléggé nyűhetetlenek. Gubanc akkor van, mikor már másznak, s lukad a cula.

Szóval Andi, most még kapsz, de aztán ki tudja, lesz-e amit?

Enikő: www.boldogmama.hu Onnan informálódhatsz, hogy neked mi a legmegfelelőbb beszerzési mód. Most kapásból nem jön be, de a húgom is kb. annyiért vette, mint Kata írta.

Kép
kissmanó

Hmm.... nagycsaládosok. Itt tervezet volt, nem tom vitelezték-e ki, hogy a 4ik gyerekre már nem jár semmi píz az anyának, szóval no gyes/gyed. Igaz, nálunk most apa lesz papíron oda könyvelve, de nem ezen múlik a 4ik gyerek. Most már apa is besokallt.

Jujj, megy a sorozatom, s én elfelejtettem. Csóközön, majd még jövök.

Kép
kissmanó

Enikő!
A Nagycsaládosok Orsz. Egyesületének honlapján állítólag ez is megtalálható. Mi is tervezzük, hogy belépünk, de még nem kerítettünk rá sort.

Nagycsalád: a férjem ment el a tajkártyát intézni. Az ügyintéző hölgy megkérdezte, hogy első baba? A férjem válasza: Nem. A hölgy tovább faggatózott: Második? Válasz: Nem, a harmadik babánk. Mire a hölgy : Nekem csak egy van, de az is bőven elég.
Másik sztori: páromat a fodrász faggatja: Hova mennek nyaralni? válasz: Nem megyünk idén nyáron nyaralni, mert kisbabánk született. Kérdés (Kísértetiesen hasonlít az előzőekhez): Első baba? Válasz: nem. Kérdés:Második baba? Válasz: Nem, a harmadik babánk. További kérdések, kommentár nincs, a fodrász szótlanul ténykedik tovább.

T.

//babafalva.hu]Kép[/url
mtücsi

Sziasztok!

Sajnos esélytelen visszaolvsani, csak életjelet adok.

Iszonyat nehéz a két kicsivel. Még annál is nehezebb, mint gondoltam :shock: .
Pedig még nem is dobtak még mélyvízbe, itt volt anyukám a héten, most meg elvitték Emit egy hétre nyaralni magukhoz, s csak utána leszek velük egyedül...

Emi féltékeny, főleg a szopik alatt, rögtön hív, hogy menjek játszani, meg fogjam a kezét és menjek vele. S ha nem, jön a hiszti. :(

Benit nem bántja, de veszélyes rá, betesz ezt-azt a kiságyába, pl. játékbabát majdnem rádobta, meg be akar mászni hozzá.
Úgyhogy állandó magasfokú a készenlét... Ja persze valahogy úgy alszanak, hogy ritkán esik egybe a kettő, bár Beni még elég sokat alszik.
Az éjszakák nehezek, ált. éjfél és 3, majd 5-6 között van szopi, de van olyan, hogy másfél órás a program, mert szopi-hasfájás-kaki-pelenkázás-szpoi-kaki-pelenkázás...:shock:

Viszont étvágyra nincs panasz, 80-90 grammokat eszik, 3540-nem hoztuk haza és már elérte a 4 kilót...

KépKépKépKépKép
uxi

Manó: milyen sorozatot nézel? Egyébként 4 hónap a korkülönbség, és barátnőm egyenlőre nem akar még több gyermeket, így mindent öröklök, megbeszéltük, hogy én elteszek mindent, aztán akinek jön a következő szépen megmarad a cucc, ami meg nagyon lerongyolódott, bevisszük a János Kórházba a babáknak. Van egy másik barátnőm is, Ő pénzért adja a babaruhákat... elég fura... 8)
500,-Ft-ot kap egy-egy ruciért - én dacból nem veszek tőle, meg ha már vehetek miért ne újat? - és elég jól állnak anyagilag... nekem nem lenne pofám...

Hemej: ne idegeskedj, nálunk is ez a helyzet, csak sírás helyett sértődés, de mostanra valahogy helyrejött a dolog. Légy baromi határozott, és finoman mondd meg neki, hogy mi a dörgés... ha meg megsértődik kicsit nyalizni kell, de úgy, hogy tudja hol a helye!
:wink:

Na megyek, nemsokára szopi van.

Ja és ne vegyetek TIGEX melltartóbetétet, kurva drága volt 1400,-Ft, ragasztócsíkos meg iylenek azt hittem, hogy jó lesz pedig nem is szétvakarom magam tőle, undorrrítttttóóóóó!

Andrea
Kép
kindernay

Andi: The Young and the Restless a sorozat címe, s román adón van, nem hallottam, hogy ott menne nálatokfele valamelyiken. Igaz, már amolyan se vége, se hossza, '95 novemberében (talán) indult, szóval amolyan parittyagumi, húzzák, s nyúlik. Aztán ha kimarad pár rész (netán pár hónapÖ, akkor is símán lehet érteni.

Ne eldöntöttem: holnap megjelenünk Grétuval is a templomi esküvőn, oszt a vendéglőbe nem menyünk. Hagyjuk apát bulizni, mi meg szépen elfoglaljuk az egész nagyágyat.

Kép
kissmanó

Ismét kétpofira evés volt, szerencsére a bukik elmaradtak (na jó, persze köszönt vissza is, de nem mennyiség), s most ismét folyik az unatkozás. Mecsereg a drága, de azért nem fogom ám felvenni.

Kép
kissmanó

Sziasztok,

Még mindig olvasgatlak ám titeket... :)

CSak egy linket szeretnék berakni More Milk kapszulával kapcsolatban. Még én se néztem teljesen utána, de a 13.kerületben van egy bolt, ahol nagykerben lehet vásárolni ilyet...
http://www.mediline.hu/termek.php?p=show&id_termek=4575

Neten rendelve a postaköltség megemeli az árát, úgy 6130-ra jön ki...

Puszi mindenkinek, és jó babázást!!!
Ági
csné

Dikó! Húha, enyémgyeriknek még sosem remegett a szája... :oops: Bár, amiket meg Pillangó ír, azt mindig csinálja, ezért van óránként cicin :( :oops: :oops: :oops:

Tücsi! Nemtom, nincs mérlegem, két hete volt 5130g, és tuti hízik, mert eddig nem volt hájas a tarkója. Remélem, tényleg nem lehet túletetni egy anyatejes babát... :oops: :oops: Gondolom, eljön majd az idő, amikor meg nem fog kérni kaját, és akkor kompenzál.

Hemej, én a munka világában a „köszönöm a javaslatot!” felkiáltással küldtem el az ilyen javaslatokat. Nem bunkó, de nem is jelenti azt, hogy elfogadod az ötletet. Az meg, hogy nem úgy csinálod, az már legyen az anyós problémája ;)

Manó! Ha szem előtt tartod, hogy neked most az anyaság az elsődleges munkád, akkor engedélyezem a minimális munkát ;) a saját cég, az ilyen.
Vendég

Aranyosak vagytok szopival kapcsolatban csak egy bibi van, Samunak mindig cici kell :lol: :lol:
Szal, van szájtátogás, ököl a száj felé, remegő száj és ha magamhoz húzom egyből a cicit keresi..de ez nálunk folyamatosan van..így jártam

Egytől majdnem ötig aludt, kajcsikázott, kis nézelődés-játék, komfortcicizés most szunya van apával. Ha felébred fürcsizünk.
Így hogy aludt el tudtunk menni a Pólusba, Gurgi anya vett magának egy laza fekete törökbugyogós gatyát, hozzá egy szürke trikót és egy gumicipőt.
Basszus a terhes ruháim nagyok, a régiekhez meg még picit fogynom kell, feljönnek csak a cipzár nem megy :?
torolve_20131003125716

Aha persze, hogy felébredt..háhá
torolve_20131003125716

Ma az én drágám rám mosolygott.Ilyen még nem volt,csak álmában.Annyira megörültem ennek,hogy elsírtam magam.Már úgy vártam erre.
pillangó7

Na, mi mára elköszönünk, nyugodalmas jóéjt kívánva mindannyiótoknak, babáknak, mamáknak, apáknak és tesóknak egyaránt.
Amúgy tényleg ma egy elég nyöszörgős nap volt a mai, s most nem tom az esős frontra fogjam, vagy pedig a sok zabálásnak. Mert extra sok panasz volt, nem kimondott sírás, hanem a kimondott panasz.

Bori - léteznek nem hasájós kölkek, Edinám is ilyen volt, csak akkor még nem bírtam eléggé értékelni. Látván minket, meg a sok pocakfájós bébet, adj hálát az égieknek, hogy nektek csak a sok cicizés jut osztályrészül. Ezzel könnyebb megbírkózni, mint egy szenvedő gyerek látványával.

Csóközön.

Kép
kissmanó

Na sziasztok,
Gurgikám irigykedem a vásárlás miatt, én ruháim is feljönnek, szintúgy még a cipzár is, de a gombbal már bajban vagyok, bár én a terhesség előtt is óriás bálna voltam! :lol:
Na sziasztok, gudnájt megyek és kihasználom a kis időt amit nyugiba tölthetek... most fektettem le elaludt a drága, kicsit az altatással vannak problémák, nálam (kézben, mellkason, mellettem) elalszik, aztán beteszem az ágyba, valamikor nem tecc neki, ezért jön a bömbölés, felveszem, kicsit nyugi, aztán ismét folyt.köv. Szóval úgy gondolom egy-két hónaposan ráérek leszoktatni róla.. addig meg kicsit nyunyi-munyizunk!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok!

Enikő: Mi eddig amit igénybe vettünk az az étkezési támogatás a suliban (ingyenesség) Tankönyv ingyenesség. Az emelt összegű csp-ről kell az igazolás.
Plusz a 90%-os utazási kedvezményt a MÁV-nál. :D
Vendég

Csak gyorsan jó éjt köszönök, most jöttünk haza az új háztól, szépen halad! még lurkók fürdenek, Mina még alszik, lassan ébresztem, hogy ő is fürödjön!

Nagycsaládos dolgokról még nem sokat tudok, majd igyekszem utánanézni!

Jó éjt mindenkinek!

KépKépKép
dikó1

Tücsi! Hát, sajna sokan így állnak a több-gyerek kérdéshez...
Nekem az volt furcs itt, hogy pl Magyarországon, ha csak kikukkantottunk valahova, máris mindenki Egont nézte és dícsérte. Leállítottak az utcán tök ismeretlen emberek :-), itt meg, mintha láthatatlanok lennénk... a német emberek mások.

Gurgi! Gondolom, ez majd változni fog késööbb, addig meg jó cicizést :D Samu-baba biztos hamar nagyra nöö. :P

Dikó! Tegyél képeket a házról!

Pillangó! Az tényleg tök jó. Mi itt apával olvadozunk, ha Egon elmosolyogja magát. :D

Csné! Köszi a linket.

Uxi! Hát, nem lehetsz könnyüü helyzetben. Remélem, nemsokára én is...majd tööled kérek tanácsokat :wink:

Egon most nagyon beevett, olyan hasa van, mintha sörpocakja lenne :lol:
molkata

Ja, és egy tegnap esti kép, fürdés után.

Kép
molkata

Honnan lehet megismerni, ha hasfájós egy baba?

Beni időnként (főleg evés után) elkezd rettenetesen nyögni, meg morogni, s erőlködik. Addig nem nyugszik meg, míg nem sikerült kakilni, vagy pukizni, s néha elég keservesen sír. látszik, hogy fáj neki. Emelgeti a kis lábait is.

Ez hasfájás? Éjjel is kezdte, nem aludt vissza, hanem sírt egy darabig, s újra meg újra cicire raktam.

Emi nem volt hasfájós, most nem tudom, ő az-e?
Vagy az csak később derül ki, 2-3 hetes korban?

KépKépKépKépKép
uxi

Jaj de cuki Egon, már jó kis masszív gyúrnivaló!
Olyan fura ilyet látni az én kis újszülöttem után. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi! Köszi. Szeretem gyúrni :wink:

Sztem, az már a hasfájás jele. Sokáig eltart? Ha csak kaki elött van, az nem vészes, de ha egész nap vagy hosszú ideig, akkor érdemes vmit kipróbálnod. Nekünk az infacol jött be, de még így is vannak hasfájós idööszakok.
molkata

Jóóóó reggelt! Én vagyok ma az első?

Kata
szuper ez a kifogós cummogós kép :D

én még bírom, hogy ne adjak neki játszócumit, egy-két nehéz nap közben gondolkodtam rajta, de még nem jött el az a pont

éjszaka: 9-kor fél4 kor és 7kor kajcsi :D

most, hogy nem bimbóvédőzünk, 100akat eszik a kicsike :shock:
meg 5 napja a súlya is turbóban nő :shock:
dilis anyukája meg most ezen aggódik :?

Kép
Kép
emma1976

Emma, mi is 100akat eszünk.

És mi is ugyanígy aludtunk, ettünk. :lol:

kispiskóta

Uxi - há ha befigyel a pocófájás Benikénél, akkor télleg nagyon foglak sajnálni. Ha már így van, kívánom nektek a lájtos formáját.

Kata - aranyos a sörpocós. Bíztos alkeszmentes növeszti nála is :wink:

Amúgy este 9-kor zabált a jányom, ismét azt gondolta magáról, hogy annyi fér amennyi a cicikben lakozik. Hát tévedett. Poci hamarabb megdugult mint amennyit a cicik le bírtak volna adni. Aztán természetesen jött a pocakfájás ezerrel, apa nem bírt vele, átvettem én, csomó éneklés, Micimackó, Nyuszika, Somvirág, Csiga-Biga Aladár és még sok más, a végén elszenderedett, a karom készült leszakadni, így letettem. Hát nem ráfáztam? Ordítás következett ismét, nyugtatgattam, aztán mikor annyira megnyugodott, átadtam apának, aztán nála 11-kor bealudt. Hát nem mondom, lepakoltam a hasára, úgy nagyobbakat bír horpasztani, erre mit gondoltok, meddig húzta? Hajnali 5:40-ig. Há az már szinte 9 óra 2 kaja közt. 5-kor megébredtem, a cicijeim szét akartak durranni. Ki is szivattyúztam belőlük összesen olyan 160-at, mire befejeztem kis pihi, s folytatta a kisasszony. Neki is jutott bőven, aztán ismét pocakfájás, amit aztán konfortcicivel kezeltem a nagyágyban. Alukált egy órát, ismét nyűgi, ismét konfortozás, s azóta megint alszik, immán 2 órája.

Nem tom hogy a fenébe oldjam meg a templomi esküvőzést. Eccerűen löketem mit vegyek fel. S valahogy ilyen méretre nem akaródzott elegáncsos ruciba befektetni.
Na, lecsekkolom, van egy fűzős ruhám, hátha ha kiengedem a madzagját, akkor jó lesz. Azzal csak egy szépséghiba van: lenes az anyagja, addig vasalhatom míg orrabukok.

Szép napot nektek, asszem este leszek csak, mett templomozás után menyünk a törppel az Adrikám keresztanyujához, hazajött 2 napra Kolozsvárról, holnap meg már megy tovább, sűrű a programja, légikisasszony a szépségem.

Kép
kissmanó

Zsú
és hányszor 100at egy nap?

Kép
Kép
emma1976

átlagban 6szer eszik, van amikor 7szer.

És 80-120 között szokott, de inkább 100 körül. :lol: Mondjuk Marci nem hízik rohamosan szerintem. :roll:

kispiskóta

6szor

kispiskóta

És ti? Minden szopi után méred? Én csak azért kezdtem el mérni, mert észrevettem, hogy a balban kevesebb van. De mindig azzal kezdtem (Manó tanácsára) és tegnap már 80-at kiszopott a drága belőle, míg két napja, jó ha harmincat.

kispiskóta

Sziasztok!

Jó kis éjszakánk volt! :cry:
BEni egész éjjel erőlködött, s hiába kakilt (még engem is lef*sott), továbbra is erőlködött, nyögött.
Szerintem tuti hasfájós lesz, meg is vettük az infacolt. :x

Most már nem is gondolok bele, mi lesz, ha Emi megjön, Beni éjjel, Emi nappal nem alszik... berendezkedek a túlélésre, hátha sikerül. S közben arra gondolok, talán később jobb lesz, legalább megszokják majd egymást.

Attól tartok csak, hogy az lesz, ami valamelyik nap, hogy állandóan elaludta, s Emi ott sertepertélt Beni közelében. Veszélyes rá is és még önmagára is...

Beni már megint nyög, mint egy rossz öregember a budin, olyan hangokat ad ki, s ezt csinálta egész éjjel.

KépKépKépKépKép
uxi

Na, hogy legyen előnye is, hogy utoljára szültem: legalább tudok kérdezni:).

Meddig fognak minden etetéskor bekakilni, s még közte is?

Ebben nincs tapasztalatom, hisz Emi 2 hetes korától tápis pótlást kapott, s attól gyorsan leszokott a kakilásról :cry: , kétnaponta tudtuk csak előcsalogatni a kakit kamillateával.

De Beni csak szopik, s annyit kakkant, hogy nem győzöm pelenkázni. Egy alkalommal nem sokat, de mindig vana pelusban, éjjel is.

Főleg az érdekelni, hogy az éjjeli kakilásról mikor szoknak le? :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

Emi hazahzott egy hányós-hasmenős vírust, s én is elkaptam. Ugyan nem hánytam, de csütörtökön rettenet rosszul voltam, s ment a hasam is. Vajon Beni elkaphatta? Lehet attól nyög? Nála nem is látszana, ha menne a hasa...Vagy őt védi az anyatej? :roll:

KépKépKépKépKép
uxi

Zsú - örülök, hogy nő a kiszípózott tejmennyiség a bal oldalon. De vigyázz, azért nehogy most a jobb cici bánja a termelési mennyiséget. Ördögi kör, tudom.
Hisz ugye tegnap még én sem akartam leszívni a fölösleget. Ma meg jégkocka zacsit készülök venni.

Uxi - s így kell neked még a költözést is lebonyolítani? Te szegény. Szerintem arra az időre ha teheted, legalább Emit add ki "bérbe", legyen az akár 2-3 hét is. Mindkettőtöknek jobb lenne. De ha megoldható, közben látogassátok meg, hogy azért érezze, ő is fontos nektek. Jujj, nem könnyű ez, tuti.
Amúgy mi a vénasszonyosat jáccuk, nyögés itt is ezerrel.

Nagynénémnél a két srác között 11,5 hó van, néha bárki aki becsöngetett megváltóként volt üdvözölve. A kedvenc meg én voltam, hisz mindenféle ökörséggel le bírtam kötni a nagyobbikat (pl. volt, hogy hajcsavarokkal gurigáztunk, dobálóztunk). Ugyanis későn jött rá egy ismerős gyerekorvos, hogy a gyerek Ca hiányos, azért ordít. Állítólag tipikus, különböző fajtájú a sírása a Ca hiányos gyereknek. Ca szedés után kissé javult a helyzet, de azért nagynéném naponta készült a diliházba. Na, de azóta már huszonévesek a fiúk, egyetemista mindkettő, most ez a nehézség, főleg mert az apukát egy leépítéskor el is bocsájtották. Gondolhatod, ki alkalmaz 50 évest.....

Kép
kissmanó

Ti mikortól adtatok cumit? Nem akartam, de lehet muszáj lesz. Csak attól félek, el ne rontsa a szopási technikáját. Emivel annyit szenvedtem, nem hiányzik még az is...

KépKépKépKépKép
uxi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?