A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Legyen szerencséd a citromlével Ági. Lehet hogy furcsán "hangzik", de a citromhogy tudja eltolni a mensit? Az nem hormonális? :oops: :oops:

Tatu, hidd el, elsőre sikerülni fog a párodnak! Le fog vizsgázni kitűnő eredménnyel! :wink:

Bea
beus77

rákerestem a neten, sehol nem írják (nem találtam), hogy hogyan befolyásolja a szervezetet, de nagyon sok fórumon ajánlják egyásnak a csajok :D
yamita

Drága lányok!
Köszönöm a gratulációkat, vigyázok magamra. Szedem a gravidát illetve most úgy döntöttem, hogy csak szedtem, mert hányingerem van tőle illetve ma a bevétele után hánytam. Inkább a jól bevált elevitet kezdem holnaptól.
Progi szuri terén annyit, hogy napi 2-t kaptam és felváltva hol a bal hol a job oldalra kaptam az elején jegeltem. Nekem nem kékült be. Álítólag sok folyadékot kell inni ha ezt a szurit kapod.
Ági! Nem tudod , valamit februárról ?
Hiányzik,
Ahogy olvasom a topicot most egyszerre sokan kezdenek lesz kiknek szurkolnom.

manoka
manoka71

Konkrétan nem tudom, de Cyprus valami olyat mondott, hogy a citromsav valami miatt gátolja.
Ági28

Szia Kismamaaa :D
yamita

Á nem tudom, majd lehet küldök neki SMS-t.

Viszont én most lépek sietek haza pihizni, mert az 5 óra alvás kicsit kevés volt az éjjel.
Ági28

Andi! szurkolok hétfőre. Ehhez nagyon értek!!!! :D
Bodza! Üdv közöttünk! Remélem tudod, hogy jó helyen jársz, de ezt hamarosan tapasztalni fogod.
Ha bármilyen kérdésed van, itt mindenki szívesen segít és válaszol.

Tatulány! A progi szurit nem tudom, hogy kinek mi alapján írja fel a doki, de lehet, hogy többedik lombikkor?
Ilyenkor is van utrogestán legalább is nekem van 3x2. A szurit csak a transzfer követő napon kaptam, előtte (a punkció másnapjától már duphastont és a jól bevált golyócskákat is.
katóc ! Neked jó nyaralást!
Szia Yamita! hamarosan Te is kezdesz, szurkolok nagyon.

manoka
manoka71

Na puszikállak benneteket, megyek rakott tésztát készíteni, ami nagyon fincsi, ráérek a párom úgyis dolgozik nagyon sokáig. Holnap jövök, csak reggel injekcióval kezdek utána jövök. Vigyázzatok magatokra :D

manoka
manoka71

Ági: azért gondoltam, h limonádé, mert ha megiszod a citromot és utánaküldesz egy kis vizet az ugyanaz

Manóka: vigyázz a kisManóra mostmár-:)), ha este alvás előtt vennéd be a Gravidát?

Ősszel babaeső lesz a Dévai Intézetben!!!!!!

Anikó
tatulány

Tatulány
Ha lehet felíratkozhatok a babaesőbe???!!! :lol: :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Jézus nálatok is ilyen fekete az ég?
Tuti akkor kezd el majd jégeső esni, ha elindulok gyalog... :evil:
yamita

Kép
grillázs

Csajok, eléggé leblokkoltam.... :shock:

Ma voltam nőgyógyinál és tök mást mondott a petefészkeimre, mint Dévisz. :shock:
grillázs

Grillázs
Bocsika, Budapest.

kagyló

Grillázs
Hú..............

kagyló

Kép
grillázs

köszönöm.
Nem arról volt szó, hogy csak jövőre kezdhetsz?
:shock: :roll:

kagyló

Én tökre megbízom Déviszben, hisz már elég régóta járok hozzá és egy egyszer látott doki nem térít ki a hitemből, de egy pillanatra elbizonytalanított és valljuk be: logikus dolgokat mondott
grillázs

Mégis miket?
Mert nekem is más dolgokat mondott a volt dokim, és a Dévai is mást mond...
De már ilyenkor nem tudni kinek adjunk a szavára, de mivel apánk az orvosod természetes ha azt hiszed el amit mond... vagy nem???

kagyló

Hát, mire oda jutok itt a konzultációerdőben, de valószínű, hogy jövőre lesz belőle, de a legjobb esetben is csak december - ahogy itt a várólistát látom, meg ahogy alakulnak a dolgok... :cry:

Nem vagyok túl jól összerakva, mire azt hinném, hogy rendben vagyok, mindig előjön valami újabb... :cry:

Amúgy nem tudom milyen lehet átélni egy sikertelen beavatkozást, de én már attól ki vagyok borulva, hogy valahányszor eljutok odáig, hogy - na, most nekikezdünk - mindig jön valami, ami miatt mégse sikerül nekiugrani a dolognak...
grillázs

kagyló - de. épp azt mondom. Csak elbizonytalanított egy kicsit a másik doki. Mindenesetre úgy döntöttem, hogy a felmerülő kérdéseimet rázúdítom dokibácsira. Így szabi után úgyis kipihent lesz, legalább fáraszthatom :lol:
grillázs

Lányok, bekerülhetnék én is a táblába?

Beus77, 30 év, Budapest
1. lombik előtt
szeptemberben kezdünk

Köszönöm.

Grillázs: mit mondott a másik doki, hogy ennyire lefagytál? Jót, vagy esetleg rosszat?

Ági, jó pihenést! Az 5 óra tényleg nem sok alvásbó, főleg, ha másnap dolgozik az ember. :)

Bea
beus77

Én mára lelépek, mert megjött apa, és vacsizunk.
Szép estét mindenkinek! :)

Bea
beus77

Sziasztok Lányok!

Grillázs, ha esetleg én is bekerülhetek a táblába, akkor az adataim:

Katóc, 39 év, Budapest, 5. lombik előtt, ami elvileg szeptember közepén kezdődik. Köszi! Ja, és fel a fejjel, bízz Apánkban, és tegyél fel neki minden kérdést, amire választ szeretnél, hátha elűzi a kétségeidet. :)

Ági, a citromsavnak nem érösszehúzó hatása van, és ezért késlelteti a mensit? Én valami ilyesmire emlékszem.

Manóka, a rakott tésztád sós vagy édes? Mert ha édes, akkor nagyon érdekelne a recept. Nagyikám csinált réges régen édeset, dióval, lekvárral és mákkal asszem, azóta sem ettem olyan finomat. :)

Hiányozni fogtok!!! :( Majd megpróbálok legalább olvasgatni, ha lesz lehetőségem.

Puszi Mindenkinek!
katóc

Lányok ma megcsináltam a Maggi fixes tepsis krumplit hogy ez milyen finom.
Ajánlom mindenkinek gyorsan kész van. :D

Grillázs köszi a táblicskut tök jó látni benne magam.
Szép estét mindenkinek.
zsembi

Szuper a tábla, jók benne a szövegek :D

Grillázs: mivel bizonytalanított el a másik doki? Dévisz nekem is olyat látott amit még más soha, sőt még ő sem régebben...ez a multicisztás izét :shock:

A konzultáció-erdőbe mi is belevesztünk, én februárban voltam először és még sehol nem vagyunk, mindig jött valami, eltört a lábam, lejárt pár lelet közben, félresikerült lombik stb.....legnehezebb ez a várakozás, de ki kell bírni!!!!!

Látom mindenki főzőcskézős kedvében volt, én sonkás-cukkinis-tejszínes tésztát csináltam.

Jó éjt, szép álmokat

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Hú, hát nem is tudom, hol kezdjem.. Bocsika, hogy ennyire eltűntem. Ha volt egy is időm, olvastam vissza, de írni már nem voltam képes.

Manóka! Gratulálok!

Ági! Már minden okés az üzlet körül? Tudsz pihenni is kicsit? Csodállak a cérnák miatt.

Ha esetleg beférek a táblába:
zel: -32 év
-somogy megye
- 1. lombik
- aug-ra előjegyezve,( remélem tényleg idulhat a jövő héttel
a baby project!!)

Katóc! Nagyon jó volt a nagyszakácsi rendezvény, bár az eddigiek nyomába nem ért. A mostani kicsit laposkára sikerült. Képeket teszek fel, figyelmeztess rá kérlek majd, de most még a fényképezőn vannak, nincs erőm lemenni sem érte....

Bodza! Együtt kezdünk kb? De jó!!

Tatulány! Tudod? Elég egy babához egy sperma! Viccet félre! Most nem lesz akkora teher a férjednek. Sajnos a pasik is ugyanúgy tudják, hogy bazi nagy a tét, és biztosan ettől görcsölnek be. De most látom, írtad, könnyebben veszi az akadályt. Ez pedig az eredményre is tutti jó hatással lesz.

Ismét a segítségeteket szeretné kérni!!!!
Lányok!
Úgy egyeztünk meg Vass doktorral, hogy hívom őket, ha megjön a mensim. Csak ez most valószínűleg szombat- vasárnap lesz. Időpontot kellene egyeztetnünk, gondolom erre a méhszondázásra. Szóval, ezt az izét, amitől félek, mint a póktól, a mensi hányadik napján csinálják? Hétvégén is hívhatom őket, vagy jobb lenne már holnap? Kérjek előre időpontot, vagy miiiiiiiit csináljak? Úgy izgulok!!
A másik óriási kérdésem még az, hogy a klinikán mit kell fizetni? Csak hogy hogyan készüljünk anyagilag. A gyógyszereken, szurikon kívül, van-e valami olyan nagyobb összeg, amit ott helyben kell fizetni? Lehet, hülye a kérdésem, de eddig nem magánklinikára jártam. Köszönöm... :oops:

Puszika, és jó éjt!!
zel

Gondolom, már mindenki az igazak álmát alussza...
Csak most jutottam ide, a géphez.

Lányok, annyira jólesett, hogy írtatok nekem!!!

Yamita! Köszi az üdvözlést! Azóta Tatulány válaszából én is megtudtam, hogy szuri a helyes válasz számunkra :(

Zel! DE SZUPERJÓ!! Együtt kezdünk??!!!!
Nekem is kb.vasárnap lesz az első nap, ezért figyelem, mit mondanak a csajok, hogy ez esetben mi a menet, ha hétvégére esik a telefonálás napja :-)

Manóka! Nagyon kedves vagy, köszi minden bíztatást!!!!
Kérdés, az van bőven: Pl.Az altatást nem tudom, kérje-e az ember, mivel Iron doki azt mondta, ez is egy kockázati tényező.
Ti mit javasoltok???

Grillázs! Köszi táblicsku, bocsi 39 :D

Katóc! Én tudok isteni túrós sütit (recept), különleges, könnyű és pár perc összedobni. Ha érdekel, küldöm. Barátnőim körében nagy sikere volt, szinte hetente sütnek, amióta megkóstolták.

Olyan jó, hogy vagytok így egymásnak itt a fórumon!!!!!!
Ráadásul ilyen pozitív a hangulat, odafigyelés, drukk, támogatás lelkileg, hasznos tanácsok, tapasztalatok, klassz!!!!

Én egyébként mindkét dokival maximálisan elégedett vagyok!!!!!! :D :D

Mi az a cérnázás???

Szép álmokat Nektek! Én is nyugovóra térek a Férjecskémmel.
bodza2005

még mindig itt, nemtom hogyan kelek 6-kor????

Zel:
elég ha hétfő reggel telefonálsz, valszeg aznapra behívnak, lényeg, hogy az 5. napon kell kezdeni a stimut és addig minden meglegyen, szonda, UH, gyógyszerek, nekem szombaton jött meg és hétfőn voltam....éjjeli műszakban :D

300,-Ft vizitdíjat kell fizetned, mivel ez már lombikprogramnak számít és TB támogatott. A többit a gyógyszertárban.

Bodza: Iron doki :P :D :D először nem értettem kiről beszélsz? :D :P , altatást nekem felajánlották, sztem 99% kéri, baromira féltem tőle, de inkább az mint a ki tudja milyen fájdalom és hogy eszemnél legyek

Na tényleg hanyattdobom magam

puszik

Anikó
tatulány

Jó reggelt lányok!

Látom este nem tudtatok aludni.

Bodza üdvözöllek én is szerintem kérd az altatást mert jobban jársz, már hallottam olyat hogy nem kérték aztán megbánta.
Ja a turos süti receptjét nekem is leirhatnád imádom a turos sütiket.
A cérnázás az egy akupunktura cérnát ülltettnek a bör alá és 3 hét alatt szivódik fel nem kell hetente járni mint a hagyományosnál, meddöség kezelésére is adhat segitséget én is voltam 3szor mint Ági.

Zel üdv újra köztünk.

Na megyek a dolgomra azért keltem ilyen korán leletbeszerző körut.
zsembi

Igen, van az altatásnak is kockázati tényezője, de minek nincs. Ugyanúgy van a gyógyszereknek is. Emlékszem, mi anno megkérdeztük a dokit ezekről a dolgokról, (mert ugye mindent "feketének" írnak le), hogy a rossz dolgoknak hány % esélye van. Tudjátok mit mondott erre? Csak ennyit: kb. annyi, mint hogy meghalunk autóbalesetben. Ennyi erővel autóba sem kel lülni, mert ott is ugyanez a kockázati tényező van. És még azt is mondta, hogy nagyon kevesen kérdezik meg, a %-os esélyeket ezzel kapcsolatban. Csak egyszerűen megijednek és alig mernek belevágni.
Úgyhogy nó para az altatástól! :D

Tatu: a lombiknál az uh-kért nem kell a 7.000,-Ft-ot alkalmanként kifizetni?

Bea
beus77

Sziasztok!

Beus nem kell az UH-k-ért fizetni. Hozzá tartozik a lombikhoz, és Tb fizeti! :-)

Tegnap beszéltem Februárral, jól van, 21 centis a kicsike, és szép a szívhangja is! :-)
Ági28

Bocsika 21 mm!
Ági28

Sziasztok!

Köszi az infót!

Tatulány! Azt hiszem, telcsizek még ma, megbeszélem a doki asszisztensével ezt a hétvégi mensi dolgot, mert kicsit nehezen ugrok be még aznap.... 200 km....
Éjjeli műszak? Este mentél szondára?

Bodza! Remélem nekem is kihúzza vasárnapig. Bár mértem a hőmet, és aszerint simán holnap megjön.

Ági! jó hír! Köszike!!
zel

Sziasztok!

Itt Februárapu! A hírek: Tegnap voltunk a mi doktor bácsinknál, aki mindent rendben talált. Kicsi Magzatunk 21 mm, jól fejlődik. Februáranyuval együtt jól vannak, továbbra is maradt a nyugodt, kímélő életforma.

Manoka! Nagyon nagy szeretettel gratulálunk! Nagyon vigyázzatok a pároddal egymásra és mindketten a kis jövevényre! Erőt, egészséget kívánunk! (Az asszonynak is az Elevit vált be, úgy tűnik, a Gravidától többeknek is rókavadászatra támad kedvük! :)

Mindenkinek, aki készül valamelyik beavatkozásra, kitartást kívánunk és nagyon szurkolunk!
Fapu
február

Bodza:
nekem is elküldnéd légyszike a túrós süti receptet, akár ide v. ha kell adok emailt.
Altatás: állítólag, ha nem altatnak és nagyon izgul az ember, az sem tesz jót a tüszőknek.

Beus: 300 Ft-ot kell csak fizetni az UH-kért is lombiknál.

Zel:
éjszakai műszak: 7-re mentem este, csomót vártam és 1/2 11-re végeztem, még jó, h nem 200 km-re lakunk, csak Bp. másik felén.

Anikó
tatulány

A legfontosabb:

Gratulálok a 21 mm-es Február-bébihez!!!!

Anikó
tatulány

Sziasztok Lányok!

Ági, Februárapu, nagyon köszönjük az infokat.
Ági, azzal a 21 cm-rel megijesztettél! :D Hirtelen elő is kaptam a vonalzómat, hogy az mekkor is? :oops:
Mindenkinek további szép napot!
finch

Jól van na reggel még nem megy úgy a gépelés! :-) na jó napközben sem! :oops:
Ági28

Sziasztok Csajok!

Még egy gyors menet indulás előtt. :D

Bodza, persze hogy érdekel a sütis recept. Szerintem a nagy érdeklődésre való tekintettel, nyugodtan beírhatod ide is. :D Most elutazunk, de majd visszaolvasom.
Szerintem kérj altatást, én mindíg kértem, mert nem vagyok olyan hőscincér, hogy kibírjam a szurkálásokat. :D

Ági, Fapu köszi az infokat, most már nyugodtan elmehetek nyaralni. :D

Iron doki :lol: :lol: Ez jó, nagggyon jó. :D :D

Puszka!!!!
katóc

Ági, Tatu köszönöm az infókat.

Februáranyu és Februárapu, gratulálok a kis jövevényhez. Vigyázzatok nagyon magatokra!

Katóc: jó nyaralást és pihenjetek sokat! :)

Bea
beus77

Sziasztok!

Juhuu február, ezek szuper hírek!Köszi Fapu! :D:D
Sütis receptet én is kéérek :D

Csajok, topiktali??? :) - azóta is eszembe jut az a palacsinta téma :D
yamita

Katóc: nagyon jó nyaralást, pihenést kívánok!

Bodza: én is halálra féltem az altatástól, utólag azt mondom, h semmi.....addig izgulsz míg felfekszel az ágyra, beszúrják a jobb kézfejedbe a kanült....na ez nem túl jó...adnak infúzióba fájdalomcsillapítót és nyugtatót....az aneszteziológus mindent elmesél, h mit csinál, szólt, h most indítja az altatót..........1 mp alatt el is aludtam....kinn az ágyban ébredtem, kb. 1 órán át nagyon álmos voltam és kész

Tényleg, topictali......addig kellene míg nem kell otthon pihenni sokunknak a beülti után

Anikó
tatulány

hát ez az, de az már max két hét!

Az altatás szerintem szupi dolog, olyan jó anyagot ad a anéni, hogy ihajjjjjjjjj
Ági28

Bodza! Imént beszéltem az intézettel. Megegyeztünk, hogy mindenképp ráérek hétfőn telcsizni. Ezek szerint te is.

ja, altatás? Már egész hozzászoktam. Majdnem élvezem. Szerencsére jól ébredek, csak néha beszélek csúnyán akkor.. Vagy hülyeségeket.

Februárék! Gratula a 21 mm-hez!!
zel

Kép
grillázs

Sziasztok!

Februárapú köszönjük a hireket már ugy izgultunk. Gratulálok vigyázzatok egymásra!

Én is imádom az altatást már egész függö lettem töle.
zsembi

Tatuka, Zsembi, Zel, Katóc, Beus! Ági! Drágák vagytok!!!!!!!!!!
Köszönöm a sok-sok infót az altatásról, nem kérdés, hogy "akarom-e" ezek után :D :D

Február! Köszi a szurkolást!!!!! :-)
Gratula a kis jövevényhez!!!!! :D :D :D

Sütisek (Tatu, Zsembi, Katóc, Yamita)! Íme a finisüti:
1/2 kg túró
2 pohár tejföl
4 egész tojás
reszelt citromhéj (1egész mehet bele)
8 púpos evőkanál kr.cukor (ha nem szereti valaki az édeset, akkor lapos, de így sem lesz túl édes)
9 ek. búzadara (gríz)
Ha szeretitek, mehet bele mazsola is persze.
A fentieket villával keverjétek össze, majd kivajazott, kilisztezett tepsibe öntsétek jól bele :-), a tetejére csippentsetek vajdarabkákat.
Előmelegített sütőben, közepes lángon süssétek kb.20 percig vagy tűpróbáig. LYÓ étvágyat hozzá!!!!!!

Zel! Mi újság Veled? Drukkolok nagyon, hogy minden tökéletes legyen!
Tök jó lenne együtt végigcsinálni!! Köszi, hogy mindent közvetítesz, hogy mikor, mit kell tenni. Ez a szonda mikor kerül a helyére és meddig lesz ott????

Tatuka és Katóc! Iron, bevallom a párom ötlete volt...
Mutattam Neki, hogy milyen derültséget keltett, tetszett Neki nagyon!! :D

Zsembi! Sikerült beszerezned pénteken a leleteket?

Igazán szép hétvégét MINDENKINEK!!!!!!!
bodza2005

Sziasztok csajok!

Manoka: jól látom, sikerült a bébi? Nagyon gratulálok Neked és ezer-millió puszit küldök!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon vigyázzatok magatokra!!!

Grillázs: megtennéd, hogy beírsz engem is a táblicskuba? Adataim: Cseka, 32 év, Budapest, 3. lombik sikerült.

Előre is köszi

Puszi mindenkinek!

Kép
cseka

Sziasztok!

Bodza köszi a receptet tényleg elég egyszerünek tünik.
Leleteket már nagyjából beszereztem de még mindig bekell mennem a Shöfibe mütéti leirást kikérni.

Cseka Szia remélem jól vagytok.
zsembi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?