Sziasztok!
Zsókuci!
Megigértem, hoyg elolvasom, elolvastam!És hogy írok is...Pedig nem sok kedvem van.Bocsi érte....Majd idővel biztos sokkal többet fogok jelentkezni......
Chesti!(Anyu)
Nem voltál kemény.....Sőőőt, hatásos.Bár messze vagy, de tudom, mire vagy képes!Jól felráznál....
Lányok!
MIért csak 3 hónap múlva lehet visszamennem fagyikért??Mert volt(és talán még most is van ) terhesség???Biztos hülye kérdés, nem tudom.
HÉtfőn én is megyek, újabb vérvétel.De felesleges....Szokásos protokoll.
Sokszor azt gondolom, valamit nem jól néztek, vagy ha többen voltunk,összekavarták az egészet...És ez csak egy rossz álom.De hamar felébredek, és máris reálisan látom a dolgokat.Nem lehet tévedés, egy ekkora intézményben nem.....z valóság, volt, és nincs baba...
És ahogy Zsókucinak is írtam tegnap, Ők egy babát vesztettek el, én pedig csak egy kis reményt...De az visszatér.És igen, ha ők kibírták, én is kifogom!Csak idő kérdése.NAgyon köszönöm Nektek a sok szép szavakat, igaz, egyfolytában sírtam, míg olvastam....Annyira édesek vagytok!
Igérem néha néha bejelentkezem, de teljes erőbedobással majd csak később.
Csütörtökön pedig már dolgozom,mert én nem bízom a hétfői vv-ben...
Puszi Nektek, és kellemes hétvégét.Nálunk szakad az eső, a jóatya is megsiratja, hoyg hogyan jártam...(pedig ő tehet róla

)