A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

bodza - bocs, ha butaságot kérdezek, de nem vered fel a tojást? Csak szimán beleteszed az összevalókat egy tálba és kész?
grillázs

Bodza:
köszönjük a sütireceptet, ezt ismerem és szoktam is csinálni, nagyon finom, puha lesz, én tortaformában szoktam és mint 1 tortaszelet + lekvárral esszük, tojást nem kell felverni, mindent össze kell kutyulni

Méhszonda: a legelső lombik előtt az mensi alatti UH-kor végzik, bemérik a méh alakját, hogy hova vezessék majd fel az embriókat, kb 2 perc, de nem 1 kellemes művelet :roll:

Cseka: azta hogy megy az idő, mindjárt félidő :P

Anikó
tatulány

Szia Zsembi!

Jól vagyunk, köszönöm. 27-én megyünk az 1es női klinikára kontrollra, ahol megnézik az afp eredmény tudtával, hogy szükség van-e amniocentézisre vagy sem. 28-án pedig megyek apánkhoz. Esetleg valamelyikőtök nem jön hozzá aznap?

Szia Tatulány!

Igen, néha én is elcsodálkozom és alig van hasam, állandóan reklamálok otthon, hogy csak pufinak nézek ki, nem terhesnek :lol:

Ti jól vagytok?

Kép
cseka

Tatulány! De jó ötlet, kipróbálom majd így is!
Méhszonda, jaj...

Zsembi, Grillázs! Remélem, ízleni fog!!?

Üdv, B.

(Van meggyes-mákos receptem is... Nagggyon fini az is! :D)
bodza2005

Sziasztok!

Cseka örülök hogy jólvagytok.

Bodza a meggy még oké de a mákkal nem vagyok jóban.

Esetleg a csokis muffint ha tud valaki egyszerüt és finomat.
zsembi

Cseka:
ne aggódj, lesz még Neked nagy hasad, ahogy nő Macikád
Lombik -ICSI nem automatikus az amniocentézis? Ezt a tájékoztatóban olvastam.

Bodza: mindenféle sütirecept jöhet

Zsembi: a mákot én sem szeretem, de (kevert tésztás) sütiben igen, mert nem nagyon lehet érezni, van 1 muffin alapreceptem, ezt szoktam variálni

2 tojás
15 dkg cukor
1 kerír/joghurt
fél dl olaj
25 dkg liszt
fél sütőpor

csináltam már ezzel meggyes-mákost, csokist

Hihetelen, de a lombikstimu ellenére hajszálpontosan megjött ma a mensim, holnap megyek Vass dokihoz, nagyon jó lenne újra elkezdeni. Megy vki még?

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Nagyon finom süti ez a fajta meggyes-mákos:
3dl tej
3 ek. gríz
21 dkg cukor
25 dkg mák (darált)
mazsola
A fentiekert megfőzni, kihűlni hagyni, majd 3 tojás felvert habját finoman belekeverni.

21 dkg liszt
7 dkg cukor
csipet só
3 cs. vaníliás cukor
3 tojás sárgája
13 dkg margarin
Ezeket pedig tésztává gyúrni.

A tésztát egy közepes tepsibe bele kell nyomkodni, majd erre önteni 1 üveg magozott meggyet, végül ráönteni a mákos réteget. Közepes lángon, kb. 25-30 perc (tűpróba).

Szerintem jó lehet dióval is a mák helyett, de ezt még nem próbáltam.

Mindenkinek jó hétkezdést kívánok!

Tatu! Mi az utolsó "reménykedés napjai"-t töltjük, a stimu előtt spontánilag. Amennyiben nem ezen reményeink válnak valóra, én a héten kezdek. Sajnálom, hogy Neked így alakultak a dolgok, de majd most lesz az igazi, meglátod!!!!!!!!!!!!!!!!! Muffint köszi!

Zel! Mi újság Veled???
bodza2005

SZiasztok!

Bodza!
Nekem megjött szombaton...

Holnap reggel telcsizek. Drágám már úgy készül holnap dolgozni, hogy lehet, hogy megyek érte és irányba vesszük Bpestet.
Izgulok.

Tatu! Lehet, hogy még jó is, hogy simán megjött nem? Így hamarabb kezdhetitek a következőt.

Még jó, hogy a párom nem látja a recepteket. Most verné itt az asztalt, hogy rég sütöttem muffint... Én csokis-sima foltosat szoktam sütni. Dupla adag tészta, csak az egyik részét kakaaóporral keverve és úgy a formába öntögetem. Nagyon buli csíkos-foltos-réteges muffinok lesznek.

Jó éjt!
zel

Kép
grillázs

Sziasztok csajok! Drukkoljatok, hogy vasárnapíg kihúzzam mensi nélkül! :-)
Ági28

Szép jó reggelt mindenkinek!

Jelentem megjöttem a szabiról,ami tömény és rövid volt,de nagyon nagyon szép.

Tegnap visszaolvastalak és örömmel tapasztaltam,hogy újabb jó hírek vannak.
Manóka!Millió gratula és vigyázz nagyon magadra.
Februáréknak is sok sok pihit :)

Ági!megy a drukk!!!

Nekem is megjött a menszim tegnap :(
Lehet,hogy megvárom apánkat és csak jövő héten megyek vizsgálatra.
hanyatka

Grillázs!
Hanyatka,30 év,Budapest,1 inszem szept.ben.
hanyatka

Szia Hanyatka!De remélem sikerült kipihenned magad! :-)
Ági28

Sziasztok!

Tatulány köszi a maffin receptet.
Bodza azért lehet hogy kiprobálom max mákot nem rakok bele.

Szia Hanyatka jo hogy itt vagy megint.

Ági jól van a kezed?

Grillázs Februárt is bekéne rakni a táblicskuba adatokat nem nagyon tudok talán a lányok többet tudnak róla az biztos hogy 1 baba pocakban.:)))
zsembi

Köszi jól, bár ha ránézel nagyon csúnya, nincs már bedagadva, de kék lila, barna, és egyébb színekben játszik a kézfejeem.
Ági28

Szia Ági!
Hát nem igazán,mert nagyon mozgalmas,sűrű programunk volt :)De megérte,sok szépet láttunk!
De majd a héten meg a jövő héten pihizek.
Olvastam,hogy sikerült a költözködés.Ügyik vagytok!
hanyatka

Ági reméljük hogy szerencsét hoz és drukkolok hogy ne jöjjön meg vasárnapig.
zsembi

Hát én szorgalmasan iszeomj a citromlevet. a párom meg olyan aranyos volt, mikor mondom neki, hogy remélem, hogy vasárnapíg kihúzom, erre kérdezte, hogy és akkor mi van, ha 9 hónapíg, vagyis már csak 8 hónapíg nem jönne meg? Erre persze rávágtam, hogy az lenne a legjobb persze! :-)
Ági28

Ú,Ági!Az lenne az igazi ám!!!
hanyatka

:lol: AZ BIZTOS IS! :lol:
Ági28

Ági, drukkolok, hogy kihúzza a mensi vasárnapig, vagy akár 9 hónapig! :wink:

Hanyatka örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Jó pihizést ahétre és a jövőhétre!

Bea
beus77

Köszi Zsembi és Beus!!!Arik vagytok :)
hanyatka

Lányok nekem fogalmam sincs hogy mikor lessz beültim valószinü november szerintem.
Akkor viszont lehet hogy pont nem lessz itthon a párom külföldön lessz.
Ilyenkor mivan? Van mód sperma fagyasztásra Apánknál és mennyit kell fizetni érte?
zsembi

zsembi igen meg tudják oldan apa nélkül is. Dévai elmondja a lehetőségeket! :-) Az árról sajnos nem tudok nyilatkozni!
Ági28

Viszont nem nagyon szerveztétek a topiktalit :(
hanyatka

Lesz valami???
hanyatka

Szia Grillázs!

Jó, hogy úrja vagy :D :D :D :D

Szia Ági28!

Nagyon sok az új név, azt sem tudom ki kicsoda már lassan olyan rég jártam erre.
Bár velem sokminden nem történik!
gizmixxx

hanyatka valami biztos lesz! :-)

Hát Gizmixxx igen lemaradtál, de hamar megimered az új lányokat is! :-)
Ági28

Kedves Mindenki!

Szép napot kívánok nektek és természetesen azt is, hogy minden álmotok valóra váljon.

Kedves L.Andi!

Hány szívecske van a kezeden? :)
albi2000

Köszi Ági akkor majd értekezek Apánkal az üggyel kapcsolatban.
Mikor jön vissza szabiról?
zsembi

Sziasztok, szia hanyatka! :)
nem dobsz fel valami szép képet?? had csorgassuk egy kicsit a nyálunkat itt az irodában :D

hát, hogy mindenhol milyen hülyék az emberek ezt alig hiszem el.. elmentem múlt héten a leleteimért, és mondta a kollegina, hogy pénteken reggel menjek vissza az izotóp laborba pajzsmirigy eredményekért...mondom azt is kértek?? ahaa..hát,jó.. péntek reggel az izotóp laborban FINGJUK sem volt ki vagyok és mit akarok..kiderült, hogy az "idegen labor"-t gondolta pajzsmirigynek, ami valójában az volt, hogy a HIV,Rubeola, Toxoplazma, stb-t át kellett vinnem egy másik helyre.. ahol meg mikor odavittem a cuccot kérdeztem, hogy mivel tartozom..semmivel..ok..erre jön a levél pénteken, hogy legyen szives fizessek be 1500Ft-ot és küldjem be a csekk másolatát, mert a rubeola fizetős. és akkor és csak akkor áll módjukban kiküldeni az eredményt.. Há' hülyék ezek??? ha ők sem tudják mi van akkor ki?? botrány... :evil:
yamita

Kispinty! Privi ment.
albi2000

Sziasztok!

Ági: drukk, h ne jjőjjön meg hétközben a mensid.

Hanyatka: üdv. újra itt, szép helyeken jártatok?

Zsembi: igen lehet fagyasztatni, talán 15 ezer ha jól emlékszem, párom ma megy...ha sikerrel jár tudok árat is mondani, 1 görcsben áll a gyomrom kb...

Yamita: jól megbonyolították a leleteiddel

Anikó
tatulány

Tatulány köszi drukkolok a párodnak biztos nem lessz gond.

Yamita mindenhol ez van azt sem tudják mit kell csinálni.
zsembi

Tatu mikorra megy a párod??
Ági28

Tatu nagy drukk apának!!! :D

Lányok képzeljétek most beszéltem az egyik barátnőmmel: babát vár! :)))) 30 elmúlt, így is tervezték, juhuuu, nagyon jó!! :D
Együtt sírtunk a telefonban..
yamita

Tatu! Köszi.
Szorítok nektek nagyon!!!Mikor tudsz eredményt??
Yamita!
Ahogy lesz egy kis időm,dobok fel 1-2 képet,nagyon sok szépet láttunk.
Jó étvágyat mindenkinek!!!
hanyatka

Most mennem kell,majd jövök még.
Pusszzz
hanyatka

Grillázs!

ezer köszönet, hogy feltettél a táblázatba :lol:

Kép
cseka

Csajok, köszönöm a szurkolást apa nevében, nagyon ráfért....öregedtem 100 évet.
10-re ment, délben hív, hogy megint nem tud :shock: még 1 próbát ad magának, 1 óra után hív, hogy sikerült, nagy kő esett le a szívemről.
Most lett eredmény ami szuper lett a régiekhez képest, 12 millió/ml és jó a morfológia is, hát sírva fakadtam itt ezer ember előtt. (ja ügyfélszolgálaton dolgozom).
5 adagban fagyasztják le, nem fizetett érte semmit, nyilatkozni kellett, h miért kérjük....pld. elutazás, v. képtelen az adott napon, tudományos célra stb.....
Én szerdán megyek reggel Vass dokihoz UH-ra, nekem is alá kell írni a fagyasztási papírt.

Yamita: grat. a barátnődnek, annyira jó akinek úgy alakul a babakérdés ahogy tervezte.

Anikó
tatulány

Tatu, megy a drukk a párodnak!!! Ne izgulj, biztosan szupi lesz az eredmény!!!!

Yamita, hatalmas gratula a barátnődnek! Vigyázzon magukra! Azért nem semmi amit csináltak Veled a laborban! Bosszantó ami itt folyik!

Bea
beus77

Tatu gratula apának!!
Ági28

KÖSZÖNÖM!!!!!

Meséltem neki, h mikről írogatunk itt, erre kérdezi, h a múltkori baklövést is megírtam?????? :shock:

Anikó
tatulány

Tatu, JUHUUUU :D:D:D!
Dejó-dejó! :lol:
Remélem lesz időtök valami jutalom vacsira! :)
yamita

Hát, már az ilyesminek is lehet örülni :D
Lehet, h szerdán megsütöm neki a meggyes-mákost "jutalomfalatként", nála akár minden nap lehetne sütemény.

Anikó
tatulány

nyugtasd meg szerintem, hogy mindenki elmeséli a baklövéseket, úgyhogy ezen ne aggódjon.
Ági28

Te ez hülye kérdés, de be lehet menni apával amikor produkálnia kell??
yamita

Hátha valakinek hasznos info.

Injekció beadás:

Jelen helyzetben az ügyeleten is kötelesek beadni az injekciókat (tapasztalatom szerint ingyen), mégis aki ennyi izgalmat sem akar ajánlom az alábbi nővérszolgálatot, ahol nem ingyenesen ugyan, de korrekt áron kijönnek házhoz, akár az éjszakai tüszőrepesztő miatt is:

http://systers.fw.hu/
albi2000

Tatulány elsem tudod képzelni hogy hogy örültem hogy sikerült a párodnak és tök jo hogy nem kellett fizetni. Lehet hogy nekem sem kell majd?
Biztos jol meglepödött hogy hány nöci drukkol neki. :)

Albi ez tényleg nagyon fontos info köszönjük szépen.
zsembi

Yamita:
persze, h be lehet menni a párodhoz ha segíteni kell, engem múltkor le is küldtek hozzá mikor órákig tipródott, 2 db zárható szoba van ággyal, mosdóval, wc-vel..tehát kultúrált körülmények

Albi: köszönjük szépen ez jól jöhet sokaknak

Még 1x köszönök minden drukkot, azért (is) sikerült.

Nem mondtam hány nőci drukkol neki......nem akartam elrontani a kedvét, mert olyan büszkén jött haza........majd idővel :P :D

Anikó
tatulány

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?