A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

földrepisilés dullva
fürészeli az idegeidet rendesen ez a kiskrambó... :wink:
mi a mínusz tíz kiló? csak nem ennyit fogytál? miközben fagyit eszel??? ez ápdét hányas? :P

lehet, hogy nem lesz szülinapi tortám... mert én csak mandulásat szeretnék, az meg csak a Szamosban van, és lehet hogy már lekések róla, mert nem rendeltem időben... addig se hízok :? (mostanában olyan energiahiányos vagyok, hogy titokban folyton csokit tömök és ezért utálom magamat :()

Johi, azt olvastam: fülorgia :shock:
komolyra fordítva, inkább nézesd meg Fannibébit, mert ez nem tréfa :? legrosszabb esteben kiderül, hogy túlaggódtuk a dolgot :)

birthday blues: nem igazán a korral van összefüggésben, inkább a stresszel... meg hogy öregebb leszek és mit értem el eddig az életben (bár most nincs sok okom panaszra, de ilyenkor azért átértékel pár dolgot az ember)
egyébként a jelenségnek tudományos igazolása is van: a születésnapokon gyakoribbak a stroke-ok, szívrohamok :shock: - karácsonykor meg a legtöbb az öngyilkosság... ilyen statisztikák valóban vannak...

Tinu, nagyon érdekes, és igazad lehet :) tetszik, hogy ennyi módszert gyakorolsz, lehet, hogy hozzád kéne járnom? 8)

Panka, nagyon szép szülést neked! biztosan nagyon sokat tud majd segíteni Csilla! én (részben) máig is abból élek, amit a H-ban a csecsemősöktől tanultam! hihetetlen nagy gyakorlatuk, tapasztalatuk van! bárcsak mindenkivel tudnának egy picit foglalkozni, felfogadás nélkül is... :wink:

Indiék vszínű holnap haza, Domicsek ma épp infúzót kapott, mikor beszéltünk, és szegényke nem mozoghatott, nehogy elmozduljon a branül, keserves dolog ez egy 16 hós kis örökmozgónak :( remélem most már hamar meggyógyul!!! +++++

Zsugyu, Ti hogy vagytok?

votiv 8)
votiv

Votiv,
minusz 10 kiló örömforrás LENNE a somlói mellett... :lol: hol vagyok én még attól...hmmm :roll:
mandulás tortából az ikejás is megarulez ám...kicsit még kinézetre is hozza a szamost... :wink:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Rec,
a magadon hordozás és a hasfájás hiánya közt abszolút lehet összefüggés. Ahogy lehet igazság abban is, hogy a természeti népek közt a hasfájós csecsemők száma kisebb. De bizonyítás, alátámasztás nélkül a kijelentés fabatkát sem ér, sajnálom, és a valóságtartalma nem hit kérdése. És ez nem attól függ, hogy antropológiai szaklapba kerül, vagy internetes fórumra :wink:

Fibi,
akkor magyarázd meg nekem a különbséget a között, hogy a "természeti népeknél sokkal kevesebb a hasfájós baba" kifejelentést miért nem kell alátámasztani, és mondjuk "a Nap kering a Föld körül"-tet miért igen?

Zsan,
képzeld, nem rokonok 8) és majd legfeljebb zokogva sütöm halomba itthon a palacsintát :lol:
Kaki: napi soktól kétheti egyig minden belefér :D

Votiv,
ne keseregj, gondolj mindig arra, hogy én sokkaldesokkal öregebb vagyok nálad :lol:
Ha Indikével beszélsz, puszilom, és drukkolok eszméletlenül!!! :D

v
kisün

... ha már kaja, akkor én meg cukkinis pizzát falok, és barna sörrel öblitem le :P ettöl se fog lemenni a hasam, ami még mindig akkora, mintha 3-4 hos terhes lennék... :? :( és a barna csikok pl mikor tünnek már el? :roll:
fibi

"regressziós hipnózisra nem mennék el karmikus asztrológushoz "

na, ezek miatt a mondatok miatt ugrom át a pszichós hsz-eiteket, szótár nélkül egy szót sem értek. :lol: :lol: :lol: (Ööö, meg nem is az én asztalom, ingem, érdeklődési köröm... akkor már inkább a cumik és a kakás pelusok, plíz.)

Hol van már a kolbászos orbitom? ;)
neet
neet

Zsanci,
enni kell, sz..ni meg muszáj.. de hogy mennyit? Ne izélj már, 3 gyerek után, tudhatnád, hogy a napi 10 meg a 10 napi egy is okés és Eszter vitte a prímet a maga 13 kakamentes napjával. :D
És inkább a földre pisiljen mérgében, mint .. nem tom,van ennél rosszabb, én pl a gereblyét b..sztam ma a földhöz és nem eltört a dög? :?
neet
neet

Sziasztok!

Elnézéseteket kérem, hogy csak úgy ismeretlenül betolakodok. Segítségeteket szeretném kérni.
Női nőgyógyászt keresek a kórházban. Olyat aki viszonylag óvatosan vizsgál. Dr. Urbán Mártának a stílusa nem jött be, valamint amikor terhesen véreztem elég durván megkaparta a méhszájamat, Dr. Kocsis Évánál pedig nagyon fájdalmas volt a rákszűrés. Egyik sem jött tehát be. De nem adom fel.
Tudnátok rajtuk kívül még ajánlani nődokit? Nagyon megköszönném, ha telszámot, rendelési időt, hely, valamint tarifát is megírnátok. Akár priviben is.

Előre is köszönöm, Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

ha már itt kesergünk...
én is olyan sirósra sikeredtem igy estére...

egyik nap mondta Levi, h olyan már, mintha lakótársak lennénk. Én meg optimistán mondtam neki,h az azért jó, mert esély van rá, h egymásba szeretünk... :lol:

és Votiv,
az álmaink és megvalósulásuk engem mindig nagyon mélyen érint...
szeretnélek vigasztalni, h de te azt csinálod, amit többé kevésbé szeretnél, tehetséged is van hozzá, van két szép gyermeked, stb...
ehhez képest én hol vagyok? na jó, TUDOM, h van 3 gyönyörű gyermekem, és már ezért hálát adhatnék a Jóistennek, és bizony minden nap meg is teszem, de...
és már sirok is, úgyhogy dugasz...

innen szép felállni. :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi,
töröld le a barna sört a hasadról, ha ráfolyt. :lol: Egyébként a felező csík még ráér, ha jól emlékszem hosszú hónapok alatt múlt el, még nyáron látszódott, fél évre a szülésre.
neet
neet

Recca és Kisün!
Bunyó is lesz?
Iszapot adjak? :mrgreen:

Johi,
nagyon sok ++++++++++ megy, asszem rátokfér!! Jöhetne már egy nevetős, csupa öröm Johi mesélni.. :D Pl ketteskéről ;)
neet
neet

Zsugyu,
nektek is küldünk nem kevés +++++++++++t!!!

Vot,
birthday blues az meg megint mi? Tessék örülni, ünnepeltetni magad, tortát sütni, finom itókát venni, lufikat fújni, ilyesmi.

Örüljetek már csajok, nyár van, gyönyörűek a gyermekeink, nem vagyunk egyedül, és még sorolhatnám, innentől tessék pár pozitívabb megszólalást is írni, mert elmegy a kedven tőletek. Sok a depi meg a spleen, de hiába "divat", nekem nem tetszik. Tessék megrázni magatok, lerázni a kakaát, meglátni a jót, beszélgetni nagyokat a kedvessel, csinálni valami MÁST, mint általában és nagyokat nevetni! És tessék örülni annak, amitek van, és nem másra vágyni és örökké elégedetlenkedni. De kár, h Indim most nincs itt, biztos igazat adna. Cheer up, de ez (is) csak rajtatok, a fejeteken múlik!
(és ha holnap én jövök sírva, nem ér ám odadörgölni ezen soraimat! :lol: )
neet
neet

Neet,
én is igazat adok :D éljen hogy iszunk, eszünk, mulatunk, szeretünk, álmodunk, nevetünk, bizunk, mert csak optimistán érdemes 8) :lol:
fibi

Indigo,
nekem Gutmann Orsolya nagyon szimpi volt, de neki még asszem nincs szakvizsgája. ÉS sajnos elérhetőséget sem tudok, de sztem ő olyan tipus, mint amit te keresel!

Neet,
igazad vaaaaaan...és kész. :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet, Zsanci,
Nem semmi lehetett ez a sulis dolog :shock: és még én képzeltem azt, h sz@r hely a zskf :?

Votiv,
Drága vagy, h érdeklődsz :) Csajommal teljesen jól elvagyunk. Szeret enni, pelusban meg is van az eredménye, fókajárás a sláger és iszonyatosan huncut :D ráadásul tudatosan :D Most gondolkozok vmi társaságon neki, mert úgy látom, h én meg az otthon elég ingerszegény + őt fel is dobja a gyerektársaság. Szóval kitaláltam, h kipróbáljuk a baba-mama tornát. Ilyen korban is tartanak, hátha teccik neki, meg legalább én is mozgok egy picit :)
És én is én is nagyon kivi vagyok a hellinger dologra, tökre felcsigáztál :wink: :D

Nuk,
Látom, nagyon szereted az éjszakai eksönöket :lol:

Zsu,
Bulást és rengeteg erőt Neked!!! Divat :shock: :evil:

Deni,
Áh, a húsos kajcsik üvegesek, azt még nem mertem készíteni, de most anyu hozott igazi házi csirek húst, úgyhogy nekiállok kísérletezgetni :)
Bálintod nagyon trükkös :D Megyek és elkeserítem apát, h mire számítson :lol:

Macs,
Simán lehet neked ilyen gyors szülésed és még a végén tényleg igaz lesz az aug. 15 :wink:

Johi,
Jaj, annyira rosszul hangzik ez a hányós köhögös korszak :( Jól teszed, h elmentek kivizsgálásra. Addig is ++++++++++++!!!!!!!!

Fú, akkor most lehet, h utálok amiért néha hozzátápi vagy pl. babakocsi ügyben kérdezek? :mrgreen:

Fibi,
Drukk, h bejöjjön nekik a másik bank!! :)

Zsanci,
Földre pisilés nagyon rosszul hangzik, kitartás!! Kaki szerintem teljesen mindegy, h hányszor. Nálunk most pl. 2 óránként kaka van.

Jaj szegény Dominó :( én meg már azt hittem tegnap, h javulás van. Sok +++++ Nekik!!!!

Votiv,
Csír áp, nem ér ilyeneket írni, főleg Neked!!! :D Rengetegen cserélnének veled!!! :wink:

Neet,
Akkor én már nem is kezdem a panaszáradatomat :mrgreen:

Indigo,
Üdv itt :) Én dokinőnél szültem, dr. Kósa Mariann. Azt nem tudom, h pl. egy rákszűrésnél milyen, de azt, h szülésnél milyen, azt igen. Ha érdekel, priviben írok részleteket.

Kép Kép
curse

Vera,
most látom a kérdésed, pont egyszerre irtunk :) számomra nincs igazán különbség a kettö között (és emiatt lehetek igénytelen paraszt egyesek szemében :lol: ), azt Te irtad, hogy alá kell támasztani, én egyikre sem mondtam. sztem fogadjuk el, hogy másképp látjuk ezt a témát :wink:

Zsan,
ha már álmok és vágyak: én a fiaim mellett kezdtem el értékelni az élet pici örömeit, mint pl nyugalomban enni egy jót, olvasni csendben, filmet nézni megszakitás nélkül, ülni a vécén amig akarok, stb. :) és minden napra kitüzök egy ilyen pici célt (olvasás, torna, beszélgetés, séta vagy amitöl feltöltödök), és ez igy jo egy ideig, és elfogadom. majd ha már ez könnyen megy, jöhetnek a nagyobb vágyak kielégitése (példát most nem irok publikusan). A lényeg, hogy nekem az álmok (akár kicsi vagy nagy) segitenek életben tartani 8)
fibi

egy kicsit offolok a két nap híján 9 hós csajomról csír áp végett :D
Kép Kép mindenféleképpen meg kell kóstolni a fürdőlepit :lol: Kép de fincsi a bálna :lol: Kép bárcsak ne lenne köztünk ez a fránya üveg :twisted: és ha már a macskám is szerept kapott, akkor kihagyhatatlan a kövi kép "Nézz bután" cimmel Kép szerintem sikerült neki :lol:

Kép Kép
curse

Adél nagyon édi :D nekem a fürdölepedös kép a number 1 :lol:

na joszakállt 8)
fibi

Votiv: nekem a pácienseim gyerekek. :wink: :D

Fibi: a barna csík, meg foltok nekem is csak sok-sok hónap után múltak el, viszont most már nincs. Már ha ez megnyugtatás. :)

Curse: Adél még mindig iszonyú édes!!! Tünci szívesen barátkozna Adéllal, csak kár, hogy olyan messze vagytok. :roll: Én is fogok majd menni Ringatóra, hogy legyen társaságban, meg hogy tanuljak új énekeket, mert már unom a saját repertoáromat.

Kép
Kép
tinu

Kisun, ez kimaradt este: nincs harag persze! (egyebkent nagyjabol ertelek: ha azt mondanam, h az unokatestverem nenikeje baratnojenek az unokaja eztesezt csinalja es ettol jo nekik, akkor ezzel a mondattal kulonosebb bizonyitas nelkul sincs baj. de ha a mondat ugy kezdodik, h Timbuktuban... akkor felhasznalt irodalom is kell. igy van? ;) :lol:)

Neet, sztem nem volt sardobalos hangulat! de ezt meg kellett targyalni :mrgreen: azert kosz az iszapot, de abbol van itt boven....

Fibi, a barna csik nekem nagyon sokaig megvolt: talan egy evig is (v tovabb? :roll:)

Votiv, engem is erdekelne a hellingeres torteneted ;) szulinapra meg :D :D :D

Tinu, gyerekekkel foglalkozol? dejo! :) es nekem tenyleg nagyon tetszett amiket irtal!

szep napot mindenkinek!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Curse,
Adélod és kutyád-macskád is édes! és kutyus sztem nem bután néz, hanem: na jól van, eleget teszek a gazdinak, úgy előbb szabadulok- nézése van. Csendes beletörődés. :D És ezek szerint a cumi nem is hiányzik annyira neki? ;) Ha van kedvetek, jövőhéten valamelyik nap átugorhatnátok érte, meg csak úgy, pletykálkodni, hm? Csüt.től indul a bölcsi, de addig egész nap ráérünk. Privi?

Recca,
tudom én, h nem kell a sár (bár én iszapbírkózásra gondoltam, az sokkal csajosabb :lol: ) és bocs, elfelejtettem, h abból nektek van épp elég... :( mi a vízhelyzet?

neet
neet

Curse,
ööö, a cumi természetesen Adélra és nem a kutyusra vonatkozott. Slendrián fogalmaztam.
neet
neet

Rec,
dehogy van harag, mint mondtam, tényleg nagyon szeretek veled eszmét cserélni :lol: És igen, kb. De főleg akkor, ha általánosításról van szó. (Ha XY timbuktui ismerősről beszélsz konkrétan, akkor elhiszem neked :wink: ) Éjjel magányomban egyébként eszembe jutott egy jó személyes példa, amin mostanában szintén kiakadtam, és amit át tudsz érezni: valamelyik otthonszülős fórumot olvasgattam, és betrappolt egy "külsős" azzal, hogy "az otthonszülők veszélyeztetik a saját és a babájuk egészségét" (ilyen gondolom időről időre előfordul, de ezt "élőben" néztem végig). És semmilyen érvvel, adattal, statisztikával nem tudták meggyőzni az ellenkezőjéről, mert csak azt hajtogatta, hogy így van és kész, és ő már hallott egy példáról (arról az ominózus ikres dologról), ahol félrementek a dolgok :shock:

Fibi,
szerintem ez nem látásmód kérdése (és ezt kevés dologra mondom), hanem annak, hogy ha valamit tapasztalati úton lehet bizonyítani (ld. Nap pályája vagy természeti népek szokásai, mondjuk az Isten létével szemben, amit NEM), akkor az nem hit kérdése. De itt válik értelmetlenné a vitánk, tehát tényleg rekesszük be :wink:

Neet,
iszapbunyó csak akkor lesz, ha jó pénzért eladjuk a tévés jogokat, és a pénzt Rec kútjára költjük :lol:
ugye, Rec? :lol:

na, el, M. épp kakaszagot húz maga után...

v
kisün

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat.
Lányok az tényleg igaz, hogy vajudás alatt a párom nem lehet velem? Vagy ez mikorra vonatkozik?

Indigo
Mindenkinek szép napot!

indigo

Indiéknek, Zsugyuéknaknak és minden betegeskedőnek bulást és +++++++++

Indigo :) Igen, a párod a vajúdóban nem lehet Veled, mert az többszemélyes szoba, de kimehetsz hozzá a folyosóra, aztán később bemehettek együtt a szülőszobára, ill. ha egyből oda mentek, akkor végig együtt lehettek.

Zsan :) Engem mindig min. 3 kakis pelusról kérdezett a védőnő, de sztem is tök mindegy, lényeg hogy legyen :wink: Bencus eleinte szinte mindin pelusba termelt, mostanában meg 3-4x/nap, szóval változott a dolog.

Curse :) Képek szuperek, Adél nagyon éééédes!!! :D baba-mama torna rulez, nekem is meg kéne már mozdulnom...

Votiv :) Igen, a stillpointra gondoltam :wink: És én is feliratkoznék a Hell.-privis listádra! Hogy mit értél el az életben? ezt pont Te kérdezed?? :wink: úgyhogy csak +++++ gondolatok!!! és hajrá mandulás torta!! :P

Rylie :) Fejben táncolás :lol: lehet hogy egy idő után ez is menni fog :wink: :lol: És nagyon is érthető, hogy inkább a nyaralást tervezed, mint a szakdolit :mrgreen:

Rec :) Ösztönök sztem is nagyon fontosak, pláne a gyereknevelésben, mert ezen a területen mindenre van tud. állítás, de annak az ellenkezőjére is... :roll: "Itt fáj?"-ról jutott eszembe, Bálintom u.ezt csinálja, néha szinte mindene fáj, többet "panaszkodik", mint egy vénasszony :lol: én meg igyekszem nem pánikba esni, hogy baja van...

Macs :) Az "eb hantjára" viszek virágot, annyira így érzem én is :D 15 perces szülés?! :shock: Ha még előtte állnék, én is ilyet kívánnék... de Neked még kívánhatom!!! :wink: :D

Vera :) Palacsintás boldogság rulez, én is kérnék belőle :lol: És miért személyes ügyed a magyar-sumer vita? ez a kedvenc területed?

Johi :) Köszi a szappant (épp a legjobbkor, már igencsak pici maradt), egyik du. szívesen átugrunk érte! :D Fannika köhögése :( hányás :( Sok +++++ Nektek!!! És a Ti ágyatokban hogy-hogy alszik, a sajátjában nem? Más Nálatok a klíma vagy máshol van elvermeleve az a bizonyos eb? Kivizsgálás persze nem árt, drukkhegyek!!! Ja és ketteskéhez meg hajrá!! :D

Fibi :) Könyvolvasás? mi az?? :lol: az apró örömök terén egyetértünk, én is sokat tanultam erről a gyerkőcök mellett :D Drukk a másik bank értékbecsléséhez!! Mikor jönnek? Pizza nyami! nálunk ma ezt "főzte" apa :lol: és ettől nekem se lesz kisebb a hasam (csak nagyobb), de akkor is imádom 8)

Végül hadd tegyek fel egy képet a 3 hós Bencusról:
Kép

Kép
Kép
denizsa

Egy kérdéssel kezdem:
Holnap, azaz vasárnap van e kedve és ideje valakinek a Margit szigeten játszózni egyet? (Zsolonak a szabadtéri szinpadon van dolga, és én addig ott lennék a gyerekekkel)

Minden Zsuzsannának boldog névnapot, aki ma tartja :D

Deni,
Uristen, már 3 hos Bencus :D nagyon szép kölyök lett ö is :lol:
Jövö héten jön a másik banktol az értékbecslö, csak ami bonyolitja a dolgot, hogy a dh-os érdeklödö is vissza akar jönni...... Most huzzuk az idöt, de nem tudom, meddig lehet :roll: kissé szarban leszünk, ha összekavarodnak a szálak....

Vera,
nálam a hit nemcsak olyan dolgokra vonatkozik, mint pl Isten létezése, hanem az élet több területére is (mint amikröl tegnap is szo volt, amit lehetne tapasztalati uton bizonyitani a te szavaiddal élve). Erre irtam, hogy másképp látjuk a dolgokat, mert szerinted szükség van tudományos bizonyítékra, nekem viszont nincs szükségem. De ezzel nincs baj, és én sem haragszom, jo volt "vitázni" :wink:

KépKép
fibi

Én is szeretnék minden erre tévedő Zsuzsannának boldog névnapot kivánni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ja és Deni,
akkor "szoktam" könyvet olvasni, ha mindkét ded alszik, mint pl most is :) (babanet már 1 kézzel is megy :lol: ) Valahogy mostanában Ábel akkor tud nyugodtan hosszabbat aludni (tegnap pl 4 :!: ora hosszat délután), amikor csend van, ergo a bátyja is huzza a lobört 8)
fibi

hahóóóó...

Curse:
Adél édes!!! Ha akrtok, hozzánk néha eljöhettek, az uncsitesómnak Adél-korú (kicsit idősebb, mert 10 hós) gyeröke van, ideszervezhetem őket :wink: :wink: :wink: :wink:

Deni:
Micsoda nagy fia(i)d van(nak)!!! Boldog hófordulót Bencének!!!

Zsan:
És Elmo mit szokott kérdezni a babától??? 8) 8) 8) 8)

Megvolt az első tapasz/talat/-nap! A rózsaszín military-mintásat kapta meg, kép majd érkezik... Nem nagyon zavarta, sztem engem jobban... Talán kicsit nyugtalanabb volt, meg nem akart annyit játszani... De majd meglátjuk, mert ma amúgy is elég csimpike volt.

Képzeljétek, ma olyan jót főztem: Tejfölt, feta sajtot, fokhagymát és spenótot összekevertem és ezzel töltöttem meg jól kikloffolt karajszeleteket. Krumplit jó vékonyra vágtam, be a sütőzacskóba, olivaolja, só és görög fűszerkeverék rá, jól összeráztam, majd ráraktam a göngyölegeket. kb 40 perc a sütőben és annyira fincsi volt, hogy a fokhagymát még most is khm-khm föl... :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: Elkereszteletem "göngyölt görög gyönyör"-nek, szóljatok, ha már találkoztatok ilyen receptel, mert akkor nem sajátítom ki... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nukada

Nuk,
ezt a recipét én kimondani se tudom, de nyami lehet! És éljen éljen, h csajod ilyen jól viseli a szemtapaszt. Mennyivel rugalmasabbak, mint mi, mi?

Den,
Kisbencéd egy igazi vasgyúró! :D :D :D Már csak a korom hiányzik róla! ;)

Kisün,
iszap-tv-felajánlás, kút: ez egy nagyon szép gondolat volt. :D

Az mit jelent, hogy elmo?

Zsuzsa igazából februárban van (legalábbis tesóm és összes Zs ismerősöm akkor ünnepel) de azért ha valaki ma, akkor annak mára is boldogat!!! :D
neet
neet

Estére egy kis őrület:

http://www.beatb.org/2007/04/20/zuboly/

Micsoda beteg emberek vannak... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nukada

Ja, a zenét töltsétek le!!!!!!!!! Sorry...

nukada

Szasztok, meggyöttünk, ded szuny és szörcsög de kórházi népek szerint most már a gyógszerekkel elboldogulunk. Út hoszú és fárasztó volt de megúsztuk végül az esőt. Nagyon köszönöm az összes kedvességet és szeretetet! SMS-re képtelen vagyok válaszolni, elnézést az érdekeltektől, egyszerűen nincs türelmem pötyögni, de melengette a szívemet :)

Többit majd a 13 oldal elolvasása után :lol:

indianyo

ha jól látom, Indi itt van köztünk...

nukada

Na, ennyire köztünk van, hogy mire beírtam, már írt is!!!

Indi:
Én nagyon sokat gondoltam rátok, de sms-t nem akartam írni, féltem, hogy nehogy zavarjon!!! De gondold oda, hogy legalább 2-3-at küldtem... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Jó, hogy Dominó jobban van!!! További jobbulást neki!!
/most hol laktok amúgy???/

nukada

Indim,
szia!! Én csak melengetésül szántam, akkor célt értem, nem azon múlik, bepötyögsz-e egy köszi sms-t. :D Aggódtunk és reméljük, minden jól alakul! :)
neet
neet

visszajöttünk vidéki rotyonoktól. majd próbálok kecsáp :wink: :lol:

BOLDOG SZÜLINAPOT LINDINEK! :lol:
S NAGYON BOLDOG ZSUZSA NAPOT! :lol:

Lilypie Third Birthday tickers

gödibarbi

Sziasztok!
Nagyjából visszaolvasgattam, de nem vagyok a toppon sem szellemileg, sem fizikailag.
A viták érdekesek, de most inkább nem szólnék hozzá...

Szia Indi! Én is sokat gondoltam rátok ám! Hogy van Domino?
Pont most olvastam, hogy te tanítasz olaszt, én meg tanulnék...

Fibi, családomban van 2db spanyoltanár, mindekettő kifejezetten bababarát! :)

Adél és Bencus is gyönyörű! :) :) :)

Elmo megkérdez egy kisbabát-ez nálunk is sláger. :)

Mi megint bretegeskedünk, szombatra berendeltek minket a HPbe, hogy ők vegyenek le új pisit, mert én biztos belejuttattam némi szennyeződést... Tegnap délelőtt és ma is órákat töltöttünk ott,mire sikerált produkálni a zacskóba a megfelelő mennyiségű pisit, holnap/holnapután új eredmény.
Tegnap hazahoztuk a Nagyival nyaraló Nagylányt, út közben én lettem lázas, torokfájós és szarul. Már a már a Kislány is köhög, és sztem fája torka. Szóval megint szenvedünk. :(
rídonli#

Indi, Barbi,
welcome back :D micsoda vitákrol maradtatok le :lol:

Szrek, Pocak,
Margitsziget???
fibi

Ridonli,
továbbra is +++++++ Nektek!!

Dominonak meg gyors gyogyulást most már!!!!!+++++

Nuk,
nyami a recepted 8)

Én fiaim kidöltek másfél orával hamarabb a szokásosnál :shock: asszem nekem is meg kéne probálni aludni, mert kituggya, mi lesz itt éjjel.....
fibi

Rájli,
hát ez nem hagnzik jól. :( De nem hinném (sajnos, pedig jobb lenne), h te tetted volna a bacikat a zacsiba, gondolom, kezet mostál, stb mielőtt pisit gyűjtesz, úgyhogy inkább attól tartanék, h tényleg találnak valamit. Viszont az vígasztaljon, h én még életemben nem kaptam olyan pisileletet, ami negatív lett volna, pedig nem 50x voltam, hanem többször, sportorvos, vesemed.gyulladás, sportorvos, üzemorvos, terhesség, nőgyógy, stb, és asszem sose volt teljesen mínuszos, úgyhogy ne ijesztgessenek némi bacival meg fehérjével, mert attól még... na drukk ezer, jó? :)

Nyelvtanulás: hm, nem azér, mert nyelvtanár vónék, de engem személy szerint borzasztóan hidegen hagy, h kinek mije fáj, aki nálam tanulni akar, annak tanulni muszáj, kül.ben leveszem róla a kezem. A legtöbb magántanítványom ezzel vitt az őrületbe, és többek közt ezért is hagytam fel a magántanítványokkal, hogy nem ért rá házit írni, nem ért rá tanulni, nem foglalkozott a dologgal, csak abban a heti 1-2 alkalomban, amikor velem volt, az meg édeskevés. Aki komolyan meg akar tanulni, az vegye az időt, fáradtságot, stb, mert úgy nem lehet nyelvet tanulni, h most egy picit foglalkozom vele, de azttán a gyerek miatt meg a nemtommi miatt nem megy..akkor nem kell belefogni. Sztem. Aki nem ír házit, ergo nem foglalkozik a dologgal otthon, órákat, az nem is tudja megtanulni. Nem véletlen nem vágok most bele a nyelvtanulásba, egész egyszerűen nem fér bele. De mivel muszáj (diplomámat addig nem adják ki, amíg nem lesz egy sokadik papírom is... :roll: :twisted: :twisted: ), ezért muszáj lesz valamit, bármit letenni, és minél előbb, annnál jobb, persze most elég lesz visszamenni dolgozni, és ami ezzel jár, ha lecsendesültek a körülmények, majd belevágok, addig nem is bezsélek róla, mert tudom, h úgyse menne.
Szal az vágjon bele, aki tutira el tud menni hetente 2x tanárhoz és efelett még 3x leül otthon 1 v 2 órára foglalkozni a nyelvvel.
Okoskodás befejezve, nem is kell reagálni, csak gondoljátok végig.
neet
neet

... és még jó, h nem magyar tanár vagyok, nézzétek el a slendriánul fogalmazott, összevissza mondataimat, összevissza járt az agyam, kezem... azért alényeg átjött, ugye? ;)
neet
neet

Intersparban Diósdon 500 Ft a talicska, homokozó szettel. Eszter egész du azt tologatta. :D De előtte a mamáéknál elveszett! :shock: Addig abajgatta a cicát, amíg az megugrott előle, ki a kapun, és Eszci persze utána, mamáék meg épp a pipikkel voltak elfoglalva és egy fél percre nem néztek oda, és ez épp elég volt. Persze semmi időn belül megtalálták a kukoricásban a falu szélén, de volt azért ijedtség. Az apja 3 éves volt, én meg 2, mikor először elvesztünk, úgyhogy jó átlagot hoz a lány... :lol: Persze amit mamáék meséltek, nem volt ilyen vicces, még órákkal később is remegtek szegények, aztán kulcsra zárták a kaput....
neet
neet

Hehe, Neet, eztet nekem írtad asszem. És én magyar és angol tanár is vagyok/leszek, és nekem is egy nyelvvizsga hibádzik...szal, értelek! :)

Eszci meglógása :shock: , én betojtam volna!!
rídonli#

Na msot mire írnék, megkukult a babanet és dibag módban nyomja

[quote]b írta:irthday blues: nem igazán a korral van összefüggésben, inkább a stresszel... meg hogy öregebb leszek és mit értem el eddig az életben (bár most nincs sok okom panaszra, de ilyenkor azért átértékel pár dolgot az ember)

Hát én mindjárt 40 éves leszek. Nem öröm. A harmincadikon is elkenődtem, azóta mondjuk lett egy diplomám és egy gyerekem, mindkettő csodaszámba megy, de azért távol áll ez a "valamit elértem"-től. Nagyon távol...

Kamaszkor: nálam hülyébb kamasz p kevés volt, bár mentségemre
szolgáljon, hogy nem volt kitől normális viselkedést tanulnom. Én
olvastam, mindent, színházba is jártam, de közben piáltam és cigiztem és 3-ból buktam meg szemtelen voltam és iszonyatosan káromkodtam, egyrészt, mert így lehetett beilleszkedni a csapatba, másrészt, mert borzalmasan szenvedtem a meg nem értettségtől. No és az ízlésem.. illetve annak hiánya ááááá. Szóval van remény, csak szeretetet érezzen a kölök, és akkor a divatbunkóság majd elmúlik és értelmes felnőtt lesz belőle. Mondjuk a Legyek ura, Iskola a határon és társai tudnak gondolatokat ébreszteni az utálatos kamaszokban is :)

Nagyra nőtt kuki : hűha! Bár tulajdonképpen teljesen logikus, mégis meglepő

Macs :) védőnőnek beszólásért gratulálok! Most komolyan: Ilyen
irgalmatlan taplók minek mennek emberekkel - sőt gyerekekkel és
kismamákkal foglalkozni???
Volt Siófokon egy nővér, a harmadik napon már visszaválaszoltam neki, utána nem piszkált többet, de hát három napig tényleg már a papucsomat akartam a szájába gyömöszölni brrr

Votiv :) Tök jó a cikked - bár ezt gyakran modnom :) Én se ugranék neki a plagizálónak, szépen hallgassuk agyon, a negatív rekklám is reklám ugyi.

Neetem :) hehe, nekünk aztán mondhatják, hogy jaj, de kaki az élet, ugyi :)
És IMÁDOM a Balatont, gyönyörűszép és hihetetlen, hogy mennyivel fejlettebb, mint a mi kies székesfővárosunk! Zöldhulladékgyűjtők mindenfelé, állandó takarítás-locsolás-fűnyírás kis traktorokkal, ingyen strandok mindenfelé, tisztaság, rend - szívesen le is költöznék és járnék Pestre nyaralni :wink:

Rídonli :) ó, sorstársam, remélem, jobbn vagytok!!! Na 4 nap alatt egyetlen csepp pisit se bírtunk belegyömöszölni a ragasztós zacsiba, vagy kaki ment bele, vagy semmi, hehe. Tudnáám, aki kitalálta, hogy csinálta...
Én is angoltanár vónék :wink: az olaszt csak passzióból nyomom, tanítványt nem vállalok be - akit tanítottam, az egy olasz család két fiacskája volt, de őket magyarra ugyi :lol:

Rylie :) jaj, már megint??? Most még csak aug. 6-nál tartok, remélem, a következő oldalakon megjavultok :lol:

Neet :) Na most itt a végén olvasom a nyelvtanári szösszenetedet - hát igen! Én is csapom az asztalt, ha csak melegedni járnak a tanítványaim az órára. Volt ilyen csoportom is, utáltam is órára járni, aztán meg mondtam nekik a magamét rendületlenül. Tényleg minek iratkozik be valaki, ha nem érdekli?

indianyo

No, szíveim, végigolvastam! Igaz. az elmúlt hetekben összesen nem aludtam 10 órát, de belefér.

Zsuzsikám! Hát ez kemény! Remélem, gyorsan kigyógyultok!!!!

Pszi- és természeti népek valamint statisztikai ügyekben rendkívül izgalmas az eszmecsere, bevallom, alig tudnék mondani bármit is, lévén midnig azzal értek egyet, akinek épp a hozzészólását olvasom :wink: Én ott adtam fel pszichológiai érdeklődésemet, amikor az átkozott kék színű Atkinsont be kellett magolni a felvételire, majd bejártam autogén tréning órákra és mozifilm-elemzésekre és kifeküdtem egyrészt azon, hogy milyen emberek vannak ott, de leginkább azon, hogy mennyi baromságot tanulnak ahelyett, hogy saját magukon dolgoznának ezerrel. Megette a fene azt a tudományt, ami csak elméletek szajkózásából áll.

Viszont bármilyen terápiával, szellemi tanítással foglalkozó ember nálam elsősorban hiteles kell, hogy legyen, a szakmai tudás utána jön csak no de az is legyen neki. Egy rendes ezoterikus tanító/terapueta ugyanúgy foglalkozik egzakt és kevésbé konkrét tanulmányokkal, mint a saját területével. Ha csak a kézrátételben jó és különben meg sötétbunkó, akkor bocs, de inkább ne tegye rám a kezét, és vicaverza.

A nyaralásról és kórházról majd holnap, illetve ma.

Jójcakát!

indianyo

Hát nálunk két hét alatt semmi se történt, ugyanúgy tele van zsúfolva azegész lakás, szegény gyerekre ma még csak 58-szor szóltam rá, hogy ne nyúljon ehhez meg ahhoz :?

A nyaralás azon napjai, amikor nem volt eső/szél, gyönyörűek voltak, van nekem egy vízikuttyom, aki sikongatva ugrabugrál - bele abba a vízbe is, ami a feje fölött ér véget. Sajnos a pancsizással valószínűleg egy kicsit rontottunk a köhögős helyzeten - bár az orvosok véleménye ebben nem volt egyértelmű.
A dolog még itthon kezdődött az állatkertezés előtt egy héttel, amikor Dominó beleugrott a frissen kútból kinyert jéghideg vízbe, másnapra takonykór, aztán mire leértünk nyaralni, már eléggé köhögött. A zárójelentésen a diagnózis vírusos tüdőgyulladásból kialakult bronchitis. Ugyan hazaengedtek a kórházból, de én nem veszek észre különösebb javulást, ugyanúgy iszonyatosan köhög és hörög, de állítólag jobban van. Kórház nagyon szép, elképesztően tiszta, modern, nyugalmas, gyerekosztály tele játékokkal, minden szobában tévé 50 csatornával és fürdőszoba, napi háromszori hatalmas adag kaja - vacsorára is hatalmas adag meleg étel, nem ám egy negyed zsömle üresen, mint a Szent Imrében. Na jó, pocsék a kaja, de akinek nem tudnak utánpótlást hozni, annak azért lecsúszik.
És ezres naponta az anya fizetménye, amiért minden nap tiszta ágynemű és kaja is jár a külön ágy mellé.

indianyo

Kedves Kolleginák!
nyelvtanulás ügyben abszolute egyetértek Veletek :lol:

Indi,
hös vagy a visszaolvasásért :) és a leirásaid alapján én is le akarok költözni a Balatonra :D Domicsek remélem, hamar meggyogyul!

KépKép
fibi

birthday blues: de mit értetek az alatt, hogy valamit elérni az életben?

asszem margitsziget ugrott, ilyen kaka idöben nem lehet játszóterezni :?
fibi

Sziasztok!

Na, végre itt is megjött a jó idő, már tegnap délután is szépen sütött a nap. Meg is ejtettük gyorsan kedvenc családi programunkat: átbicikliztünk a szomszéd falu melletti erdei játszótérre. A két kicsit húztam utánfutóban, a "nagy" négy éves meg ismét ügyesen letekerte a távot a kis kétkerekűjén. Mondjuk nem sok, összesen talán hat kilométer, de hazafele végig emelkedik, keményen nyomni kell a pedált. A játszótéren is jó nagyot tomboltak a srácok, tök szuper játékok vannak: három féle hinta, nagy mászóka-csúszda, no meg Zsombi kedvence, a drótpálya-átcsúszó. A középső úgy elfáradt, hogy hazafele elaludt az utánfutóban, itthon beraktuk az ágyába, s reggelig fel se ébredt :lol:

Visszaolvasni csak szakaszosan tudtam, csak néhány reagálás:

Neet,
esőt nem én küldtem, vidáman dolgozó emberekkel főleg nem teszek ilyet :)

Fibi,
mintha te írtad volna, hogy a vízöntők tanulás-mániásak. Na, akkor végre tudom, miért böngészgetem állandóan a különböző egyetemek kurzuskínálatait :wink: Születési rendellenesség :lol:

Votiv,
dobd a kukába a szülinapi blúzod, nagyjából te vagy a legsuttyyóbb korú itt az egész társaságból :mrgreen:

Indi,
Dominónak jobbulást, csúnya köhögés-bronchitis nem jó dolog, sajnos van vele bőven tapasztalatunk...

Szép napot mindenkinek!
mikatta

Kisun, erdekes de a felhozott peldad nekem pont azt mondja, h bizonyos kerdesekben nem sokat szamit, mit mond a statisztika/tudomany. a velemenyukrol sem az ellenzok sem a tamogatok nem az alapjan dontenek. sok dologgal van ez igy, es sztem nincs is ezzel semmi baj. igy mukodunk ;) es megkockaztatom, h enelkul a tudomany sem haladna semerre: leven, ha csak azt fogadjuk el igaznak, amit a tud. bebizonyit, akkor ... na igen, akkor hogyan lenne egyaltalan tudomany? v hogy is van ez? :lol: :lol:
egyebkent tenyleg ertem en az igenyedet a bizonyitekra, es elfogadom, h neked ebben a kerdesben is szukseged van/lenne erre. en meg dolgozom a statisztika javitasan, hatha egyszer vki arra vetemedik, h begyujti az adatokat :mrgreen:
es koszi nagyon a felajanlast, de hogy en iszapbirkozni nyilvanosan? :shock: akkor inkabb vizhordani maganyosan ;) (tudom, van akinek semmivel nem lehet a kedvere tenni :lol:)

Curse, dejo kepek :D

Deni, micsoda combok! micsoda karok! :D :lol:

Ridonli, :( gyogyuljatok!!!

Neet, elkodorgas :shock: huh, elhiszem, h megijedtek a nagyszulok!

Indi, szia! nemsemmi, h visszaolvastal :lol: Dominonak gyogyulast! es sok+++++ nektek!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?