A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Krisztike
Örülök,hogy írtál,nem szabad feladni előttem a csajok olyan szépen leírták az okokat!
Fagyibabánál tényleg nem kell várni,nekem most tavasszal 2 is volt egymás utáni hónapban! Nagyon remélem hogy megpróbálod,én úgy gondolom nem véletlenül vannak a lúrkók a fagyiban!
A Szervezeted meg tényleg fel van most tuningolva,és az is lehet,hogy mostantól a 3 lesz a szerencseszámod!:)
Nagyon sokat gondolok rád és kívánom,hogy hozd meg a helyes döntést.
Mindenesetre örülök,hogy ma jelentkeztél!Millió puszi

Nyunyika
Gondolom lassan kezed lábad remeg,már közeleg a hétfőőőőőőőőőőő!!!!!!!!!!!
Izgulok érted már jó lenne jó híreket is hallani!

Zsókuci
Köszi a vonalzó tanácsot,majd megpróbálom úgy is!:)
Horvátország? Jajj de jó .kikapcsolódás!!! :lol:

Kata
Mennek a babatapik még mindig,nemsokára itt a szerda is!:
Izgi hetünk lesz:)
Remélem tele jobbnál jobb hírekkel!!!!!!!!!!!!!

Gabicsibe
Örülök,hogy megérkeztél!!!!!
sehike

Manda
Örülök,hogy érnek jó számban azok a petécskék,lassan érted izgulunk majd!Addig is kitartást a szurikhoz!

Zsókuci
Elfelejtettem írni,az én kisfiam már lekörözött mesenézésben,reggel azzal kezdi bogárka,egérke?:)
Nekem lassan már kész gyűjteményem van ,egy baj van csak mindig rákattan egy mesére és jó pár napig csak azt hajlandó nézni!Szóval így már egy kicsit uncsi,kívülről fújom lassan az összeset!:))
A Mi Zsókucink! Felirat elhiszem hogy megható volt,de annyira rád illik,olyan tiszta szív embernek tünsz így képről is ez nem kétség!!:))Puszillak
Nem néztem mostanában a táblát,de ti mikor kezdtek?

Lippa
Hát nekem is 30-40 között szokott megjönni de általában 18-a körül,így szerintem kb-ra a beültim átesik október legelejére!
Még olyan messzinek tűnik!
A két picúrod csoda cuki jelenség,jó nézni őket!!!:))
És mint hallom rendesek is,hogy összepakolnak!
Hát Martin néha csak ilyen rendes!
Viszont elkezdtük a bilit,nehéz meló lesz,de azért van sikerélmény!:))
Nektek van még pelus?Puszi
sehike

Kriszti

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült.
Ahogy megismertelek egy erős, élet vidám ember vagy.
Most sird ki magad, erre szükség van. De talpra állsz és ujult erővel indulsz neki a következőnek.
Tudom, képes vagy rá. Vigyázzatok egymásra!
Hiányzol a topikból, legalább olvasó üzemmódban legyél itt.
Puszi

Nyunyi, Vikkata, Zsebibaba

Mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++

Gabi

Üdv ujra itthon. Várom az élmény beszámolót. Biztos gyönyörű helyen pihentetek.
Mindjárt itt a 22-e. Frissen, kipihenten kezdhetek neki a lombiknak.

Lexi

Mi van veled? Hogy vagy? Remélem minden rendben.
Nagyon de nagyon szoritok, hogy minden oké legyen!

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Krisztike drága nagyon örülök,hogy írtál.Megértjük ha ritkábban jössz,csak gyere légyszíves jó?Azt nem értem én sem miért kell 3 hónapot várnod :roll: !Millió puszi Neked!

Gabicsibe jó,hogy újra itt vagy :D .Várjuk a képeket :wink: !Örülök,hogy kezdhettek.Köszi amit írtál,aranyos vagy :oops: !

Bibar Lukréciának üzenem,hogy nagyon szorítok,de én is biztos vagyok benne,hogy minden rendben lesz Velük!

Nyunyi nagyon drukkolok Nektek hétfőre!

Mindenkinek szép estét és jó hétvégét kívánok!
Lippa

lippa

Sziasztok!
Utánajártam itt a doktornőmnél, azt mondta azért kell 3 hónap, mert túlstimum volt...... :? :? MIndegy...Majd spontán, és jól kinevetem őket, hogy mire mennem kell, már nem is kell! :)

Íme a friss tábla:
Kép Kép Kép Kép Kép

Puszi nektek, és jó éjt!
Vendég

Kriszti dárga. :) Nem is mondok semmit, de örülök, h látlak. :)

A táblán ledöbbentem, anno igy kezdtem Én. 2006 Február 01 :)

Kép

chesti

Zsókuci

Köszi a képeket!Látom nagyon jól sikerült a tali!Mindenki nagyon szép kismami és a gyerkőcök is nagyon édesek mint mindíg :D Sajnálom,hogy nem lehettem ott,na de majd a következőn ott leszek(ünk) :D

Nyunyi
Kérned sem kell!!Igérem megkapod és remélem szerencsét hoz!

Krisztike
Örülök,hogy "látlak"!
gabicsibe

Szép reggelt Lánykák!

Köszi mindenkinek a drukkot!!!!! :) Nagyon aranyosak vagytok mind!!!!!!!!!!!!! :D

Képzeljétek,hogy jártam! :shock: :shock: :shock: Párom elment dolgozni és csak holnap reggel 7 körül jön haza,és bezárt a lakásba!!! :shock: :shock: :shock: Minden kulcs a kocsiban maradt!!!!Nem tudunk kimenni!!! :shock: Jó mi???? :roll: Majd megy a gyerek kereszt apukája apához a kulcsokért be Pestre és kiszabadít!!!!!!!!!!!!!!!!Csak még nem sikerült elérnem! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jól kezdődik a napom nem?! :x

Gabicsibém!
Várom holnap a lóherét! :wink:

Sehike!Kicsi boszi!

Nem kicsit izgulok!!! :oops: Remélem holnap jó hírt kapok,és mondhatok nektek!

Jól van ,látom itt a mi Krisztikénk!!!!Puszillak Kedves!Tarts ki ,minden rendben lesz!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kriszti!
Jó,hogy jelentkeztél!Annyi időd van,amennyit te akarsz!És nagyon jó,leckéztesd meg a dokikat a spontán bébivel!Puszillak!Azért
hátha holnap!
Gabicsibe!
Üdv a nyaralásból!
Lucia!
Édes vagy!Nem probléma,hoyg velem példálóztál,hátha segít még valakin,hogy nem szabad feladni!
Jól van az a két gyönyörű manóbaba?
Nyunyi!
Drukk holnapra!
Vendég

Nyunyi
hát nem semmi,bezártak,szép dolog :shock: :shock: nem baj ugy sincs jó idő :oops: :oops:

Chesti
de jó hogy felraktad ezt a régi táblát,hihetetlen :shock: :shock:

Lippa drága
átadom neki :lol: :lol:

Krisztike
igy kell hozzá állni :P :P most olyan turbó a szervezeted,hogy dobjátok be magatokat apával :lol: :lol:

bibar

Benszike!

Itt is köszike a drukkot!!!Drága vagy!!!!Ez igen,hogy megy az idő!!!!Már 22 hetes vagy!!!! :wink: :wink: :wink: Gratula!!!!!!!!!

Vikkatának küldöm a tapikat!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Zsebibaba!Mindjárt 14-e!!!De jóóóóóó!!!Szurkolok neked is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Manda ,Madrin!!!Nektek is drukkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibar Drága!!!!

Hát be!!!!!Csak az a baj,hogy nem bírom a bezártságot!!!!!Jó ,hogy nyitva az ablakok de akkor is az ajtó ZÁRVA!!! :x :wink:

Na most megyek mesét nézni ördivel!Majd jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Képzeljétek!!!Van egy kis tejem!!!! :shock: Fájdogált a cickóm és megnyomkodtam,és jött egy ici pici tejci!Olyan nagyon halvány sárga!!! :lol: :lol: :lol: Szoptatás után volt ilyen kb 3 évig!De kb egy éve semmi!És most megint van!!!!!! :shock: Csak ugy magától nem hiszem hogy vissza jöhet!!!!!Szerintetek???????????????????? :roll: :roll: :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kép

Nyunyi
Még szerencse,hogy nincs jó idő és amúgy is a lakásban ülnétek!
Sajnos ebben a dologban nem tudok segíteni :(

és itt van a várva várt holnapra Kép

Most puszi mindenkinek este jövök!
gabicsibe

sziasztok csajok.Kriszti sajnálom de nekem is igy volt a legutolsó.6,7 volt a hcg március végén és május elején terhes maradtam.Szerdán voltam uh-gon és beszélgettem egy csajszival.képzeljétek első beültetése voll,2 picurt ültettek be neki és az első uh-on már 3 volt neki látható.Még belül kettéosztódott neki az egyik. szóval lányok ilyen csodák is vannak.Hallod Krisztike?????Az már más lapra tartozik hogy 8 hetesen az egyiket elszuratták.De a kettő megmaradt neki most tiz hetes. Tegnap egész éjjel feszült a hasam.nem fájt csak nagyon kellemetlen volt.Ja majd elfelejtettem!Ma nagy nap van.Anyósoméknál búcsú van Húha!Menni kell. Na sziasztok.Majd később jelentkezem.
fiona66

Gabicsibe!!!

Köszike a lóherét!!!! :) Anyoskám azt monta nagyon jót jelent szerinte!!!! :wink: Nemsokára kiszabadítanak!!! :wink:

Fiona!

Nem semmi történet!!! :wink: Jó szorakozást!!!Érezzétek jól magatok!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szép napot Nektek!

Chesti anyu!
De ugye nem örök éltemben kell a táblát csinálnom????? :roll: :oops: :lol: Max még 3 hónapíg vállalom! :wink: Nem semmi, a kezdés, és a mostani állapot.Kissé szomorúvá tett....:(Jó lenne ha még mindig csak akkora táblát kéne tenni.

Fiona!
Te vagy az én emberem...Ma írok privit, 1-2 dolgot szeretnék kérdezni, ha nem zavarlak....Most reményt adtál...

Édes Zsókucim!
Úgy néz ki, nem néztek be semmit, utróval együtt jön a mensi...vagyis kezd!Legalább már kezdődik a spontán..... :roll: :oops: :oops: :oops:

Bocsi, de most nem írok külön, de eljön a litániák ideje is....Fionának köszönhetően..... :wink: :lol:

További kellemes vasárnapot Nektek!
Vendég

Krisztike Drágaság!!!!

Ahogy te gondolod ,ugy jössz ahogy akarsz!!!Csak ne tünj el!!!!!!Nagyon szeretünk!!!!! :wink: :roll:

Fiona!!!!!!De jó ,hogy jöttél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Sehike,
Igen, ez ismerős. Keresztgyerekeimnél is mindig egy mesét kell nézni kb. 20x :lol: A barátnőm is az összeset fújja fejből :P
Aranyos vagy, köszönöm a bókokat :oops: :oops: :oops:
Mi tavasszal kezdünk újra. A táblában még csak annyi szerepel, hogy „egyelőre pihenés”, mert még nem tudom a pontos kezdést, még annyi mindentől függ.

Chesti drága,
Hűűű, de furcsa volt ezt a táblát újra látni!!! :shock: Tök nosztalgikus élményeim lettek. :D Nagyon köszi!!!!

Gabicsibe,
Mesélj, milyen volt a nyaralás? Képeket kapunk? :wink:

Nyunyi,
Remélem, minél előbb „szabadulsz” :D A tejjel kapcsolatban nem tudok segíteni… :?

Fiona,
Jó szórakozást a búcsúra! :D:D

Kriszti,
Hajrá spontán babó!!! :D:D Örülök, hogy újra vagy… :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!
Köszike drága vagy!!!!

Lányok,megyek csicsizni,mert nagyon álmatag vagyok!!!Majd jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Chesti:
De furcsa volt az a tábla. :shock:
Kriszti:
Az én előzményeim se semmik, de hisz tudod, szóval ne add fel!
Én is párszor feladtam (de csak kicsit) aztán mindig erősebb lettem napról napra. Te is így leszel, hidd el! Puszillak!
Vendég

Sziasztok Lányok!!

Tegnap éjjel megjöttünk a nyaralásból, rettentő jól sikerült! Nagyon sokat gondoltam rátok, és nagyon lelombozott, hogy nem minden úgy alakult, ahogy vártuk! Nem akartam írni, amíg nem olvastam mindent vissza, de reménytelen, annyit írtatok! Még hátra van néhány oldal bepótolnivalóm, úgyhogy elnézést, ha nem vagyok teljesen még képben, kivel mi van. Hamarosan pótolom! Sokat meséltem rólatok férjemnek, és persze a fő téma volt a "hogyan tovább", "mikor lesz már", "Mit tegyünk még". És az a sok kisbaba a strandon, körülöttünk!!! Néha nagyon nehéz volt a szívem..... Mi miért csak ketten vagyunk???? Férjem szerint lassan kezdek becsavarodni a téma miatt....

Kedves Kriszti!
Annyira drukkoltam, és bíztam a sikerben! Annyiszor eszembe jutottál! És ez a túlstimu is! Olyan kis kedves vagy mindenkivel, segítőkész, lelkes, elhiszem, hogy padlón vagy! Teljesen megértelek, ha kicsit visszahúzódsz, bár ahogy mások is írták, hiányzol ám nagyon nekünk!!!! Sok-sok erőt kívánok, és reményteli hitet! Írd ki a bánatod, nekem az segít, talán jobb lesz neked is.

Kata
Örülök a sok-sok petikédnek! És nagyon megy a drukk!!!!! Jól vagy?

Hajrááááá Nyunyiiiiii!
Szükségünk van már egy inszemes sikerre! Nagyon izgulok érted, és remélem, jó hírrel jössz holnap!!!! Ügyi vagy, hogy bírod teszt nélkül!

Vic, Elan, Rebe
Örülök, hogy ti is jól éreztétek magatokat! Hol lehet az Izlandos képeket látni?

Rebe
De jó, hogy raja vagy a képeken! Aranyos vagy!

Zsókuci
Taliképek nagyon érdekelnének! Küldd el, kérlek, hol tudom megnézni!

Gabi
Na, milyen volt? Mit láttatok? Ki tudtad pihenni magad? Tényleg a reptérről a BMC-be mentetek? Hajrá a szurihoz!!!

Viki
Jobb már a hangulatod? Neked ilyen jófej kollégáid vannak?

Madrin
Milyen volt a Forma 1-en? Hogy vagy?

Manda
Apud, férjed jól vannak?

Tényleg ne haragudjatok, hogy nem írok mindenkinek! MOsok, pakolok stb. Puszi Mindenkinek!

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

GIL!!!!!!

De jó ,hogy megjöttél!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Híányoztál ám nagyon!!!!!!!!!!!! :wink: Pont tegnap kérdeztem a lányoktól ,mikor jösz haza! :wink: Örülök,hogy jól éreztétek magatok!Hamarosan egy tucat babával mentek legközelebb nyaralni!!!!! :lol: :wink: Ugye milyen kis ügyike vagyok!Azért nem csináltam tesztet,mert ha negatív akkor kész lennék!!!!Elég lesz holnap,ha negatív lesz!De nagyon bízom benne ,hogy nem! :roll: Köszönöm,hogy szorítasz értünk!!!!De jó ,de jó!!!!Végre itt vagy!Nagy pusza neked! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

GIL!!!!!!

De jó ,hogy megjöttél!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D Híányoztál ám nagyon!!!!!!!!!!!! :wink: Pont tegnap kérdeztem a lányoktól ,mikor jösz haza! :wink: Örülök,hogy jól éreztétek magatok!Hamarosan egy tucat babával mentek legközelebb nyaralni!!!!! :lol: :wink: Ugye milyen kis ügyike vagyok!Azért nem csináltam tesztet,mert ha negatív akkor kész lennék!!!!Elég lesz holnap,ha negatív lesz!De nagyon bízom benne ,hogy nem! :roll: Köszönöm,hogy szorítasz értünk!!!!De jó ,de jó!!!!Végre itt vagy!Nagy pusza neked! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Szia Gil,

Örülök, hogy jól telt a nyaralás! Hát, néha olyan benyomása van az embernek, hogy tényleg mindenkinek összejön a baba, csak éppen mi vagyunk ilyen pechesek... aztán elég csak feljönni erre az oldalra, vagy elmenni a BMC-be, megnézni mekkora sor kanyarog reggelente előtte...:( De előbb-utóbb mindannyiunknak össze fog jönni, és kész. Pont. :)
A képeket itt találod: http://gallery.elan.rulez.org/elan/Izland2007/
elan

Szia Elan!

Mi újság?? :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Lányok!

Nem semmi volt visszaolvasnom majdnem 2 heti irományt.
Erdélyben voltunk Parajdon a sófaluban.
Gyönyörű rész !!!
Mi azért mentünk főként, hogy a sós vízben tudjunk fürüdni, mert az állítólag nagyon jó a meddőségi problémákra.
Hoztunk haza is sót és csinálom a kezelést a fürdőkádban.
99%-os só tartalmú a parajdi fürő és fent lebegtünk a víz tetején nem lehet elmerülni. Nagyon klasz érzés.
Aki még nem volt Erdélyben azt javaslom jövőre iktasa be a nyaralásba, mert csodaszép hely. Tele vagyunk élménnyel.

bonya

Kép

Kép
bonya

Nagyon sok minden történt veletek, jó és rossz is.

Ne haragudjatok, hogy nem írok mindenkinek külön-külön nem akarok senkit kihagyni ezért inkább mindenkinek írom, hogy legyetek erős csajszik a célért érdemes küzdeni, ami persze olykor nehéz , de ahogy a babatali képeit nézegettem megéri!

Mi 22-én megyünk a BMC-be és akkor fogjuk megbeszélni a dokival a hogyantovábbot!
Kicsit izgatott vagyok, de úgy érzem felkészültem mindenre!!!

Pusszantalak Benneteket!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Bonya!

De jó helyen voltatok!Örülök,hogy jól éreztétek magatok! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok csajszik!

Már kezedek izgulni..jövő héten sok minden fog történni!:-)

Manda!

Ne keress hétfőn a Bmc-ben,mert kedden lesz a levételem.Nem is baj,mert így párom végig ott tud lenni mellettem!Ma este Krisztikém beadja a tüszőrepesztőt és vége!!!!!
Remélem nem leszek rosszul tőle,mert holnap egyedül leszek itthon!

Nyunyikám!

Na kiszabadított már a David Copperfild?Vagy még mindig be vagytok zárva a ketrecbe?:-)

További szép napot mindenkinek!

Zsebibaba
zsebibaba74

Zsebibaba!

Igen kb 3 órája szabadlábon vagyok!!!! :lol: HUUU!Nagyon drukkolok neked hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :!: :!: :!: Biztos nem lesz semmi bajod a szuritól!! :wink: Mindjárt kismami leszel!! :)

Egyre jobban izgulok a holnap miatt!!! :oops:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!

Na jól van akkor...:-)legjobb láb a SZABADLÁB!

Holnap a te napod lesz!Küldöm a drukkokat!Kezdődik a visszaszámlálás!
zsebibaba74

Zsebike!

Tündérke vagy!Köszönöm!Igen megindult az óra!!!! :oops: Nem tudom várom is meg nem is!!! :wink: :roll: :oops:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Krisztike!

El nem tudom mondani, mennyire sajnálom! :( :( :( De ne add fel, látod, nekem is 5-re sikerült. Fel a fejjel!

Nyunyi!

Nem lehet, hogy magas a prolactin szinted? Nekem is az egekben volt korábban és akkor produkáltam ilyen tüneteket.
ballagyo

Ballagyo!

Remélem nem attól lesz!Hanem azért mert sikerrel járt az inszem!!! :wink: De ez majd holnap kiderül! :roll: :) Pusza!

Na lánykák,elköszönök,mára mert össze kell szednem magam holnapra!!!!Reggel még benézek! :wink:

Akkor ha leadtam a vízeletet akkor gondolom leültetnek várni az eredményre,a dokikám mondja meg ugye mizú!? :roll:

Legyen szép estétek!JÓCAKÁT NEKTEK!!!!!!Pusza

És már most megköszönöm a drukkokat amiket idáig küldtetek!!!!!IMÁDLAK titeket!!!! :oops: :lol:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi!
Hát igen rohan az idő,nekem is fura,hogy már 22.hétnél tartok!
Tejcsi?Nem tudok sajna hozzászólni!Drukk holnapra!

Üdv a nyaralásból hazatérteknek!
Vendég

Bocsika !

Benszike!

Örülök,hogy ilyen gyorsan telik,hamarosan a kezedben tarthatod a csöppjeidet!!! :wink: És köszike a drukkot!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nyunyi, köszi az érdeklődést :) Egyelőre semmi újság, de végülis annyira rendszertelen a mensim, hogy egyelőre nem késik kirívóan. A melleim viszont iszonyúan fájnak, borzasztó. Szerdán megyek mindenképp W. dokihoz, akár megjön, akár nem...
elan

Sziasztok!

Mi is megjöttünk, nagyon jó volt!

Kedden jelentkezem majd bővebben, holnap még itthon lesz Ati :lol:

Kriszti, nagyon sokat gondoltam Rád, Benszitől sms-ben tudtam a szomorú híreket is, örülök, hogy úgy döntöttél, nem tűnsz el, tudom nem könnyű. Nagy ölelés és millió puszi Neked!

Judit

jucicuki

Sziasztok,

Drága Gil,
Ment a privi még délután, és még akartam írni, de leállt a babanet…
Üdv újra itthon! :D Örülök, hogy jól sikerült, remélem, kapunk képeket! Hidd el, megértem, amit átéreztél a strandon, nekem is iszonyúan fájt a szívem, amikor a nyaralás alatt strandoltunk, és ott volt a sok szebbnél-szebb kisgyerek… Főleg, ha kislányt láttunk szorult össze a szívünk… De hiszem, és tudom, hogy előbb-utóbb eljön a mi időnk is. Nem hiszem, hogy becsavarodás lenne ez, teljesen természetes szerintem, hogy ami a legnagyobb vágyunk, az jár mindig a buksinkban…

Bonya,
Örülök, hogy Nektek is jól sikerült nyaralás! Biztos gyönyörű helyen jártatok. Mi minden évben eltervezzük, hogy kimegyünk Erdélybe, de aztán mindig elmarad valahogy. Talán jövőre. Bár jövőre inkább itthon szeretnék lenni, úgy 9 hónapot, aztán +3 évet :lol: :lol:
Drukkolok, hogy jó híreket kapjál a BMC-ben, és tudjatok kezdeni! Puszi!

Zsebi,
Hűűű, izgi! Kedden leszívás… Akkor jövő héten már kismami leszel :wink:

Nyunyi,
Drukkolok holnapra! Várunk a jó hírekkel! Ideje mostmár beindítani azt a babaesőt! :wink:

Puszi és jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Két szerencseszámom is közre játszik...a holnapi 13 (én toom miért)
és a 17-e(akkor kapom vissza őket) s akkor születtem ,ezért is ez a kedvencem jóóóóóó!!!!1+7=8 (hiperjó)
De még ne igyunk előre a medve bőrére!

Mindent a maga idejében!Nem is akarok ebben az ügyben nyilatkozni mostanában!

Zsebibaba
zsebibaba74

Nyunyi, Zebibaba, szorítok Nektek holnap! Jelentkezzetek, amint tudtok!
elan

Nyunyi,
Kép

Gil,
Jó, hogy újra itthon vagy! Várjuk a képeket!

Bonya, Jucicuki,
Örülök, hogy ti is jól éreztétek magatokat!

Zsebi,
Megy a drukk keddre!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Elan!

Nekem kedden szoríts...ugyanis akkor kerülök sorra! :lol:
zsebibaba74

Húha, akkor valamit nagyon félreértettem :) Ráadásul a nevedet is sikerült elírnom.. :oops: Szóval, akkor kedd, meglesz! :wink:
elan

Bibar!Elan!Rebe!Zsókuci!

Köszike a drukkokat! :wink: Ahogy haza értem írok nektek!!!! :wink: Pusza mindenkinek! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Nincs idő visszaolvasni csajok majd délután jövök!:)

Nyunyika
Csak miattad ugrottam be,ez a te napod ,küldöm a Kép :)

Már lehet el is indultál,de remélem szerencsét hoz!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek sok sikert aki ma megy a BMC-be!!!!!!!!!!!!!!

Puszi
sehike

Nyunyi:
Mennek a drukkok!
Zsebi:
Aztán neked is!
Vendég

Sziasztok csajok! Hát a búcsú az valami fenomenális volt. Képzeljétek el Csávoly van össz-vissz 5 utcája/mégis kb 3 évig képes voltam eltévedni ha ott jártunk/ szóval kb 6 sátor volt abból 2 kaktusz árus.Ja meg 2 körhinta.De viszont!!! Ezer féle süti!!!!!!! Tudnotok kell,hogy egyszerűen sütifüggő vagyok!Ugyhogy nem tett jót a tegnapi nap.Nagyon nagyon vigyázok nem szeretnék elhizni.Hát mondjuk most sem vagyok "piskóta"de én úgy nevezném,hogy helyesen gömbölyű!!!13 hetes vagyok eddig kb 1kg jött fel. Tornázni is s zoktam:hajrá Rubint Réka. Krisztike! Én még nagyon mazsola vagyok ám ehhez az egészhez hogyan kell elolvasni a privit????? Szivesen válaszolok bármire csak eltudjam olvasni.Nemsokára megyek dolgozni mindenkinek megy a drukk akinek kell!!!!!! Este jelentkezem puszika.
fiona66

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?