A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 októberi babák

Szép reggelt!

Sheepy! Én is ébren voltam éjszaka, csak a gépemet bitorolták :evil: Kiderült, hogy apuci sem tud aludni....

Évi! Hát, igen. A pasik már csak ilyenek :) A kerekek, paraméterek, jó, hogy nem kérdezik meg, hogy mennyit eszik 100-on és van-e hozzá téli vagy négyévszakos gumi :lol:
Akkor azért már érted, hogy miért aggódtam a baba súlya miatt ;)

Bogyógyörgyi! Tudtam, hogy ilyet keresel! De én még nem láttam sehol, de tehetek valamit az érdekedben ;) Majd informálódom, te pedig krumplinapozz! Olyan fincsiii! Én mióta terhes vagyok, alig merek krumplit enni a magas szénhidtáttartalma miatt, úgyhogy pótold be az én lemaradásomat is a nevemben :wink:

Ma szülőpozíciós jógára megyek, alig várom, majd beszámolok :)

Legyen szép napotok!

büngyike

Szép jó reggelt!

Büngyi, biztosan jó lesz a mai jóga, én is megyek jövő héten és megtudom, hogy augusztusban vagy szeptemberben lesz-e nálunk ilyen (havonta csak egy szombaton van).
A dokit én is aggódva kérdeztem, hogy szerinte is nagy-e a baba, de ő ránézett a hasamra és azt mondta, hogy ez pont 28-29 hetes terhesnek felel meg és akkor nem is nézett még bele a papírjaimba. 400-450 gr-ot tévedhetnek súlybecsléssel szerinte, tehát elég a végén aggódni...

Bogyó, hajrá! Menni fog!

Shhepy
Én is fél 3-kor voltam fent, egy autóriasztó 45 percen keresztül szórakoztatott, szerintem lemerült az aksi, azért maradt csak abba ....

Most megyek a Lehel térre bababoltozni!

Szép napot mindenkinek!

Évi

> Kép
evarga

Még keresgéltem a neten babakocsiügyben és ez színkombináció tűnik a szívem csücskének (típus mint a korábban feltett piros-szürke) :
Kép

Meg is nézzük az anyósommal! Páromnak pedig csak tálalom :D

> Kép
evarga

Halihó!

Indítottam topicot a legnépszerűbb női fórumon és Bogyógyörgyinknek ezt találtam:
http://www.quelle-international.com/hu/ ... index.html

Igaz, csak rózsaszín, de ezen az úton még elindulhatunk. Illetve külföldi H&M-ben vettek még ilyet a csajok.

Évi! Nagyon jó a kocsi színe :) Tetszik

büngyike

Újabb info, a Brendonban van a Noopies márkának, igaz én a honlapon nem találom, de majd ha hazaértem, megnézem a termékkatalógusban.

büngyike

Sziasztok !

Hát nem vagyok valami friss, de 10 -ig ágyban voltam :lol: és már egy túrórudit is felfaltam , szóval jól indul a nap !

Büngyi , Bogyó : Szerintetek mennyire tartják a melleket ezek a trikók ?
A Quellés egész jó áron van- bár én nem veszek fel rózsaszínt max. a bárányos zoknimat viszont nem tudom ,hogy ezek melltartó nélkül mennyire stabilak egy tejjel teli cicihez ?

Tegnap este átjött a nagynéném látogatóba, és mikor mutattam neki az újonan szerzett mellszívómat jól lelohasztotta a lelkesedésemet.
Szerinte ha ilyet használ az ember, akkor jól megnyúlik tőle a melle, mert a kézi fejésnél erősebb a szívó hatása a pumpának ,ami tartósan nem tesz jót a bőrnek.:shock:
Szerintetek van benne valami ?
Azért remélem nem potyára vettem , mert az nem lenne jó üzlet, de én eddig ilyet nem hallottam .

Kép
sheepy

Hali!!

Bogyogyoryi,ja kórházba akart fektetni,mert ugye elkezdett dagadni bokám..,meg szerínte sokat híztam(eddig 14 kg)...aztán ezerrel diétára fogott!!Ha betudnám tartani :? :wink: !Multkor a boka dagadásom elmult,de a pisiben volt fehérje..erre mondta doki h "fő a változatosság" :) Tudod Ő is a toxémiátol tart!De a vérnyomásom nem magas,meg amugy minden ok,szal remélem meguszom,talán csak viccelt :shock: :lol: !!!

Amugy nekem nem fájt semmim,nincs tünetem a fehérje miatt..,csak kicsit több volt a fehér folyásom a normálnál szerínte..és ezért adta a Kliont!!

Huu csajok majd jövök,de most lepihizek!!Pussz mindenkinek!! :wink:

Missfried
Kép
missfried

Hali!

tegnap jó későn értem haza, bepótoltunk a barátnőmmel, hogy ezer éve nem láttuk egymást.

Ma egész délelőtt vásároltunk apával, voltunk a Corában, és beszereztem Tena bugyit és betétet is, illetve már majdnem minden meg van a kórházi csomagomhoz.
Holnap még megyünk a brendonba, ami lemaradt azt ott megvesszük és kész.
Már nem nagyon akarok rohangálni semmiért, mert fél órát álltunk sorba ma is a pénztárnál és kikészült a derekam teljesen.

Jövőhéten szépen kimosok mindent, ha minden igaz jön a bútor is, és összerakom a kis motyómat. Nem akarom az utolsó pillanatra hagyni, mert asszem ez a gyerek előbb fog jönni mint október 1.

Vicsok: én még nem döntöttem babamérleg ügyben, a szülésfelkészítőn ajánlották, mert tényleg az van, hogy a szoptatós kismamák nem tudják megállapítani, hogy a gyerkőc mennyit evett. Így a felkészítőn azt mondták, hogy hasznos dolog.
Majd meglátom. Tesóm visszament Németországba majd ott nézelődik, mert állítólag kinn minden olcsóbb.
Ha veszek digitálisat veszek.

Már vagy egy órája dörög az ég, de eső még nem esett, pedig lehetne egy kicsi, Lilicsek is érzi az esőt nagyon ficánkol.

További jó pihit mindenkinek.

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

Sziasztok!

Nagyon jó volt a szülőpozíciós jóga :) Nagyon élveztem, bár nem volt túl jó egyedül menni, legtöbben Apucival mentek....

Bogyógyörgyi, itt a következő link: http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... rdmenu=249

Na ha ennyi nem elég, akkor semmi :)

Sheepy! Ne aggódj, nem nyújtja ki jobban, mint a baba, amikor csüng rajta. Ez különben is csak kiegészítő, ha szükség lenne rá, mert nem szoktok össze, vagy ha több a tejed, stb. Én ezen nem aggódom. Ha nagyon tönkremegy a mellem, hát megcsináltatom a 2. gyerek után.
Azt írja, hogy ezek a trikók tartják a mellet, de hogy mennyire, azt nem tudom, majd elválik. Én még gondolkodom rajta, hogy vegyek-e.

Masika! Nagyon tetszik, hogy ilyen hamar készíted a kis menetfelszerelésedet! Te leszel a példaképem :) Én is mindent szeretnék úgy tudni, hogy már megvan és itt van akcióra készen. Jövő héten még megveszem a hálóingeket a maradék betétet és hasonló apróságokat, aztán akció indulhat!

Képzeljétek! A dúla, aki tartotta a jógát, az ajánlotta a palástfű teát, a málnalevél helyett, mert szerinte a málnalevél semmire sem jó, a palástfű viszont jót tesz a méhizomzatnak. Végzett természetgyógyász a csaj és a gyakorlatban is tapasztalta a jó hatását.
VISZONT! Én most megvettem, de képzeljétek! Enyhe hasmenés elleni hatása van !
:shock: Namármost ez nekem nem feltétlenül jó hír.... valaki hallott erről a teáról? Megyek még böngészek én is a neten.

Szép délutánt!

büngyike

Bogyógyörgyi! http://www.emma-jane.com/tops821.htm

Még itt van ez is, a Westendben lent a Gólya vagy milyen boltban lehet kapni, de állítólag baromi drága, aki ajánlotta, az az angol e-bay-on vette meg, de nem tudom, hogy mennyi volt a vége...

Na, remélem meg vagy elégedve.

Közben a palástfűnek is utánanéztem, valóban méhizomzatra jó, és a neten hasmenés elleni szerként fel sem tüntetik. :shock:

büngyike

Sziasztok Lányok!

A párom szüleinél vagyunk Siófokon, itt van net, szóval próbáltalak visszaolvasni Titeket, de elképesztő mennyiséget írtatok 1 hét alatt. Kicsit felületesen futottam csak át a leveleket!

Nagyon jól éreztem magam a találkozón, jó volt személyesen megismerni Titeket! Masi jó helyet találtál nekünk, köszi!
Hát én akkora dugóba kerültem hazafelé, hogy kb 1,5 óra alatt értem haza, így Anyámhoz nem is tudtam átmenni, inkább ő jött át hozzám, pedig akkor jött meg Párizsból.

Ja, javítás: a babám tényleg nagy, de nem 2,8 kg, hanem 2,08 kg a 31. héten. Mindenesetre abbahagytam az Elevit szedését, azaz csak 3 naponta szedek be egyet és hétfőn beszélek a dokimmal. Voltam a védőnőnél és meséltem neki, hogy milyen nagy a baba, de ő megnyugtatott, hogy ez nem baj. Csökkentesem a vitamint és a szénhidrátot. Amúgy minden OK velünk, az elmúlt 1 hónapban 2 kg-ot szedtem fel, ami szerinte jó, így összesen +12 kg-nál tartok. Hát én többnek érzem, már olyan nehezen mozgok.

Pénteken a férjem az unokatesójával kitakarított a lakást, a padlószönyeget átgőzölték stb.. Sajnos padlószönyeg van nálunk, ami nem jó, de hát béreljük a lakást, így nincs mit tenni. Jövő héten megvesszük az összes bútort, babakocsit stb., emiatt volt a takarítás.

A kórházi táskát még nem állítom össze, de ami késik nem múlik...

Mosás téma: a sógornőm a saját cuccaikkal mossa a babák cuccait, csak ecettel öblít és mindent vasal. Nem büdösek a ruhák megszagoltam... Egy csomó mintás babaruhát csak 40 fokon lehet mosni, ezt is figyelni kell.

Masi, Sheepy, Kalloin és aki még jön, kedden a felkészítőn talákozunk!!!

Üdvözlöm az új csatlakozókat!!

Szaisztok, Csilla
csim

Lanyok, olyan edesek vagytok, hogy drukkoltatok
sajnos ma fel 6 kro feladtam a dietat, lefekudtem aludni es sirva ebredtem, hogy korog a gyomrom, ill. ramjott vmi hiszti fele, elegem volt es ettem egy tal tesztat. ez van, mea culpa :(
bocsanat, akinek csalodast okoztam, de legalabb reggel es delben CSAK azt a sz*r krumplit ettem, so nelkul. MEgittam vagy 2 liter zsurlo teat, es meg egy liter vizet, rengeteget pisilek/tem, ugy erzem, hogy tobbet nem tudok tenni. 7 utantol egy falatot sem ettem, pedig sokan voltak itt egesz nap, nagy a nyuzsges - pedig enm erre szamitottam.

Bugyi, Istenno vagy, ilyesmit keresek, feher az Anitaban is van, mit jelent, hogy draga ami a WEstendben van ? mennyire ? nagyon koszi, 5 * -t kapsz a H.F. ra :):) koszi !

Missi, ertelek. a vernyomoasom nekem sem magas, es hat nem hiszem hogy viccelt a dokid, ilyennel ne vicceljen , nem igaz. ? de a lenyeg, hogy jol vagy, vigyazzal.

En gondolkozom, hogy elmegyek egy magan gyorstesztre, mert nincs kedvem szerdaig varni az eredemenyre, amit meg csak hetfon vesznek le.van ilyesmi valahol vasarnap ? majd korbenezek....

csim, masi ,shepy helloka, shepy , szerintem tartjak, mert alatta is van egy anyag, de nekunk mar eleg nagy a mellunk, fol kell probalni, ha vanm tartasa, utana is ok. lesz - szerintem

udv. mindenkinek : csak egy felig hos bogy. :) :(
bogyogyorgyi

ja, a gyumolcsnapot semmi kibirni a kruplinaphoz kepest ! :):
bogyogyorgyi

Jó Reggelt !

Bogyó : Az én szememben tényleg hős vagy, én már reggelinél feladtam a múltkor a gyümölcsnapot.
Nem is györtöm vele magamat, mert így is jól érzem magam , szerencsére nincs semmi vizesedés .
Csak a vádlim fáj néha , de az a viszerek miatt ,amit tudok kenegetni + jeges zuhany és kész!

Klári : Kép

Kép
sheepy

Sziasztok!

Minden tiszteletem a diétázóknak! Én soha nem csináltam, ezért tényleg hős vagy Bogyó!

Büngyi
A szülőpoziciós jógára eleinte én is azért nem akartam menni, mert nálunk is páros a buli és velem sem jön apuci, de azért még így is hasznos, nem? Nekem a jógás csaj azt mondta, hogy akkor majd nekem ő lesz a párom! (És ő szülésznő is!) A palástfűteáról sajna nincs infóm, de székrekedés miatt nem is innám, így is most írt fel a dokit kúpot az aranyeremre.....imádom :D

Csilla, a súly miatt ne aggódj, az én dokim is azt mondta a mért nagy súlyra, hogy a hasam alapján nem vagyok nagyobb és ez számít!

Masi, nagyon jó, hogy már minden megvan!

Én tegnap voltam az anyósommal egy kis bevásárlókörúton (vele, aki babonából nem vett volna meg semmit!) és egy csomó mindent mégis vettünk (és ő is vett külön Gergőnek szép rucikat!)
Majd megtudom zabálni azokat a kis rugdalozókat, hálózsákot, sapkát, kiskesztyűt! A ruhatárral azt hiszem már nem lesz gond :)
Babakocsiügyben még futunk egy kört, de valószínűleg a 3. verziós Peg Perego Venezia lesz a befutó- sötétkék-piros-bézs színkombinációval. A citromsárga 15 kg alapból!

Most megyek egy kicsit készülgetni az óráimra, holnaptól ismét dolgozom!

Szép hétvégét!
Évi

> Kép
evarga

sheppy:köszönöm a köszöntést!!!!
majd jövök,most pihizek!!!!
geosel.klara

Sziasztok!

Először is Klárinak boldog névnapot kívánok! :)

Bogyó! Nem tudom mennyire drága az abban a boltban, nem mondták :( Kinek mi a drága, ugye....
Nem vetünk meg, amiért feladtad a krumplinapot, az ilyenek nagyon nehéz betartani, pláne várandósan.
Holnap gyümölcsnap, kíváncsi vagyok :roll:

Évi! Nagyon jó attól függetlenül a szülőpozíciós jóga! Max. fél óra volt, amit a papákkal kellett gyakorolni (itt nekem segített az oktató) és rengeteget beszélt. mesélt a szülésről, pozíciókról, légzésről, gátizom masszázsról ;)

Most én is megyek. Mi is vásárolgattunk az elmúlt napokban. Igaz, semmi értelmeset :lol:

büngyike

Szeretnék csatlakozni az elöttem szólókhoz és BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK KLÁRÁNAK!!! :D :D :D :D :D

Csim Azért így megnyugtatóbb, hogy 2,08, mint 2,8kg! :shock: :D Szerintem az nem sok, simán jól érzi odabennt magát a kiskölök! :lol: :lol:

Bogyó Én már csak amiatt is gratulálok, hogy belekezdtél egyáltalán! Szóval szerintem sem gáz, van ami már egy kicsit túlzás azért.... :wink: :D

Evarga Nagyon csinik a babakocsik! Melyik lesz végül? Nekem is egész könnyű a kocsi és még a liftbe is befér!! :lol:

Ma voltam fogorvosnál! Igazi hőőőős vagyok :D Aztán meg voltunk vásárolni! Kistakarók, kabátka, body, pelenka, ágynemű! Minden oooollyyyan széép! Úgy örülök. :D

Amúgy, hogy vagytok????
További szép napot!
:D
Vendég

Sziasztok!

Sterilizáló: én a mikróson gondolkodom. egyik barátnőm azt használta, és meg volt elégedve vele. viszont régen is kibírták nélküle; lehet, hogy egyszerűbb bedobni a forró víz, és kész.
Ani, ezt a brendonos sterilizálót akkor én is megnézem mindjárt a neten. vajon él még az ajánlatuk?

Mosás: én is keresek valami sensitive folyékony mosószert, és öblítőt az első hónapokban nem fogok használni. állítólag allergének.
Büngyi, az ecetről én is hallottam már. az jó.
kösz a leírást a kifőzésről. talán hasznosítani is fogom.

Tali: tök jók a képek!

Agica,
örülök, hogy nálad minden rendben. tényleg már milyen kevés idő van hátra…
tegnap mondta a párom, hogy ő már úgy szeretne babázni. én meg mondtam neki, hogy biztos megvan annak az oka, hogy a természet 9 hónapot ad a felkészülésre.

Pár napja felborult a hőháztartásom. mindig melegem van. azonkívül már esténkén 2-3-szor ki kell mennem WC-re…

Bogyogyorgyi,
az én vizeletemben is találtak anno fehérjét. Kliont írt fel a doki (még 3 hónaposan). nem szedtem be, helyette hársfavirágteát ittam. el is múlasztotta. most a 26. heti vizsgálaton megint találtak fehérjét és baktériumot, úgyhogy megint el kezdtem inni ezt a teát. hozzá kell tennem, hogy nekem ez a terhesség előtt is folyamatosan gondot okozott. úgy látszik, érzékeny vagyok rá.

Én is szoptatni szeretnék. legjobb esetben 6 hónapig. remélem, összejön. de a cumi, és a cumisüveg sose árt…

Hétvégén megvettük a babakocsit. Igaz nem dönthető 180 fokban, csak 150-ben, de szerintünk megfelel. esetleg kibéleljük, ék akkor vízszintben lesz a baba. hordozó is van hozzá, amiben szintén van betét. nagyon boldogok vagyunk, hogy már idáig jutottunk. A kerekek, ill. a szerkezet az én férjemnél is kulcskérdés volt. míg nálam a súly, és az egy kézzel való összecsukhatóság miatt volt a nyerő.
íme:
http://brendon.hu/ProductSearch/viewer. ... =1&whid=25

Üdv,
Ági

Kép
agi29

Hii!!

Agi29 egy "sorstárs" :) ,mi is olyan kocsit vettünk ami max kb 150 és 180 között dönthető vhol..tehát vízszintig nem!!Multkor itt ezen paráztam!De a kocsit már most imádom!Pár oldallal előlrébb vannak a képek..!!Mi is azt találtuk ki,h egy ideig kibéleljük.. :wink:

Samukám pár napja nyom vmit a bal oldalamon(vagyis hát csak gondolom REMÉLEM h Ő :shock: )..a köldökömtől kb 3-4 cm-re vhol..olyan tompán fáj,de szinte mindig..főleg ha kicsit előlrébb hajolok, :? !Nem tudom mi lehet!!Amugy nemrég megint full-aktív volt :D

Látom csajok ma mindenki távol van vhol!Szóval ugy értem alig vagyunk!

Pusssz!![/b]Ja és Klára boldog névnapot!!

Missfried
Kép
missfried

Pár tegnapi pikcsör :D
Kép Kép Kép

Missfried
Kép
missfried

Ja és a "hőmmel"nekem is baj van...én meg pár napja szétizzadom magam éjjelente..büdire :shock: :shock: ,pedig most nincs is olyan meleg!! :?

Missfried
Kép
missfried

HALIKA!!!!
MINDENKINEK KÖSZI A KÖSZÖNTÉST!!!!!
HOLNAPIPROGRAMOM,KISÁGY SZERELÉS APÁVAL , BABARUHA MOSÁS,MÁR ALIG VÁROM!!!!!
ÉN IS IZZADOK ÉJJELENTE , DE NEM TOM MITŐL?
KICSIT KEZD DAGADNI A LÁBAM,DE NEM VÉSZEM , RÁÁLLTAM ACSALÁNLEVÉL TEÁRA ,NEKEM EZ SEGÍT :lol:
MISSI:CSINI VAGY!!!!!
LÁTTÁTOK VAGY OLVASTATOK A SZEPT.TOPIKOT?REEGGEL LEÁLLT A KIS BEATRICE LÉGZÉSE :cry: :cry: :cry: ,DE MÁR MINDEN OK VELE,ÉS MÁR 1200GR :lol: :lol: SZURKOLOK ÉN IS NEKI!!!!!!!

JA APÁTÓL MP3 LEJÁTSZÓT KAPTAM NÉVNAPOMRA , HOGY NE UNATKOZZAK A KÓRHÁZBAN MAJD :lol:
geosel.klara

Sziasztok Csajok!

Jók a babakocsik, amiket mutogattok :) Egyik jobb, mint a másik. Nem olyan fontos a 100% dönthetőség, amennyiben nem tartózkodik benne sokat a baba!
Én ma vettem meg a babakocsimhoz a kis ernyőt (ami rászerelhető) meg a bevásárlószatyort alulra (nem adtak hozzá ingyé...)

Missi! Nagyon csini vagy! És ne aggódj, én is izzadok, mint egy ló! Tegnap éjjel tárva nyitva volt az ablak, Apuci már fázott, raktam rá + egy takarót, én meg izzadtam! Ilyen még soha nem volt. Nálunk ő az izzadósabb.
A sziszegős szappan (izzadásgátló dezodor) pedig elengedhetetlen kellék, ha megyek valahová :?

büngyike

Klári, nem olvastam! :shock: :cry:
Tartom a kapcsolatot az anyukával, megyek és megnézem mi újság..... Jaj, szegény kislány, megszenved a kis életéért! Imádkozom érte.

büngyike

Szép álmokat Lányok!

büngyike

De jó!! Akkor nem csak nekem vannak hőhullámaim! Má' kezdtem aggódni. Azt olvastam valahol, hogy a vérnyomásunk ilyenkor amúgy is alacsony és alvás közben még lejjebb megy. Na és olyankor beindulnak a mirigyek... Valami hasonló!

Nagyon szépek a babakocsik!! Még jó, hogy már vettünk, a bőség zavarától alig tudtam választani.... Szóval sok sikert a babakocsi-projekt elött állóknak! :wink:
Még 9és fél hét....Hmmmmmm.... :roll:

Jó éjt!
Vendég

8 és fél!!! :oops: :D
Vendég

jó reggelt!
annyira örülök, hogy ilyen az idő!!
hétvégén megcsináltuk a gyerekszobát, nagyon szép lett :)
meg legyőztem a vasalószörnyet :twisted:
szoptatással kapcsolatban: én kicsit hadilábon állok..aztán ki tudja, lehet, hogy annyira megszeretem, hogy abba sem akarom hagyni :shock:
klári: utólag is boldog névnapot. :)
http://www.recontra.hu/index.php?pg=mar ... 0506339863 mi ezt a babakocsit vettük meg, csak nem ilyen színben, hanem vajszínű-pirosasbordó :)
amíg a picinek kell kocsi, szerintem elég lesz :)
még 14 munkanap van aztán pihiii!! :)

Kép
tidi

masika: köszönöm! nagyon klassz, áttekinthető a táblázat! :)
adri :) szerintem az utolsó 4 hét fog a leglassabban eltelni.. :?
109 cm a hasam. mekkora lesz??

Kép
tidi

hali kismamak!! :lol:

vegre ujra közöttetek! na, gyorsan dobok nehany otthoni kepet, es aztan szorgosan visszaolvasok es jövök :lol:

van nehany meselnivalom :wink:

pusszancs

Kép
Kép
Kép
Vendég

sehol senki? :?

Kép
tidi

szia evu :)
nagyon csini vagy! szépek a képek :)

Kép
tidi

eldöntöttem, hogy nem veszek sterilizálót, majd csak folyadékot. este arra ébredtem, hogy fáj a hasam, feszítette magát a minibéka, lehet, hogy picit ráfeküdtem :oops:
vettünk szopipárnát, de a férjem megszerezte magának :D

Kép
tidi

Sziasztok

én is itt!
Hétvégén szombaton kimentünk sógornőmékhez, ahol ougye ott volt anyós + nagymami. Ezek meg szépen kitalálták, h átjönnek hozzánk, és ma mennek haza :shock:
Hát nem tudom, milyen arcot vághattam, amikor közölték velem, de gondolhatjátok...
Nem tudom, mikor töltöttünk kettesben egy hétvégét a párommal..most hétvégén anyuékhoz megyünk vidékre, tehát ez is ugrott, talán majd utána...

Próbáltam visszaolvasni, jól termeltetek megint....

Erika - köszi tippet bútor ügyben, közben hétvégén rendeltünk méretre 180as ágyat 50 cm magasra, már péntekre készen lesz :D :D

A Peg Perego pártba csatlakozom babakocsi ügyben 8) nagyon praktikus és sokáig kihasználható

Gerika, és mindenki, köszi a válaszokat mérleg ügyben, azt hiszem az első pár hónapra bérelni fogunk, csak megnyugtatás képpen..

Bogyógyörgyi, ne aggódj krumplinap miatt, én már amiatt is csodállak, hogy egyáltalán megpróbáltad :D én sajna soha nem tudtam semmi ilyet betartani, olyankor még jobban kivántam bármi mást...

Büngyi - palástfű tea - annyit tudok, hogy tényleg jó a méhösszehúzódások miatt, de málnalevél jobban ajánlott...Azokban az időkben nem egészen jó a székrekedés :?

Csim, üdv :) képzeld, mondta a doki, hogy ügyeletes lesz a Szabolcsban jövő kedden, és ha gondolom, menjek be hozzá, és szétnézünk együtt :shock: :D

Klári: BOLDOG NÉVNAPOT igy utólag is :!:

Missfried és többiek - hőhullámok * kész vagyok tőlük :evil: minden nap hálóinget kell váltanom. Ja, nagyon csini vagy :)

Evu - te is nagyon csini vagy :) jók a képek!!

Tegnap mi is összeraktuk a kiságyat :D

Ma még van egy csomó dolgom, kikisérem anyósoméket a Nyugatiba 8) aztán ki kell iratnom a táppénzemet, de csak du van doki, meg csekkeket kell fizetni és még az önkormányzathoz is be akarok menni....
És még vacsi is kellene, és a takaritani is..

Szóval majd délután jelentkezem
Addig is szép napot mindenkinek :D [/b]

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Ja, és szombaton töltöttük be a 30. hetet :lol:

tidi, üdv :) vasalószörny nálunk is kivégezve egyelőre, bár most ágyneműt mosok...

Anikó
Kép
Kép
vicsok

na, igyekszem regalni, bar nagyon sokat irtatok, tuti kimard valami :roll:

szoval meine Damen:

Agica, tessek venni laptopot, es irogatni ide szorgalmasan 8) pleaaseeee :lol:

Klari, nagyon boldog nevnapot tölem is!!Szep a pocid!!

Chrissy, neked is szep a hasid!!

Bogyo, en is mindenkeppen a szoptatasra keszülök, remelem összejön! beszelgettem is anyukammal, hogy vajon lesz e tejem, mert egyszer mar irtam, hogy regebben volt egy mellmütetem, nehany rakoncatlan csomo miatt, es akkor azt mondtak fogok tudni szoptatni, de ugyebar ki tudja..es kepzeljetek szombat este "nyomkurasztam" a cicimet es megjelent egy csepp tejcsi :lol: hat en ugy megijedtem! :wink: de ez jo hir :D

ja, a sex tilalom szerintetek orgazmus tilalmat is jelent? :oops:

Missi, szep a babakocsi nagyon 8) es az uj kepek is rolad!merre jartatok?

babamerleg: nekem az elsö idöre ajanlotta a vedönö, sztem mi kölcsönözni fogunk, venni nem akarok.

a pisiben talalhato feherjeröl..a multkor nekemis volt benne, es a doki rögtön a bakterium szamot nezte hozza, mivel az jo volt, azt mondta nem kell idegeskedni :D

sterilizalo: nos, nemtom, a vedönö szerint felesleges, mert ki lehet fözni mindent,majd elmondja hogyan kell csinalni. masreszröl nem biztos, hogy erre mindig idöm lenne, ugyhogy sztem beszerzünk egy szterilizalo szettet, egye kutya 8)

Tidi, köszi a bokot, otthon anyukameknal modellkedtem a hugimnak :lol:

csajok, szombat hajnalban indultunk haza, de pentek ejjel felebredtem hanyni..a sav miatt megint..akarmit csinalok, semmi nem segit, Masika, meg a Nilacid sem :cry: :cry: :cry: olyan rosszul lettem, hogy nem is volt tuti, hogy el tudunk indulni szombaton, de aztan elindultunk es haza is ertünk hanyas nelkül :oops:

jo volt otthon, elhoztuk a kisagyat es a nagyobb babakocsit is, kaptunk kiscipöt es rugit, majd lefotozom öket nektek, olyan edik 8)

egesz 7vegen kelkaposztafözeleket ettem so nelkül, attol nem volt bajom, de tegnap este bakaptam egy szem szilvat es az ejjel 8x keltem fel, megittam masfel liter tejet, szinte ülve alszok, de...hat nem mondom, hogy kipihentem ebredtem :cry:

csüt.ön jelenik mega hirdetes a helyemre, amint talalok valakit es betanitottam, befejeztem a melot :wink: el sem tudom kepzelni milyen lesz :?

Vanot hamarosan lathatjuk 4D-n remelem, mert ma bejelentkezem a Praxisba 8) egyebkent szegenykem olyan,mintha probalna befordulni, de nem nagyon tud a placentatol, mert erzem, ahogy küzd, ezek a probalkozasok fajnak is nagyon nekem, de felek, hogy nem sikerül neki.azert imadkozom, mert nem eröltetnem a csaszart :wink:

hat csajok, kb ennyi.szedelgek ma reggel kicsit, mert nem mertem ma meg enni..ötletem sincs mit egyek..amitöl nem jelentkezik a reflux :roll:

es a legjobb: 7vegen megvesszük a babaszoba kellekeit es berendezzük Vanomano szobacskajat :lol: ugy varom mar!!!

remelem jol vagytok, szep napot kismamak!

pusszancs
Vendég

nállunk is még most száradnak a huzatok, aztán van még 2 szárítónyi ruhánk, meg türcsik, és utánna jönnek Mimi ruhái mosni vasalni..
szeptemberben már nem melózok, akkor még egy nagy takarítást bevállalok, meg összevásárolom a pakkomba való dolgokat, és pihi+pihi+pihi
nagyon viszket a hasam!! nem győzöm kenni, de mégis van rajta már repedés :cry: főleg a köldököm körül, meg a combimon belül..remélem ennél nem lesz csúnyább, mert ez még elviselhető..
vicsok: jó a hirtelen látogató.. :roll: gondolom mennyire örültél.. :?
többiek hol vagytok?

Kép
tidi

evu: jól megszenvedsz ezzel a nyavalyás savval :(
doki mondott rá valamit?meg fog szűnni, vagy már végigkíséri a terhességed?
én 22. hétig rókáztam, de úgy, hogy minden kijött, hát nem semmi volt..de az legalább elmúlt :)
merre vásároltok bútorokat? van már kiszemelt áldozat?

Kép
tidi

EVU :CSINI VAGY,KÉPEKET MAJD VÁRJUK A BABASZOBÁRÓL
LÁNYOK ,2 ADAG BABARUHÁT MOSTAM KI,ÉS OLYAN ÖRÖMMEL TEREGETTEM,MEG NÉZEGETTEM ,TÖK JÓ ÉRZÉS ,MÁR ÚGY VÁROM HOGY MEGINT BABÁZHASSAK,DE EGYRE KÖZELEBB A CÉL :lol:
VICSOK:GRAT A 30. HÉTHEZ!!!!!
geosel.klara

MERRE VAGYTOK TÖBBIEK???????????
geosel.klara

én itt vagyok, mert ma nagyon kevés a meló és nagyon ráérek :) de 12-kor lelépek. klára a másik gyerkőc mennyi idős? nem féltékeny a kistesóra?

Kép
tidi

Kép
geosel.klara

olyan cuki jeleket teszel be! :lol:

Kép
tidi

Kép
tidi

Sziasztok !

Missi , Evu : Nagyon csinik ezek a fotók ! És egyáltalán nem látszik semmi fölös kg, leszámítva a cici és a pocak méretét :wink: .

Tidi : Üdv a klubban ! Nekem is jönnek azok a fránya csíkok, és a viszketés is folyamatos :cry: . Nekem alapból nagyon vékony a hasfalam, anyós szerint ez a baj hiába kenek rá mindenfélét.
Párom viszont nagyon kedves, mondta,hogy egyáltalán nem zavarja és ne foglalkozzak vele, mert úgyis csak Ő fogja látni .

Hát azért néha szeretnék még úszni menni, de kedves ,hogy így vígasztal.

Evu : szerintem nem a szex "tilos" ( azért elég sokvariáció van :P ), én inkább az orgazmumussal vagyok hadi lábon, mert attól görcsöltem be egy idő után . :P

Babamérleg: Vettünk egy digitálisat , mert féláron volt ( 10.000,-) és én mindenképpen több gyerkőcre tervezek.
Van 3 húgom is , úgyhogy lesz ,aki még utánam használhatja.
Nekem fontos ,hogy lássam mennyit eszik , és 20 kg-ig mér , úgyhogy ha már nagyobb lesz ,akkor is jó.

Babakocsik : Nagyon klassz mindegyik, a Preg Perego nyerte a második helyet, a mostani nekünk is Graco, mint Ágiéknál.
Meg is beszéltük a családdal ,hogy tavasszal kapunk egy ilyet, mert akkor már nehézkes lesz a másik .

Olyan klassz ,hogy mindenki babaszobázik !!!!
Én egész hétvégén lomtalanítottam ,hogy helyet csináljak a konyhában a majdani babaedényeknek, de a gyerekszoba egyenlőre nem ürül.
Az összes téli cucc ott van , és nem tudom még hová tegyem , addig viszont nem lehet ágyat szerelni sem szobát takarítani.

Délután megyek anyagot venni , és a héten nekiállok a varrásnak .
Nagyon izgi, mert még nem tudom használni a varrógépet, anyutól veszek leckéket, de kitaláltam ,hogy én varrom a babafüggönyt, és falvédővel is kísérletezek .
Így gyorsabban telik az idő, remélem nem leszek béna !!!

Szép napot mindenkinek !

Cuki merre vagy ?

:(

Kép
sheepy

az a bigyó nem tudom honnan került a végére ? ! :P

Kép
sheepy

Tidi : Jó ez az oldal , viszont meglepő ,hogy ilyen gyakori a sárgaság ?!!!
Nekem az 50% soknak tűnik .

Ági 29 : Most sikerült csak visszaolvasnom az összes irományt, Te mennyi hársfateát ittál a bacik ellen ?
Nekem fehérjém nincs , csak nagy mennyiségű baktérium, viszont arra nem adtak semmit, mert a doki szerint önmagában nem vészes antibiotikumot meg nem javasol . ( Be sem venném )
Azért nem szeretném ,ha szövődménye lenne, ill. 3 hét múlva megyek újra laborba , addigra ki kéne írtani a gondolatát is.

Kép
sheepy

Hii!!

Evu ezen már én is gondolkodtam :roll: Sextilalom-orgazmus téma :) Na nem mintha én el lennék tiltva..de ki tudja bármikor megeshet :? !!De én azt mondom,hogy szeríntem a sex tilalom azzt a dokik a "tipikus"hüvelybe behatolós sexre értik..,hogy nehogy megnyomjátok a dolgokat vagy vmi..!Na ezt jól megmondtam :wink: Igaz h az orgazmus meg ugye összehuzza a méhet vmennyire..szal franc tudja!!Mi mondjuk az elejétől kezdve nem "erőltetjük"a normál sexet..vhogy így alakult!biztos ami biztos alapon!!Meg ugye mint írtam már,az én hüvelyem extra érzékeny lett miota babát várok és nem is esik jol.. :? ,...de megoldjuk máshogy és egyikünk sem kielégületlen!!Nincs panasz!! :) :wink:

A képek a Dráván készültek..szép mi??Mármint a Dráva :lol: :lol:
Na jövök majd délután!!Mindenkinek puszi de most rphanok ide-oda.. :?

Missfried
Kép
missfried

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?