Zsú: nagyon cuki a kép! Nálunk is 6 etetés van, esetleg 7, amikor este még kér... De hála az égnek átalussza az éjszakát kb. 9-10-től reggel 4-5-6ig!
Gurgi: én személy szerint kb. 1-2 percig hagyom sírni, mert van olyan, hogy felriad (esetleg kaki van) és elkezd pityeregni, de aztán felveszem, szerintem is "kegyetlenség" hagyni egyedül sírdogálni, meg ilyenkor alakul ki a biztonságérzete, tehát kell neki anya vagy apa, hogy tudja ott vagyunk! Felteszem a vállamra, hátacskáját simike, puszika, megnyugtatom aztán ha megnyugodott visszateszem. Ellentétben anyóssal és férjemmel, akik kb. 1 órát (!) sétálgatnak vele, persze, hogy úgy nem akar aludni egyedül, ha van aki ringatja!!!!!!!
Szóval igen elég melós, és igen lehet, hogy az első napon kb. 140x kell fel-letenni, de nekem pl. tegnap is már egyedül elaludt a kiságyban... (5 próbálkozás után) egyébként ha ennyire cicismanó, lehet próbálkozni az ölben/ringatós elalvással aztán majd jöhet az arról való leszoktatás, döntsd el te, hogy melyik a szimpatikusabb!
Nekem is van ismerősöm, akinek a gyereke (unokatesóm) 2,5 éves még mindig cicizik (cicin való megnyugvás és elalvás) és talán (!) majd most alussza át az éjszakát!
Na pussz, eszem valamit!

Sziasztok!Éjszaka aludtunk.

Na itt vagyok megint.

Édeskettesben