Szia Ancsi!!! mesélj, mi történt veletek mialatt nem volt netetek?
Pocakos: Macs, PéterGabi, Dora - akiket ismersz. És hát ki tudja, kinek van titka
Indigo, a vajúdóba tényleg nem mehet be az apuka, de ennek praktikus okai vannak, pl. hogy többágyas, más nők is itt vajúdnak, itt öltöznek át, mielőtt a szülőszobába mennek, beöntés után itt rohangásznak a wc-re... de hidd el, a vajúdóban töltött idő nem fog sokáig tartani, főleg harmadik babónál, ha jól látom
a hosszan vajúdók pár órát is eltöltenek itt, míg kitágulnak (2-3ujjnyi méhszájra) meg előkészítik őket a szülőszobába menetelre, de ha már előrehaladott a szülés, mikor beérsz, és van is szabad szülőszoba, akkor mehettek be egyből. Ha meg korábban értek be, még mindig ki tudsz menni a folyosóra a párodhoz! szóval ezen csöppet se aggódj.
nődoki van még a Rabóckzy Marietta, őnála Blaye szült egy 2,5 éves nagyfiút és egy öthós ikerpárt - érthető, hogy nincs sok ideje jönni...
szóval ő elégedett volt vele, bár a szülésfelkészítő előadásokon többen nem találták őt túl szimpinek...
aztán van még a Kósa Mariann, őnála pedig Curse szült, de ő nem volt választott (dokija, aki az én dokim is, épp akkor szabin volt)
elérhetőségeket sajnos nem tudok, de még akár a kórházban is meg tudják adni - a H-ban a nővérpultnál ki volt téve egy lista minden dokinak a számáva, magánrendelője címével - na, azt kellett volna lefénymásolni
Indi, nagyon köszi Javiert! elpirultam ám
Soosoo Kata, ez az utánfutó még itthoni szerzemény? vagy kinti? nekem is nagyon fáj a fogam egy ilyenre, ráadásul itt bián közlekedik is vele egy család, akiket Indi is említett, és Isti majd megőrül, annyira tetszik neki, ha meglátja

ovikérdéssel hogy álltok?
most megyek elájulok, egész álló nap főztem meg még tegnap is. nem bántam meg, mert mindenkinek ízlett, de azért nem fogok sűrűn rablóhúst csinálni (sültkrumplival, párolt zöldséggel és friss salátával) 8 emberre
klasszak a képek, Adél, Bencus, Pocakék-Fibiék és Réka

ebben a topikban csupa szép gyerek lakik!
Lindinek utólag boldogot!
betegecskéknek pedig gyógyulást!
már nincs 1 óra és nagykorú leszek