Sziasztok!
Tegnap nem tudtam már jönni,mert a sírás oka az volt,h Lili cumija után kúszva lemászott az ágy és a fal közé
Szerencsére csak az ijedtség volt nagy.
Drága kicsi(nagy)Vikinek mielőbbi gyógyulást,nektek pedig Dóri nagyon sok erőt és kitartást kívánok!
Dóri,ha megírnád milyen szakikra lenne szükséged,talán tudnék segíteni.Tudod Balázs építőiparban dogozik,hátha.De amúgy is bármiben tudnék segíteni,csak szólj!közel lakunk egymáshoz,akár a kórházba vinni,vagy gyerekekre felügyelni,bármiben.Tudom anyud is közel van,mégis ha úgy adódik,h valamiben tudnék segíteni kérlek ne gondolkodj egy percet sem!
Doo!A kicsi(kicsi

) Viktória királynőt Istenke éltesse soká,boldog hófordulót nektek!Nézd el nekem,h csak ma köszöntöm,de a fent említett ok,talán mentesít
Lorcika!jó nyaralást nektek,remélem minden tuti jól sikerál és Ricsike élvezni fogja a jó öreg balatoni feelinget!

Azért amennyire csak lehetséges te is próbálj meg pihizni és kikapcsolódni,nekem nagyon jót tett a környezetváltozás és egy kis kényeztetés.
Niki!Nektek is hasonlóakat kívánok,bár ahogy írod,ti most nem éppen üdülni mentek

Remélem nem nagy a baj? Minden jót anyukádnak,a kicsi lány biztos felüdülés és gyógyír lesz neki!
Gabi!huh,de rég írtam már ezt a nevet,jól el voltál tünődve
Gondolom már alig várod,h itt legyen a tüzijáték napja.amikor írtad,h ilyen sok év után taliztok újra,meg kell mondjam kirázott a hideg....Várod már,nagyon ugye?
Képzeljétek nagy hírem van!!!!!!!!!!!!!!!!!
LILI MEGFORDUL A HÁTÁRÓL A HASÁRA!!!!!!!!!!!!!Két napja kezdte a mutatványt és még dolgozik a tökéletesítésén,a keze még néha beszorul,de ha elég lendületet vesz,akkor úgy ahogy a nagykönyvben meg van írva egy másodperc alatt végrehajtja a produkciót
Amíg tartott ez a mizéria körülöttünk,akkor is soxor volt az az érzésem,h Lilinek egyszerűen nem marad energiája a gügyögésre,sokkal fontosabb dolog számára,h mocorogjon,forogjon,kalimpáljon,fejét tartsa,és nézelődjön.lehetőleg úgy,h közben álldigál.Kezét nézi,lábát teszi a szájába,szóval csupa olyan dolgot produkál,ami minden energiáját felemészti,elfárad.Erre ma pont olvastam,h a baba fejlődése során a mozgás annyira leköti az energiáját,h háttérbe szorulhat a beszéd,illetve a gügyögés.
Pesze mostanra már ő is gagyarászik,és nevet hangosan,de ezeket leginkább csak alvás után,amíg még kicsit kótyagos,Ahogy teljesen felébred rögtön kezdi a tornát
A napirendünk most olyan,h fix 4óránként kajál,játszik negyed órát,bealszik mondjuk egyet,felébred játék,újra alvás.
Képzeljétek Alexám megkereste a gyerekkori videókat magáról és a két gyerek annyira,de annyira hasonlít egymára,h nagyon!Egyedül a szemük színe különbözik,Alexáé fekete volt(most is az

),na jó meg a papájuk.

De tényleg elképesztő a hasonlóság közöttük,remélem esze is annyi lesz,mint a nagynak van!
Apájával is egyre inkább értik egymást,na meg én sem vagyok már olyan fikázós vele,tényleg igazatok volt,nem szólok rá,és csodák csodája megoldja

. Egyre többet segít,idáig is segített,de inkább a háztartásban,de most már úgy dolgozunk,h négy nap munka,két nap szabadban nyomom,vagyis négy nap után ő kel Lilihez éjjel cumit visszaadni és reggel etetni.
Szóval jól érzem magam a bőrömbem!
Azért már én is elkezdtem szervezni,h januártól legyen munkahelyem,mondjuk ez pénz függő is,ha annyit kapok majd végre-valahára,amennyiből meg fogunk tudni élni és nem lesz terhes az állandó itthon lét,akkor maradok.De biztos,ami biztos én is elkezdtem munka után nézelődni

.
Tényleg Doo,te is hamarosan kezdesz,ugye?hová rakod Vikid?
És te Márti?Nagyszülők vagy bölcsi?
Szerintem én bölcsibe adom,de még nem tudom.
Na pusz nektek,kicsit hosszú lettem,bocsika!
De hová tűnt Pici

????????