A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv, boldog szulinapot!!!! :D

Ancsi, szia!! :D

Kisun, az eso jotekony(?) hatasa egyelore annyi, h belemosta a kutba az iszapot :lol: mennyiseg-novekedes par nap mulva varhato, akkor er el idaig. talan ;)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv, legyen ma nagyon szép napod! :)
Fagyigyár rul!

Gabi: ez az a kuty, akiért 10 rongyot adtatok? A hálátlan...

Egyszer az én csajomnak is volt egy durva eltűnése. Egy esküvőn voltunk, a lagzi egy tóparti étteremben volt. Én elmentem a svédasztalhoz kajáért, a csaj Apjával maradt, aki elkezdett dumálni régi ismerősökkel, és amikor a csaj elment tőle, azt hitte, hogy hozzám jön (nem voltam messze tőlük, csak elég zsúfoltság volt). Visszamentem Apához, csaj sehol, kinézek, és a tó partján állt, a vízhez vezető lépcső tetején. Soha nem rohantam akkorát (pedig pár hetes pocakos voltam)...de a Kersztapja már előbb észrevette (tök véletlenül), és előbb odaért,mint én. Most is előttem van a látvány, ahogy áll a tó partján az a kicsike, és hogy milyen nagynak tűnt akkor az a távolság, meg soknak az a pár perc, amíg odaértem hozzá. Utána napokig rémálmaim voltak, és lelkiismeretfúrdalás gyötört.

Nekünk borzalmas éjszakánk volt. Egész éjjel felváltva köhögtünk Bvel, alig aludtunk. Ma megyünk dokinénihez. :(
rídonli#

Kérés:
ha valaki belebotlik olyan cikkbe, hogy a repülötársasággal pereskedik a X., XVII. és XVIII. kerület, pls továbbitsa nekem. Keresem, de sem az indexen, sem a tv csatornák honlapján nem lelem. anyum mondta, hogy tegnap látta a hiradoban, és jol meg kell gondolnunk a Helikopter Lakoparkot... :roll:
fibi

Kisün, rudapithecus hungaricus :mrgreen: , most vmi nagy dínót képzeltem el :mrgreen: .

Elmo a Sesame Street egyik figurája, nagy piros, gülü szemekkel.
rídonli#

Éva,
Molnár Gabi esetleg? szintén kompatibilis a Vass dokival. :wink:
ha őt még nem kérdezted számot tudok adni, bár ő is eléggé le van terhelve, de egy próbát nagyon megér!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ridonli,
bulást!++++

hu, ezek az elkoborlos sztorik, jaaaaaj :? én is betojnék rendesen...
fibi

VOTIVOM,
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁN A BOYZONE ÉS A HÁZVEZETNŐJÜK

Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Javier filmjeiről betettem tegnap egy magyar nyelvű linket. Legalább a felét itthon láttam moziban, úgyhogy nem egy rétegszínész (az Eleven hús és a Szájból Szájba például nagyon híres és sokáig ment, a Belső tengert pedig már többször is idéztük itt, mint alapfilmet). Elmo pedig egy aranyos kis szőrmók. Első olvasatra mondjuk összetévesztettem az EMO-val, ami a mostani ifjúság divatos sötétlátása, bár erről Tinu, mint szakember biztosan többet tud, no meg Gabi, mint Orsival érintett (mármint korosztályilag, remélehetőleg nem életfelfogásban).

Adtunk a sz@rnak egy pofont (ahogy főnököm mondaná), elvittem a dedet orvoshoz, aki szabadságon van. Most meg alszik,mire felébred, már nem fogunk odaérni a helyettes rendelésére - ami máskor és máshol van, hurrá!

Elveszett gyerekek gondolatába is belebetegszem :(

indianyo

hú, ezek a gyerek eltűnős sztorik. A hideg kiráz!!!!!!
ez a legeslegnagyobb parám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (a halálos betegségük mellett)

rólam van egy-két ilyen sztori.
1. apám takarit, ablak kinyit szellőztetés céljából. egyszercsak bejön a szobába, és látja,h az asztal tetején ülök, ami az ablakkal egy szinten volt, odatolva elé, és én lógatom ki a lábam az ablakon. két éves voltam, a kilencediken laktunk.
2. játszótérről tüntem el, és a szupermarkettól hoztak vissza (kb 1 km-re a játszótértől). hogy oda eljussak, át kellett mennem egy főúton. ekkor három éves voltam.
3. ez nem olyan rémes (csak nekem) öt-hat éves lehettem, és apámék egyszerűen elfelejtettek értem jönni az oviba. estig ott voltam. :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci :) Ezt kérte a nagyfiú szülinapjára? :shock: Mármint nem meglepődtem, tudom én, hogy manapság mindenféle izéket kedvelnek a skacok, de rémisztő a látványa

indianyo

indianyo

INDI,
ő a JÓ oldalon áll! :lol:

this is the song, lalalala elmo's song,
lalalala lalalala elmo's song.
én nagyon szeretem elmot.
itt a kedvencem:
http://youtube.com/watch?v=zqHfser_9_s

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :D :D :D

Ancsi,
Szupi, h bejött az új kéró :) és kipakoláshoz kitartás!! És az oldalprofilja annyira nem előnyös :?

Kisün,
Nekünk meg képzeld olyan volt a töri tanárunk, h bebizonyította (ill. csak akarta), h mi a sumiktól származunk. Ezzel ment el egy csomó óra és természetesen a rendes tananyagra alig maradt idő :roll:
Önhatalmúlag úgy döntött, h ez fontosabb, mint az előírtak. Mondjuk szerencsére dolgozatot nem íratott belőle.

Votiv,
Ha a mexikói étterem lesz, lécci számolj be, mert én is kinéztem magunknak. Kivi vagyok, h milyen :)

Macs,
Kitartás!!! Most már csak történik vmi, maholnap 15. van :wink:

Gabi,
Dorka eltűnése :shock: Hálátlan eb :(

Éva,
Én Széles Jánosnénál szültem, de ügyeletben. Számot nem tudok.

Kata,
Nagyon jó pihenést Nektek!!! :)

Camponás taliban benne vagyok :)

Rídonli,
Éjszaka :( Továbbra is +++++++++++++!!!! Pannád eltűnése :shock: nem csodálom, h rémálmaid voltak.

Fibi,
A kolléganőm a 17. kerbe lakik, megkérdezem tőle, mert úgy rémlik, h ők is pereskednek :?

Indi,
Dokis dolog :(

Kép Kép
curse

Elmo-s és Javier-es hsz-t köszi, ma is tanultam valamit. :D (Közben beugrott, h mintha Elmot egyszer már láttam volna, de nem tudtam, h ez az. :? )

Zsan,
nem semmi kiskölyök voltál te sem. ;)

Indi,
doki-nemdoki :(

Rídonli,
jobbulást!!!

Indi-Zsan, hog nézhet ki az, aki a rossz???? :lol:

Recca,
nálunk az esőtől meg zöldül a fű! :D De azért most örülök, h egész de kint lehettünk és nem esett semmi.
neet
neet

Sziasztok,

Gyors bekukk a munkahelyi szaharin gépemről...

Votiv: Boldogságos születésnapot kivánunk Neked.

Macs: miattad is benéztem, titkon reméltem, hogy Mikráról már lesz hir, de nem stresszellek ezzel. Inkább drukkolok, hogy most már hamar legyen meg a bébicsek.

Ancsi: de jó, hogy itttttttt... velkámbek... :lol:

Jaj, nekem az a parám, hogy egysző majd valaki jól hazaviszi az oviból vagy a böcsiből babácskámat.

Na csöng a telefon és vár a meló. boááááá

Kép
Kép
johanna1975

Johi,
nyugii, egy para kilőve: babácskád csak te/apa ill az a 2 személy viheti ki, akit te megadsz a beíratkozáskor. Másnak nem adják ki, legalábbis a mi bölcsinkben nem, és (jó esetben) minden kapu zárva van all day.

Curse,
most már Adél is elmondhatja (kb), h többet volt kint, mint bent (pocakban). :D

Reptérrel miért pereskednek? Zaj? Kerozin? Egyéb?
neet
neet

Drágáim,

csak röpke helyzetjelentés: drukkokat lehet későbbre tartogatni, mert a mai vizsgálatok alapján azt mondta a dokim, hogy csúnyá elszámoltuk magunkat, ami nem nehéz az esetemben (ugye akinek az elmúlt 20 évben a ciklusa 20-32 nap közt bármi lehetett...).
Szóval: Mirka érkezése nem várható 20.-a előtt, de inkább a 25.-e tűnik reálisnak.
Lepényérettség 1-2 közt, fejecskéje 9,6 viszont hossza 57cm! :shock: és becsült súlya 3650g

majd gyszer án in is fogok szülni, ha csak nem szeptemberi gyereknek készül.... :lol: :lol: :lol:

Elmo kedvenc :)

Dének+++++++++++++ hegyek

Gabi,
köv nst: aug 22.-e :lol: :lol: :lol: pedig a mai ollllyan, de olllyan szééép naaagy jóslógörbéket rajzolt.... :)

Macsek, akilepihenmost mertsokatvezetettma
macskanyu

án in = tán én

sorry
macskanyu

Curse,
köszi ha megkérdezed :)

Neet,
igen, ugy hallottam, a zaj miatt.

Macs,
huuuuuuuuuuuu :? :shock: akkor még több +++++++!
fibi

Szasztok,

vagyok ám, csak nem vala netünk. (pontosabban az időjárás megviselte a rúterünket (hogy kell írni, passz) és mertmivel zapa Kméten költöztetett, én ehhez meg alfaomega vagyok, hát nem tudtam jelentkezni. És ezért visszaolvasni sem. ameddig eljutottam:

VOTIV, NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK, MÉG SOK ILYET.

Én mikor elértem ezt a kort (5 éve lassan :shock: :cry: ) fel sem tudtam fogni. Mint ahogy most sem. Úgy érzem, kb 23 éves vagyok folyamatosan, rossz látni a fősulisokat, akik közé már nem vagyok való, pedig csak a minap ültem én is a padban. Úgyhogy maximálisan megértelek.

A mit értél el dolog viszont szerintem csak pillanatnyi kihagyás ugye? Nézz magad köré: banális a gyerkőket emlegetni, de azért ők mégis életed fantasztikus kiteljesítői. És akkor a hihetetlen intelligenciádat, nyitottságodat, világlátásodat és (én is olvasgatlak ám) remek újságírói tevékenységedet nem is említettem. Ehhez képest az anyagi dolgok semmit nem jelentenek, és a szakmai magasbanlét sem. TE MAGAD igenis sokat értél el. Na, nem is ragoznám, talán ez is sok volt.

És jelentem, kb 95%-os a gyógyultsági szint. Mindenki láz és hőemmentes 3 napja, és a hasmenésre az átlagosnál hígabb széklet emlékeztet, napi 2-3-szor. (Votiv, ez a belek regenerálódásával fog javulni szerinted?)

Szóval köszönöm a sok drukkot, igazán aranyosak vagytok.

Enyim kezem tropa a sok fertőtlenítéstől ( :? ) és du megyek dokihoz, mert a hólyaghurutom már nagyon kellemetlen (fáj és áááááá) nem fogom megúszni antibigyó nélkül. (megint H-ba akar majd küldeni, megint nem fogok menni :? ) És ma anya vigyáz a kőcökre, ezért most lefekszem, mertmivel 5 óta talpon vagyok. Most PIHENNI fogok. (persze az is pihenés, ha felelősség és aggódás nélkül csak ÚGY létezem most, a múlt hét után)

Indi, Isten hozott! Dominónak jobbulást, ez az orvos-mizéria elég vacakul hangzik. És ha egy igazi hp tiniből ilyen felnőtt válhat, mint te, akkor még nem aggódom (annyira). Azért könnyebb lenne, ha valaki borítékolná, nekem a végeredményt. De hát ez a szépsége/neheze az élet nevü revünek nemde?

Eltűnések - jaaaaaaaaajjj. Nekem mindig az jut eszembe, hogy pár éve egy utcai vásáron eltűnt egy kiskőc, és pont ott voltunk, amikor megtalálta a mamája, és szorította, és zokogotttttt. Akkor mi még kocsiban toltuk Benit, de annyira éreztem, amit az anyuka érezhetett, hogy én is elkámpicsorodtam. Borzalmas lehet.
És Zsan, mi a te 3. pontod miatt mindig annyira vigyázunk, hogy soha ne késsünk, inkább mi várjunk. Fölös telefonok mennek ide-oda, hogy ugye mész, ahogy megbeszéltük. Zapa tépi a haját, hogy persze, hát mondtam, nem. De igen, de EL NE FELEJTSD! :mrgreen: :mrgreen:

És Macs, max együtt ünnepeljük születésünket Mirkával. :lol: Na azért ilyet nem kívánok neked. (0913)

No, finito, mék alunni, és majd jöszök, ha dagadt már a szemem.

Ja, Elmo nálunk nagy kedvenc! (inkább ez, mint a transformers, na azt nem nézik)
zsugyu

Today is the day, hogy átgondolom, kell-e még egy gyerek...
3-fél5ig kiabált (nem sírt), sikantgatott a kiságyában, nem zavarta, hogy kukk sötét van és nincs közönsége. Aztán majdnem kihagyott 2 kaját 100-120 helyett 40eket evet. Azóta már pótolta, viszont olyan nyűgi, hogy most Mozart alatt van kicsit csöndben, de két "szám" között a szünetben felsír... Nem jó a kocsiban, nem jó neki ölben, játszani nem akar, a cumit kiköpi... Ráadásul Zoli sokáig dolgozott, legkorábban sztem 4 körül lesz apa állapotban (amikor oda lehet neki adni a gyereket)

Mennem kell, mert már Mozart sem köti le, ja és persze nem aludt egész nap semmi...

nukada

Neet: látom a te fejedben az én nevem párosult a pisivétellel de én úgy gondolom, hogy mi meggyógyultunk! Punktum.
Bár miután holnap kap a ded oltást, ezért ma is kellett volna produkálni egy mintát, de a két maradék zacsimat a csaj bőszen letojta igy azok a kukába landoltak. Igy majd holnap kell csurrantania zacseszba 8)

Rídonli: nekem sikerült negatív pisit eszközölni a csajtól éspedig:
mintavétel előtt szappanos vízzel alváz kimos. Majd kis tálba víz bele egy csepp betadine ezzel a löttyel puni jól lemosva kicsit szárad rá a steril zacsi és kéééész :) igy csinálják a HPbe is, szal ezt te is meg tudod otthon oldani ;)

Eszci és Dorka eltűnése??!! :shock:
Ettől én is nagyon fosok, meg attól is, hogy sose áll meg az út szélén fut röhögve mintha itthon a klotyóba zárva tartanánk :? és jönnek az autók és ááá :o

Indi: A HPbe vajh mér kell napi 3000 ft-ot fizteni a koszos mini kuckóért ahol még tv sincs és a kajáért külön épületbe kéne menni, ergo senki nem megy kajálni ???! :x :o
egyébiránt drukk Dének +++++++++++++++++++++++
úgy látszik a fostit is sikerült begyűjtenetek :(
JA és légyszi írj privibe egy címet postán elküldöm a tápos dm-es kuponokat, mert aug31-ig jók csak!!!

Ez a Javier nem játszott véletlen a Sin Citybe is??? Az Eleven Húsba ő melyik szerepet játszotta??? Tökre nem ugrik be csak az Antonio, meg a szőke csaj, meg a rendőr...vagy ő volt a rendőr? :roll:

Johi: Kamilla akkor hányt a köhögéstől ha alvás közben visszafolyt a torkába a takony. ez most guszta :oops: szal meg volt fázva de nem az orrán jött ki, hanem vissza lefelé és ez folyamatos köhögésre gerjesztette szegényt, és azért lefekvésnél mert akkor volt ugye vizszintbe. Kicsit próbáljátok meg alápócolni a fejét alvásnál... :roll: és ipeca-t szedett ő is, meg a doki adott rá Sinecode-ot ami a homeos szerint nem túl jó szer :roll: szal na most sok okosat írtam neked, de a lényeg, hogy nem lehet, hogy meg van fázva ő is??? ++++++ nektek

Votiv: utánfutó nagyon király, épp láttam a vaterán vagy hol 25-30e Ft körül volt az ára?! :shock: én totál ledöbbentem, hgoy ez (is) ilyen drága!

És képzeljétek lett volna a tesz-veszen egy jó kis hátipuki itt ültem a gép előtt, hogy az utsó pillanatban megszerezzem ocsón, erre valami marha állatja az utolsó két percben úgy felverte az árat egy másik okossal egyetemben, hgoy jól lemaradtam róla :cry:

Fibi: drukk az értékbecsléshez!!!

Indi: Balcsin lakáson mi is elgondolkodtunk már, csak ahhoz kellene egy szupi megbízható autó mind a kettőnknek, plusz a bejárás (benzin) se lenne túl olcsó nap mint nap, a nyári szezonban a dugókról már nem is beszélve :roll: :? pedig egy vízparti telek hmmmm de királyság lenne!!!

Macsenekó: még jó, hogy kiegyeztetek egy "elszámolásban" mintsem befektettek volna! Jó nagy bébi lesz ez a lány!!

Ancsi: SZIJA! És a nyaralás milyen volt??? És tegyél fel képet Lencséről !!!!

Deni: egészen kisbabás Bence arca már, már nem olyan csecsemős mint amikor ott voltunk! hihetelten, hogy nőnek!!

Votiv: BOLDOG SZÜLINAPOT!
és sz.blúz nekem is mindig van és ezért előre utálom a szülinapom :) és ZSannak igaza van, ne rinyálj amikor azt csinálhatod amit szeretsz! (vagy nem is szereted az újságírást?? :roll: )
és Neetnek is igaza van, hogy annak örüljünk amink van!!
De Neet az ember már csak ilyen telhetetlen dög!! 8)

ZSan: tegnap volt itt a legjobb barim, aki épp Írországba vót nyaralni és ha csuklottál vasárnap akkor bocs, mert nekem rögtön ti jutottatok eszembe ;) ahogy mutatta a fotókat!

Nuk: tapasz :P

Kisün: fanatikusokkal totálisan értelmetlen bármilyen vitába belemenni és a butaság óóó de fájdalmas is tud lenni sokszor!
Ez a sumér izé nagyon érdekes főleg a jégkorszakos elmélet tetszett :lol:

CAmpona tali nekünk is rulez, de ott hol is??? Mármint hol tudjuk elengedni a dedeket szabadjára?? Kamilla nemigen ül meg a seggin kb 3 percnél többet egy ilyen shopping-helyen. Nagoyn hamar elönti az agyát a vásárlási-láz és akkor nem lehet vele bírni :mrgreen: Szal ne inkább a KUSZA legyen a tali helye??

Rylie
rylie

Votiv :) Nagyon boldog szülinapot!!!
Kép

Indi :) Ne aggódj, túrótorta jutott a gyerkőcöknek is (ill. a kisebbik csak cicipostán kapott :lol: )! Dominónak továbbra is bulást!!

Nuk :) Matricás képek nagyon királyak, Réka így is nagyon édes!!

Ancsi :) De jóóóó, hogy jöttél!! :D :D Pakoláshoz kitartást!!! Hányáshoz meg +++ Pelusozás sajna nálunk is megvan még, nem egyszerű dolog ez :roll: Akkor majd küldök mélt Bencus adatairól :wink:

Fibi :) Talis képek nagyon jók!! Fiaid igazán gyönyörűek!! :D és Pocak Bálintja is mekkora már! És különben ez a Helikopter lakópark egyébként bejönne?

Vera :) Köszi az off-ot, tényleg érdekes téma ez (is) :wink: meg a honfoglalásos elméleteket is nagyon bírom még :)

Curse :) Töritanárotok :shock: :lol: Nekünk első gimiben a magyartanárunk foglalkozott mindig mással (politizált) mint kéne, jól le is maradtunk az anyaggal...

Rídonli :) Bulást Nektek!!

Gabi :) Kutyás eset :( Hányinger, rosszullét van még?

Macs :) Mirka igazán szép méretekkel rendelkezik már most is! :D És én is küldöm Neked a ++++okat!!

Kép
Kép
denizsa

Ja még annyit, hogy én spec nem gondolom egy olyan húde nagy teljesítménynek azt, hogy szültem egy gyereket. Mármint amikor az ember lánya átgondolja, hogy na mit is tettem le az asztalra eddig. (egyébiránt meg persze, hogy fa@a csaj vagyok, hogy igy és ilyet tudtam szülni 8) )
Gyereket szülni (majdnem) mindenki tud. Kivéve a férfiakat, de azok meg gyereketcsinálni tudnak. Ez nem hiszem, hogy túl nagy kunszt lenne. Ok, az már nagy kunszt, hogy normálisan fel is nevelje őket az ember, de ennek az eredményét még nem láthatjuk max sejthetjük... ezért is van az, hogy rájuk nem gondolunk úgy mint produktum amit az asztalra tettünk. Szerintem.

R
rylie

Zsugyu :) De jó, hogy javultok!! :D Jó pihizést!!

Zsan :) Robot nagyon király!! Tényleg kicsit "ijesztő", de sztem 100x jobb, mint egy rózsaszín Barbi :lol: (bocsi a lányos anyáktól, én kiskoromban se bírtam a játékbabákat, most sem, úgyhogy marha nagy mázlim van a fiaimmal, mert inkább csavarozok, mint babázok :lol: )
denizsa

Sziasztok!

Nagyon pörög ez a fórum! :)

Votiv: köszönöm a részletes infót, válaszoltam rá! :D

Kisün: írtad, hogy Bardóczynál szültél! Ő milyen doki, milyen tapasztalataid vannak?
Írod, hogy nem szokott epidurált adni, de ha kérem?
Úgy gondolom nem kérnék EDA-t, csak ha már úgy érzem elviselhetetlen a dolog. Még sosem szültem, tehát fogalmam sincs, mások élménybeszámolói után viszont nem tartom kizártnak, hogy kérnék.

Fibi: magánrendelőbe még nem értem el BB-t, nem tudtátok a Bártfai utcába is lehet hozzá menni? Legalább így elsőre?
UH már meg volt, igen. :D

Hol van Zsani aki nemrég szült BP-nél? Ha olvassa a fórumot, írja meg milyen volt a nagy esemény!!! :lol:

Ki szült közületek D. Fülöp, Dr. Balogh és Dr. Tasi dokiknál?
Nem tudja valaki, hány évesek ezek a dokik kb?
És melyik a legjobb - ha van ilyen? :)
adriii

VOTÍVNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Eltűnés:
a 70-es évek közepén babakocsiban mutter az áruház előtt hagyott, csak úgy, mint a többi kismama a gyerekét. mikor kiment, én sehol nem voltam, mert egy marha barátnője ellopott, mondván sétál velem egyet. mutter rohant a rendőrségre (akkoriban minden gyalog, meg nem volt teló, meg ilyesmi), mert pont voltak gyerekrablási ügyek a palettán. a rendőrséggel végig járták az utcákat, ültek a kocsiban és nézték a babakocsit tolókat, mígnem egyszer (addig mutter majdnem megőszült) meglátták, hogy a felelőtlen barátnője tologat. akkora fülest kevert le neki mérgében! :)

Lencse tudománya:
ma kizárt a lakásból, amíg lementem a szeméttel. és szépen leült Mazsolát nézni, és hiába dörömböltem, rúgtam az ajtót, semmi. ráfeküdtem hát a csengőre, és kintről fenyegettem dulllván, amikor egyszer csak visszaüvöltött, hogy "nyitom!" :D. és kis lelki ráhatással sikerült rávennem, hogy kulcsolja ki az ajtót. mellesleg a zár új, az ajtó feszül, néha csak nagy erővel lehet elfordítani, attól féltem, hogy be kell töretnem valahogy az ajtót. :(
ancsipancsi

Rylie :) Hát lehet, hogy a gyerekszülés nem nagy teljesítmény, de nekem óriási dolog volt, mire odáig eljutottam, úgyhogy gyermekem igenis életem főműve :wink:

És igen, én se értem, hogy HP-ban mi a 3000 :shock: De úgy láttam, hgoy ez muind csak hozzáállás kérdése. Szóval legyünk is bármennyire kiakadva az eü. reform hülyeségein, azért a nagy része a dolgoknak továbbra sem pénzkérdés - szerintem.

indianyo

Sziasztok!

Én kórházat és orvost szeretnék váltani, mivel a SOTE1-gyel és a dokimmal nem vagyok teljesen kibékülve. Nagyon szeretnék a Szent Imrében szülni, de nem ismerek ott egy orvost sem. Tudnátok segíteni? Esetleg tud valaki valami információt adni Dr. Báint Balázsról

Ja, én jelenleg 18 hetes vagyok.

Előre is köszönöm!

Üdv mindenkinek: Anett
szanette

Sziasztok :)

Egy kis idézet 2 évvel ezelőtti augusztus 24.-éről, csak MACS biztatására :lol: :lol: :lol:

[quote="pocakpacni"]S írta:pocakpacniziasztok!

Ma reggel fél 8-tól a Szent Imrében voltam KépKépKép
Miket tud ez az uh gép, szegény gyerkőcöt töviről hegyire átvizsgálták: kzs keringés, lepény keringés, agyi keringés meg mittudom én. Szerintem csak azért mert a doki ott figyelt közben! mindegy még van pár HÉT a szülésig! Olyan becsült súlyt mértek, hogy 3048g. Marci 3930g-al született! A lepény is csak kettes fokozatúKép Kicsit vicces a fiacskám, először idősebbnek mutatja magát, most meg úgy dönt, hogy mégis vár még és kihúzza addig ami az első időpont voltKép (szept 21-22.) Tehát hiába is reménykedek itt abban, hogy hamarosan bébi lesz, viszont nyugodtabban csavargok mindenfeléKép

Pusz: Pocak (papíron 38+6Kép)

Ezek után ugye 29-én megérkezett Balu és ugyebár a dokink is ugyanaz :P

Pussz: Pocak
pocakpacni

Adri,
este megpróbálok irni. Én lennék az a Zsani, aki BPvel szült.

Anett,
neked is. BB nagyon jó doki, de nem nagyon vállal új kismamikat!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Akkor másnak sem megy a bnyet? vagy csak az én gépem szaraxik, és amugy mindenki tévét néz? :roll:

Adri,
hu, én nem tudom, hogy a Bártfaiba lehet e menni BB-hez. talán a többiek megmondják nemsokára. Amugy ugy tudom, a Fehérvári uton rendel néhány doki ebböl a H-bol...

Anett,
én második fiamat Bálint Balázzsal szültem, mert apukája nem ért rá, és csak jót tudok irni róla: kedves, emberséges, profi, nyitott az alternativ dolgokra, rugalmas, stb. Kérdezz bármit :D (magánrendelöje: 386-0700)

Deni,
igen, tetszene a Helikopter amugy, bár pont ma hallottuk, hogy lefoglalozták azt a lakást, amit kinéztünk, és drágább is lett. Ugyhogy mindenképp megnézzük Budafokot is.

Ancsi,
Lencsi tudományán bocs, de fetrengtem a röhögéstöl :lol: föleg azon a részen, hogy megfenyegetted, aztán ö mondta, hogy "nyitom" :lol:

Votiv,
végül hol és hogy sikerült a szülinapi ebéd? :)
fibi

Ancsi :) eszembe jutott egy régi eset a háeszedtől: Egyszer én Újpesten a hetediken maradtam egy szál viseltes fürdőruhában kívül az ajtón a nyári hőségben, ami bezárult mögöttem, míg szemetet öntöttem ki. Nem állítom, hogy azóta tökéletesen óvatos vagyok, de a többórás rohangálás a lakótelepen mezítláb csini ruciban emlékezetes maradt :lol:

indianyo

rídonli#

Zsanci,
Nem semmi gyerők voltál :shock: :lol:

Johi,
Voltatok azóta dokinál Fannival?

Neet,
:D :D

Hú Macs, akkor mennek a +++++++++++++!!!!!

Zsu,
Bulást Neked!!! És tök jó, h már a gyerkőcök jobban vannak :D

Nuk,
++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!

Rylie,
Szerintem igenis nagydolog egy bébinek életet adni :wink: Nagyon sokan csak vágyakozhatnak utána, és nem tudhatják milyen érzés is az :( amikor vki növekszik és mocorog a pocakban, végül pedig életet adni neki.

Adrii,
Sajna én nem tudok segíteni doki ügyben, nem ismerem a felsoroltakat.

Barbi,
Mi újság Nálatok? Nagyon szófukar vagy!! :wink:

Ancsi,
Nagyon durva az eltűnéses sztori :shock: a csattanost teljesen megértem. Lencsi mutatványa, ejha, nem semmi a csajod :lol: És tényleg szabad most már rákérdezni a sulis dologra?

Anett,
Üdv itt és gratula a pocaklakóhoz :) Kétszer találkoztam BB-vel és az alapján jó dokinak tűnik :)

Kép Kép
curse

Curse, Rylie,
ja, igen, én is ezt akartam még: hogy szerintem is nagy dolog szülni és gyereket nevelni, legalábbis gyökeresen megváltozik az élet töle, és rengeteg boldogságot ad. Ehhez képest "mire jo" a diploma, vagy a jo fizetés, vagy a szép ház, menö kocsi, stbstb? vagy nem tudom, mit értetek az alatt, hogy "produktum, amit leteszek az asztalra....." :roll:
fibi

még1x köszi mindenkinek a kedves köszöntéseket! :D

Curse, végül argentín-spanyol étteremben voltunk (Mesón La Yerbabuena, Batthyányi utca-Várfok u. sarok), és csúúúcs volt :D ajánlom :wink:
a spanyol tapasaik, tortilláik és enchilladáik verik a mexikói éttermet. Húst nem ettünk végül (Buenos Airesben már volt részünk az argentín konyha e remeikeiben, ettünk marhaszemtől kezdve a vesén, nyelven és az agyvelőn át MINDENT)
de volt rengetegféle marhahús, még igazi argentín chorizo (kolbászféle) is, és sok remek paella meg tengeri herkenytű - a szépia vaslapon, fokhagymásan egyszerűen fenséges volt! és friss is volt, erre felénk pedig kevés hely van, ahol eléggé megbízhatóan lehet ilyesmiket enni, na ez olyan hely. és a desszertek közt volt flan is (spéci argentín puding), dulce de lechével (karamellakrém, ami isteni finom és rettentően tömény, egy kanáltól felragad a nyelved a szájpadlásodra), nyámi :D

Rídonli, végül volt tortám, anyumék hoztak a Szamosból grillázsos mandulásat, és isteni volt!

votiv 8)
votiv

Adri,
ööööö, sok sok oldallal ezelőtt egyszer már leirtam,h milyen volt BPvel szülni! :lol:
de ha elég neked annyi, h vicces, akkor most nem is mesélek többet. :wink:
Nekem szerencsém volt, rövid és könnyű szülésem volt, már régesrég jöttek a tolófájások, amikor azon "vitatkoztunk" a dokival, h én nem akarok szülni, ő meg gyűzködött, h kénytelen leszek...
meg mesélt vmit a ghost c. filmről, h ott a pasi átmegy a falon, és nekem is igy kéne kvázi átmennem a fájdalmon. Mert többek között a fájdalom miatt nem akartam megszülni a babát. Mert úgy emlékeztem, a tolófájás az fájdalmas. :wink:
szóval kérdezz bátran, és akkor én tudok konkrétan válaszolni arra, amire kiváncsi vagy, mert igy csak az én szépséges emlékeim tolulnak fel az agyacskámba... :lol: és az nem biztos,h az, amire te kiváncsi vagy!

Anett,
szóval BB nagyon jó doki és nagyon kedves ember. Én voltam bent Hban szülés előtt, és ott két doki lett nagyon szimpi, BB és BP. Na jó, még egypáran szimpik lettek, de eközül a két doki közül válaszottam volna, ha választanom kell.
Viszont vmelyik rutinos kismami egyszer azt tanácsolta, h ha felhivod BB-t mondd el neki, miért is szeretnél VELE szülni. Mert simán a magánrendelését hivni asszem nem elég.... :lol:

hát mára ennyi.
nagyon turbós napunk volt.
forditás,
B homecomingja 8)
pótfelvételi papirok beadása, amiből lehet, h semmi sem lesz
és a legeslegjobb dolog, aminek még most is a hatása alatt vagyok:
kaptam egy üzenetet az iwiwre egy lánytól, aki most fél évig fulbright ösztöndijasként kint tanit abban az iskolában, ahova én jártam sok sok évvel ezelőtt, találkozott már a kinti szüleimmel, meg egy csomó tanárral...és ettől totál belelkesedtem!!!!
sajnos megszakadt minden kapcsolatom a kintiekkel, de most lehet, h megint sikerül felvenni velük a kapcsolatot.
És irta, h hol lakik (a Supervalue mellett) és ettől eszembe jutott egy csomó szép emlék, és legszivesebben azonnal kiutaznék, kár,, h ez nem ilyen könnyű... :roll: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szépjóestét!
Pont azon gondolkodtam, amit Fibi írt, hogy mit tekinthetünk "produktumnak". Ha a gyerekszülést nem , csak a felnevelést, akkor a lediplomázást sem, csak azt, ha a diplomámat valami olyanra használom, ami hasznos, vagy alkul belőle valami.
(((Meg az is eszembe jutott, hogy ha meglenne a 2 diplomám, ami majdnem meg is van, akkor is ugynígy itthon lennék a 2 gyerekemmel. (Mégis jobb érzés lenne...) )))

Ma voltunk dokinéninél, nem tetszett neki B. köhögése, antibigyót kapott. 7 hónapos, és másodszor. P. 3 évesen kapta élete 2. adagját (1,5 az elsőt). Ezen egy kicsit elkenődtem. (És természetesen felötlött bennem, hogy nem vigyázok rá eléggé, de ha józan ésszel belegondolok, akkor tudom, hogy ez nem igaz.)
De szerencsére nincs roszzul, nincs láza, csak ez a fránya köhögés, főleg, amikor alszik. :(
ÉS ma körbement 4kézláb a gyerekszobában! Aztán nagy sírásra megyek be, és térdel az ágyában, a rácsba kapaszkodva, csak elfáradt, és nem tudott visszaereszkedni... :)
rídonli#

Fibi, én eredetileg sem materiális dolgokra gondoltam... sztem teljesen normális dolog összegezni ami mögöttünk van, amink van, és amire vágyunk. Ettől még nem leszünk telhetetlenek :wink:

Rídonli, szép videót linkeltél be, köszi :) szimpi ez a család :D azon kuncogtam közben, hogy talán a papának tetoválószalonja lehet :) a mama pocakján a varrás egész különleges volt...

votiv 8)
votiv

Fibi,
Igazad van, csak az télleg lemaradt a részemről, h a gyerek kiteljesedése is ugyanolyan nagy dolog :) Szerintem az, h kinek mi a fontos, ember válogatja. Aki arra törekszik, h szakmailag legyen ott a toppon, az elfelejti azt a tényt, h minden mhelyen mindenki pótolható és félév után a kutya sem fog rá emlékezni. Míg egy családos embernek pl. ott lesznek a gyerekei, akiknek a szívükben fog továbbélni az emléke, de erről még rengeteg mindent lehetne írni.

Votiv,
Fú, de jól hangzik ez az étterem, tiszta nyál a billentyűzetem :D Na és a tortáról már nem is beszélve!!! :D

Rídonli,
Kitartás és amiatt tényleg ne aggódj, h vmit rosszul csináltál!!!

Kép Kép
curse

Votiv,

akkor még én is boldog szülinapot kívánok, stílusosan egy ilyen tortával:
Kép

(Kopirájt kedvéért: Landhaus Dieterle)

Kérdeztél még ovi-ügyben: nos, a helyi ovink szuper jó, Zsombor egy éve oda jár, Bendi majd októberben kezd. Nagyon aranyosak az óvó nénik, s rengeteg mindennel foglalkoztatják a gyerekeket. Ez csak fél napos ovi, reggel nyolctól délután egyig vannak ott a srácok. Egyelőre ez nekünk elég, ha esetleg majd én is dolgozom, akkor elgondolkodunk váltáson vagy Tagesmuttin :lol:

Az utánfutót meg itt szereztük, használtan vettem ebay-en. Érdemes olyat venni, aminek nem vászon az alja, mert ha esetleg vizes úton mész, akkor a vászon átázik. Otthon egy "bringababy" nevezetű honlapon láttam ilyen utánfutókat, az árukon meghökken az ember, sajnos a jó minőségűek itt is ugyanilyen drágák, s a jó állapotú használtak is csak kicsit olcsóbbak.

A spanyol étlap meg nekem arabusul van! :mrgreen:

Jóccakát mindenkinek!
mikatta

Na most lehet, h megint félreérthetően fogalmaztam, de én úgy gondolom, h az, h vki egyszerre legyen a magánéletben is és szakmai életben (elsősorban a nőkre gondolok) is sikeres, nagyon ritka. Valamelyik dolog a másik rovására fog menni, de biztos vannak kivételek.
Én pl. egyre távolabbinak látom azt, h szakmailag valaha is tovább fogok tudni lépni, de őszintén szólva nem is nagyon érdekel. Szerintem először a magánéletben kell megtalálni a boldogságot és csak utána a többiben. De ezt sem feltételenül gondolja így mindenki.

Kép Kép
curse

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT, VOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D étterem tök jó lehetett, bár amiket egyébként a marhaszemről írsz :shock:

Szia Indi! :D
Dominó hogy van?

Szia Ancsi! :D
hányáshoz +++++++ és most már télleg kéne találkozni vmikor ;) :D

Curse,
még múltkor a fülező pálcikákhoz akartam írni,hogy ja, jó volt arra ébredni, hogy Ábel a 100 db-os dobozt lepöckölte és módszeresen szanaszét hordta :lol: :lol: :lol:

Zsan,
hova pótfelv ki? bocs, ha már írtad, csak elnéztem :oops:

Barbi,
pü-t megkaptad? köszi ám a cuccost ;) tesómék lelkesen szedálják a gyereküket :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Na megpróbálom a csajomat bealtatni, már megint a szenvedős korszakot éljük. Dobálja magát össze-vissza és nem hajlandó aludni :( Jóccakát!!

Kép Kép
curse

Kati, Pocak :) tök jó, hogy szépen visszajött az írhatnékotok :)

Ahogyan testképünk is különbözik, az elvárásaink is. A ki mit ért el/tett le az asztalra krédés kívülről nem ítélhető meg szerintem. Mert a kívülálló is szubjektív - csak ő a saját elvárásait is beleépíti a szubjektumába.

indianyo

Hehe, ekkora hülyeséget és ilyen hosszú gondolkodás után írjatok utánam :lol:

indianyo

Adrii, akkor ha nem bánod, itt válaszolok, hogy a többiek is tudjanak segíteni, kiegészíteni :D

Dr. Balogh néhány éve itt az egyik slágerdoki volt. A kismamák szerették, elégedettek voltak vele. Aztán egyszer csak kezdtek jönni róla a bizonytalanító hírek, az anyagiastól kezdve az egyáltalán-nem-lehet-rá-számítani-ig. Talán vele történt valami, kiégett, leeresztett, a jó ég tudja...
szóval azóta innen újonnan jövő senki nem választotta őt...
én egyszer voltam nála vagy 10 évvel ezelőtt, mikor a dokim szabin volt, és kelemetlenül vizsgált és nem volt szimpi.

Tasi dokiról hallottam már jót is, és baromi rosszat is. Álatlában a legtöbb dokiról hallunk ilyet is-olyat is, mert egyszer mindenki hibázik, meg senki sem lehet mindekinek egyformán szimpi. Meg kell nézni/ki kell "próbálni" a rendelésén vagy a kórházi szülésfelkészítő előadásokon, és ha szimpi, akkor minden további nélkül lehet választani.
vagy pl. Bálint Sándor, akit én a kismama-relaxáción ismertem meg (szerdánként 9-tőla H-ban, Ferkó Sándor terem, próbáljátok ki!), és nagyszerű embernek láttam és tudom, hogy jó szakember, no meg Bardóczy Zsolt, akiről szintén csak szuperlatívuszokban beszélnek a kismamái, és hihetetlenül jó szakember, emellett emberséges, empatikus stb... szóval épp róluk, a két über-sztárdokiról írt vki nemrég egy másik fórumon olyan rosszakat, hogy csak lestünk...

Fülöp dokinál a fogorvosom szült, lassan 30 éve :D és ő elégedett volt vele! :D viszont őróla meglepően sokszor hallani, hogy épp nyaralt/telelt/konferenciára utazott stb, és nem volt ott a szülésnél :roll:

Bardóczyról (rendel a Medimomban a MOM parkban, t: 887-4333) pedig azt lehet még tudni, hogy rendkívül leterhelt, bár , drágább, mint a legtöbb doki, de így is sokan választják, emiatt rengeteget (2-3-4 órákat is) csúszik a rendelése is, mégis mindenki azt mondja, rá megéri várni :)

Bálint Balázs vagy Barna Péter nagyon jó választás lenne, vagy ha rá tudjátok szánni az időt/pénzt, akkor Bardóczy.

a dokiválasztással még időben vagy, emiatt ne aggódj. Volt már rá példa, hogy valaki elég nagy pocakkal bejutott a legnépszerűbb dokihoz is (volt olyan, aki Bálint Sándorhoz is be tudott jutni, noha ő tényleg nem vállal újakat :wink:), csak mert nagyon akarta :wink: ezalatt azt értsd, amit Zsanci is írt, hogy el kell magyarázni, miért akarsz épp nála szülni, és a legjobb ezt egy személyes találkozón, így ha szimpatikusnak talál, akkor máris nyert ügyed van :)

votiv 8)
votiv

Szia Szrek :) Bár nem mérhető a javulás, de azért úgy gondolom, hogy jobban van a csemege, csak ez a nedves idő nem kedvez a légutaknak és fulladozós-hörgős a levegővétel. Viszont szép lassan belecsúszunk a hisztizős korszakba, bár még földhözverődés nem volt, de egy-két pofont már leosztott nekem a babinkóm valami lényeges kérdésben, sőt ma egy bácsival is összeveszett, mert tologatta a kocsiját, míg a bácsi sorban állt, majd az illető bácsi aljas szándékkal és eléggé el nem ítélhető módon arrább akarta vinni az illető bevásárlókocsit :lol: Innen szép az anyaélet :wink:
Na így kérdezz legközelebb rövidet :lol:

indianyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?