Neet: látom a te fejedben az én nevem párosult a pisivétellel de én úgy gondolom, hogy mi meggyógyultunk! Punktum.
Bár miután holnap kap a ded oltást, ezért ma is kellett volna produkálni egy mintát, de a két maradék zacsimat a csaj bőszen letojta igy azok a kukába landoltak. Igy majd holnap kell csurrantania zacseszba
Rídonli: nekem sikerült negatív pisit eszközölni a csajtól éspedig:
mintavétel előtt szappanos vízzel alváz kimos. Majd kis tálba víz bele egy csepp betadine ezzel a löttyel puni jól lemosva kicsit szárad rá a steril zacsi és kéééész

igy csinálják a HPbe is, szal ezt te is meg tudod otthon oldani
Eszci és Dorka eltűnése??!!
Ettől én is nagyon fosok, meg attól is, hogy sose áll meg az út szélén fut röhögve mintha itthon a klotyóba zárva tartanánk

és jönnek az autók és ááá
Indi: A HPbe vajh mér kell napi 3000 ft-ot fizteni a koszos mini kuckóért ahol még tv sincs és a kajáért külön épületbe kéne menni, ergo senki nem megy kajálni ???!
egyébiránt drukk Dének +++++++++++++++++++++++
úgy látszik a fostit is sikerült begyűjtenetek
JA és légyszi írj privibe egy címet postán elküldöm a tápos dm-es kuponokat, mert aug31-ig jók csak!!!
Ez a Javier nem játszott véletlen a Sin Citybe is??? Az Eleven Húsba ő melyik szerepet játszotta??? Tökre nem ugrik be csak az Antonio, meg a szőke csaj, meg a rendőr...vagy ő volt a rendőr?
Johi: Kamilla akkor hányt a köhögéstől ha alvás közben visszafolyt a torkába a takony. ez most guszta

szal meg volt fázva de nem az orrán jött ki, hanem vissza lefelé és ez folyamatos köhögésre gerjesztette szegényt, és azért lefekvésnél mert akkor volt ugye vizszintbe. Kicsit próbáljátok meg alápócolni a fejét alvásnál...

és ipeca-t szedett ő is, meg a doki adott rá Sinecode-ot ami a homeos szerint nem túl jó szer

szal na most sok okosat írtam neked, de a lényeg, hogy nem lehet, hogy meg van fázva ő is??? ++++++ nektek
Votiv: utánfutó nagyon király, épp láttam a vaterán vagy hol 25-30e Ft körül volt az ára?!

én totál ledöbbentem, hgoy ez (is) ilyen drága!
És képzeljétek lett volna a tesz-veszen egy jó kis hátipuki itt ültem a gép előtt, hogy az utsó pillanatban megszerezzem ocsón, erre valami marha állatja az utolsó két percben úgy felverte az árat egy másik okossal egyetemben, hgoy jól lemaradtam róla
Fibi: drukk az értékbecsléshez!!!
Indi: Balcsin lakáson mi is elgondolkodtunk már, csak ahhoz kellene egy szupi megbízható autó mind a kettőnknek, plusz a bejárás (benzin) se lenne túl olcsó nap mint nap, a nyári szezonban a dugókról már nem is beszélve

pedig egy vízparti telek hmmmm de királyság lenne!!!
Macsenekó: még jó, hogy kiegyeztetek egy "elszámolásban" mintsem befektettek volna! Jó nagy bébi lesz ez a lány!!
Ancsi: SZIJA! És a nyaralás milyen volt??? És tegyél fel képet Lencséről !!!!
Deni: egészen kisbabás Bence arca már, már nem olyan csecsemős mint amikor ott voltunk! hihetelten, hogy nőnek!!
Votiv: BOLDOG SZÜLINAPOT!
és sz.blúz nekem is mindig van és ezért előre utálom a szülinapom

és ZSannak igaza van, ne rinyálj amikor azt csinálhatod amit szeretsz! (vagy nem is szereted az újságírást??

)
és Neetnek is igaza van, hogy annak örüljünk amink van!!
De Neet az ember már csak ilyen telhetetlen dög!!
ZSan: tegnap volt itt a legjobb barim, aki épp Írországba vót nyaralni és ha csuklottál vasárnap akkor bocs, mert nekem rögtön ti jutottatok eszembe

ahogy mutatta a fotókat!
Nuk: tapasz
Kisün: fanatikusokkal totálisan értelmetlen bármilyen vitába belemenni és a butaság óóó de fájdalmas is tud lenni sokszor!
Ez a sumér izé nagyon érdekes főleg a jégkorszakos elmélet tetszett
CAmpona tali nekünk is rulez, de ott hol is??? Mármint hol tudjuk elengedni a dedeket szabadjára?? Kamilla nemigen ül meg a seggin kb 3 percnél többet egy ilyen shopping-helyen. Nagoyn hamar elönti az agyát a vásárlási-láz és akkor nem lehet vele bírni

Szal ne inkább a KUSZA legyen a tali helye??
Rylie